|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del
8.10.2009 7:15:52   
Lolita23
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

dajte mi prosim nekaj povedat - a je še katera ko ni imela obiska iz krvavca sploh še po porodu? do kdaj je normalno da nimaš? jaz še sploh nisem imela pa me že malo skrbi če je to normalno, al že naj paničarim user posted image user posted image user posted image vem da je povezano z dojenjem. ampak zdaj če recimo hipotetično dojim dve leti, a pol je normalno da cel čas nimam. mislim, sprašujem - do kdaj je še normalno. če katera ve????

blagor ti user posted image moja sodelavka je tudi dolgo dojila, je ni mela 10 mesecev po porodu. No, jaz pa tut ne vem, a je to, kar mam jest, sploh M... vsake 14 dni krvav izcedek, ki traja kak dan user posted image ima katera podobno izkušnjo?

Jaz sem jo dobila točno po slabih 2 mesecih, pa samo dojila sem, no sej še zdej poleg gh, ampak je to prava M z velik m.user posted image user posted image user posted image user posted image NI pa nič čudno če je še nimaš, poznam eno ko jo je kasneje dobila.

18.3.2009

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 4101
8.10.2009 7:24:56   
Lolita23
Dobro jutro!!!

padanje dojenčkov ma naša je že parkrat visela z stolčka za hranjenje, jaz grem na hitro po kaj v hladilnik se obrnem pa ona že dol visi, stoka pa se pizdi, ja kaj češ, mi že zdej hoče pobegnit, sicer padla še ni, jo pa zdej vežem kot nora.user posted image user posted image user posted image

A vaši tudi dvigujejo ritko ko ležijo na hrbtu ali pa na trebuhu kot da user posted image , no to je moj rekel, njem je prav smešen?

18.3.2009

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 4102
8.10.2009 7:57:15   
mediuhec
lolita: naš tudi slončka, ma ful je smešen. vidim da ni nič narobe to, he he, sama pa še nikol nisem viudla dojenčka da bi se tko gibal

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 4103
8.10.2009 8:02:53   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: yania

Že nekaj dni gledam seznam,,,,nekdo je ukradel Timonu tanovo sliko????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...ah, pa naj bo ta...meni je vseeno..verjetno je ena kopirala od nekega starega....ni važno...Tasa si bila ti?
ne, ne nisem bila. Prepustim seznam strokovnjakom user posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 4104
8.10.2009 8:02:58   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

meni je ravno včeraj P rekla, da je dovolj če ima dve dojenji (zjutraj in zvečer) ostalo pa GH, namesto enega dojenja čez dan pa naj ji dam nek mlečni izdelek; sta pa najini enake starosti nekje; samo midve z Leo sva še daleč od samo dveh podojev
midve se tud dojiva samo zjutraj pa zvečer. Zadnje dneve pa celo odvrača dojenje user posted image , edino ponoči 1x ji še paše. Tak da mislim, da bomo mi počasi zaključli sezono user posted image

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4105
8.10.2009 8:03:00   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

dajte mi prosim nekaj povedat - a je še katera ko ni imela obiska iz krvavca sploh še po porodu? do kdaj je normalno da nimaš? jaz še sploh nisem imela pa me že malo skrbi če je to normalno, al že naj paničarim user posted image user posted image user posted image vem da je povezano z dojenjem. ampak zdaj če recimo hipotetično dojim dve leti, a pol je normalno da cel čas nimam. mislim, sprašujem - do kdaj je še normalno. če katera ve????
nebi vedela, jaz sem jo dobila 2 meseca po porodu in zdaj po 5. mesecih spet. No, če je to zdaj sploh M. user posted image

Bodi pa srečna če je nimaš..jaz je nič ne pogrešam, ko je nimam. user posted image

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 4106
8.10.2009 8:03:02   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

user posted image user posted image user posted image za Lijo.

Valentin pa je danes padel iz ležalnika...cca 10cm niže na glavo...user posted image Ležalnik imam na tleh, pa sem samo skočila, da si umijem zobe, pa sem ga pustila neprivezanega, pa ga vedno privežem....user posted image user posted image pa sem samo slišala bum in joooook....revček....user posted image user posted image user posted image sploh ga pomoje ni bolelo, ker je padel na debelo preprogo, pa še čisto na tleh je bil a kaj ko se je vstrašil...sploh ga nisem mogla potolažiti....edino Gioco (naš kuža) ga je lahko, ko ga je božal in se pričel smejčkati zraven. user posted image

No, pa včeraj smo se prvič tunkali....user posted image Sem se samo stegnila za fiziološko pa sem ga samo z eno roko v bani držala...pa se mi je zmuznil in padel naprej v vodo...bla je tak skoraj sama pena, vode pa cca 8cm. Pa spet jok a tisti je bil krajši in se je potem lepo naprej kopal in se igral curkom vode.

