|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2010
7.10.2009 10:32:07   
pupa*81
hooj! kako ste kaj?

sanje2 lepo da si nas obiskala user posted image . punce s podobno situacijo so pa najbrž kaj okoli foruma 'spontani splav', tam boš našla veliko podpore, držim pesti zate da se ti vse poštima kot želiš! user posted image

joj, s temi kostanji ste me prou vrgle s tira... zdej pa še mene zanima če katera ve za logaški konec in okolico (torej notranjska), kje se je kej kostanjev dobi... ker kot priseljenka nimam kej dosti pojma tle okoli user posted image

marjanaj jst sm šefu že kar zgodaj povedala, se je potem precej lažje vse menit, ostali sodelavci pa zdej počasi ugotavljajo, da sm se zredila user posted image pa uživaj na potovanju! user posted image

čestitke za vse uspešne preglede in zdrave pikice, zdej pa pridno božajte bušije, ostalim pa srečno na pregledih! user posted image

(odgovor članu babyloverka)
Neposredna povezava do sporočila: 1751
7.10.2009 10:33:22   
tropical
sanje2 tu so punce,ki smo  izgubile svoje pikice

http://www.ringaraja.net/forum/m_4096244/mpage_172/key_/tm.htm
http://www.ringaraja.net/forum/forumid_102/tt.htm

(odgovor članu tanika1)
Neposredna povezava do sporočila: 1752
7.10.2009 11:04:39   
katy83
pozdravljene punce!

ne morem verjet, da še kar berem slabe novice. Jaz sem mislila, da smo to nekako že dale skozi, ko pa sem to brala, pa me je kr strah postalo.
Nadka30 in Ribicanemo, kaj naj vama rečem. Držita se, pa želim vama, da čimprej spet zagledata user posted image user posted image . Vem, da se bosta kmalu spet javili in nam sporočili lepo novico. Vso srečo.user posted image

No, na morju sem se imela fajn, to je bil res "babji" vikend. Čvek, čvek, čvek.user posted image

Včeraj sem imela pregled pri ginekologinji, UZ mi ni delala, ker sem bila v petek na nuhalni. user posted image  Jaz pa sem se tako veselila, da bom spet videla user posted image .
no, pa končno sem se tudi redit začela. Me je že malo skrbelo, ker nisem nič kaj pametnega jedla. Tak, da zdaj imam +1. no, pa ugotovili so, da imam negativno krvno skupino, tak da bom neke injekcije dobila. Ve katera kaj več o tem? aja, naslednji pregled imam 10.11.2009.

Tropical: hvala za lepo poskrbljene seznamčkeuser posted image
chi_pita :  tud meni se že fajn trebušček pozna. so ble kolegice na morju full navdušene, pa so me slikale, no moj trebuh so bolj slikale.
Marjanaj:  vau, dobra si, da še nisi nikomur povedala. Pri meni že vsi vedo. Jaz sem taka lapika, sploh ne vzdržim. Tebi pa svetujem, da vseeno poveš šefu. Pa uživaj na potovanju.

aja, še to. Meni slabosti počasi pojenjajo, me pa zdaj že 2 dni full glava boli.

Joj, sem se razpisala. Uživajte!
Lp, Katy

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 1753
7.10.2009 11:09:48   
Argojuhica
Ribica nemo in nadka žal mi je ob izgubi vajinih pikic. Lani nov., tik pred NS, sem začela krvavet. Bila sem v 11+3t, šla na UZ in ugotovili, da je plodek odmrl v 8t. Prve dni je bilo zeloooo hudo, počasi pa je ta bolečina izginjala in ponovno sem zanosila( čeprav ne takoj). Zato, glavo pokonci in upat.

Včeraj sem pa bila pri Dr. Pušenjaku, moram ga pohvalit, izredno prijazen in profesionalni odnos. S pikico je vse v redu, velika  7.2cm, veselo miga, tako, da bi še kar enkrat ponovila.

Pregled pri g. imam 22.10. Vpisat se moram še na AC, ker me malce bašejo leta. Tako smo se zmenili, da NS plačam, AC pa mi častijo:).

