Sempervivum
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojsonček woohoo, mi smo pa kakali, kar je pri nas praznik in valda smo morali pol kr v čebriček... no, ko sem že pri tem... a ga ktera uporablja? sem vidla pri tebi semper? pri nas tko vneto raziskuje nogice, da se pol čisto sključi in ji moram pazit na glavo, če ne bi se zihr zatunkala No, sej pravim, midva sva ga že enkrat zatunkala Kok sem se jaz prestrašila ... sploh pomisliti ne smem Mam jest tudi od BebeYou, je precej večji. Tummytub sem vidla zadnjič v Leclercu, se mi je zdel nenormalno najhen Kakorkoli, naš tudi ful uživa not, ima take ful velike učke , jaz pa ves čas glavico kontroliram Zvezdica, a pol do 8 meseca kar gre čebričkanje? A zdej je pa že prevelik? IZVIRNO SPOROČILO: Reby Se* - naš danes dohiteva vašo pupo, spi, je in spi. Me zanima, kaj bo ponoč Naš je danes na isti valovni dolžini ... Je bilo tudi mene strah za ponoči, pa zaenkrat kar fino kaže, trkam ... ... Joj, Reby, držim pestke, da bodo hladni obkladki pomagali in boš hitro boljš IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica pri nas je blo tud pestro. Joj, jast bi tud dala komu malega da gre z njim na sprehod, da vsaj kej nardim. Sm danes vidla prah na Tvju sem se hitr stran obrnila Jest pa ne vem, če bi našega komu dala Se rajši stran obračam Moram vam še povedat, da smo imeli včeraj pediatra. Je reku, da naš mali krasno napreduje V soboto je imel 2 meseca, težek je 6,4 kile, velik pa že 65 cm Pa rečte, če ni IVF rekorder Jest mam že zdej roke do kolen, kaj šele bo???
|