veronikab
|
Dober dan punce! A ni prekrasno vreme? Človek je takoj boljše volje. Le Jakob je danes nekam tečkan. Ne vem kaj mu je. Očitno si zopet nastavlja nov ritem v dnevnem spanju (fine tuning ). Mi prej nikakor ni mogel, hotel zaspati, učke pa je imel že čisto mičkene . No muffinov sem se uspešno znebila - smo šli popoldan na kostanjev piknik k prijatlom in sem jih kar tam parkirala . sonček85 mislimo nate. Javi se ko boš spet lahko, bi pa res bilo lepo, če bi tudi tebe lahko spoznale v živo. :-) Pa bravo za oponašanje glaskov iz životinskega carstva. Kaj vse hrana ne naredi ... štorkljica - jaz pred porodom sladkega sploh povohala nisem. Nikoli nisem marala sladkarij, kvečjemu kakšne palačinke z nutelo . Sedaj pa imam občutek, da se mi po žilah pretaka sladkorni sirup odvečni kilogrami - jaz jih imam viška 4. A je katera zainteresirana, da jih prevzame? Pat74 - uf, domače živalce ... sama sem tudi kar pogosto bila gostitelj. Nazadnje sem jih fasala, ko sem bila že na faksu in sicer od mlajše sestre. Potrebno je bilo je malo - ulegla sem se na njeno posteljo in smo že bili zmenjeni. In ker sem imela (jih imam še vedno) dolge in zelo goste lase, se jih nikakor nisem mogla znebiti. Na koncu je zaleglo le eno - kupila sem barvo za lase in si jih pobarvala. To je pregnalo tako uši kot tudi gnide. Se pa ob tem kar zamisliš, kok so te barve sploh zdrave, če so tako močne da se kar vse živalce . Upam, da se čimprej pozdravite janja* - tudi mi se pridno dojimo, sam me je kar groza, ker se bojim, da ko bo tega konec, še kar ne bom mogla nehat s sladkanjem. V omari pa itak ničesar več nimam, kar bi lahko potegnila nase. Sem cel čas v trenirkah in enih kavbojkah - baggy style. Uf, nekaj bo potrebno narediti - ali začet telovaditi, ali pa zamenjati celo garderobo??? m..tina čestitke Juretu za obmesečnico pozabljivost - se mi zdi, da je stanje že malo boljše. Najhuje je bilo prva 2-3 mesece po porodu. nalini upam, da se stanje v nočnem tabotu umiri. Hvala za recept, kako porihtati prebavo - za enkrat na tem področju še nimamo težav, si bom pa zapomnila, če jih bomo kdaj imeli. Sem pa tudi jaz rekla, da našega pobčka ne bom navajala na flaško, bomo poskusili direkt s kozarcem. Lahko poveš kaj več, kako je vama uspelo ? NenaLena tale vikend na Štajerskem se pa dobro sliši. Pa za prve poskuse sedenja. Hvala za nasolv knjige. Imaš pa tudi ZS. nmagk dobrodošla na FB rea27 - to glede dojenja in zanositve res ne drži, no vsaj polno dojenje ni enako zaščita pred zanositvijo. Je pa res, da se dojeni dojenčki ponavadi pol kar sami odstavijo, ko mati zopt zanosi, saj jim ima mleko zaradi podivjanih hormonov drugačen okus. Žena od bratranca je zanosila pri 1. spolnem odnosu in ker sta obe hčeri bili nedonošenki, sedaj imata zelo malo razliko. Poročaj ko boš vedela kaj več o PDP-ju in novemu družinskemu članu . tinaaja tudi vi se čimprej pocajtajte No sedaj pa grem malce kuhat. Danes bo zelenjavni obrok - zelenjavna rižota z mocarelo. Zdraven pa obvezno brezalkoholni pir . Lp, veronikab