|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del
8.10.2009 14:36:44   
arabela*
Zdaj se najema,malo pospravim...potem pa greva naredit naše vsakodnevno opravilo: nafujtrat labode dol k dravi in sprehodek.....pa račke božat..user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3576
8.10.2009 14:39:15   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: pf

Gloria pozdravljena. Super, da se imate lepo in da ste zdravi. Pa res fajn, da ti v službi gredo na roko glede tega, da prideš bolj pozno. Takih služb je malo. Fajn se imej, uživaj in naj ti mine v službi.

se kar podpišem pod to......sem mi ne da še 1x podobno pisatuser posted image

.....gloria - ne vem če si prebrala....sem dobila hvalauser posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3577
8.10.2009 14:39:18   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Zdaj se najema,malo pospravim...potem pa greva naredit naše vsakodnevno opravilo: nafujtrat labode dol k dravi in sprehodek.....pa račke božat..user posted image

Joj račke. Lana je nora na račke. Ful ima knjigic, kjer so račke, pa plišastih, pa za kopanje. Zdaj pa včasih tudi na računalniku gleda ono pesem Račke, ki smo jo plesali, ko smo bili še mini. Cel dan gre ga, ga, ga, ga.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3578
8.10.2009 14:39:42   
pf

A kosilo si že pripravila?

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3579
8.10.2009 14:40:00   
gold fish

IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK

jst sm še kar v službi
se vidi kajne?user posted image

A po tem, da imaš čas pisati? user posted image

po tem ja, drugače itak ne sfolgauser posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3580
8.10.2009 14:40:31   
pf
Gold fish kako kaj noga oz. prst?

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3581
8.10.2009 14:41:26   
gold fish

....pazi, da ne bo A spet užaljena, da si z M...... saj veš otroci so nepredvidljivi....

no saj niso ediniuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3582
8.10.2009 14:41:41   
gold fish
alarm....se je pikec zbudil....

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 3583
8.10.2009 14:43:00   
pf
Jaz pa grem jutri k osebnemu zdravniku in bom rekla, da naj mi zaključi bolniško, ker bi rada šla delat. Ful vredu itak ne bo moja hrbtenica, je pa danes mnogo bolje. Mislim, da od akupunkture. Itak pa bo desetega mesec dni od prometne nesreče. Sem se pa že veselila aerobike in je padlo v vodo. Dva meseca ne smem na aerobne vaje zaradi hrbtenice.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3584
8.10.2009 14:46:19   
gold fish

Gold fish kako kaj noga oz. prst?

boli, boli......pa počivat bi mogla...jaz pa nonstop na nogah, pa vozim, pa vse živo...user posted image user posted image user posted image ..

jutri imam spet prevez....komaj čakam, ker se mi zdi, da mi še zavili povrhu niso fajn, me nekaj vleče vse skupaj...

...prvič..maja meseca...so mi ful malo vrezali...bi blo boljše takrat več, pa bi morje porihtalo, zacelilo zadeve.... kaj naj pa zdaj....

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3585
8.10.2009 14:47:20   
pf
Zdajle sem se spomnila. Kahlo a si že dobila kaj odgovora za podaljšanje porodniške?

Neposredna povezava do sporočila: 3586
8.10.2009 14:48:01   
gold fish
..jaz sem se tud danes z direktorico zmenila, da lahko prenesem polovico dopusta v drugo leto.....torej grem delat konec novembra......  

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3587
8.10.2009 14:49:48   
gold fish
...samo danes je pa tak lepo vreme, da bi človek samo zunaj nekje lenaril...... meni se danes nič ne da.....še pomivalca mi ni za spraznit, raje kar na roke pomijem tisto kar imam.....smo itak sami trije...

....pikec bo zgleda, še malo poležaval....jaz bi pa šla veeeeeeeeeeeeeeeeeenuser posted image .....pa še jest mora prej.....

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3588
8.10.2009 14:50:01   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

..jaz sem se tud danes z direktorico zmenila, da lahko prenesem polovico dopusta v drugo leto.....torej grem delat konec novembra......  

Kje si še ti? Ti si pa res dolgo doma. Pa ti je fajn? Zdaj ti bo tak dolgcajt, ko gre pikec v vrtec?

Neposredna povezava do sporočila: 3589
8.10.2009 14:53:06   
pf

...samo danes je pa tak lepo vreme, da bi človek samo zunaj nekje lenaril...... meni se danes nič ne da.....še pomivalca mi ni za spraznit, raje kar na roke pomijem tisto kar imam.....smo itak sami trije...

....pikec bo zgleda, še malo poležaval....jaz bi pa šla veeeeeeeeeeeeeeeeeenuser posted image .....pa še jest mora prej.....

Jaz pa sem danes imela delodiš. Posledica manjše bolečine. user posted image

Sem si omare v spalnici pospravila. Cote ven, sortirat kaj bom nosila oz. bo nosil, kaj je adijo, kaj dotrajano, pa likala, pa tepihe skrtačila s peno (L vsak dan flikne žlico polno na tla), pa parket pobrisala. L je pa pomagala zokne sortirati, pa atije boksarce in je tudi utrujena in sedaj panka že skoraj uro in pol. Revče, ko sva tak delali. Zdaj pa greva k našim na kostanj.

