Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 7.10.2009 22:11:53
|
|
|
|
yania
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: yania Kopanje...joj, ne moreš verjetni kaj je mene moj pripravil ko je bila naja stara ene 14 dni...sva jo kopala, no jaz sem jo , on zraven gleda, in reče, da znajo dojenčki plavati pod vodo..dej probaj, in jaz res...skor sva jo utopila...tako je bila boga, jokala, pa kar do sape ni prišla...mater mu, znajo plavat ja, takoj ko se rodijo... tega ne bom nikol pozabila... z mojim, ja nekako sva se pogovorila...samo so kar bile sankcije.......zdej je spet sladko in polno obljub in tega...bomo videli če res...drugače.....to je njegova zadnja možnost hmm to plavanje naj bi bilo sicer res, vendar si še strokovnjaki niso glih enotni glede tega in vsekakor ni tega za sprobovat doma mogoče bi jo dalj časa mogla dol držat, da bi se spomnila, kako to že gre... sem jo prehitro gor dvignila.
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 7.10.2009 22:13:20
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania IZVIRNO SPOROČILO: Najaa yania sori ampak za prvi odstavek. Sta pa res maherja! Nehaj!!!! pa več kje je že to....no, pri 25ih me je res lahk takole nate**** zdej me ne more več zdej se smejim, ko pa je takrat bila modra mi pa ni bilo do smeha... no in zdej naj še kaka socialna tule hodi gor, in me razkrinkajo te bom branila...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 7.10.2009 22:15:40
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: yania Kopanje...joj, ne moreš verjetni kaj je mene moj pripravil ko je bila naja stara ene 14 dni...sva jo kopala, no jaz sem jo , on zraven gleda, in reče, da znajo dojenčki plavati pod vodo..dej probaj, in jaz res...skor sva jo utopila...tako je bila boga, jokala, pa kar do sape ni prišla...mater mu, znajo plavat ja, takoj ko se rodijo... tega ne bom nikol pozabila... z mojim, ja nekako sva se pogovorila...samo so kar bile sankcije.......zdej je spet sladko in polno obljub in tega...bomo videli če res...drugače.....to je njegova zadnja možnost hmm to plavanje naj bi bilo sicer res, vendar si še strokovnjaki niso glih enotni glede tega in vsekakor ni tega za sprobovat doma mogoče bi jo dalj časa mogla dol držat, da bi se spomnila, kako to že gre... sem jo prehitro gor dvignila. jaz sem gledala po tv, kako so dojenčki plavali pod vodo. In bili so strari ziher ene 2-3 mesece. Po moje sta imela premalo vode in se je počutila preveč utesnjeno. Je pa dokazano, da imajo dojenčki do cca 4m plavalni refleks. Ampak res NI ZA SPROBAVAT DOMA!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 7.10.2009 22:18:16
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: yania IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: yania Kopanje...joj, ne moreš verjetni kaj je mene moj pripravil ko je bila naja stara ene 14 dni...sva jo kopala, no jaz sem jo , on zraven gleda, in reče, da znajo dojenčki plavati pod vodo..dej probaj, in jaz res...skor sva jo utopila...tako je bila boga, jokala, pa kar do sape ni prišla...mater mu, znajo plavat ja, takoj ko se rodijo... tega ne bom nikol pozabila... z mojim, ja nekako sva se pogovorila...samo so kar bile sankcije.......zdej je spet sladko in polno obljub in tega...bomo videli če res...drugače.....to je njegova zadnja možnost hmm to plavanje naj bi bilo sicer res, vendar si še strokovnjaki niso glih enotni glede tega in vsekakor ni tega za sprobovat doma mogoče bi jo dalj časa mogla dol držat, da bi se spomnila, kako to že gre... sem jo prehitro gor dvignila. jaz sem gledala po tv, kako so dojenčki plavali pod vodo. In bili so strari ziher ene 2-3 mesece. Po moje sta imela premalo vode in se je počutila preveč utesnjeno. Je pa dokazano, da imajo dojenčki do cca 4m plavalni refleks. Ampak res NI ZA SPROBAVAT DOMA! Mislim, da je celo do 8m!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 7.10.2009 22:21:45
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: yania IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: yania Kopanje...joj, ne moreš verjetni kaj je mene moj pripravil ko je bila naja stara ene 14 dni...sva jo kopala, no jaz sem jo , on zraven gleda, in reče, da znajo dojenčki plavati pod vodo..dej probaj, in jaz res...skor sva jo utopila...tako je bila boga, jokala, pa kar do sape ni prišla...mater mu, znajo plavat ja, takoj ko se rodijo... tega ne bom nikol pozabila... z mojim, ja nekako sva se pogovorila...samo so kar bile sankcije.......zdej je spet sladko in polno obljub in tega...bomo videli če res...drugače.....to je njegova zadnja možnost hmm to plavanje naj bi bilo sicer res, vendar si še strokovnjaki niso glih enotni glede tega in vsekakor ni tega za sprobovat doma mogoče bi jo dalj časa mogla dol držat, da bi se spomnila, kako to že gre... sem jo prehitro gor dvignila. jaz sem gledala po tv, kako so dojenčki plavali pod vodo. In bili so strari ziher ene 2-3 mesece. Po moje sta imela premalo vode in se je počutila preveč utesnjeno. Je pa dokazano, da imajo dojenčki do cca 4m plavalni refleks. Ampak res NI ZA SPROBAVAT DOMA! Mislim, da je celo do 8m! a celo do 8? daj vprašaj na plavanju, če učiteljica mogoče ve.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 7.10.2009 22:22:55
