Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: mimi30 IZVIRNO SPOROČILO: Ploha drgač pa jest ponoč ne hodim na wc, ker me je strah teme, pa ko morš luči ugašat za seboj, kr za sabo gledam, če je kdo...ma dej te razumem. evo jaz mam tud take....zadnje čase vedno hujše....smo mel kr celo noč luč v dnevni sobi prižgano, da bi vlomilci mislili, da smo še pokonc ....zdejle je ful smešn, ko pa mrak pade ma ja, a se spovneš, neki časa nazaj je bla tema na čvekanju v tri dni o duhovih, če si brala, in neki so babe govorile, da so duhovi pokonc med 1 in 3 uro ponoč in takrat se zmeraj to spovnem, če se zbudim, pol pa sm usa usrana pa čuda je še teh zgodbic, kaj vse se mi je dogajal... ko sem še doma živela, pa ko sem bila majhna, smo imel eno psico rotvajerco, ful zaščitniško, in sva ble same doma, tasatredva ne vem kam sta šla, ma mene je blo strah za znort in sm naštimala dekco na tla pa pouštr, pa delco za pokrit, una psica je pršla zravn mene ležat, dala glavo na povšter in bile sva pokriti z dekco. celo noč je pri meni ležala,...res je bla zaščitniška, pa tud mal preveč napadalna. sicer se sliši neverjetno, samo tako je blo res...prav škoda je je bilo...potem pa nas je nekega mislim da februarskega dne avto zbil, pa je umrla
|