Neposredna povezava do sporočila: 3590
8.10.2009 15:00:16   
arabela*

Joj račke. Lana je nora na račke. Ful ima knjigic, kjer so račke, pa plišastih, pa za kopanje. Zdaj pa včasih tudi na računalniku gleda ono pesem Račke, ki smo jo plesali, ko smo bili še mini. Cel dan gre ga, ga, ga, ga.

ja tu jih je res ogromno...Labodov malo morje,race pa se zunaj šetajo po travi.Res lepo.user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3591
8.10.2009 15:02:20   
arabela*

A kosilo si že pripravila?

eh...saj veš..kak jaz kuham...user posted image

M je itak imela zel juhico že od včeraj....za naju pa sem naredila maso za šmorn....tako da si kasneje spečevauser posted image

Kje so cajti,ko sem lahko kuhala..sedaj ne morem pa nič zraven M,samo kaj na brzinouser posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3592
8.10.2009 15:03:12   
arabela*

....pazi, da ne bo A spet užaljena, da si z M...... saj veš otroci so nepredvidljivi....

no saj niso ediniuser posted image

ma saj je ona z babicouser posted image

< Sporočilo je popravil Saraya -- 8.10.2009 15:04:13 >

Neposredna povezava do sporočila: 3593
8.10.2009 15:03:57   
arabela*

Jaz pa grem jutri k osebnemu zdravniku in bom rekla, da naj mi zaključi bolniško, ker bi rada šla delat.

a ni fajn doma?

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3594
8.10.2009 16:14:41   
Lara Croft
Ko se je zbudila je 39,5 imela.... sem ji svečko dala pol je pa še uro samo v mojem naročju čorila... Zdej pa Lara že veselo raziskuje po stanovanju.... svečka je prijela......

Zdej pa jaz ne vem... a če danes in jutri zjutraj ne bo več vročine, gre že lahko ven in v vrtec?

Zdej grem še nekaj naredit pol pa laufat..

Na zvečer... user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3595
8.10.2009 16:57:26   
gold fish

Kje si še ti? Ti si pa res dolgo doma. Pa ti je fajn? Zdaj ti bo tak dolgcajt, ko gre pikec v vrtec?

če mi je fajn doma.....seveda mi je..... no glih gospodinja  24/7 pa ne bi mogla bituser posted image , bi se mi user posted image user posted image user posted image

....pikec bo itak samo polovično v vrtcu.....samo toliko, da se navadi....

..dolgcajt pa mi ne bo....imaš še toliko za nardit...zunaj pri rožicah, pa po hiši...malo stran zmetat, pa novo nabavit, ......uf bo še dela

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3596
8.10.2009 16:58:28   
gold fish

Jaz pa sem danes imela delodiš. Posledica manjše bolečine. user posted image

Sem si omare v spalnici pospravila. Cote ven, sortirat kaj bom nosila oz. bo nosil, kaj je adijo, kaj dotrajano, pa likala, pa tepihe skrtačila s peno (L vsak dan flikne žlico polno na tla), pa parket pobrisala. L je pa pomagala zokne sortirati, pa atije boksarce in je tudi utrujena in sedaj panka že skoraj uro in pol. Revče, ko sva tak delali. Zdaj pa greva k našim na kostanj.

jaz pa poleg našega to ne morem delat....me še čaka to.....

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3597
8.10.2009 17:51:34   
arabela*

jaz pa zravn naše popolnoma nič.Dane smi ej od kar sva prišle dobesedno pizdla nonstop,nisem mogla čist nič .Sem še A predčasno domov poklicala,da mi jo malo zamoti,drugače bi se mi tak zmešalouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3598
8.10.2009 18:26:18   
pf

a ni fajn doma?

Fajn je že doma, fajn, samo ne tak, če greš s strahom kam. 100 procentno bolniško imam in to ni hec. Pa bi tudi rada kam šla v kako trgovino izven Bistrice, pa brez skrbi v mesto z Lano. Grem raje delat, mi je super tudi v službi.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3599
8.10.2009 18:30:44   
pf

Jaz jo tak zraven zamotim z delom, da sploh ne ve, da se ne igrava. Danes je tak prelagala tiste zokne, da sem celo svojo omaro vmes pospravila. Cca uro dela. Ko sem pa še od mojega je pa boksarce po luftu metala. Pa vrečko sem ji dala in jo not zložila in pol sem jaz ven vsipala, pa vmes banano jesto, pa malo delat, pa čaja piti, pa malo delat. Ko pa sem tepih čistila s peno sem ji pa kuku delala, ker sem bila na kolenih. Imamo veliko mizo za šest ljudi ovalno in je mislila, da se skrivava in je okrog tepiha plazila in se smejala. Probam jo stalno nekak zamotiti, ker drugače če ji ni, potem jaz tudi ne delam. Gledava raje knjigice, pa s triciklom ven, pa pojeva, pa pleše ful rada po novem.

Neposredna povezava do sporočila: 3600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?