|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del
8.10.2009 19:06:32   
ključek
čer.........user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3601
8.10.2009 19:06:58   
arabela*
Tako....otroci spijo..............user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 3602
8.10.2009 19:17:42   
ključek
ZNORELA BOM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

odkar sva ln vpisala v vrtec,, s prvim dnevom vpisa, jim razlagam, jih prosim, prosim , prosim, da naj vedno, kadar menjajo pleničko, sploh če je pokakana, ln obvezno namažejo s kremo. ker v vrtcu šparajo, jih namažejo samo kadar je res rdeča ritka. bedno, ampak okej. sem kupila kremo, napisala gor ln in jih ponovno prosila-mažite jo, obvezno!!!!!!! pač naša princeska ima bolj občutljivo kožo in jo je treba obvezno mazati. in ko pridemo danes domov, je ati opazil, da ima fula rdečo ritko. jo uštima, fajn namaže in gresta ven na sprehod. jaz sem tačas gloncala po stanovanju. in ko prideta nazaj, se tamala dere k jesihar, vsa rdeča v obraz, ritko je kr v luft dvigovala. letiva v sobo, da jo slečem. komaj dam hlače dol, se začne histerično dreti, dvigovati ritko iz previjalne. komaj sem jo uspela sleči. in ko sem odlimala pleničko in je bila pokakana, jo začnem počasi brisati, tamala pa kriči, vpije, joka krokodilje solze, kar skupaj se je zvijala.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jo primem v naročje, jo probam pomiriti, pa ni in ni šlo. ni bilo druge, kot da jo obrišem čimprej, čeprav se mi je srce trgalo, ko je tok jokala. z mokro gazo sem jo narahlo, kolikor sem lahko obrisala, itak se je drla. ko sem jo mazala s kremo in ji limala pleničko, prav tako. no HB se je poteem umirila in je bilo vse okej. ko je bil pa čas za spanje.............ista zgodba. kričanje, zvijanje, vpitje. spet sem jo komaj uspela urediti. meni je tok težko, ker vem, da jo peče in boli, ker ima odrgnjeno. če bi jo že v vrtcu mazale, kot sva prosila, sigurno ne bi bilo tega. in jutri bom pa povedala v vrctu, da če se še enkrat tole naredi, se bom pa kam drugam obrnila. prosim jih kar naprej, sama se kupila kremo, pa da ne morejo namazati??? vem, da je delo, ampak za tistih 15 sekund, ki jih porabiš, da namažeš ritko s kremo.........
ma sej sploh ne vem, kaj lohka naredim, če bi se zgodba ponovila, in če bi se res sploh lahko kam obrnila-na ravnateljico, to ja............ampak sem tako jezna in razočarana, da ne znam povedati. ker je že prišla z rdečo ritko domov, ampak tako kot danes pa še ne.
in zdej se ati žre-zakaj sva šla na sprehod, zakaj nisem takoj ugotovil, da je pokakana, bi šla direkt domov..............zdej je kar je, upam, da se do jutri pomiri. in da se to ne ponovi NIKOLI več, ker je bilo res grozno.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Me to you -- 8.10.2009 19:20:02 >

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3603
8.10.2009 19:28:21   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

1x sem edino vmes slišala iz sobice duduuuuuu, duduuuuu user posted image user posted image user posted image Sem šla hitro mleko pogret in dudo poiskat, da je dama lahko naprej spala.

Še ji daš mleko ponoči? Jaz Lari ne dam nič... Tudi če se zbudi in včasih ne zaspi takoj nazaj in je tečka, je ne uspavam s hrano ali pijačo... Jo samo stisnem k sebi (se sklonim dol in ji dvignem samo glavico) in tako se pomiri... user posted image

Ne, to je bilo ob 6ih zjutraj user posted image  Ponoči že zdavnaj ne je več.

Je spila in še pol urce zadremala. Jaz seveda nisem imela nič od tega, ker je že bubi vstal.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 3604
8.10.2009 19:38:37   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Zdej pa jaz ne vem... a če danes in jutri zjutraj ne bo več vročine, gre že lahko ven in v vrtec?

