Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 8.10.2009 21:16:55
|
|
|
|
Lara Croft
|
jo začnem počasi brisati, tamala pa kriči, vpije, joka krokodilje solze, kar skupaj se je zvijala Ma joj, pikica mala....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 8.10.2009 21:30:52
|
|
|
|
Lara Croft
|
Glej, bubika nima težav s kožo pod pleničko. Uf, Lara tudi na srečo ne.... morda je do zdej 2 krat ali 3 krat imela malo rdeče.... Ji pa samo v tem primeru mažem ritko, drugače nikoli.... se trenutno ne spomnem, katero kremico imamo... ma je v par urah vedno dobro.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 8.10.2009 21:32:48
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Obrnem kak obrnem jaz si ne predstavljam da bi živela na kmetiji. Pa imam rada živali, pa tudi vrt, ampak je ful enega dela in obveznosti. Ko sem bila mala je moja oma imela dva pujsa in se mi je že to zdela kmetija in to velika. Valjda iz bloka direkt na selo. Jst tudi ne... pa tudi mije tista farma na FB čisto dovolj, oz. mi je že malo odveč...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 8.10.2009 21:39:09
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: pf Dajte punce sploh napisati koliko še mažete ritke mulčkom? Jaz Lani stalno namažem malo. Ampak na tanko. mi smo tpa mazanje že kar opustili. mogoče parkrat na teden ali če zgleda malo rdeče, drugače pa ne. Jaz tudi ne namažem vsakič. Pri bubiju smo lahko zelo hitro nehali z mazanjem, je imel ful neobčutljivo kožo.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 8.10.2009 21:40:31
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: pf Obrnem kak obrnem jaz si ne predstavljam da bi živela na kmetiji. Pa imam rada živali, pa tudi vrt, ampak je ful enega dela in obveznosti. Ko sem bila mala je moja oma imela dva pujsa in se mi je že to zdela kmetija in to velika. Valjda iz bloka direkt na selo. Jst tudi ne... pa tudi mije tista farma na FB čisto dovolj, oz. mi je že malo odveč... jaz sem jo pravkar malo preuredila. Mi je pa všeč, ko pri nalaganju slikice pokaže - ena je fuuuuuul dobra, s temi ograjicami je narejen efekt dvignjenih tal
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 8.10.2009 21:50:52
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: pf Obrnem kak obrnem jaz si ne predstavljam da bi živela na kmetiji. Pa imam rada živali, pa tudi vrt, ampak je ful enega dela in obveznosti. Ko sem bila mala je moja oma imela dva pujsa in se mi je že to zdela kmetija in to velika. Valjda iz bloka direkt na selo. Jst tudi ne... pa tudi mije tista farma na FB čisto dovolj, oz. mi je že malo odveč... [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] jaz sem jo pravkar malo preuredila. Mi je pa všeč, ko pri nalaganju slikice pokaže - ena je fuuuuuul dobra, s temi ograjicami je narejen efekt dvignjenih tal meni je tud ta ful všeč. samo, kako pa narediš tko??????
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 8.10.2009 21:55:56
|
|
|
|
ključek
|
grem cunje pobrat iz sušilca, potem pa spat. se tipkamo zjutraj. nočko.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 8.10.2009 22:04:28
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you meni je tud ta ful všeč. samo, kako pa narediš tko?????? Mislim, da je optična prevara Bom si naslednjič slikico shranila, pa naštudirala. Ampak rabiš za to ful placa, kar pa je pri meni problem. Že zdaj sem morala žrtvovat nekaj njiv za hišo
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 8.10.2009 22:05:53
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you grem cunje pobrat iz sušilca, potem pa spat. se tipkamo zjutraj. nočko. Lahko noč, MTY. Upam, da bo LN zjutraj boljša. Mi pa imamo jutri dan šole . Samo na eno izobraževanje grem.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 8.10.2009 22:16:36
|
|
|
|
*bubi*
|
Nič, jaz grem tudi. Je bil kar naporen dan. Med drugim sem bila na sestanku za tečaj "Šport z angleščino". Bubija bom vpisala, meni je sama ideja fuuuul všeč. Bomo videli, kako bo njemu. Veseli se zelo, tako da upam, da ga vmes ne mine. Ker ni tak poceni zadeva. V kake druge dejavnosti pa ga letos še ne mislim dajat, to kar pač imajo v okviru vrtca v dopoldanskem času.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 8.10.2009 22:28:14
|
|
|
|
Lara Croft
|
Mislim, da je optična prevara user posted image Se popravljam.... sem probala in ugotovila kako... vsaj mislim..