Za kostanje pa pridte, pridte, tle na goriškem jih je letos veliko. Mi jih sicer nimamo, ma jih bom že staknila kje.

Aja, izgleda, da bomo imeli fantka, čeprav ni 100%.

Toliko od mene, lepo se imejte in uživajte.

(odgovor članu pupa*81)
Neposredna povezava do sporočila: 1754
7.10.2009 11:12:23   
pupa*81
katy83 glede Rh- imaš na kratko razloženo na linku http://www.babybook.si/nosecnost/pregledi-med-nosecnostjo/ pod pregled v 28. tednu...

seveda je link fajn tudi za ostale, da bomo vedle kaj nas vse čaka user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 1755
7.10.2009 11:13:23   
Argojuhica
Katy 83, glava tudi mene boli. Jst spijem vsake toliko lekadolček, pa na čelo in zatilje si dam vlažno, mrzlo krpo. Pomaga. 

(odgovor članu Argojuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 1756
7.10.2009 11:21:14   
katy83
vau!

Pupa81: hvala, full je dobra ta stran. Bo moj dragi full vesel, ko sem še eno stran zvohala, da bom lahko še več na netu. user posted image
argojuhica: ja, mislim, da bom jaz tud začela malo z lekadoli, če se bo to nadaljevalo, ker je malo preveč boleče. saj, če grem spat, pomaga, samo kaj ko v službi ravno ne morem it spat. user posted image

(odgovor članu Argojuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 1757
7.10.2009 11:27:03   
babyloverka
joj mene tudi glava boli. slabost niso tako močne kot so bile prej ampak glavoboli pa user posted image  zgleda da če se bo tako nadaljevalo da bom mogla tudi jaz po lekadolu posečt.

Bastian...največja ljubezen
30.04.2010

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 1758
7.10.2009 11:36:46   
*m*o*j*c*a*
dan punce!user posted image

kak smo? js še kr prehlajena..user posted image zdej je še tamala spet..se je nalezla, ker se js nikakor ne pozdravim..user posted image in pol so noči spet katastrofa..user posted image mah..

vidim, da še obstaja katera ki še ni povedala za user posted image ! vauuu dobre ste..js sem se bala da sva prehitr povedala, pa zaenkrat je hb še vse ok..user posted image itak je pa šla pol novica kot požar..user posted image smo glih včeri šli do ene sosede, pa mi nalije žgano pijačo, pa moj tk: ja sej ne sme..user posted image ona pa:user posted image in pol moj vesel: ja, a še ne veš??user posted image tk da vsi še niso na tekočem sam večina pa..user posted image moja sestrca tut veselo okol razglaša..user posted image čist not padla..user posted image ns je za mano, sam mal straha je še vedno, predvsem zato, ker še dost tamalo nosim..imamo dost stopnic in se temu ne morem izognit..user posted image

no pa imamo: očkovo ljubico (31.12.2008) in maminega sinčka (13.4.2010).. :P

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 1759
7.10.2009 11:39:54   
sanje2
tropical. najlepša hvala, zanimam me kako dolgo si ti rabila za novo bebiko

(odgovor članu babyloverka)
Neposredna povezava do sporočila: 1760
7.10.2009 12:40:03   
tropical
IZVIRNO SPOROČILO: sanje2

tropical. najlepša hvala, zanimam me kako dolgo si ti rabila za novo bebiko

Od ss do sem . Novemra 3 lani sem dobila user posted image M pol je rekla g da lohk začnem delat na baby-ju.Se pravi od novembra do julija sem rabila. Julija sem zanosila. Sam upam da ne bo kaj narobe tokrat, se strašno bojim od prejšnjega ss.

(odgovor članu sanje2)
Neposredna povezava do sporočila: 1761
   Aprilčice 2010
7.10.2009 12:42:43   
BELA BUČA
Čau!
Komisija mi je izdala odločbo, da sem od 10. 10. do 12. 11. začasno nezmožna za delo (placenta previa). V bolniški sem od 10. 9. Zdaviti se moram doma, odsotnost mi je dovoljena le ob odhodu na zdravniški pregled.
Ne predstavljam si, da ne smem niti po kruh ali k staršem na kosilo? Kako resno je s tem mirovanjem na domu?
Že tako se ne počutim najbolje, ker še vedno krvavim, zdej pa še ta šok.
Bodite lepo in se naužijte sončka

PODATKI:
BELA BUČA, 31 LET, ZASAVJE,( 1. user posted image ), PDP 6. 4., + 0, user posted image ,  PREGLED 13. 10., NUHALNA 22. 9. 2009 

(odgovor članu sanje2)
Neposredna povezava do sporočila: 1762
7.10.2009 12:44:28   
tropical
Ali ima katera angesound. Kako ste zadovoljne z njim.