Seveda lahko. Svež zrak ji bo koristil.

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 3605
8.10.2009 19:42:34   
pf
MTY obvezno je treba ritko mazat. Pa tudi plenico redno preoblačiti. V vrtcih so včasih baje ful favlaste vzgojiteljice in menjajo pleničke na štiri ure. Jaz Lano preoblačim, ker se mi noro zdi, da bi jo štiri ure pacala. Pretiravam pa ne.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3606
8.10.2009 19:48:52   
Olivija*
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you
...in ko pridemo danes domov, je ati opazil, da ima fula rdečo ritko.

MTY user posted image user posted image user posted image
sej bo! mogoče ji še zobki nagajajo in takrat rada ritka rdeča rata. s čim jo pa mažeš? naša A je imela samo enkrat res rdečo ritko, take sveže ranice in mi je sestra dala Lasepton kremo - čudežno pomagalo, drug dan so bile že krastice suhe!

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3607
8.10.2009 19:49:33   
Olivija*
aja, MTY, tvoja pošiljka je že na poti...

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 3608
8.10.2009 19:56:25   
ključek

IZVIRNO SPOROČILO: Olivija*

aja, MTY, tvoja pošiljka je že na poti...

hvala!!user posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 3609
8.10.2009 19:59:14   
ključek

IZVIRNO SPOROČILO: Olivija*

...in ko pridemo danes domov, je ati opazil, da ima fula rdečo ritko.

MTY user posted image user posted image user posted image
sej bo! mogoče ji še zobki nagajajo in takrat rada ritka rdeča rata. s čim jo pa mažeš? naša A je imela samo enkrat res rdečo ritko, take sveže ranice in mi je sestra dala Lasepton kremo - čudežno pomagalo, drug dan so bile že krastice suhe!

od rojstva naprej z bubchen kremo. ko je pa rdeča ritka pa puder nivea ali nivea krema za rdečo ritko.

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 3610
8.10.2009 19:59:38   
ključek

IZVIRNO SPOROČILO: pf

MTY obvezno je treba ritko mazat. Pa tudi plenico redno preoblačiti. V vrtcih so včasih baje ful favlaste vzgojiteljice in menjajo pleničke na štiri ure. Jaz Lano preoblačim, ker se mi noro zdi, da bi jo štiri ure pacala. Pretiravam pa ne.

se čist strinjam. delam isto.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3611
8.10.2009 20:03:35   
pf

Je pa res kot pravi Olivija. Lahko so tudi zobki. Midve uporabljava Bebival (od Mariborskih lekarn) in je zakon krema. Drugače pa imam tudi Sudocrem (se kupi v lekarni) in Lano namažem, če ima kdaj rdečo rito od zobkov. Čeprav tak ful fejst še ni imela, da bi jokala.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3612
8.10.2009 20:06:15   
ključek

Je pa res kot pravi Olivija. Lahko so tudi zobki. Midve uporabljava Bebival (od Mariborskih lekarn) in je zakon krema. Drugače pa imam tudi Sudocrem (se kupi v lekarni) in Lano namažem, če ima kdaj rdečo rito od zobkov. Čeprav tak ful fejst še ni imela, da bi jokala.

ja možno. ampak, če bi jo že zjutraj v vrtcu mazale, kot smo kao zmenjeni, bi bilo veliko manj drastično.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3613
8.10.2009 20:08:25   
arabela*

Midve uporabljava Bebival (od Mariborskih lekarn) in je zakon krema.

to pa je daleč naokoli najboljša kremauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3614
8.10.2009 20:08:34   
*bubi*
MTY, povej današnjo situacijo vzgojiteljici. Preveri, če še imajo kremo. Največ boš pri vzgojiteljici dosegla, kakor hitro greš višje, bo lahko še več težav user posted image  Žal, ampak tak je.

