Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 8.10.2009 11:16:53
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* katera že rabi dm nalepke? jaz jih imam 6... če še imaš, bi prosila. za sestro namreč.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 8.10.2009 11:56:51
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you če še imaš, bi prosila. za sestro namreč. boš sporočila naslov, ali se srečamo v lj?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 8.10.2009 12:16:03
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK SPOVED Pride mladenka v cerkev k spovedi. Oče, spala sem z župnikom iz sosednje fare, ali je to greh? Seveda je greh dete, ti pripadaš tej fari... Kako je pupika?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 8.10.2009 12:20:48
|
|
|
|
Lara Croft
|
1x sem edino vmes slišala iz sobice duduuuuuu, duduuuuu user posted image user posted image user posted image Sem šla hitro mleko pogret in dudo poiskat, da je dama lahko naprej spala. Še ji daš mleko ponoči? Jaz Lari ne dam nič... Tudi če se zbudi in včasih ne zaspi takoj nazaj in je tečka, je ne uspavam s hrano ali pijačo... Jo samo stisnem k sebi (se sklonim dol in ji dvignem samo glavico) in tako se pomiri...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 8.10.2009 12:22:51
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: Me to you če še imaš, bi prosila. za sestro namreč. boš sporočila naslov, ali se srečamo v lj? ti pošljem sms.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 8.10.2009 12:23:43
|
|
|
|
ključek
|
Lara, kako je mini Lara??
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 8.10.2009 12:24:10
|
|
|
|
Lara Croft
|
Kako naj vem, koliko vročine ima Lara???? V eni uhi ji kaže normalno temperaturo, v drugi pa vsakič drugače... 38,4, 38,0, 38,9... Glede na to, da je še kar živahna, verjetno ni panike.... Lulanje ji pa tkooo smrdi, da sem zjutraj mislila, da je posrana....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 8.10.2009 12:27:06
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you Lara, kako je mini Lara?? Ma ne bo hudga.... ful ji paše sadje, spije veliko, ampak noče toplega.... smo ji sok naredili s sadja, ji ful paše... četrt hruške je celo pojedla... Ponoči je 3x rabla malo božanja.... samo upam, da ji na uhca ne bo kej udarlo...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 8.10.2009 12:41:56
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft .... Lulanje ji pa tkooo smrdi, da sem zjutraj mislila, da je posrana.... ojoj, to ni dobro...bodi pozorna, če se kaj skremži ali celo zajoka, ko lula. uroinfekti niso prav redki pri malčkih... pa čimveč naj pije.
< Sporočilo je popravil Olivija* -- 8.10.2009 12:42:11 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 8.10.2009 12:43:12
|
|
|
|
Olivija*
|
zdaj me je MTY spomnila, kako je z našim srečanjem??? jutri v CE? ste se kaj drugače zmenile?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 8.10.2009 12:48:36
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* zdaj me je MTY spomnila, kako je z našim srečanjem??? jutri v CE? ste se kaj drugače zmenile? Res? Jaz sem imela v glavi danes ob 16.00 Lj, pa zgleda to odpade ....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 8.10.2009 12:48:42
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft .... Lulanje ji pa tkooo smrdi, da sem zjutraj mislila, da je posrana.... ojoj, to ni dobro...bodi pozorna, če se kaj skremži ali celo zajoka, ko lula. uroinfekti niso prav redki pri malčkih... pa čimveč naj pije. Ups... meni se ja zdelo ok.. sem mislila, da se telo pač puca tko...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 8.10.2009 12:51:24
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* zdaj me je MTY spomnila, kako je z našim srečanjem??? jutri v CE? ste se kaj drugače zmenile? Res? Jaz sem imela v glavi danes ob 16.00 Lj, pa zgleda to odpade .... a res? kdo pa pride? jaz bi prišla...ampak imam ravno danes ob 15:00 še en služben sestanek in pred 17:00 ne morem...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 8.10.2009 13:36:36