(odgovor članu BELA BUČA)
Neposredna povezava do sporočila: 1763
7.10.2009 12:45:13   
tropical
BELA BUČA jaz se ne predstavljam da bi bila doma, že ko si par dni na bolovanju in ne moreš ven je groza.

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 1764
7.10.2009 12:56:12   
sanje2
tropical: jaz ti želim, da bi uspešno donosila tega otroka, zato čimbolj počivaj. mislim pa da si že iz hujšega prišla in da ni več takšne nevarnosti, saj si verjetno že dopolnila 12 tednov!

upam da bo meni prej ratalo kot tebi, saj si močno želim in vem, da se bom ful pazila če bom še zanosla, vem pa da bo mene tudi ful strah saj že zdaj premišljujem o tem, da se lahko vse skupaj ponovi, sem pa obtimist!

kako pa te obravnavajo po splavu, si v bolniški, te bolj opazujejo?

no hvala še enkrat, in oprosti da sem te gnjavla

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 1765
7.10.2009 12:59:11   
BELA BUČA
Do 12. 11. bit samo v stanovanju je že hišni pripor. Starše mam 200 metrov stran, trgovino pa ravno tako, da o krajšem sprehodu ne govorim ... Res ogromno počivam, ampak 24 ur na dan pa res ne gre.
Baje pa kontrolirajo in hodijo naokrog, tako da ni za izzivat. Kaj hitro te pa tako ali tako kdo zatoži -- hote ali nehote.

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 1766
7.10.2009 13:44:49   
marjanaj
Drage moje punce hvala za spodbudne besede. Komaj cakam ta dopust. Vem da bomo res uzivali. Ker bo to zadnji dopust tako dalec stran od civilizacije za nadaljnih nekaj let. Sedaj bodo prisli v postem le dopusti na bliznjem mediteranu in tako naprej. user posted image  Mogoce me sedaj samo malo skrbi kako bom zdrzala teh 12 ur nepretrgoma na letalu... se dobro da imajo boljsa letala cel kup filmov, ki jih lahko gledas med letom. Ah ja, bo ze...

flora1983 kako grozno res, ti je sef to naredil? Takih stvari pa res ne podpiram... Moj sef tega ne more narest, ampak skrivnosti pa tudi ne more obdrzati zase... Vse pove naprej, hehehe... kaksna cveka user posted image .

lija34 imas prav. Starse in druge domace bi pa lahko posteno skrbelo zame ko me ne bo. So sicer navajeni da se kar potepam naokoli in ponavadi se niti ne javljam, tako da bi bilo to za njih se bolj stresno. Bodo pa mogoce toliko bolj veseli ko jim poveva ko se vrneva, ker se bo ze trebuscek ze posteno videl.

Drugace pa so mi ze vse moje standardne hlace preozke user posted image . Sem si ze pred tremi tedni kupila vecje in elasticne stevilke. Namesto moje standardne 36 ali 38 sem si kupila kar 40 in 42 pa je. Pa sem za nekaj cas dobra, a ne? user posted image  No ja, dobra stran tega pa je da sem se znebila kar precejsnjega dela moje garderobe. Tako da so male sestricne kar vesele. Vse moje lusne oprijete majcke, hlace in srajce so sle od hise. Ker ce smo realni, tudi ne pricakujem da bi jih lahko nato po vsem teh razlezenju po dvetih mesecih se vedno lahko spravila nase.

