Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 8:42:17
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Mislim, da je optična prevara user posted image Se popravljam.... sem probala in ugotovila kako... vsaj mislim.. povej povej!!!!!!!!!!!!! Ni težko, MTY, ograjice moraš tak zlagat eno poleg druge. Začneš v enem vogalu in jih nalagaš rahlo zamaknjene. Saj sem napisala - vse skupaj pa da optično prevaro in zgleda, kot da je višje. Sem uspela shranit sliko, ampak je slabše resolucije.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 8:42:18
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO .....glavno da je ronja po vseh štirih diagonalno prišla čez blazino sem bla tako happy, pa še tetka je lahko vidla da je majčken napredovala Ronja. Vsak teden bo opazen napredek.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 8:43:23
|
|
|
|
KAHLO
|
zband fiši dajta mi razložit.......kaj se zdaj tu dogaja, punce nekaj namigujejo .........da si masta dost za povedat
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 8:45:30
|
|
|
|
KAHLO
|
zband zgleda da smo večer že tako na podnuuuuuu, da tud ekranov ne mormo več buljit......zjutraj pa vse evforične tolčemo po teh tipkovnicah
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 8:46:24
|
|
|
|
KAHLO
|
bubi, fishi hvala za ronjino plazenje a si me lahko predstavljata, kaj bom počela ko bo naredila en korakec
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 8:47:27
|
|
|
|
KAHLO
|
MTY sem spregledala tvoj post hvaaaaaaaaaala tud tebi
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 8:47:38
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO .....glavno da je ronja po vseh štirih diagonalno prišla čez blazino sem bla tako happy, pa še tetka je lahko vidla da je majčken napredovala....no, na koncu terapije pa je Ronja govorila samo še papa, in am am....tako da smo šli domov na večerjo, kopanje in spat....... .....zgleda bom mogla posestvo prodat .....jaz sem ob 21. ko izžeta cota....pojma nimam kaj me prijima....jesenska utrujenost bravo, Ronja držim pesti za pozitiven odgovor! meni se pa zdi, da se sudokrem ful težko maže, zato je Lasepton ful boljši...zgleda podobno, bele barve, nič masten...le lažje se maže. kahlo, ti kar prodaj, če ti fajn plačajo mene je tudi že malo minilo navdušenje nad farmanjem... a cepljenje si pa dobro prestala? še zdrava? jaz sem v sredo naročena, pa mi vsi pravjo, da bom potem sigurno zbolela...tako da sploh ne vem, a naj naročim a na cepljenje naslednji teden, al naj še malo počakam
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 8:48:52
|
|
|
|
zband
|
kaj bom počela ko bo naredila en korakec si lahko mislim kaj bo šele takrat ko se bo naučila voziti avto
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 8:49:36
|
|
|
|
Lara Croft
|
lara - kaki voziček si ti nabavila za lariko, ko je v varstvu? Ma ne vem ti povedat, katero.. eno brez naklona, brez strehice... ko sta tam parkirana dva svetlo plava vozeka, sploh ne vem, kateri je naš...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 8:49:51
|
|
|
|
KAHLO
|
sem na bibaleze malo prebirala članek o brezpleničarstvu...........nimam pojma kaj si naj o tem mislim, najprej se mi je vse skupaj zdela neumnost, zdaj se mi ne zdi več tlko...... kdaj bo Ronja kakala bi še lahko ugotovila.....za lulanje pa nimam pojma...............mah nevem, če se bi tega lotila......bi verjetno cel dan samo te plenice slačla in oblačla........bomo mi rajši samo gibalne vaje izvajali
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 8:52:01
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: zband kaj bom počela ko bo naredila en korakec si lahko mislim kaj bo šele takrat ko se bo naučila voziti avto ha ha! ta je pa res dobra! by the way...naša A je pa že od bratrančka motor vozila, ta pravga bencinarja, ne kr neki na akumulator...bom dala kako slikco gor, ko bom doma...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 8:52:38
