Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 7.10.2009 23:10:19
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy Najaa, ko boš dol v ZD v KP poglej na plakat, ko so podani predlogi za uvajanje GH kolko piše za 5,6 mesecev podojev in pol naprej. ja, sej to sem že brala. bom še enkrat. če me spomin ne vara piše, da pri 5,6 mesecih 3x mleko, pol 7-12 pa 2x mleko..... ja... po njihovo. dopovej ti to npr. Niki! al pa Lei; danes recimo ji kosilo ni lih šlo pa smo se mogle dojit
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 7.10.2009 23:10:24
|
|
|
|
PERSIDA
|
yania - ad3 mata vsak pet koki -lahko noč
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 7.10.2009 23:11:03
|
|
|
|
yania
|
Kapljice jaz drugače dajem med sadnim obrokom,,,na ene 4.žličko gor kapnem na žličko sadja, pa lepo poje...te italij.so tak čudnega okusa, tko slane.....imam pa še ene zaprte AD3 naše doma... kolk imate potem kapljic....Persida, kolk imaš ti?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 7.10.2009 23:12:13
|
|
|
|
mama_milchy
|
lahko noč, gremo v deželo sanj pa upam da do jutranjih ur lahko noč
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 7.10.2009 23:12:53
|
|
|
|
PERSIDA
|
yania - gori preberi trinity-lahko noč
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 7.10.2009 23:12:54
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania Aha, sem si gor prebrala...no mi2 s Timonom imava 4 ali 5 kapljic Idroplurivit...pa isto je kot AD3 te naše ma mi je zdr.tako rekla...pa nič višala doze... bom jutri dala 4, pa potem spet 5, pa 6.....to pa mora biti dovolj....ma sej ne vem kolko jih sploh ne daje.. ja sej... sam jaz jih bom kar dajala. sploh zdej pozimi. ziher je ziher. aja, ene idroplurivit imam še vedno zate...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 7.10.2009 23:12:57
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Najaa - od začetka sta imela 3 ,pol jima je zvišala enemu na pet drugemu na sedem ,sedaj sta oba na pet.Anže je imel odzadaj glavico mehko ko sem ga oblačla sem najbolj čutla je blo tak mehko za odzgoraj ni nič rekla možno pa da spada zraven . vidiš, jaz pa ravno vzadaj nič ne tipam. pa sem večkrat tipala po tistem, ko smo se tule pogovarjale o tem. jaz mislim na to zgornjo mečavo.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 7.10.2009 23:13:32
|
|
|
|
PERSIDA
|
mamam - lahko noč
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 7.10.2009 23:13:45
|
|
|
|
yania
|
Kokica, kaj imaš ti budilko naštimano ko greš vedno ob 23 v mižule??? te pa lahko nočko...pa naj bo doooolgaaaaa.... moj gre pa jutri po prikolico z enim, jo domov pripeljeta...jeeee,,,spet bom imela dela, da zavese dol poberem pa operem,,,me že skrbi kako bom z bele zavese spravla dol en krvav flek, k sm enkrat komarja fentala gor...ma takrat ko že tako nismo spali, ko je Timon celo noč kašljal, pa še komar mi je stalno uhajal iz vidnega polja....no in ko sem ga vidla gor, mi je bilo čist vseeno če se pozna gor al ne...zdej pa upam in molim, da bo vanish pomagal..
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 7.10.2009 23:13:59
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy Najaa, ko boš dol v ZD v KP poglej na plakat, ko so podani predlogi za uvajanje GH kolko piše za 5,6 mesecev podojev in pol naprej. ja, sej to sem že brala. bom še enkrat. če me spomin ne vara piše, da pri 5,6 mesecih 3x mleko, pol 7-12 pa 2x mleko..... ja... po njihovo. dopovej ti to npr. Niki! al pa Lei; danes recimo ji kosilo ni lih šlo pa smo se mogle dojit Nika je mela za kosilo pire z bučko. Njen odziv - tako da je po hitrem postopku sledilo mleko. Jabolko in piškot ji je pa šel v rito.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 7.10.2009 23:14:51
|
|
|
|
PERSIDA
|
Gospa felixova bote rekli kako?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 7.10.2009 23:16:00
|
|
|
|
yania
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: yania Aha, sem si gor prebrala...no mi2 s Timonom imava 4 ali 5 kapljic Idroplurivit...pa isto je kot AD3 te naše ma mi je zdr.tako rekla...pa nič višala doze... bom jutri dala 4, pa potem spet 5, pa 6.....to pa mora biti dovolj....ma sej ne vem kolko jih sploh ne daje.. ja sej... sam jaz jih bom kar dajala. sploh zdej pozimi. ziher je ziher. aja, ene idroplurivit imam še vedno zate... ja le čuvaj jih...a so še uporabne?...daj poglej malo na rok... Prideš kaj v Lj?...kaj če bi tebi dala Majale tisto?...ko zdej piknik odpade...no, v primeru, če ste vi kaj v lj, seveda .....a?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 7.10.2009 23:16:44
|
|
|
|
Najaa
|
jaz tud grem, ker je baterija na lap topu že slaba in se mi je ne da priklapljat. grem seinfelda gledat za lahko noč. LAHKO NOČ! (pa eno bolho za pomoč!)