Punce, ki ste ze dale kaksno nosecnost cez, ce nam zaupate, ali ste se vedno lahko nosile vse svoje prejsnje obleke? Ali ste se morale vseeno cemu odreci, ker niste vec spravile nase? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1767
7.10.2009 13:57:54   
natasaxy
Dan,

se vam bolj na hitro javim,.......grem počasi po tamalega v vrtec, pa sem danes bolj bila leteča. Malo sem delala, kosilo kuhala, pa je ura tik tak dve.

Ja da odgovorim sanji2. Pomoje je odvisno od vsake posebej kako hitro zanosi po ss. Jaz npr. po ss sem bolj malo krvavela,....že takrat mi je G, ki me je čistil rekel, da lahko poizkusiva takoj prvi mesec, itak pa ko je telo pripravljeno se zgodi. G priporočajo 2-3 mesece tudi zaradi psihe ženske. Pusti posledice tako ali drugače. Odvisno kdaj dobiš tudi prvo M po ss. Jaz sem jo takoj po 28 dneh in potem sva šla kar v akcijo, če rata rata in sem bila presrečna ko je uspelo.

Se pa strahu še danes ne znebim. Sem v 12 tednu in upam, da je sem res že iz tahujšega mimo. Je pa res, da zdej ful bolj počivam (no imam tudi možnost), ker sem ostala brez službe in delam samo honorarno po par uric na teden. Ne dvignem ene stvari več,....veliko več počivam,.......skratka se kar pazim tele prve tri mesece. Ko bo NS za menoj bom veliko bolje pomirjena.

Skratka glavo pokonci,.........ko bo prva M mimo pa v akcijo, če si seveda tudi ti pripravljena. Pa veliko sreče.

Grem po tamalega potem sem pa z eno kolegico zmenjena, greva na igrala s tamalimi in na en čvek po sončku. Ga je treba izkoristit, tale jesen je odlična za sprehode z otroki.

Se še kasneje oglasim, da vas malo pokomentiram.

Neposredna povezava do sporočila: 1768
7.10.2009 14:00:53   
memole
Ejla!

Kako ste?

Jaz sem ok!
Malo prej prišla iz službe!

Jaz sem povedala že vsem tudi šefica že ve!
V vsakem primeru bi ji povedala,čakala sem pa prvi pregled in nato sem ji povedala!
Vsak pa sam zase ve kako in kaj in tudi svojega šefa ali šefico pozna in ve kdaj lahko pove!
Jaz bi v vsakem primeru povedala!

Jaz hvala bogu glavobolov nimam niti v prvi jih nisem imela,jih imam pa ko nisem noseča,sam bit noseča sam zato da ni glavobolov pa ni rešitev ne!user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz vseh oblačil takoj po porodu nisem dala nase sem si mogla kupit nove,shujšala sem pa šele po dveh letih ko sem šla na ločevalno saj prej nikakor nisem mogla tudi z miganjem in laufanjem za tamalo in dojenjem nisem nič spravla dol!Ko sem pa shujšala sem lahko oblekla tisto kar sem prej nosila pa še nekaj novih sem si kupila!user posted image user posted image

Hvala z opis kje se nahajajo kostanji!user posted image user posted image

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 1769
7.10.2009 14:04:57   
tropical
IZVIRNO SPOROČILO: sanje2

tropical: jaz ti želim, da bi uspešno donosila tega otroka, zato čimbolj počivaj. mislim pa da si že iz hujšega prišla in da ni več takšne nevarnosti, saj si verjetno že dopolnila 12 tednov!

upam da bo meni prej ratalo kot tebi, saj si močno želim in vem, da se bom ful pazila če bom še zanosla, vem pa da bo mene tudi ful strah saj že zdaj premišljujem o tem, da se lahko vse skupaj ponovi, sem pa obtimist!

kako pa te obravnavajo po splavu, si v bolniški, te bolj opazujejo?

no hvala še enkrat, in oprosti da sem te gnjavla

Mene obravnavajo kot da ni bilo nič.
Sama sepa bolj pazim, tako da ne nosim otroka, ga samo dvigam in nič drugega.
Na delu sem takoj povedala da sem user posted image tako da se izogibam vsakega težkega dela. Saj zase moram poskrbet.

