|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del
8.10.2009 22:01:55   
Jancci
Ma Ploha nočem tle smetit teme.. na hitro.. v bistvu namest vseh tistih pik, zvezdic, sončkov, oblačkov..al karkol že dajejo trgovci v svojih trgovinah dobiš direkt nazaj keš na svoj račun. Pa ne velja za samo eno trgovino, ampak več različnih.... Od vsakega nakupa dobiš nazaj 1%, tist, ki ti je pa kartico zrihtal pa pol procenta.. tko da če še komu poveš in zrihtaš še njemu kartico, pol dobivaš še na njegov račun nekaj... sej ni neki velik, ampak v celem letu se pa nekaj evrčkov nabere user posted image

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3201
8.10.2009 22:03:23   
sonček33

tele so mi hude
http://www.next.co.uk/shot.asp?extra=sch&b=X44&p=2322&s=6&n=branded&pid=473-739&exclude=00WM00%7c00W00&returnurl=%2fshop%2fgattgender%2fwomen%2fcat%2fboots%2f5%3fnxti%3d0%26nxtv%3d0%26isort%3dglobalpop&bct=%26quot%3bShop%20By%20Product%26quot%3b%26nbsp%3b%26gt%3b%26nbsp%3bWomen%26nbsp%3b%26gt%3b%26nbsp%3bBoots

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 3202
8.10.2009 22:04:22   
mimi30
zdajle sem ful začudeno gledala proti oknu, če dežuje, ker je neki šumelouser posted image .....in pol sem ugotovila, da so to moji kostanji brez vodeuser posted image user posted image

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 3203
8.10.2009 22:04:36   
Ploha
a ti se to že greš?

ma ti nič ne smetiš,..a k se je una cica javlala, je blo pa dobr....povej pa je ane user posted image user posted image user posted image

aja a veš da sm zanč na veselic uno tvojo prjatlco vidla pa njenga. je pa suha madona, more mal k nam pridt se poredit user posted image user posted image

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 3204
8.10.2009 22:06:06   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: mimi30

zdajle sem ful začudeno gledala proti oknu, če dežuje, ker je neki šumelouser posted image .....in pol sem ugotovila, da so to moji kostanji brez vodeuser posted image user posted image

mimi pa ti si res revčika, te popolnoma razmem user posted image user posted image prižgi tv, da bo nekaj ropotalo user posted image

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 3205
8.10.2009 22:07:13   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

tele so mi hude
http://www.next.co.uk/shot.asp?extra=sch&b=X44&p=2322&s=6&n=branded&pid=473-739&exclude=00WM00%7c00W00&returnurl=%2fshop%2fgattgender%2fwomen%2fcat%2fboots%2f5%3fnxti%3d0%26nxtv%3d0%26isort%3dglobalpop&bct=%26quot%3bShop%20By%20Product%26quot%3b%26nbsp%3b%26gt%3b%26nbsp%3bWomen%26nbsp%3b%26gt%3b%26nbsp%3bBoots

ja no teli so pa res lepi,....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3206
8.10.2009 22:07:58   
Ploha
aja jancci: tm ko dam iskanje trgovcev mi nič ne najde pod kranj recimo? 

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3207
8.10.2009 22:16:34   
ronja
jancci, verjetno je na sredini res bolj varen, vendar nimajo vsi avti enakovrednih pasov na vseh treh mestih - dostikrat je na sredini tisti pas, s katerim se ne moreš 3 točkovno privezat, zato tudi sedeža ne moreš pravilno naštimat. Zato mava midva pri kraju - zdaj pa itak ne bi šlo, da bi mela kaj pri sredini, ker sta dve. Večina ljudi ima sedež za otroka ob kraju, zato da ga je lažje not in ven dajat.

grem na 24 ur in vidim naslov: Že od rojstva brez plenic. In si mislim, to pa je sigurno naša Ronja....in je user posted image user posted image user posted image

sori ronja, mogla sm povedat..user posted image

Dej link - nič ne vem o tem, da je to na 24 ur. Enkrat me je ena prosila, če ji pomagam pri članku za bibaleze.si. A zdaj je pa že na 24 ur? Svašta. No, dej pripopaj, da vidim.

ulla, si me pa tok s temi škornji razdražla, da sem šla gledat, kako bi si kakšne nardilauser posted image Me prav resno ma... Ker v trgovinah so po 150 evričev, to je pa men mal velik...

No, moji dve spita, sem spucala kopalnico, kuhno, celo stanovanje po tleh... Ja, tko je to, če lubija niuser posted image - se moram z nečim zamotit...
Zdaj jem, pol grem pa šivat, pa kartice delat. Aja, sosed je bil vesel čestitke pa darila (bon, da jima paziva tamalo en večeruser posted image ).

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 3208
8.10.2009 22:16:57   
Jancci
a ti se to že greš?

sm še čist frišna.. še topla.. user posted image
Drugač je pa 17 trgovin trenutno v Kranju... more ti najdt!!

Ja, baje je bil ful žur na veselic!! user posted image A te je vš kej zawrtu?

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3209
8.10.2009 22:24:52   
Ploha
ronja:

http://bibaleze.si/clanek/starsi/intervju-novorojencki-ne-potrebujejo-plenick.html

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 3210
8.10.2009 22:27:55   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: Jancci

a ti se to že greš?

sm še čist frišna.. še topla.. user posted image
Drugač je pa 17 trgovin trenutno v Kranju... more ti najdt!!