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 7.10.2009 23:16:50
|
|
|
|
yania
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Najaa - od začetka sta imela 3 ,pol jima je zvišala enemu na pet drugemu na sedem ,sedaj sta oba na pet.Anže je imel odzadaj glavico mehko ko sem ga oblačla sem najbolj čutla je blo tak mehko za odzgoraj ni nič rekla možno pa da spada zraven . vidiš, jaz pa ravno vzadaj nič ne tipam. pa sem večkrat tipala po tistem, ko smo se tule pogovarjale o tem. jaz mislim na to zgornjo mečavo. jaz tudi ne tipam zadaj...samo na vrhu ima za oreh veliko...a je to preveč?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 7.10.2009 23:17:35
|
|
|
|
yania
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Najaa - od začetka sta imela 3 ,pol jima je zvišala enemu na pet drugemu na sedem ,sedaj sta oba na pet.Anže je imel odzadaj glavico mehko ko sem ga oblačla sem najbolj čutla je blo tak mehko za odzgoraj ni nič rekla možno pa da spada zraven . vidiš, jaz pa ravno vzadaj nič ne tipam. pa sem večkrat tipala po tistem, ko smo se tule pogovarjale o tem. jaz mislim na to zgornjo mečavo. jaz tudi ne tipam zadaj...samo na vrhu ima za oreh veliko...a je to preveč? kolegica jih pridno daje skos, pa ima mali 9 mesecev, in že zdavnaj zaprto na glavici ...mogoče je res zato, ker ne dajem...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 7.10.2009 23:18:06
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: yania Aha, sem si gor prebrala...no mi2 s Timonom imava 4 ali 5 kapljic Idroplurivit...pa isto je kot AD3 te naše ma mi je zdr.tako rekla...pa nič višala doze... bom jutri dala 4, pa potem spet 5, pa 6.....to pa mora biti dovolj....ma sej ne vem kolko jih sploh ne daje.. ja sej... sam jaz jih bom kar dajala. sploh zdej pozimi. ziher je ziher. aja, ene idroplurivit imam še vedno zate... ja le čuvaj jih...a so še uporabne?...daj poglej malo na rok... Prideš kaj v Lj?...kaj če bi tebi dala Majale tisto?...ko zdej piknik odpade...no, v primeru, če ste vi kaj v lj, seveda .....a? rok uporabe je ok. v Lj me pa ta vikend ne bo... žal. naj ti pošlje. al pa prid en dan na kofe na obalo.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 7.10.2009 23:18:33
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Najaa - od začetka sta imela 3 ,pol jima je zvišala enemu na pet drugemu na sedem ,sedaj sta oba na pet.Anže je imel odzadaj glavico mehko ko sem ga oblačla sem najbolj čutla je blo tak mehko za odzgoraj ni nič rekla možno pa da spada zraven . vidiš, jaz pa ravno vzadaj nič ne tipam. pa sem večkrat tipala po tistem, ko smo se tule pogovarjale o tem. jaz mislim na to zgornjo mečavo. jaz tudi ne tipam zadaj...samo na vrhu ima za oreh veliko...a je to preveč? jaz dam ravno svoj kazalec notri.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 7.10.2009 23:19:52
|
|
|
|
PERSIDA
|
Pri nas pa je bilo danes hitro pripravljeno kosilo hippova flaša,testenine ,šunka ,zelenjeva in rezultat mljask,mljask.Piše gor po 5 mesecu smo bili zunaj ,pa je blo treba nekaj ampak ko sem probala je melo okus po ribah .Kaj pa je blo vse not ,pa sem pozabla pogledat tak ,da ribe bodo šle verjetno .
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 7.10.2009 23:21:37
|
|
|
|
PERSIDA
|
Najica - lepo noč
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 7.10.2009 23:23:47
|
|
|
|
yania
|
Nič jaz grem tudi v mižule.... pod tuš in spat....joooj, kak bi blo en dan jit fajn ob 21.ih spat...kaj pravte...kaj če se zmenmo, da jutri nobene ne bo gor...pa itak pol gremo spat, kaj pravite???? nočkoooooooooooooooooooo---------................._________________ :=)
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 7.10.2009 23:28:28
|
|
|
|
yania
|
o punce, kako vreme se obeta,,,nedelja le 12 stopinj,,,treba bo izkoristiti še četrtek in petek.. nočko...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 7.10.2009 23:31:47
|
|
|
|
PERSIDA
|
LAHKO NOČ.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 7.10.2009 23:49:39
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania Aha, sem si gor prebrala...no mi2 s Timonom imava 4 ali 5 kapljic Idroplurivit...pa isto je kot AD3 te naše ma mi je zdr.tako rekla...pa nič višala doze... bom jutri dala 4, pa potem spet 5, pa 6.....to pa mora biti dovolj....ma sej ne vem kolko jih sploh ne daje.. jaz mu dajem striktno vsak dan 8 kapljic od 1 meseca dalje
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 7.10.2009 23:49:42
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Gospa felixova bote rekli kako? sem mogla en film do konca pogledat
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 7.10.2009 23:49:59
|
|
|
|
felix7
|
pa lahko noč!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Prekrivalo za striženje, ki lovi laseabeeAli bi ti uporabljal(a) prekrivalo za striženje las v obliki narobe obrnjenega dežnika, ki lovi lase tako, da ne padejo na tla?Da (
35%)
Ne (
53%)
Ne vem (
12%)
Število vseh glasov: 75Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!