Sedaj pa mi rečite kak sem nerodna. user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image zate in Valentina

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4107
8.10.2009 8:03:07   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Dober večer moje dame.
Bavca se zahvaljujeta za čestitke.Sta dobila pikeca danes ,pa telovado je anže.Popoldan ,pa ju je mami peljala v bc.Jima hlače kupla ,da ne bota s prekratkimi hodila,pa sem zraven vzela samo čaj ,pa anže ni bil zadovoljen in je bil nazaj pravi alarem po mbju.Očitno bom mogla malo manjšo termovko nabavit da ne trugam ta velike ,ker ta moj otrok ko reče da hoče pol ni debate kdo je glavni pri hrani.No je ,pa bila že pozna ura in po celodnevni gh je pa res pasal mlekec.Pa ker sem bila sedaj tako dolgo na telefonu bo verjetno ponovno lačen.
super za pikico in uspešen nakup. user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4108
8.10.2009 8:03:09   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

...da kot sem nekoč rekla bo bavc nekoč fuzbaler in k temu strmim še danes in gre nama dobro HB.
a pol pa mu bo ati sodil a ne? Ti že veš zakaj hočeš da je fuzbaler user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4109
8.10.2009 8:03:13   
tasa_m

Kopanje...joj, ne moreš verjetni kaj je mene moj pripravil ko je bila naja stara ene 14 dni...sva jo kopala, no jaz sem jo , on zraven gleda, in reče, da znajo dojenčki plavati pod vodo..dej probaj, in jaz res...skor sva jo utopila...tako je bila boga, jokala, pa kar do sape ni prišla...mater mu, znajo plavat ja, takoj ko se rodijo...
tega ne bom nikol pozabila...

z mojim, ja nekako sva se pogovorila...samo so kar bile sankcije.......zdej je spet sladko in polno obljub in tega...bomo videli če res...drugače.....to je njegova zadnja možnostuser posted image
yania si me nasmejala z prvim odstavkom.

Uh, si pa se razjezla. Tvoj pa se naj kar potrudi.

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 4110
8.10.2009 8:03:15   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Nika pa je danes pojedla pol jabolčka s piškotom. user posted image Zvečer pa skoraj 100ml rižolina. user posted image Premikamo se. user posted image

user posted image user posted image user posted image Bravo Nika user posted image user posted image user posted image saj bo, počasi a zagotovo!

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4111
8.10.2009 8:05:17   
tasa_m
No, zdaj pa še vam zaželim dobro jutro.

lolita..lija tud user posted image ja user posted image
mediuhec.. jaz jih sploh ne dobim na telefon, tja pa nisem šla, ker nisem šla k zobarju user posted image

Nič, grema z Lijo k zajtrku pol pa na sprehod,ker pol pride patronažna.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4112
8.10.2009 8:22:29   
tasa_m
Pozabla sem prej napisat. HVALA vsem za objemčke user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4113
8.10.2009 8:23:46   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23
A vaši tudi dvigujejo ritko ko ležijo na hrbtu ali pa na trebuhu kot da user posted image , no to je moj rekel, njem je prav smešen?

Ko leži na hrbtu ne, ko je pa na vseh štirih pa miga gor-dol, gor-dol, jaz ji pa pojem "včasih smučam hiter, včasih pa počas!"user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 4114
8.10.2009 8:26:43   
Najaa
Dober juter.

Moja velika dva sta šla v ZD dat kri, Nika še spi, jaz pa ... čakam na kofe. user posted image Moram vam povedat, da včeraj čez dan skoraj nič nisem dojila, ker je bolj čaj pila (mamaM tistega sadnega user posted image ) in tudi zvečer se je po rižolinu še AM-ja napokala tak da je kr zaspala. V glavnem, moje mlekarne so pa ponoč trpele. user posted image Tak me je bolela desna, da sem že misla otroka kar pristavit, no pol pa sem le zaspala in se je zjutraj napokala ko zmaj. user posted image Po doooolgem času sem mela celo majico mokro in po dooolgem času sem si mogla dat blazinico gor.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4115
8.10.2009 8:58:37   
PERSIDA
Dobro jutro.
Da še vam malo popestrim dan.
user posted image
Tako pri nas guncamo afne,no mami je pobudnikuser posted image .
user posted image
user posted image
Tako ,pa zgleda naš bunker ko vseka bombauser posted image .

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4116
8.10.2009 9:34:10   
Nina00
Dober dan!