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* to je uradna medicina? ej, si sploh ne predstavljam 10 dni tako. , da bo kmalu šlo na bolje, predvsem pa brez bolečin. Uradna, uradna. Pa še kako. Je v SB Ptuj.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 8.10.2009 13:47:17
|
|
|
|
pf
|
Lara Croft upam, da je tvoja gospodična dobro. Naša spi kot polh.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 8.10.2009 14:08:23
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Kako je pupika? mi smo imeli dons ponoč tudi orgije skos se je neki premetavala po postelji pa se cmihala tko da sem danes čisti zombi drugače pa mislim, da od padca s postelje HB ni nič posledic,
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 8.10.2009 14:10:50
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft .... Lulanje ji pa tkooo smrdi, da sem zjutraj mislila, da je posrana.... ojoj, to ni dobro...bodi pozorna, če se kaj skremži ali celo zajoka, ko lula. uroinfekti niso prav redki pri malčkih... pa čimveč naj pije. Ups... meni se ja zdelo ok.. sem mislila, da se telo pač puca tko... pri nas je tudi nekaj časa nazaj kar cel teden lulanje smrdelo ampak se ni nič kremžila ali pa jokala jst mislm, da je enostavno premalo pila (ni hotla) tko da če je Lara imela vročino bi bilo to lahko posledično....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 8.10.2009 14:15:43
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Kako naj vem, koliko vročine ima Lara???? V eni uhi ji kaže normalno temperaturo, v drugi pa vsakič drugače... 38,4, 38,0, 38,9... Glede na to, da je še kar živahna, verjetno ni panike.... Lulanje ji pa tkooo smrdi, da sem zjutraj mislila, da je posrana.... tud pri nas je blo tko in to samo en dan jst sm jo samo opazovala nč ji nisem vročine zbijala (ker je blo v enmu ušesu tko, v drugem pa drugač) sam mal bolj sem bla pozorna na njeno obnašanje in je blo čist običajno, pa pozorna sem bila na njene oči iz moje prakse pri ta malem je blo tko, da če je oreng zakuhal (in to na hitro) je imel oči kr take mal motne in tud pogled tak neobičajen pol sm pa hitro s svečko poštimala.......
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 8.10.2009 14:16:45
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Lara Croft upam, da je tvoja gospodična dobro. Naša spi kot polh. pridna punčka
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 8.10.2009 14:18:04
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* zdaj me je MTY spomnila, kako je z našim srečanjem??? jutri v CE? ste se kaj drugače zmenile? kje pa v celju? jst ne vem če bom lahko?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 8.10.2009 14:18:27
|
|
|
|
RAČKAPK
|
jst sm še kar v službi se vidi kajne?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 8.10.2009 14:22:15
|
|
|
|
gloria
|
...dan....na hiterco mal časa za rr....nimam varstva pa grem kasneje delat...čakam da moj pride in prevzame malega....kok mi je fajn da mi grejo tko na roke...res imam super službo,čeprav bi še vedno raj bila doma z malim ....evo že en mesec je ko delam...pa kok je hiter minilo... ....mi smo ok,zdravi....edino smo dobili ene izvide iz LJ. kje je ugotovljena anemija tak da pridno papamo sirup z železom...čeprav moj P mi ga najraj ne bi dal ....mali je priden 100 na uro...nimajo nobenega problem z njim,zvečer pridno zaspi z atijem....mamica ga pa zelo pogreša.....en večer še ni spal ko sem pršla ob 21 ,kakšno veselje,pa to se ne da opisat,tega trenutka ne menjam za nič na svetu.... ......hodimo še ne ,znamo pa z postlje dol in gor ....evo kratko od nas... ...upam da ste vsi zdravi....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 8.10.2009 14:25:15
|
|
|
|
pf
|
Gloria pozdravljena. Super, da se imate lepo in da ste zdravi. Pa res fajn, da ti v službi gredo na roko glede tega, da prideš bolj pozno. Takih služb je malo. Fajn se imej, uživaj in naj ti mine v službi.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 8.10.2009 14:35:31
|
|
|
|
arabela*
|
Midve z M pa sva cel dopoldan kofetkale.Joj,kak je pasalo na sončku........v našem lepem mestu,natrpanem... A pa je pri babici malo.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 8.10.2009 14:35:48
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK jst sm še kar v službi se vidi kajne? A po tem, da imaš čas pisati?
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?