(odgovor članu sanje2)
Neposredna povezava do sporočila: 1770
7.10.2009 14:06:59   
aprilasemtu
tropical jaz imam angelsounds in je krasna zadevca. Lepo je, ko slišiš utripe srčka, ker se malce bolj zavedaš, da je res nekdo v tebi. Pa fino je, ker ga lahko sliši tudi bodoči očka.

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 1771
7.10.2009 14:27:52   
ela24
Pozdravljene!
Končno sem prišla iz Mb, utrujena ko šus. Sem si urejala papirje za bolniško. In sem izkoristila da sem šla še v pikapolonico po angelsounduser posted image  Upam, da bom našla utrip. Seveda se nisem mogla upret da ne bi pogledala še skate, pa mi je trgovka kar pokvarla dan! Ful ga je zašinfala. Da je pretežki in se mi ga ne bo dalo dajat v in iz avta, da je tak mali da je za otroka do 10 mesecev in podobno. Da je slabo vozen, kjerkoli ni asfalt.user posted image  Ga ima katera v uporabi? Kakšne so praktične izkušnje? Meni je tako všeč, ampak ne vem kaj naj. Če bi bil tam za otroka do leta in pol mi je to čisto dovolj, ker nisem človek ki bi podpiral vozičkanje do 3 ali 4 let, ker je za moje pojme podpiranje lenobice. Ampak ona mi je tupla da rabim vozek do najmanj 3 let. Pol sem pogledala še jane, pa tudi o tem ni povedala nič lepega. Ta je tako sposobna, kot da hoče vozičke zadržat in ne prodat. Pa itak ga ne bi tam kupla, ker pride 620 eur, videla pa sem ga v eni trgovini že za 490. Tako, da nasvete prosim???

(odgovor članu pupa*81)
Neposredna povezava do sporočila: 1772
7.10.2009 16:42:01   
Di_Di
Dan.

Končno doma, zdaj je še svak pripeljal nečakinjo tko da se mal paziva.. user posted image

Flora1983 jaz že od prejšnjega tedna jemljem antibijotike, ker imam tudi katastrofalen urin. Ko sem vprašala g. kako je to zarad babya kakšno nevarnost predstavlja za njegov razvoj mi je rekla da če nebi blo preverjeno in če nebi blo potrebno mi jih že ne bo dala, sam da mora, ker če jih nebi jemala bi lahko blo nevarno za babya. tko dan jih kr jemljem, edin kar mi ni glih všeč je to da moram na kontrolo urina in k njej na pregled šele začetek naslednjega meseca... user posted image

(odgovor članu tanika1)
Neposredna povezava do sporočila: 1773
7.10.2009 17:06:49   
ela24
Pozdravljene!

Dobila sem odgovor od gospe Mojce glede majčk.
In sicer je pa tako:
Cena je od 10-50 majčk 12,50 eur od 50 majčk dalje pa 10 eur + poštnina (mislim, da je 2,5 eura).
Jaz sem vprašala za dolge rokave, ker se mi zdi da bojo nam bolj uporabne.
Barve pa so:
rdeča z črnimi rokavi (velikosti od 34-48)
svetlo modra s temno modrimi rokavi (velikosti od 34-48)
bela z rdečimi rokavi
bela s temno modrimi rokavi
oranžne s črnimi rokavi (pri teh pa bi bilo potrebno preverit katere številke so na voljo, ker niso vse).

Glede tiska se naredi po naši izbiri, s tem da imajo vse majčke enak tisk.
Lahko nam pošljejo tudi mere v cm, da se boste lažje izmerile, če želite?

No, jaz bi predlagala, pa če se boste druge strinjale s tem, da bi naredili en tak seznamček, kot jih imamo za npr. pregled in bi se vanj vpisali podatki. Povejte če se strinjate, pa če bomo čakale da nas bo 50 ali ne?

(odgovor članu pupa*81)
Neposredna povezava do sporočila: 1774
7.10.2009 17:27:33   
tatly
ojla.da vam pove da me ze mal skrbi da ne najdem z angel soundom srckauser posted image user posted image user posted image user posted image mi pa take dela po trebuhu se fulll neke pretaka,ruzi kot bi bil v vesolju al je moja beba tak hudo divja da sam lece sem in tja

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu ela24)
Neposredna povezava do sporočila: 1775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?