|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del
7.10.2009 23:10:19   
mama_milchy

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

Najaa, ko boš dol v ZD v KP poglej na plakat, ko so podani predlogi za uvajanje GH kolko piše za 5,6 mesecev podojev in pol naprej.

ja, sej to sem že brala. bom še enkrat. user posted image

če me spomin ne vara piše, da pri 5,6 mesecih 3x mleko, pol 7-12 pa 2x mleko.....

ja... po njihovo. user posted image dopovej ti to npr. Niki! user posted image

al pa Lei; danes recimo ji kosilo ni lih šlo pa smo se mogle dojit

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4076
7.10.2009 23:10:24   
PERSIDA
yania - ad3 mata vsak pet

koki -lahko noč

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4077
7.10.2009 23:11:03   
yania
Kapljice jaz drugače dajem med sadnim obrokom,,,na ene 4.žličko gor kapnem na žličko sadja, pa lepo poje...te italij.so tak čudnega okusa, tko slane.....imam pa še ene zaprte AD3 naše doma...
kolk imate potem kapljic....Persida, kolk imaš ti?

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 4078
7.10.2009 23:12:13   
mama_milchy
lahko noč, gremo v deželo sanj pa upam da do jutranjih ur

lahko noč

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 4079
7.10.2009 23:12:53   
PERSIDA
yania - gori preberiuser posted image

trinity-lahko noč

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 4080
7.10.2009 23:12:54   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: yania

Aha, sem si gor prebrala...no mi2 s Timonom imava 4 ali 5 kapljic Idroplurivit...pa isto je kot AD3 te našeuser posted image user posted image ma mi je zdr.tako rekla...pa nič višala doze...
bom jutri dala 4, pa potem spet 5, pa 6.....to pa mora biti dovolj....ma sej ne vem kolko jih sploh ne daje..

ja sej... sam jaz jih bom kar dajala. sploh zdej pozimi. ziher je ziher.
aja, ene idroplurivit imam še vedno zate... user posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 4081
7.10.2009 23:12:57   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Najaa - od začetka sta imela 3 ,pol jima je zvišala enemu na pet drugemu na sedem ,sedaj sta oba na pet.Anže je imel odzadaj glavico mehko ko sem ga oblačla sem najbolj čutla je blo tak mehkouser posted image  za odzgoraj ni nič rekla možno pa da spada zravenuser posted image .

vidiš, jaz pa ravno vzadaj nič ne tipam. user posted image pa sem večkrat tipala po tistem, ko smo se tule pogovarjale o tem. jaz mislim na to zgornjo mečavo.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4082
7.10.2009 23:13:32   
PERSIDA
mamam - lahko noč

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4083
7.10.2009 23:13:45   
yania
Kokica, kaj imaš ti budilko naštimano ko greš vedno ob 23 v mižule???user posted image user posted image user posted image

te pa lahko nočko...pa naj  bo doooolgaaaaa....

moj gre pa jutri po prikolico z enim, jo domov pripeljeta...jeeee,,,spet bom imela dela, da zavese dol poberem pa operem,,,me že skrbi kako bom z bele zavese spravla dol en krvav flek, k sm enkrat komarja fentala gor...ma takrat ko že tako nismo spali, ko je Timon celo noč kašljal, pa še komar mi je stalno uhajal iz vidnega polja....no in ko sem ga vidla gor, mi je bilo čist vseeno če se pozna gor al ne...zdej pa upam in molim, da bo vanish pomagal..user posted image

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 4084
7.10.2009 23:13:59   
Najaa

Najaa, ko boš dol v ZD v KP poglej na plakat, ko so podani predlogi za uvajanje GH kolko piše za 5,6 mesecev podojev in pol naprej.

ja, sej to sem že brala. bom še enkrat. user posted image

če me spomin ne vara piše, da pri 5,6 mesecih 3x mleko, pol 7-12 pa 2x mleko.....

ja... po njihovo. user posted image dopovej ti to npr. Niki! user posted image

al pa Lei; danes recimo ji kosilo ni lih šlo pa smo se mogle dojit

Nika je mela za kosilo pire z bučko. Njen odziv - user posted image user posted image tako da je po hitrem postopku sledilo mleko. Jabolko in piškot ji je pa šel v rito.

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4085
7.10.2009 23:14:51   
PERSIDA
Gospa felixova bote rekli kako?

