|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del
7.10.2009 15:06:57   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

sam mimi ti res ful mlaj zgledašuser posted image ne bom nikol pozabla, k si mi rekla, da nej gledam kje bo kaka starejša, blont mamicauser posted image in jst sem iskala starejšo, blont mamico in pol prideš ti in ene pol ure kr nisem k seb pršla od šokauser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tole pa je za dol past no user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3026
7.10.2009 15:07:58   
mimi30
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

IZVIRNO SPOROČILO: mimi30

halo, vse kar sem si zapomnila je lubi, pa lubi, pa laski, pa dolgi, pa lubi, pa user posted image user posted image user posted image .....user posted image user posted image user posted image juhu, kak nam je fajn

pol mam sam jaz danes eno taščino na zalogiuser posted image user posted image
sam, da nisem samauser posted image ....dej povej, da vidim, če se lahk kosa z mojouser posted image
zdajle sem si kafe skuhala, ker večeraj sem ga čist prepozno spila user posted image in pol že itak slabo spim, ker sem cela posrana od strahu (dragega ni doma) user posted image pol pa še zarad kave nisem mogla spat in sem imela uhe čist na pecljihuser posted image

ne jst jo mam tud, sam nam komentirala user posted image user posted image user posted image

zakaj spiš na pecljih?? glih ne sledim najbol?

ker me je strah, ko sem sama doma....sej vem, da brezveze sam si ne morem pomagat....res da smo sred glavne ceste, sam folk je dandanes tolk freh, da ne moreš verjet....zadnjič so preskočili ograjo in se sred noči po nejčevem toboganu na našem vrtu vozliuser posted image

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3027
7.10.2009 15:09:39   
Ploha
ma ne bi kle javno, je pa una druga tašča, ki sploh ni moja tašča user posted image user posted image
nehi od prehrane.... rižev vafelj vs. bebe piškotom in kruhu....neki v te stilu.

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 3028
7.10.2009 15:10:27   
mimi30

sam mimi ti res ful mlaj zgledašuser posted image ne bom nikol pozabla, k si mi rekla, da nej gledam kje bo kaka starejša, blont mamicauser posted image in jst sem iskala starejšo, blont mamico in pol prideš ti in ene pol ure kr nisem k seb pršla od šokauser posted image user posted image

user posted image user posted image vse je res, starejša, blond, mamica
sem tiskrat mislila, da si v real lajfu zelo zadržana osebauser posted image , ker nis nič kej govorilauser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3029
7.10.2009 15:10:51   
Anonimen
je pa una druga tašča, ki sploh ni moja tašča

dej ti tole enkrt ob priliki mal razložuser posted image

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 3030
7.10.2009 15:11:08   
Ploha
ja jst mam tud take strahove, zadnje dva dni mam ene take hude nočne more, da sm čist fertik, to se mi še ni dogajal.

drgač pa jest ponoč ne hodim na wc, ker me je strah teme, pa ko morš luči ugašat za seboj, kr za sabo gledam, če je kdo...ma dej te razumem.user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3031
7.10.2009 15:11:25   
ronja
halo, vse kar sem si zapomnila je lubi, pa lubi, pa laski, pa dolgi, pa lubi, pa user posted image user posted image user posted image .....user posted image user posted image user posted image juhu, kak nam je fajn

pol mam sam jaz danes eno taščino na zalogiuser posted image user posted image

ja, no, včasih pa moramo bit mal zaljubljene, a ne? Kako bojo pa sicer še kakega bratca al pa sestrco dobili?user posted image (ne še zdaj, ampak vadit je pa treba, a ne?user posted image )

mimi, izkašljaj se, kaj ti je ušpičila vd T?
Glede straha pa nisi edina: kadar svak gre na službeno pot, gre svakinja ali k mami, ali pa pride tašča k njej... Meni ni problem bit sama, res pa zvečer pogledam, če smo zaklenjeni (ampak to v vsakem primeru) - se bojim, da bi mi tamale ukradli-  trapasto, ampak pogledam.

ploha, spit it out!