|
|
|
|
yania
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: yania IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: yania Kopanje...joj, ne moreš verjetni kaj je mene moj pripravil ko je bila naja stara ene 14 dni...sva jo kopala, no jaz sem jo , on zraven gleda, in reče, da znajo dojenčki plavati pod vodo..dej probaj, in jaz res...skor sva jo utopila...tako je bila boga, jokala, pa kar do sape ni prišla...mater mu, znajo plavat ja, takoj ko se rodijo... tega ne bom nikol pozabila... z mojim, ja nekako sva se pogovorila...samo so kar bile sankcije.......zdej je spet sladko in polno obljub in tega...bomo videli če res...drugače.....to je njegova zadnja možnost hmm to plavanje naj bi bilo sicer res, vendar si še strokovnjaki niso glih enotni glede tega in vsekakor ni tega za sprobovat doma mogoče bi jo dalj časa mogla dol držat, da bi se spomnila, kako to že gre... sem jo prehitro gor dvignila. jaz sem gledala po tv, kako so dojenčki plavali pod vodo. In bili so strari ziher ene 2-3 mesece. Po moje sta imela premalo vode in se je počutila preveč utesnjeno. Je pa dokazano, da imajo dojenčki do cca 4m plavalni refleks. Ampak res NI ZA SPROBAVAT DOMA! Ma ja, sem tudi jaz gledal enkrat eno oddajo, samo ni nič na koncu pisalo, da ne smemo sprobavat doma
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 7.10.2009 22:23:30
|
|
|
|
yania
|
hIZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: yania IZVIRNO SPOROČILO: Najaa yania sori ampak za prvi odstavek. Sta pa res maherja! Nehaj!!!! pa več kje je že to....no, pri 25ih me je res lahk takole nate**** zdej me ne more več zdej se smejim, ko pa je takrat bila modra mi pa ni bilo do smeha... no in zdej naj še kaka socialna tule hodi gor, in me razkrinkajo te bom branila... hvala
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 7.10.2009 22:25:03
|
|
|
|
yania
|
Danes pa poštarji pozno nosijo pisma
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 7.10.2009 22:25:55
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa a celo do 8? daj vprašaj na plavanju, če učiteljica mogoče ve. Bom.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 7.10.2009 22:26:35
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania Danes pa poštarji pozno nosijo pisma nea štekam!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 7.10.2009 22:27:25
|
|
|
|
leo**tia
|
IZVIRNO SPOROČILO: leo**tia povejte mi punce koliko vaši imajo obseg glavice???če gledam po tabeli je tia pod povprečjem..ima og nekje 38cm mal me skrbi,ko vidim kako drugi dojenčki imajo velike glave
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 7.10.2009 22:32:03
|
|
|
|
PERSIDA
|
Dober večer moje dame. Bavca se zahvaljujeta za čestitke.Sta dobila pikeca danes ,pa telovado je anže.Popoldan ,pa ju je mami peljala v bc.Jima hlače kupla ,da ne bota s prekratkimi hodila,pa sem zraven vzela samo čaj ,pa anže ni bil zadovoljen in je bil nazaj pravi alarem po mbju.Očitno bom mogla malo manjšo termovko nabavit da ne trugam ta velike ,ker ta moj otrok ko reče da hoče pol ni debate kdo je glavni pri hrani.No je ,pa bila že pozna ura in po celodnevni gh je pa res pasal mlekec.Pa ker sem bila sedaj tako dolgo na telefonu bo verjetno ponovno lačen.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 7.10.2009 22:33:06
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: yania Danes pa poštarji pozno nosijo pisma nea štekam! tud men tole ni glih jasno yania daj podnapise zraven
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 7.10.2009 22:36:58
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Dober večer moje dame. Bavca se zahvaljujeta za čestitke.Sta dobila pikeca danes ,pa telovado je anže.Popoldan ,pa ju je mami peljala v bc.Jima hlače kupla ,da ne bota s prekratkimi hodila,pa sem zraven vzela samo čaj ,pa anže ni bil zadovoljen in je bil nazaj pravi alarem po mbju.Očitno bom mogla malo manjšo termovko nabavit da ne trugam ta velike ,ker ta moj otrok ko reče da hoče pol ni debate kdo je glavni pri hrani.No je ,pa bila že pozna ura in po celodnevni gh je pa res pasal mlekec.Pa ker sem bila sedaj tako dolgo na telefonu bo verjetno ponovno lačen. super za pikico in za telovadbo pridna sta Pa še super za mami, ki je zapravljala za njiju glede hrane pa itaq sej veš, da oni imajo vedno prav No glavno, da ste vredo domov prišli A zdaj ste že bolj zdravi?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 7.10.2009 22:37:17
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania Danes pa poštarji pozno nosijo pisma ma daj, zdaj si pa Poštar zvoni samo 2x pojem...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 7.10.2009 22:39:20
|
|
|
|
trinity22
|
nič vse ste ušle .... pol grem pa jaz tudi ... lahko nočko
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 7.10.2009 22:42:42
|
|
|
|
PERSIDA
|
trinity - nena idi saj sem tu sem bla v zaostanku.Ja sta gospodiča boljše.Danes sem nabavla oni baby aspirator za na sesalec ,pa upam ,da bo kaj k nucu.Da jih ne bo kap ko bom jutri to privlekla ,pa zakurblala sesalec .