|
|
|
|
KAHLO
|
Olivija........jaz sem čist o.k, malo me še boli na mestu pika........drgače pa b.p......mah se mi zdi da nisem lih neke občutljive sorte..... Zband....dneva ko bo punca naredilo vozniško se pa kr bojim, ker vem da me čaka pol kr nekaj neprespanih noči Se prav vidi da bom mela danes jaz eazy petek v službi
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 8:53:10
|
|
|
|
zband
|
sem na bibaleze malo prebirala članek o brezpleničarstvu...........nimam pojma kaj si naj o tem mislim, najprej se mi je vse skupaj zdela neumnost, zdaj se mi ne zdi več tlko...... kdaj bo Ronja kakala bi še lahko ugotovila.....za lulanje pa nimam pojma...............mah nevem, če se bi tega lotila......bi verjetno cel dan samo te plenice slačla in oblačla........bomo mi rajši samo gibalne vaje izvajaliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image moje mnenje oz.izkušnje,otrok sam doraste da je brez planice ne smeš ga siliti v nekaj pa saj imajo tako malo od otroštva,da bi jim še to vzeli.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 8:53:59
|
|
|
|
Olivija*
|
tisti članek o brezpleničkarstvu sem tudi jaz brala, pa se mi zdi glede lulanja čist znanstvena fantastika... sploh čez noč ... pri nas je vedno zjutraj fajn polulana plenička....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 8:54:16
|
|
|
|
RAČKAPK
|
evo pozdravček še od mene PETEK je juhuhuhu................. jutri ma pa moj ta prvi sine 13. let juhuhuhu
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 8:55:01
|
|
|
|
RAČKAPK
|
KAHLO, pf, kako lepo da sta vajini punčki navdušeni nad mano
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 8:55:04
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: zband moje mnenje oz.izkušnje,otrok sam doraste da je brez planice ne smeš ga siliti v nekaj pa saj imajo tako malo od otroštva,da bi jim še to vzeli. se strinjam!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 8:56:27
|
|
|
|
RAČKAPK
|
kako je zdej s tvojim prstom?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 8:57:59
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft lara - kaki voziček si ti nabavila za lariko, ko je v varstvu? Ma ne vem ti povedat, katero.. eno brez naklona, brez strehice... ko sta tam parkirana dva svetlo plava vozeka, sploh ne vem, kateri je naš... Jaz bi tudi eno najbolj simpl in poceni varianto ubrala, če bi že morala voziček tja dat. Pa k sreči ne rabim, ke imajo 2 vagončka. Joj, kak se bubika rada pelje, vsakič, ko greva mimo (zjutraj in popoldan) mi kaže in dela bmmmmmmmmm
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 8:58:41
|
|
|
|
RAČKAPK
|
lara kako je z lariko?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 8:59:12
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO Jaz pa dobim danes popoldan taščo na obisk......ma nevem če ne bom mojmu rekla naj gre on z malo k njej, bom še doma lahko kaj postorila, pa še poslušat mi je ne bo treba ja sej je res treba doma kej porihtat, ne??
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 8:59:48
|
|
|
|
KAHLO
|
Račkap......pol boš spet tortico pekla Zband.....kaj pa vem....a misliš da ji s tem če jo odvajamo od plenice krademo otroštvo....nevem no jaz to lih ne bi rekla, se pa strinjam z Olivijo, da lovljenje tega lulanja pa res mora biti znanstvena fantastika, pa čist preveč dela.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 9:00:18
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...pa kaj je zdaj to, da vse štrajkajo....midva sva pa vsak večer dežurna tu gor bo treba red nardit tu pri sept. ..... Si lahko zasebno debato odpreta kr nej tle klepetata od zasebne debate ne bomo nč mele ....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 9:01:58
|
|
|
|
*bubi*
|
Hehe, to pa je res, račka
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 9:02:31
|
|
|
|
RAČKAPK
|
alo fiši si spet v ilegali?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?