|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del
7.10.2009 15:31:20   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

.potem pa nas je nekega mislim da februarskega dne avto zbil, pa je umrla

user posted image

ma to je blo 11 let nazaj, ko smo šli na spehod, jst, ati pa ta psica, čez prehod za pešce pa je en priletel, ati me je sicer odrinil, da sem poletela, psico je zadel v glavo, ati je pa na haubo priletel. jst z rahlimi poškodbami, ati pa 14 dni v komi, notranje krvav. zlomljena rebra, eno rebro zapično v pluča se mi zdi, pa še čuda eni poškodb...ker ko je na haubo priletel, se un avto še kar ni ustavil, tko da mu je eno nogo naokol zasukalo. ampak nogo so potem rešil. no on je tud živ še user posted image psica je pa 2 kroga še nardila pol pa sam dol padla...

ko so prišli reševalci, so najprej reševal eno žensko k je vse to vidla, pa skup padla.

pa to je blo zravn enga bloka, in tko iz ne vem 6 štuka je en ata gledov dol in tud to vidu...in predno je prišlo do obravnave na sodišču. kjer naj bi pričov, je ta gospod umru.

je blo pa skoraj pred blokom našim...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3051
7.10.2009 15:32:09   
ronja
hehe, moja sestra duhove kliče, pa jajca v kote sobe nastavlja, da neko energijo vsrkajo, pa svašta počnejo njene čarovniceuser posted image - tak da jaz sem vajena vsegauser posted image , sem živela z njo in vsemi njenimi duhovi in marsičem v isti bajti, pa mi v bistvu nobena imaginarna zadeva ni nič naredila - na žalost pa tudi kuhne in kopalnice niso pucali za sestrouser posted image

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 3052
7.10.2009 15:33:52   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: mimi30

ronja, sem ti poslala mail na ZS, da bom lahk jaz tud slikce vidla

jst tud user posted image

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 3053
7.10.2009 15:40:20   
Anonimen
aha, pol se nisi zatipkala...ma svašta res...hb da hujšga ni blouser posted image

sam sori, ne zamert, sam tole sm se pa nasmejala user posted image user posted image sej vem da sm čudna, pa sploh mi pa napisat neb blo treba, sam ne morm se smejat za račualnikom nesreči nekoga, pa nč povedat pol...

ampak nogo so potem rešil. no on je tud živ še

no, sam da ste kul....

imaginarna zadeva ni nič naredila - na žalost pa tudi kuhne in kopalnice niso pucali za sestro

se pravi res ni nobenga prafita od njihuser posted image

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 3054
7.10.2009 15:43:25   
mimi30
a mi lahko katera pove, če se da na tem linku drugi del pesmic odpret, ker men ne gre in mi skoz kr mozillo dol zapira

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3055
7.10.2009 15:43:39   
ronja
se pravi res ni nobenga prafita od njihuser posted image

ne, nič otipljivegauser posted image No, mojidve sta že obe pokonc... Lubi bi rekel, da sem "outguned"user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3056
7.10.2009 15:45:24   
mimi30
ni mi uspelo linka prlepituser posted image
http://www.ringaraja.net/forum/m_2451912/mpage_1/key_/tm.htm

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 3057
7.10.2009 15:46:41   
Ploha
eh nič nism huda, sej nam je zdej tud smešno ko se pogovarjamo o tem, kaj vse so ble za ene scene...

je bil en zdravnik, z dolgimi lasmi, ful dober zdravnik...k vsi so tisto napol da ne rečem kaj, nogo hotl rešvat, on pa je reku, pust nogo, rešuj glavo. In dobr da je tako ravnav.

no 2 let nazaj je mami doživela anafilaktični šok, sm reševalce poklicala, in kdo je pršu? ravno ta isti dr. res faca majstr...smo mel še slikco od psa na vratih in so vsi najprej pogumno notr vstopil, pol pa zagledajo tisto slikco, pa praša eden: Kje pa je tale?? hihi smo se nasmejal....je pa pojedla coldrex in potem so se na ta račun vse sestre smejale pa mal norca delale, ker je bla mami poj v bolnc..

no pol 1x je našga oča, v križu zagrabil, je šel v dežurno, in spet je bil ta isti dr....

no tko, zdej smo ga pa proglasil za družinskega zdravnika user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3058
7.10.2009 15:47:53   
ronja
hehe, punce, tole lulanje pri Lejli je ful odvisno od moje motivacije, sem ugotovila: odkar se mi je pralni stroj pokvaril, sva 100%!user posted image Še nikoli se ni polulala v hlače in vedno ko jo dam, lula... Če pa se da oprat, pa očitno včasih mal pozabim...user posted image

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 3059
7.10.2009 15:48:31   
Ploha

ni mi uspelo linka prlepituser posted image
http://www.ringaraja.net/forum/m_2451912/mpage_1/key_/tm.htm

že vse prebrano in pregledano user posted image user posted image user posted image
joj spet me bo kera podila diplomo pisat user posted image user posted image user posted image ne smem vsega povedat, kaj vse berem user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 3060
7.10.2009 15:54:24   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

hehe, punce, tole lulanje pri Lejli je ful odvisno od moje motivacije, sem ugotovila: odkar se mi je pralni stroj pokvaril, sva 100%!user posted image Še nikoli se ni polulala v hlače in vedno ko jo dam, lula... Če pa se da oprat, pa očitno včasih mal pozabim...user posted image

ma dobra si..jst sm meto neki hotla na kahlco dajat zdej počas, pa ko sm vidla, da se neki napenja, jst vse to "potrgam" dol jo posedem na kahlco in ona mene čudn gleda. sam kakala pa poj ni user posted image user posted image v plenico ja.user posted image user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 3061
7.10.2009 16:08:24   
farfala

IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

sam mimi ti res ful mlaj zgledašuser posted image ne bom nikol pozabla, k si mi rekla, da nej gledam kje bo kaka starejša, blont mamicauser posted image in jst sem iskala starejšo, blont mamico in pol prideš ti in ene pol ure kr nisem k seb pršla od šokauser posted image user posted image

to je pa res, saj sem že enkrat se mi zdi rekla, da mimi izgleda kot ena študentkauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3062
7.10.2009 16:10:41   
ronja
sam kakala pa poj ni user posted image user posted image v plenico ja.user posted image user posted image

no, sam da je nekam, hehe. Sam pri Lejli pa res vidim, da sem čist sama kriva, kadar ne gre - ker kadar moram (če se mi recimo stroj pokvari, če smo na poti, pa nimam za preoblečt s sabo, al pa če vem, da se mi ne bo dalo preoblačit, itd...), takrat gre vedno 100%user posted image Če smo zunaj, je vedno 100%. Med kuhanjem kosila je vedno 0%user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3063
7.10.2009 16:11:16   
farfala

IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

drgač pa jest ponoč ne hodim na wc, ker me je strah teme, pa ko morš luči ugašat za seboj, kr za sabo gledam, če je kdo...ma dej te razumem.user posted image

to se je pa meni dogajalo, ke sem bila mala, sem grozljivke in srhljivke nehala gledat, pa je blo boljšeuser posted image , še danes jih ne maramuser posted image , fuj

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3064
7.10.2009 16:18:24   
Zvezdica
pa to je blo zravn enga bloka, in tko iz ne vem 6 štuka je en ata gledov dol in tud to vidu...in predno je prišlo do obravnave na sodišču. kjer naj bi pričov, je ta gospod umru.

ojej...grozno.  Pa kaj tam pri vas vsi tko norijo?!?! user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3065
7.10.2009 16:18:50   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: farfala

drgač pa jest ponoč ne hodim na wc, ker me je strah teme, pa ko morš luči ugašat za seboj, kr za sabo gledam, če je kdo...ma dej te razumem.user posted image

to se je pa meni dogajalo, ke sem bila mala, sem grozljivke in srhljivke nehala gledat, pa je blo boljšeuser posted image , še danes jih ne maramuser posted image , fuj

ah jst jih oa rada gledam user posted image user posted image user posted image sam ne ponoči ali zvečer, pa ne sama, sam če jih čez dan, ni tazga filinga strahu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 3066
7.10.2009 16:19:56   
Zvezdica

no tko, zdej smo ga pa proglasil za družinskega zdravnika user posted image user posted image user posted image

če je dobr ga kr k men pošlji user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3067
7.10.2009 16:21:19   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

ojej...grozno.  Pa kaj tam pri vas vsi tko norijo?!?! user posted image

vsi ne, velik pa....so zdej krožnga nardil, in ta cesta vodi na pokopališče user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3068
7.10.2009 16:21:46   
Ploha

super je,...sam ga ne damo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3069
7.10.2009 16:28:30   
Ploha

super je,...sam ga ne damo user posted image user posted image user posted image

a si mislna, tko če je dobr...lep, simpatičn?? user posted image user posted image no ne vem...bi rekla, da ne...je pa mal starejši user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3070
7.10.2009 17:08:36   
Zvezdica
a si mislna, tko če je dobr...lep, simpatičn?? user posted image user posted image no ne vem...bi rekla, da ne...je pa mal starejši user posted image

ah pol pa nč..če je dobr ok, sam pa da ni lep zraven, ne to pa ne sprejmem in ga kr mejteuser posted image

< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 7.10.2009 17:09:02 >

i belive i can fly....

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3071
7.10.2009 17:10:15   
Zvezdica

a mi lahko katera pove, če se da na tem linku drugi del pesmic odpret, ker men ne gre in mi skoz kr mozillo dol zapira

oj, men vse odpre :)

i belive i can fly....

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 3072
7.10.2009 19:08:55   
Zvezdica
in kje ste vse zda? naš mali je tako tečen. Grem, ker spet jamra.

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3073
7.10.2009 19:44:13   
Jancci
Krtekxx user posted image user posted image res ste dal že veliko skozi!! Tudi mi vam želimo vse naj naj naj naj boljše naprej!!! Dobri ste!!

Avtosedeži: zdej jest kupujem.. edin to vem, da ima Ulla tistega z mizico.. je tok reklame nardila, das ga nisem pozabila.. kaj pa druge? Kaj imate? A kera pozna TEGALE ? A je v redu?

Sem še hotla neki napisat, pa sem pozabila... hmmm?

Aja.. z mojim s5 govoriva. Jest sm čist preveč dobra duša in tko hitro vse pozabim. No, sej je posvoje prav tako. Enkrat sva rekla, da ne smeva nikol it skregana spat. No ja.. včeraj sva šla. Včasih pač ne rata.

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3074
7.10.2009 19:59:56   
cicolina
Glaj zvezdica vidim, da si se spustila skrajno nizko in žal mi je, da ti moram napisati, da se ne spuščaj v debate, ki se ne tičejo tebe. OK?? Ker če bi šli brat tvoje debate, bi videli, da nisi tako popolna kot se delaš, to vemo še posebaj tisti ki te poznajo. Tudi ti se kdaj izražaš tako kot takrat čutiš in tako tudi napišeš. To ti ja v vednost glede besede smetiš in besede sramotiš. Vem kaj pomenita besedi in žal bi tudi ti lahko kdaj pogledala slovar glede tvojih besed. Rada pa bi vsem povedala, da imaš tako življenje, kot si ga narediš. Če si pošten je marsikaj lepše okrog tebe.  Lep večer vsem še posebej tebi ulla80!

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?