Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 7.10.2009 17:22:58
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ 18. november, trenutno za nas najpomembnejši dan........dan D!!! Naš termin za OP je določen. Smo bili z strani dr. Koželjeve izredno pohvaljeni, da sma izjemna starša, dosledna in da točno vema kaj delama, da je le redko kdo, ki tako pridno skrbi za svojga otroka, da bo OP odličnega rezultata, glede na stanje tkiva, ki sma ga dosegla z vso najino močjo in vztrajnostjo, in seveda pridnostjo Aneja. Je rekla, da bi lahko že danes bil operiran, glede na dosežen rezultat,...stanje se je za 100% izboljšalo, tkiva je več kot dovolj, da bo imel in dobil vse kar imamo mi....zgornjo ustnico!!! Bravo Pokica in Anej. In seveda g. Poki. Sem ful vesela za vas
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 7.10.2009 17:24:22
|
|
|
|
Dudica1
|
poki sm dobila kar solzne oči ko sem brala tvoj post...močno stiskam pesti da bo minilo čimprej...res sta super močna starša!!!Vse bo ok!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 7.10.2009 17:33:58
|
|
|
|
pokica_
|
Hvala moje drage RRovke! Zdaj ga pa mormo samo še čuvat vseh prehladov, viroz in vsega, kar bi nam lahko ogrozilo termin za OP. Mora bit 100% zdrav, krvni testi ok,...hemoglobin vsaj 110...skratka vse mora štimat, da bomo pol 18.nov. ob 8.15 sprejeti na oddelek.
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 7.10.2009 17:39:36
|
|
|
|
Dudica1
|
poki
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 7.10.2009 17:44:46
|
|
|
|
pokica_
|
Vam povem, da od danes kar lažje diham...do zdaj sem skos bla v strahu, če bo letos ali nebo...upam, da bo vse steklo po pričakovanjih, da nebo spet enga razočaranja glede termina. Upat je treba!
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 7.10.2009 18:01:25
|
|
|
|
Dudica1
|
poki me pa upamo s tabo!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 7.10.2009 18:17:55
|
|
|
|
AKP
|
punce končno sem doma. Bilo je . Sem imela ledvične kamne. Jutri bi imela operacijo, pa si je kamen na srečo premislil in je odšel. Zdaj pa cartam mojo pikico, ki sem jo tako pogrešala.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 7.10.2009 18:19:22
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ 18. november, trenutno za nas najpomembnejši dan........dan D!!! Naš termin za OP je določen. Smo bili z strani dr. Koželjeve izredno pohvaljeni, da sma izjemna starša, dosledna in da točno vema kaj delama, da je le redko kdo, ki tako pridno skrbi za svojga otroka, da bo OP odličnega rezultata, glede na stanje tkiva, ki sma ga dosegla z vso najino močjo in vztrajnostjo, in seveda pridnostjo Aneja. Je rekla, da bi lahko že danes bil operiran, glede na dosežen rezultat,...stanje se je za 100% izboljšalo, tkiva je več kot dovolj, da bo imel in dobil vse kar imamo mi....zgornjo ustnico!!! Joj, Pokica, kar kurjo polt sem dobila. Veselim se z vami
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 7.10.2009 18:20:36
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: AKP punce končno sem doma. Bilo je . Sem imela ledvične kamne. Jutri bi imela operacijo, pa si je kamen na srečo premislil in je odšel. Zdaj pa cartam mojo pikico, ki sem jo tako pogrešala. Samo da si končno doma.
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 7.10.2009 18:36:18
|
|
|
|
Anonimen
|
AKP samo da si doma!!!! super, da ni bilo potrebne operacije!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 7.10.2009 18:37:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 poki me pa upamo s tabo! ja, res!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 7.10.2009 18:40:08
|
|
|
|
Dudica1
|
akp samo da ni hujega
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 7.10.2009 18:40:55
|
|
|
|
Tanja_
|
o poki- sem vedla, da morm zdele na RR, ker je dobra novica objavljena!!!!Super bravo za vas!!!Za vse tri in držim pesti, da čimprej mine in da bo vse kot mora biti!Super super super!!!!!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 7.10.2009 18:59:17
|
|
|
|
lake
|
Pokica za Aneja, 18. bo tuki kot bi mignla. AKP da so se kamni sami izločili, in verjemem da te je pilca pogrešala in ti njo.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 7.10.2009 19:17:48
|
|
|
|
Dudica1
|
Ja kolk je res dobro slišati kdaj tudi dobre novice Mi smo vsi skopani,zdaj pa še vsi večerjat pa gre en del spat!...midva pa pogledat če se bo na kmetiji kaj "čudnega" dogajal ...v reklami že nekaj kaže
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 7.10.2009 19:30:59
|
|
|
|
mani2
|
Čer. Po dolgem času se spet javljam. IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ 18. november, trenutno za nas najpomembnejši dan........dan D!!! Naš termin za OP je določen. Smo bili z strani dr. Koželjeve izredno pohvaljeni, da sma izjemna starša, dosledna in da točno vema kaj delama, da je le redko kdo, ki tako pridno skrbi za svojga otroka, da bo OP odličnega rezultata, glede na stanje tkiva, ki sma ga dosegla z vso najino močjo in vztrajnostjo, in seveda pridnostjo Aneja. Je rekla, da bi lahko že danes bil operiran, glede na dosežen rezultat,...stanje se je za 100% izboljšalo, tkiva je več kot dovolj, da bo imel in dobil vse kar imamo mi....zgornjo ustnico!!! Mi pa smo danes imeli posvetovalnico. Novi podatki za seznam : 5 mesecev 6250g in pa 64 cm nasledni pregled 18.11. Mi je pa miška mala začela odklanjati stekleničko. Če je res zelo lačna potem je na stekleničko drugače pa hoče na žlico. No, mogoče pa se bo potem kaj bolj poredila. Je bil včeraj pri nas zavarovalni agent in jo je videl pa mu je bilo prvo vprašanje a morte kaj hodit k specialustu ko pa je tako drobcena . Men pa se sploh ne zdi da bi bila res nekam zelo suha. No, bomo videli kako bo ko začnemo malo bolj konkretno jesti gosto hrano.