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 3032
7.10.2009 15:12:18   
Ploha

imam tasta in taščo, tako kot vse "normalne" familije, in imam še teto, u bistvu je sestra od tasta...a je dzej jasno??user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3033
7.10.2009 15:16:13   
mimi30

ma ne bi kle javno, je pa una druga tašča, ki sploh ni moja tašča user posted image user posted image
nehi od prehrane.... rižev vafelj vs. bebe piškotom in kruhu....neki v te stilu.

eh, za to se pa nč ne sekiri....men je tud v parku pri vrtcu ena starejša gospa rekla, da morem špeli mazat dlesni z vinom in je ne bo nič bolelo, ko zobki ven rastejo....njih je bilo 9 pri hiši in vsem je mama tako delala in je blo čist prav....jaz sem pa rekla, da verjamem, da bo čist mirna, ker bo tolk pijana

men je pa vzgojiteljica rekla, da naj nikoli več ne pripeljemo nejca v vrtec in tam sprašujemo njo, če bi nejc mogoče lahko šel pred spanjem domov in zraven milostno gledamo, ker ona ni noben bav bav, ki ne dovoli otrokom, da gredo prej domovuser posted image .....peljala ga je pa tašča.....in že tako imamo težave, ker zadnje čase ful preizkuša meje, če bi lahko ostal doma, preiskuša novo varuško do kod lahko gre preden bo kaznovan,...

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3034
7.10.2009 15:16:19   
Anonimen

imam tasta in taščo, tako kot vse "normalne" familije, in imam še teto, u bistvu je sestra od tasta...a je dzej jasno??user posted image user posted image

aha in una teta živi z vami, oz. z njimi...no pač z vamiuser posted image aha, sm mislna da si je tast kako novo prpeljaluser posted image pa da maš dve taščiuser posted image

se pardoniram, če kdo bereuser posted image sam dons je vse možnouser posted image

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 3035
7.10.2009 15:18:02   
Anonimen
men je pa vzgojiteljica rekla, da naj nikoli več ne pripeljemo nejca v vrtec in tam sprašujemo njo, če bi nejc mogoče lahko šel pred spanjem domov in zraven milostno gledamo, ker ona ni noben bav bav, ki ne dovoli otrokom, da gredo prej domov

auč...tole bi pa jst znorela...res bi....zato pa ni šans da mi kdo otroke v vrtec voziuser posted image ma sej niso normalni, nouser posted image

(odgovor članu mimi30)
  Neposredna povezava do sporočila: 3036
7.10.2009 15:18:22   
mimi30

drgač pa jest ponoč ne hodim na wc, ker me je strah teme, pa ko morš luči ugašat za seboj, kr za sabo gledam, če je kdo...ma dej te razumem.user posted image

evo jaz mam tud take....zadnje čase vedno hujše....smo mel kr celo noč luč v dnevni sobi prižgano, da bi vlomilci mislili, da smo še pokoncuser posted image ....zdejle je ful smešn, ko pa mrak padeuser posted image user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3037
7.10.2009 15:18:28   
Ploha

aha in una teta živi z vami, oz. z njimi...no pač z vamiuser posted image aha, sm mislna da si je tast kako novo prpeljaluser posted image pa da maš dve taščiuser posted image

se pardoniram, če kdo bereuser posted image sam dons je vse možnouser posted image

ojej user posted image user posted image user posted image user posted image ja skupaj živimo v sožitju in simbiozi user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3038
7.10.2009 15:21:27   
mimi30

men je pa vzgojiteljica rekla, da naj nikoli več ne pripeljemo nejca v vrtec in tam sprašujemo njo, če bi nejc mogoče lahko šel pred spanjem domov in zraven milostno gledamo, ker ona ni noben bav bav, ki ne dovoli otrokom, da gredo prej domov

auč...tole bi pa jst znorela...res bi....zato pa ni šans da mi kdo otroke v vrtec voziuser posted image ma sej niso normalni, nouser posted image

zdele že cel dan študiram al naj sploh kej rečem dragemu, ko pokliče al naj ji kar sama povem kaj in kako.....verjetn bom kr sama....ker glih znorim, če se ji še dragi slučajno v bran postavi, pol bo pa vojna pa lahk še za kak dan jadranje podaljšauser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3039
7.10.2009 15:22:04   
Anonimen

evo jaz mam tud take....zadnje čase vedno hujše....smo mel kr celo noč luč v dnevni sobi prižgano, da bi vlomilci mislili, da smo še pokoncuser posted image ....zdejle je ful smešn, ko pa mrak padeuser posted image user posted image

a dej!
no men je to čist neratzumljivo, sam verjamem pa, da če se ti to dogaja, da ni prijetnouser posted image sam mene res ni nč strah, al pa dab me kej ekstra skrbelo in to....to verjetno z leti pol pride al kajuser posted image user posted image