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4086
7.10.2009 23:16:00   
yania

Aha, sem si gor prebrala...no mi2 s Timonom imava 4 ali 5 kapljic Idroplurivit...pa isto je kot AD3 te našeuser posted image user posted image ma mi je zdr.tako rekla...pa nič višala doze...
bom jutri dala 4, pa potem spet 5, pa 6.....to pa mora biti dovolj....ma sej ne vem kolko jih sploh ne daje..

ja le čuvaj jih...a so še uporabne?...daj poglej malo na rok...user posted image

Prideš kaj v Lj?...kaj če bi tebi dala Majale tisto?...ko zdej piknik odpade...no, v primeru, če ste vi kaj v lj, seveda .....a?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4087
7.10.2009 23:16:44   
Najaa
jaz tud grem, ker je baterija na lap topu že slaba in se mi je ne da priklapljat. grem seinfelda gledat za lahko noč. user posted image

LAHKO NOČ! (pa eno bolho za pomoč!)

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4088
7.10.2009 23:16:50   
yania

Najaa - od začetka sta imela 3 ,pol jima je zvišala enemu na pet drugemu na sedem ,sedaj sta oba na pet.Anže je imel odzadaj glavico mehko ko sem ga oblačla sem najbolj čutla je blo tak mehkouser posted image  za odzgoraj ni nič rekla možno pa da spada zravenuser posted image .

vidiš, jaz pa ravno vzadaj nič ne tipam. user posted image pa sem večkrat tipala po tistem, ko smo se tule pogovarjale o tem. jaz mislim na to zgornjo mečavo.

jaz tudi ne tipam zadaj...samo na vrhu ima za oreh veliko...a je to preveč?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4089
7.10.2009 23:17:35   
yania

kolegica jih pridno daje skos, pa ima mali 9 mesecev, in že zdavnaj zaprto na glaviciuser posted image ...mogoče je res zato, ker ne dajem...user posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 4090
7.10.2009 23:18:06   
Najaa

ja le čuvaj jih...a so še uporabne?...daj poglej malo na rok...user posted image

Prideš kaj v Lj?...kaj če bi tebi dala Majale tisto?...ko zdej piknik odpade...no, v primeru, če ste vi kaj v lj, seveda .....a?

rok uporabe je ok. v Lj me pa ta vikend ne bo... žal. naj ti pošlje. al pa prid en dan na kofe na obalo. user posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 4091
7.10.2009 23:18:33   
Najaa

jaz dam ravno svoj kazalec notri.

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 4092
7.10.2009 23:19:52   
PERSIDA
Pri nas pa je bilo danes hitro pripravljeno kosilo hippova flaša,testenine ,šunka ,zelenjeva in rezultat mljask,mljask.Piše gor po 5 mesecu smo bili zunaj ,pa je blo treba nekaj ampak ko sem probala je melo okus po ribahuser posted image .Kaj pa je blo vse not ,pa sem pozabla pogledat tak ,da ribe bodo šle verjetnouser posted image .

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4093
7.10.2009 23:21:37   
PERSIDA
Najica - lepo noč user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4094
7.10.2009 23:23:47   
yania
Nič jaz grem tudi v mižule....
pod tuš in spat....joooj, kak bi blo en dan jit fajn ob 21.ih spat...kaj pravte...kaj če se zmenmo, da jutri nobene ne bo gor...pa itak pol gremo spat, kaj pravite????user posted image user posted image user posted image user posted image

nočkoooooooooooooooooooo---------................._________________   :=)

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4095
7.10.2009 23:28:28   
yania
o punce, kako vreme se obeta,,,nedelja le 12 stopinj,,,treba bo izkoristiti še četrtek in petek..user posted image

nočko...

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 4096
7.10.2009 23:31:47   
PERSIDA
LAHKO NOČ.

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 4097
7.10.2009 23:49:39   
felix7

jaz mu dajem striktno vsak dan 8 kapljic od 1 meseca dalje user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 4098
7.10.2009 23:49:42   
felix7

Gospa felixova bote rekli kako?

sem mogla en film do konca pogledat user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4099
7.10.2009 23:49:59   
felix7
pa lahko noč!

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 4100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Prekrivalo za striženje, ki lovi lase
abee

Ali bi ti uporabljal(a) prekrivalo za striženje las v obliki narobe obrnjenega dežnika, ki lovi lase tako, da ne padejo na tla?

Da (35%)

Ne (53%)

Ne vem (12%)

Število vseh glasov: 75

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!