katy83
|
pozdravljene punce! ne morem verjet, da še kar berem slabe novice. Jaz sem mislila, da smo to nekako že dale skozi, ko pa sem to brala, pa me je kr strah postalo. Nadka30 in Ribicanemo, kaj naj vama rečem. Držita se, pa želim vama, da čimprej spet zagledata . Vem, da se bosta kmalu spet javili in nam sporočili lepo novico. Vso srečo. No, na morju sem se imela fajn, to je bil res "babji" vikend. Čvek, čvek, čvek. Včeraj sem imela pregled pri ginekologinji, UZ mi ni delala, ker sem bila v petek na nuhalni. Jaz pa sem se tako veselila, da bom spet videla . no, pa končno sem se tudi redit začela. Me je že malo skrbelo, ker nisem nič kaj pametnega jedla. Tak, da zdaj imam +1. no, pa ugotovili so, da imam negativno krvno skupino, tak da bom neke injekcije dobila. Ve katera kaj več o tem? aja, naslednji pregled imam 10.11.2009. Tropical: hvala za lepo poskrbljene seznamčke chi_pita : tud meni se že fajn trebušček pozna. so ble kolegice na morju full navdušene, pa so me slikale, no moj trebuh so bolj slikale. Marjanaj: vau, dobra si, da še nisi nikomur povedala. Pri meni že vsi vedo. Jaz sem taka lapika, sploh ne vzdržim. Tebi pa svetujem, da vseeno poveš šefu. Pa uživaj na potovanju. aja, še to. Meni slabosti počasi pojenjajo, me pa zdaj že 2 dni full glava boli. Joj, sem se razpisala. Uživajte! Lp, Katy
|