Zadnje dni sem polno zaposlena. Se še komaj dohajam user posted image  Sem mislila, da bo danes dan za počitek, pa sem ugotovila, da moram kupit dve darili za RD za ta vikend. Saj za eno imam vsaj idejo za drugo pa upam, da bom dobila navdih, ko bom že v trgovini user posted image

Brin je užival na plavanju, veselo brcal in čofotal, tako da sem prav vesela, da sva šla.
Danes bodo pa prvič bučke na Brinovem krožniku. Me zanima kako mu bodo teknile. Odkar je zvečer riževo kašico res spi boljše. Ni več prebujanja okoli pol enih do enih. Prvič se zbudi med drugo in tretjo pa še eno uro prej zaspi (torej ob 21h) user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4117
8.10.2009 9:39:26   
Nina00
Persida kakšna velika pobčka sta že user posted image  Pa tale vaš bunker je prav super. Se lahko tudi mami malo zraven valja user posted image

VSE NAJBOLJŠE za visoke obmesečnice (sicer z enodnevno zamudo) Tomažu, Anžetu in Niki! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 4118
8.10.2009 10:07:11   
MalaČebelica
dober dan.

hvala vsem za odgovore glede rdečega user posted image . pa ne mislite, da nisem vesela, da še nisem imela. samo če vem da je to normalno. če bi pa blo kaj narobe, da tak dolgo nimam, pol pa ziher ne bi bla vesela user posted image user posted image se pa ful bojim taprve - vse pravijo da je najbolj grozna...

Najaa - bravo za mlekarne

Persida - prava velikana sta že user posted image user posted image user posted image user posted image

Nina - bravo za boljše spanje. pri nas še čakamo na to. koliko pa poje riževe kašice Brin zvečer? mi smo komaj pri enih 40ml, tak da to še zaenkrat nima efekta. smo pa napredovali toliko, da se več ne davi, če je bolj gosta kašica tak da zdaj poje namesto 40ml obarvane vode, precej gostega rižolinota...

user posted image je pri nas tudi aktualno ja. glava v pojšter, rit v luft pa gor in dol user posted image user posted image user posted image

Yania - si me nasmejala s tistim kopanjem. čeprav verjamem, da takrat pa ni blo čisto nič smešno user posted image user posted image user posted image pa upam da porihtata s tvojim user posted image user posted image

glava je danes malo bolje. me je moj zjutraj zmasiral. cel hrbet mam trdi. verjetno ko spim na 10ih kvadratnih cm, ko naša mala zavzame celo posteljo ponoči. v glavnem masaža je pomagala pa jutranji sprehod tudi. zdaj pa pride moja mami malo spet po dolgem času tak da bomo danes imeli babji dan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 4119
8.10.2009 10:10:50   
MalaČebelica

Kapljice jaz drugače dajem med sadnim obrokom,,,na ene 4.žličko gor kapnem na žličko sadja, pa lepo poje...te italij.so tak čudnega okusa, tko slane.....imam pa še ene zaprte AD3 naše doma...
kolk imate potem kapljic....Persida, kolk imaš ti?

mi jih imamo 6 - AD3. jih pa dajem zjutraj pri oblačenju - mleko na žličko pa kapljice. al pa  kar direkt v usta nakapam pa tudi gre...

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 4120
8.10.2009 10:12:18   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Aha, sem si gor prebrala...no mi2 s Timonom imava 4 ali 5 kapljic Idroplurivit...pa isto je kot AD3 te našeuser posted image user posted image ma mi je zdr.tako rekla...pa nič višala doze...
bom jutri dala 4, pa potem spet 5, pa 6.....to pa mora biti dovolj....ma sej ne vem kolko jih sploh ne daje..

ja sej... sam jaz jih bom kar dajala. sploh zdej pozimi. ziher je ziher.
aja, ene idroplurivit imam še vedno zate... user posted image

meni je naša rekla, da morem dajat celo prvo leto. pa na začetku nisem zarad krčev. sem dajala D3. pa zdaj malo vmes na morju sem recimo švinglala - no pozabila. zdaj pa spet kar redno dajem... pa čez zimo bom jaz tudi kar dajala...

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4121
8.10.2009 10:45:57   
PERSIDA
Nina00 -kdaj,pa te bom imela čast spoznat?user posted image

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 4122
8.10.2009 11:06:30   
tasa_m
persida.. a pri vam pa imate user posted image kar na štrikih obešene med cotami?? user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4123
8.10.2009 11:13:03   
PERSIDA

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

persida.. a pri vam pa imate user posted image kar na štrikih obešene med cotami?? user posted image user posted image

To ne more imeti vsak,probaj boš vidla kaki miruser posted image  ko ma kaj gledat.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4124
8.10.2009 11:14:17   
PERSIDA
Čakata p ?

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Kr neki
khurde

A se vam zdijo te ankete o izbiri imen butaste?

da (46%)

ne (41%)

ne vem (13%)

Število vseh glasov: 425

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!