ključek
|
ZNORELA BOM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! odkar sva ln vpisala v vrtec,, s prvim dnevom vpisa, jim razlagam, jih prosim, prosim , prosim, da naj vedno, kadar menjajo pleničko, sploh če je pokakana, ln obvezno namažejo s kremo. ker v vrtcu šparajo, jih namažejo samo kadar je res rdeča ritka. bedno, ampak okej. sem kupila kremo, napisala gor ln in jih ponovno prosila-mažite jo, obvezno!!!!!!! pač naša princeska ima bolj občutljivo kožo in jo je treba obvezno mazati. in ko pridemo danes domov, je ati opazil, da ima fula rdečo ritko. jo uštima, fajn namaže in gresta ven na sprehod. jaz sem tačas gloncala po stanovanju. in ko prideta nazaj, se tamala dere k jesihar, vsa rdeča v obraz, ritko je kr v luft dvigovala. letiva v sobo, da jo slečem. komaj dam hlače dol, se začne histerično dreti, dvigovati ritko iz previjalne. komaj sem jo uspela sleči. in ko sem odlimala pleničko in je bila pokakana, jo začnem počasi brisati, tamala pa kriči, vpije, joka krokodilje solze, kar skupaj se je zvijala. jo primem v naročje, jo probam pomiriti, pa ni in ni šlo. ni bilo druge, kot da jo obrišem čimprej, čeprav se mi je srce trgalo, ko je tok jokala. z mokro gazo sem jo narahlo, kolikor sem lahko obrisala, itak se je drla. ko sem jo mazala s kremo in ji limala pleničko, prav tako. no HB se je poteem umirila in je bilo vse okej. ko je bil pa čas za spanje.............ista zgodba. kričanje, zvijanje, vpitje. spet sem jo komaj uspela urediti. meni je tok težko, ker vem, da jo peče in boli, ker ima odrgnjeno. če bi jo že v vrtcu mazale, kot sva prosila, sigurno ne bi bilo tega. in jutri bom pa povedala v vrctu, da če se še enkrat tole naredi, se bom pa kam drugam obrnila. prosim jih kar naprej, sama se kupila kremo, pa da ne morejo namazati??? vem, da je delo, ampak za tistih 15 sekund, ki jih porabiš, da namažeš ritko s kremo......... ma sej sploh ne vem, kaj lohka naredim, če bi se zgodba ponovila, in če bi se res sploh lahko kam obrnila-na ravnateljico, to ja............ampak sem tako jezna in razočarana, da ne znam povedati. ker je že prišla z rdečo ritko domov, ampak tako kot danes pa še ne. in zdej se ati žre-zakaj sva šla na sprehod, zakaj nisem takoj ugotovil, da je pokakana, bi šla direkt domov..............zdej je kar je, upam, da se do jutri pomiri. in da se to ne ponovi NIKOLI več, ker je bilo res grozno.
< Sporočilo je popravil Me to you -- 8.10.2009 19:20:02 >
|