(odgovor članu mimi30)
  Neposredna povezava do sporočila: 3040
7.10.2009 15:23:25   
Ploha

ma ja, a se spovneš, neki časa nazaj je bla tema na čvekanju v tri dni o duhovih, če si brala, in neki so babe govorile, da so duhovi pokonc med 1 in 3 uro ponoč in takrat se zmeraj to spovnem, če se zbudim, pol pa sm usa usrana user posted image user posted image

pa čuda je še teh zgodbic, kaj vse se mi je dogajal...

ko sem še doma živela, pa ko sem bila majhna, smo imel eno psico rotvajerco, ful zaščitniško, in sva ble same doma, tasatredva ne vem kam sta šla, ma mene je blo strah za znort in sm naštimala dekco na tla pa pouštr, pa delco za pokrit, una psica je pršla zravn mene ležat, dala glavo na povšter in bile sva pokriti z dekco. celo noč je pri meni ležala,...res je bla zaščitniška, pa tud mal preveč napadalna. sicer se sliši neverjetno, samo tako je blo res...prav škoda je je bilo...potem pa nas je nekega mislim da februarskega dne avto zbil, pa je umrla user posted image

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 3041
7.10.2009 15:24:45   
Anonimen
.potem pa nas je nekega mislim da februarskega dne avto zbil, pa je umrla

user posted image

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 3042
7.10.2009 15:24:47   
mimi30
.to verjetno z leti pol pride al kajuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
jaz sem mislila, da z otroci pa očitno neuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3043
7.10.2009 15:24:55   
Ploha

a dej!
no men je to čist neratzumljivo, sam verjamem pa, da če se ti to dogaja, da ni prijetnouser posted image sam mene res ni nč strah, al pa dab me kej ekstra skrbelo in to....to verjetno z leti pol pride al kajuser posted image user posted image

ma dej ulla, kaj te če bit strah, ti maš tak dolg jezik, da se vsi ustrašjo. user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Ploha -- 7.10.2009 15:25:11 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3044
7.10.2009 15:25:09   
Anonimen

.to verjetno z leti pol pride al kajuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
jaz sem mislila, da z otroci pa očitno neuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mimi30)
  Neposredna povezava do sporočila: 3045
7.10.2009 15:25:52   
Anonimen
ma dej ulla, kaj te če bit strah, ti maš tak dolg jezik, da se vsi ustrašjo.

sej sm glih hotla napisat, da v teh bav bav zgodbicah sem jaz na drugi straniuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 3046
7.10.2009 15:27:23   
ronja
preiskuša novo varuško

Vi mate varuško plus vrtec?

zdele že cel dan študiram al naj sploh kej rečem dragemu, ko pokliče al naj ji kar sama povem kaj in kako.....verjetn bom kr sama....ker glih znorim, če se ji še dragi slučajno v bran postavi, pol bo pa vojna pa lahk še za kak dan jadranje podaljšauser posted image

Mimi, pol jo bo pa ziher branu! Ma že vse naštudirano: verjetno jo je celo našuntal, da to naredi, da bo lahko mal podaljšal, hehe.

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 3047
7.10.2009 15:27:51   
mimi30
da so duhovi pokonc med 1 in 3 uro ponoč in takrat se zmeraj to spovnem, če se zbudim, pol pa sm usa usrana user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image no zdej si mi pa še to povedlauser posted image ....pr duhovih si pa jaz zmeri rečem, da mi nima kej bit, ker ne vem komu bi kaj tako slabga nardila, da bi me hodu še nazaj na zemljo gnjavituser posted image user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3048
7.10.2009 15:29:01   
mimi30
preiskuša novo varuško

Vi mate varuško plus vrtec?

user posted image hotla sem napisat pomočnico vzgojiteljice v vrtcu

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 3049
7.10.2009 15:30:04   
mimi30
ronja, sem ti poslala mail na ZS, da bom lahk jaz tud slikce vidla

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 3050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?