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 7.10.2009 22:45:02
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA trinity - nena idi saj sem tu sem bla v zaostanku.Ja sta gospodiča boljše.Danes sem nabavla oni baby aspirator za na sesalec ,pa upam ,da bo kaj k nucu.Da jih ne bo kap ko bom jutri to privlekla ,pa zakurblala sesalec . jaz tudi sedaj to prakticiram...je drenje kot pri norcih a pomaga...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 7.10.2009 22:45:34
|
|
|
|
Najaa
|
jaz sem tudi še tu. malo, preden grem pod tuš... bomo še kako rekle?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 7.10.2009 22:45:49
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica Tasa za vaju z Lijo Yania - sta pol rešila s tvojim??? Bravo Nikica Pikica za GH. 100ml - to pa je napredek. mi smo še vedno pri enih 40ih. je pa zelenjava boljša kot sadje.... mene pa danes glava boli za popi***** grem zdaj en lekadol vzet.... po moje to blesavo vreme. saj je fajn, da je sonček. samo te otoplitve take nenadne mene ubijajo dajte mi prosim nekaj povedat - a je še katera ko ni imela obiska iz krvavca sploh še po porodu? do kdaj je normalno da nimaš? jaz še sploh nisem imela pa me že malo skrbi če je to normalno, al že naj paničarim vem da je povezano z dojenjem. ampak zdaj če recimo hipotetično dojim dve leti, a pol je normalno da cel čas nimam. mislim, sprašujem - do kdaj je še normalno. če katera ve???? jaz še nisem imela obiska iz Krvavca; pri Žigi sem ga tudi dobila zelo pozno, malo pred njegovim prvim rojstnim dnevom; je pa čisto normalno. če pa še pol nimaš ko prenehaš z dojenjem, pa moraš do G;
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 7.10.2009 22:45:55
|
|
|
|
PERSIDA
|
leo**tio - zakaj si zaskrbljena ko ,pa je celi drobižek kak naj ma vlko glavo bo ko e.t. Je tak čist ok ,če bi blo kaj bi ti itak P kaj rekla.Mojadva imata obseg 45 in 46 pa kako kilo več ,pa dečka sta .Saj poglej tvojga pa primerjaj s sabo ,pa bo rezultat tu.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 7.10.2009 22:46:58
|
|
|
|
PERSIDA
|
Naja - a ste feštali danes kaj?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 7.10.2009 22:48:48
|
|
|
|
PERSIDA
|
Najaa - danes sem mela ti nekaj za povedat ,pa se sedaj ne spomnim kaj,mater sem jezna .
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 7.10.2009 22:52:18
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Naja - a ste feštali danes kaj? smo feštale babnce ja. smo si tortice privoščile, svečko, Tija je zapela Vse najboljše (draga Tija ) in smo se posladkale. Vi ste feštali kaj? Daj spomni se, kaj si mi mela za povedat. Skleroza...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 7.10.2009 22:52:32
|
|
|
|
PERSIDA
|
Joj sem si sedaj tak glavo razbijala.Se spomniš ko sva se zadnjič pogovarjale o mehki glavici.No in danes P spet tipa in reče ,da sva dobro porihtala in nama dozo zmanjša.Pa skoz pravim ,da sem dr .persida ,pa ne za man .Do sedaj sem še vse trofla ,tak ,da kot sem nekoč rekla bo bavc nekoč fuzbaler in k temu strmim še danes in gre nama dobro HB.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?