Ja, baje je bil ful žur na veselic!! user posted image A te je vš kej zawrtu?

ma noče mi nič najdet, pa če dam lj al kej druzga nič...sam un maribor mi skos neki vn meče user posted image

nč me ni zavrtu, ker ne mara plesat, pa še ne zna, za moje pojme user posted image user posted image Sam z enmu kolegam sm šla 1x zaplesat, sam je bla taka gužva, da je blo bolj rokoborbi podobn, kot pa polki user posted image user posted image

Smo se pa nasmejal do solz,....pol smo šli pa v kranj na avtobusno jest...dam sm pršla ob pol 4 user posted image

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 3211
8.10.2009 22:28:01   
mimi30
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

mimi pa ti si res revčika, te popolnoma razmem user posted image user posted image prižgi tv, da bo nekaj ropotalo user posted image

tv mam prižganuser posted image ....sem hotla bol to povedat, da tlele gor visim vmes mi pa čist voda s kostanja dol povre (tak jaz kostanj kuham), pol se pa še čudim kaj so to zaeni čudni zvoki (dežuser posted image )user posted image

farfala, ja točno 10dni je kar je bil nejc nazadnje bolan (vročina, driska)....odkar je šel spat in je dobil calpol sem ga že 3x preoblekla, ker je čist moker....za vsako ko pridem tja začne kr neki govorituser posted image , kot bluzit mal v sanjahuser posted image ,....

men tistega linka s škornji sploh ne odpre....kr neko napako mi javi....očitno mi hoče nekdo povedat, da ne rabim škornjevuser posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3212
8.10.2009 22:29:27   
mimi30
dam sm pršla ob pol 4 user posted image

to ste pa dolg jedliuser posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3213
8.10.2009 22:30:03   
ronja
jaz sem si tut hotla dat kostanj kuhat - pa sem vidla, da je splesneluser posted image

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 3214
8.10.2009 22:32:01   
sonček33
ronja recept za marcipanove bonbone pls...obožujme marcipan

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 3215
8.10.2009 22:32:16   
Anonimen
jancci, verjetno je na sredini res bolj varen, vendar nimajo vsi avti enakovrednih pasov na vseh treh mestih

ja, more met prov tri sedeže zadi in ne klop, kot ma večina.

eh ronja, pa nauš si delala škornjeuser posted image lej za kake sitne pare jih dobiš na ebayuuser posted image

ej mimi, sam teb pa dostkrt ne odpira user posted image

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3216
8.10.2009 22:35:37   
mimi30
ej mimi, sam teb pa dostkrt ne odpira user posted image

neki me z**** zadnje čase....dokler mi še potegne user posted image je tak vredu, odpiranje še ni taka rečuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3217
8.10.2009 22:36:02   
ronja
sonček, marcipan mam zdaj že narejen od prejšnjič - sicer maš kuhane in surove variante, jaz delam vsakič po drugem receptuuser posted image - da jih sprobam... Kuhan mi je bolj všeč, je manj sladek. No, prejšnjič sem samo marcipan zvaljala v kroglice in jih povaljala v grenkem kakavu, zdaj jih bom pa oblila s čokolado.

hehe, ulla, res je, da mam en kup enih drugih projektov prej (zato se mi pa kar mal zdi, da bi znala spet celo zimo v teh semiškah prehodituser posted image ). Moram se enkrat s tem ebayem mal spoprijatejlit - sam meni je čudno kupit čevlje, ne da jih probam - saj ne veš, če ti bojo pasali na nogo... Mislim niso vsi modeli isti... Pa paypal si moram zrihtat.

Ja, naš avto ma klop, ne gre dat zica na sredino.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3218
8.10.2009 22:36:27   
mimi30
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

jaz sem si tut hotla dat kostanj kuhat - pa sem vidla, da je splesneluser posted image

moj je na srečo še čist o.k.....je včeraj tašča nabirala

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 3219
8.10.2009 22:41:23   
sonček33
mimi ja še mal bi ga pustila, pa bi bil pečen :)

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 3220
8.10.2009 22:42:03   
Anonimen
sam meni je čudno kupit čevlje, ne da jih probam

ja, sej to je res, sam marsikje maš tabelo zravn, tolk pa tolk cm je taka cifra....tko da neke udobne šuhe men ni panike....škornje, te uggice, allstarke in takšno....nekaj bolj po nogi, kake salonarčke itd., bolj fansi zadeve pa tud jst nebi....k tist morš pa res probat...

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3221
8.10.2009 22:42:11   
mimi30
danes sta prišla od mojega dragega brat in tast, da bi mi zamenjala gumo (za rezervo) na avtu....včeraj popoldan sem namreč ugotovila, da je prazna.....in je peljal tast prazno gumo k vulkanizerju in se je sploh ne da zaflikatuser posted image ....pravi vulkanizer, da zgleda namerno prepiknjenauser posted image ....pol sta se pa oba skupaj ene 2uri matrala, ker nista mogla rezerve dol z avta dobit....no na koncu je ratalo in se zdaj vozim z rezervo....

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 3222
8.10.2009 22:42:49   
mimi30
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

mimi ja še mal bi ga pustila, pa bi bil pečen :)

ja, nova tehnikauser posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3223
8.10.2009 22:44:07   
Ploha
pa kako morte kostanj jest noooooo user posted image user posted image user posted image to je ja najbol zanič user posted image user posted image user posted image

x*y*z
: zakva si pa nehala pisat tvoj roman, sm čist notr padla, pol si pa rekla da boš drugič naprej....ne mi to delat user posted image user posted image user posted image

dam sm pršla ob pol 4 user posted image

to ste pa dolg jedli

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3224
8.10.2009 22:45:23   
mimi30
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

tko da neke udobne šuhe men ni panike....škornje, te uggice, allstarke in takšno....nekaj bolj po nogi, kake salonarčke itd., bolj fansi zadeve pa tud jst nebi....k tist morš pa res probat...

teb ne ko maš malo nogo, pa pol pač 38 zgleda ne 37user posted image , men pa lahk zgledajo kot big uggeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?