< Sporočilo je popravil mani2 -- 7.10.2009 19:43:51 >
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 7.10.2009 19:34:09
|
|
|
|
Anonimen
|
danes je bila pa ... norišnica za mamico! Oskar ostal doma. zbudil se je ob 8.30, ko sem mislila še malo pospati:) vroč se mi ni zdel več, samo iz nosa sem mu dopoldne lovila sluz v robčke! tečen je bil pa za ! ga nisem mogla krotiti, zraven pa se je Urban non-stop jokal, ker ni dobival 100% pozornosti. sem ju imela čisto na vrhu glave z vsem njunim dretjem in jokom... prav nič ljubeča mamica nisem bila... končno sem ju spravila ven, na igrišče. bilo luštno. pravzaprav smo uživali tisto urico, potem pa mi je za Urbana zmanjkalo čaja, meni se je ležalo, Oskar pa poln energije = je hotel v trgovino pa v knjižnico pa na drugo igrišče,... in sva se kregala. prav grozno sem se počutila, ko sem morala vzpostavljati avtoriteto (pa to nisem jaz!) no, mi je uspelo, s tem, da sem porabila ogromno zalogo energije (na srečo je bil takrat Urban priden). doma je Urban zaspal... z malo joka, seveda. Oskar pa je bil jokavo smrkav... smo se šele proti 16. uri nekako sinhronizirali. ko je moj prišel domov pa spet norišnica... sem letela na roditeljski sestanek. Urban je spal, ko sem prišla domov (18.30) vmes se je zbudil in mi spraznil zalogo mleka v levem skladišču in zaspal nazaj (neprevit, v kratkih rokavčkih,...) Oskar zaspal ob 19h. in zdaj ne vem, kaj naj naredim jutri. naj ga peljem v vrtec? kašljal danes ni prav veliko, nos pa sem mu dopoldne kar brisala... popoldne pa je bilo že vse ok. ravno danes so nam na roditeljskemu ponovno rekli, naj jim bolnih otrok ne vozimo v vrtec. jutri imamo plavanje. če bo Oskar doma, na plavanje ne bom mogla... Urban se mi sicer tudi zdi malo zabasan, kljub temu, da diha ok... sicer je takšen kot v ponedeljek, ko ga je pediatrinja pregledala, preden ga je cepila, in rekla da je zdrav. kdaj se že jutri dobimo? ob 10.30? moram kaj pojesti... se bom počutila bolje (sem že povedala, da sem zasvojena z ogljikovimi hidrati?)
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 7.10.2009 19:35:53
|
|
|
|
Anonimen
|
mani2 tvoja malčica pa ima zahteve! upam, da se čimprej zmenita glede hranjenja kako in kaj!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 7.10.2009 19:37:28
|
|
|
|
mani2
|
Pa še slikica za seznam Prosim če lahko katera to zamenja.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 7.10.2009 19:38:22
|
|
|
|
Dudica1
|
ktja če mu samo teče iz noska ni nič hudega,saj zdaj itak vsakemu v vrtcu teže iz nosa. Na roditeljskem so tudi nam skoz govorili da ne bolnih otrok vozit v vrtec(jaz ga nisem še nikoli)...in potem je rekla da če iz nosa teče da to ni nič da vsakemu.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 7.10.2009 19:44:57
|
|
|
|
Leela
|
kdo pa ni zasvojen? Imam sladoled samo počakam, da gre Luka spat. Danes je tudi on bil doma, ga pa grlo boli. Popoldne je spal tri ure. Jutri gre pa v vrtec. Jaz ga ne pošljem v vrtec, če se slabo počuti, če ima vročino ali če mu ful iz nosa teče. Pri nas imajo kar robčke naštimane in si sami nos brišejo. K.tja bom pa po okolišu kjer živiš kmalu konkurirala s tabo. kaj so najstniki naredil na otroškem igrišču. Bi me danes kmal kap zadela. Zažgali tobogan, popisali vsa igrala s kletvicami, zažgali neko stvar, da je vse požgano okol, smeti je ziher en kubik tam rastresenih, klop so polomili...Eni so tam čips žrli in vrečo na tla zabrisal, dva sta na drugi strani kadila... Igrišče je pa za majhne otroke... pokica bravo za datum in za vašo pridnost, vseh treh . Se splača čeprav je težko. Akp no samo, da si doma.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 7.10.2009 19:46:15
|
|
|
|
majana79
|
poki AKP samo da ni bilo treba operacije Mi še ne spimo, ampak se jokavo pogovarjamo v posteljici. Je bil pa danes težek dan se mi zdi...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 7.10.2009 19:46:39
|
|
|
|
lake
|
Jst tud mislm da če nima vročine ga pelji v vrtec, smrkajo pa itak vsi.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 7.10.2009 19:48:14
|
|
|
|
lake
|
Taja tud prbližno še ne spi, se še veselo igra na tleh, oz se trudi tako obračat da pride bližje TV-ju.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 7.10.2009 19:49:26
|
|
|
|
lake
|
Ja jutri ob 10 30 v Atlantisu. Zihr bom kej pozabla sabo vzet. Najbrž kopalke za sebe
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?