Glej, bubika nima težav s kožo pod pleničko. Če pa je slučajno dalj časa pokakana (kar se pač zgodi, če opravi svoje na skrivaj), ima potem vedno rdeče. Kljub temu, da je bila namazana. Potem traja nekaj časa, 1-2 naslednji previjanji, da je čisto ok.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3615
8.10.2009 20:09:00   
arabela*
user posted image user posted image user posted image user posted image ...z malo princesko LN.......da čimprej mine

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3616
8.10.2009 20:13:51   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

MTY, povej današnjo situacijo vzgojiteljici. Preveri, če še imajo kremo. Največ boš pri vzgojiteljici dosegla, kakor hitro greš višje, bo lahko še več težav user posted image  Žal, ampak tak je.

Glej, bubika nima težav s kožo pod pleničko. Če pa je slučajno dalj časa pokakana (kar se pač zgodi, če opravi svoje na skrivaj), ima potem vedno rdeče. Kljub temu, da je bila namazana. Potem traja nekaj časa, 1-2 naslednji previjanji, da je čisto ok.

saj imam namen vzgojiteljici povedati, ne mislim do ravnateljice leteti.

kot sem že napisala, je imela že parkrat rdečo ritko. pa nisem nič rekla. itak, ko pridemo domov, jo naprej previjem, fajn obrišem in namažem. sej če se prej ne bi pokakala, bi še nekako šlo, verjetno.
sej zdej je kar je, ampak je bilo res hudo.user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Me to you -- 8.10.2009 20:14:28 >

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3617
8.10.2009 20:29:03   
pf
Obrnem kak obrnem jaz si ne predstavljam da bi živela na kmetiji. Pa imam rada živali, pa tudi vrt, ampak je ful enega dela in obveznosti. Ko sem bila mala je moja oma imela dva pujsa in se mi je že to zdela kmetija in to velika. user posted image Valjda iz bloka direkt na selo.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3618
8.10.2009 20:30:04   
pf

ja možno. ampak, če bi jo že zjutraj v vrtcu mazale, kot smo kao zmenjeni, bi bilo veliko manj drastično.

Dajte punce sploh napisati koliko še mažete ritke mulčkom? Jaz Lani stalno namažem malo. Ampak na tanko.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3619
8.10.2009 20:32:43   
ključek

Dajte punce sploh napisati koliko še mažete ritke mulčkom? Jaz Lani stalno namažem malo. Ampak na tanko.

jaz mažem redno pri vsakem previjanju. ko je pokakana, malo bolj. drugače pa normalno.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3620
8.10.2009 20:34:12   
ključek

Obrnem kak obrnem jaz si ne predstavljam da bi živela na kmetiji. Pa imam rada živali, pa tudi vrt, ampak je ful enega dela in obveznosti. Ko sem bila mala je moja oma imela dva pujsa in se mi je že to zdela kmetija in to velika. user posted image Valjda iz bloka direkt na selo.

redno gledaš kmetijo na pop??

jaz tudi ne bi živela na kmetiji. saj mi ni težko delati, ampak če imaš kmetijo, potem vedno samo delaš, delaš, delaš. hvala, jaz pa rada tudi kdaj kam grem ali preprosto lenarim.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3621
8.10.2009 21:06:58   
arabela*

po vsakem previjanju,ko vidim,da koža ni čist čist.....drugače pustimuser posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3622
8.10.2009 21:08:51   
arabela*

redno gledaš kmetijo na pop??

jaz tudi ne bi živela na kmetiji. saj mi ni težko delati, ampak če imaš kmetijo, potem vedno samo delaš, delaš, delaš. hvala, jaz pa rada tudi kdaj kam grem ali preprosto lenarim.

jaz tud ne................o ja..meni pa je težko delati,sploh v zemlji,pa kosit in take stvari.user posted image ..mi je pol oproščeno,ker priznam.............user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3623
8.10.2009 21:09:21   
arabela*
grem počivat.........lepo in mirno noč vsemuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3624
8.10.2009 21:15:36   
Olivija*

mi smo tpa mazanje že kar opustili. mogoče parkrat na teden ali če zgleda malo rdeče, drugače pa ne.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?