< Sporočilo je popravil Lara Croft -- 8.10.2009 22:30:01 >
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 8.10.2009 22:45:54
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: Me to you se čist strinjam. delam isto. Je pa res kot pravi Olivija. Lahko so tudi zobki. Midve uporabljava Bebival (od Mariborskih lekarn) in je zakon krema. Drugače pa imam tudi Sudocrem (se kupi v lekarni) in Lano namažem, če ima kdaj rdečo rito od zobkov. Čeprav tak ful fejst še ni imela, da bi jokala. tud jaz imam to.....je res fajna... samo mažem mu ne pri vsakem previjanju, ampak ko je potrebno....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 8.10.2009 22:47:15
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ...z malo princesko LN.......da čimprej mine se podpišem
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 8.10.2009 22:47:37
|
|
|
|
zband
|
ojla pa te frače že vse spijo
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 8.10.2009 22:49:51
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: Me to you ja možno. ampak, če bi jo že zjutraj v vrtcu mazale, kot smo kao zmenjeni, bi bilo veliko manj drastično. Dajte punce sploh napisati koliko še mažete ritke mulčkom? Jaz Lani stalno namažem malo. Ampak na tanko. jaz v osnovi ne mažem.......če pa vidim, da ima rdečo....tud okrog lulčka..ga pa namažem....pa je pri naslednjem previjanju že OK....nima pa nikoli pretirano rdeče
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 8.10.2009 22:58:09
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: zband ojla pa te frače že vse spijo jaz še ne ......sem gledala tv
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 8.10.2009 23:00:04
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Nič, jaz grem tudi. Je bil kar naporen dan. Med drugim sem bila na sestanku za tečaj "Šport z angleščino". Bubija bom vpisala, meni je sama ideja fuuuul všeč. Bomo videli, kako bo njemu. Veseli se zelo, tako da upam, da ga vmes ne mine. Ker ni tak poceni zadeva. V kake druge dejavnosti pa ga letos še ne mislim dajat, to kar pač imajo v okviru vrtca v dopoldanskem času. je fajna stvar ja.....cifra je pa tud fajna.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 8.10.2009 23:00:47
|
|
|
|
zband
|
jaz pa iz sestanka ki se je zavlekel-kot vedno žena piz... po gsm-ju,sedaj pa mal berem rr
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 8.10.2009 23:02:22
|
|
|
|
gold fish
|
lara - kaki voziček si ti nabavila za lariko, ko je v varstvu? ...jaz bi morala voziček tudi tja dat, pa bi ga oni kar tam imeli.....pa mi ni PP tam za puščat ... ...moram vprašat, če ima kdo kako staro marelo še....jaz sem našo od prvega pred par leti dala med kosovne...pa je bila še čisto Ok in ful ohranjena....mi je zdaj kar malo žal
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 8.10.2009 23:04:28
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: zband jaz pa iz sestanka ki se je zavlekel-kot vedno žena piz... po gsm-ju,sedaj pa mal berem rr jutri še, pol se jim pa že pridružiš v toplicah in bo takoj lepši vikend.... joj, teh sestankov je mene tud že kar "strah"...sem se že tak odvadila tega....sedet tam in pol traja in traja
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 8.10.2009 23:09:19
|
|
|
|
zband
|
upam,da bo res tako,če se kdo ne spomni drugače,a imam občutek,da bo spet kdo za....in se bo vleklo do sobote..selimo firmo na drugo lokacijo seveda šele jan.2010 ampak ta logistika me mori.zakaj ni že pomlad 2010
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 8.10.2009 23:10:53
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: zband upam,da bo res tako,če se kdo ne spomni drugače,a imam občutek,da bo spet kdo za....in se bo vleklo do sobote..selimo firmo na drugo lokacijo seveda šele jan.2010 ampak ta logistika me mori.zakaj ni že pomlad 2010 ...ker bi pol jaz bila že 1 leto starejša
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 8.10.2009 23:11:39
|
|
|
|
gold fish
|
...sem post napisala...prej, pa ga sploh ni objavilo...... ne da se mi še 1x.........
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 8.10.2009 23:17:25
|
|
|
|
zband
|
no se mi je zdelo nekaj čudno ker te sploh ni beležilo na debatah. a sedaj si sem pokukal sem hotel zamenjati želvico pa sem se odločil naj ostane
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 8.10.2009 23:21:10
|
|
|
|
gold fish
|
...pa kaj je zdaj to, da vse štrajkajo....midva sva pa vsak večer dežurna tu gor bo treba red nardit tu pri sept. .....
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?