Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 7.10.2009 9:05:45
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: claud Majchy si redkobesedna dons.... A te sam spanje muci al se kj? mah kaj pa vem kaj me muči-malo se živciram zarad matematike,pa bivši me je najdu na FB in je ves meden... majchy glede matematike se ne sekiraj, saj veš 1+1=2, 1 ali pa 3...je ful luštna ena otroška pesmica, bivši so pa bivši z razlogom, tko da mu nč ne pomaga da je zdej meden....da ti sam povem kakšen je moj...poročil se je istega leta kot jest sam par mesecev prej z bejbo s katero se je spečal k je bil še z mano, dones ima mesec dni staro pupiko z eno čist tretjo bejbo.kreten to si super napisala ...midva z bivšim sva še vedno prijatelja
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 7.10.2009 9:06:39
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 tanci sej mate več placa k mi je pa res da je v hiši luštno k maš vrt in se otroci brez skrbi zunej igrajo evo to nam manjka...pa da ni treba trogat zmeraj u pet štuk, sploh ko greš u nabavo za futr, smo ko šerpe ker se nam ne da trikrat gor pa dol skakat upam da se ti izpolni želja o hiški
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 7.10.2009 9:07:27
|
|
|
|
Urša08
|
Zdejle je poštar prinesel Nejcu sladki paket od kraljestva živali (smo ga dva meseca čakali)
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 7.10.2009 9:12:05
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud No za dobrojutro....mogoce ideja za danasnje kosilo? ej a tast je tud v taki kombinaciji jedu? a mu je blo všeč
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 7.10.2009 9:12:43
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Zdejle je poštar prinesel Nejcu sladki paket od kraljestva živali (smo ga dva meseca čakali)
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 7.10.2009 9:14:09
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 da vam še zaupam da sem najdla bajto hudo k poper...treba jo bo it pogledat u živo, sam je ful cekinov, nisem ziher da bi zneslo drežim pesti, da se vam izpolni želja (če že mi ne gremo pejte vsaj vi)
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 7.10.2009 9:14:55
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Zdejle je poštar prinesel Nejcu sladki paket od kraljestva živali (smo ga dva meseca čakali) bravo bravo in kaj oz. koliko je not, da vidim če se nam splača še zbirat
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.10.2009 9:21:33
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.10.2009 9:23:18
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.10.2009 9:23:51
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 7.10.2009 9:25:09
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo bivši...ah no comment...zarad tega jst nism na FB ....en moj je celo dal isto otroku ime kot jaz a zanalašč?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 7.10.2009 9:27:42
|
|
|
|
Maksi1
|
Dobro jutro. Kolumbo - super za razgovor in super, da bi lahko pršla k nama s Sunny na kofe.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 7.10.2009 9:28:53
|
|
|
|
Urša08
|
Katjuša paket je tak lušten mali ampak notri ni ne vem kok velik, bom poslikala pa pokažem Nejc je navdušen nad vsemi čokoladami A jutri prideš v Kranj?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 7.10.2009 9:29:06
|
|
|
|
piskot
|
antonia in vse ostale, hvala za razlage za med. upam da bo vse okej, zaenkrat zgleda uredu. greva pocasi na soncka.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 7.10.2009 9:29:56
|
|
|
|
Urša08
|
Kolumbo, tanci, piskot, crticaa, mlea in ostale a vam paše jutri ob 10 al 10.30?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.10.2009 9:31:11
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 7.10.2009 9:31:48
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: claud No za dobrojutro....mogoce ideja za danasnje kosilo? ej a tast je tud v taki kombinaciji jedu? a mu je blo všeč Ja.....isto....sj pravm da ne vem kaj mu je po glavi spilal.... mi je tasca rekla da ji je reku da ona bols nardi polento
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.10.2009 9:33:44
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 7.10.2009 9:33:59
|
|
|
|
Urša08
|
claud mogoče je mislil da si takol lepo dekorirala polento
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.10.2009 9:36:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 7.10.2009 9:37:23
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 claud mogoče je mislil da si takol lepo dekorirala polento ocitno je mislu da je v hotelu....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 7.10.2009 9:39:23
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Katjuša paket je tak lušten mali ampak notri ni ne vem kok velik, bom poslikala pa pokažem Nejc je navdušen nad vsemi čokoladami A jutri prideš v Kranj? super da je navdušenec.... pr nas potegnejo samo še vlekec iz lokomotivček tomažek in prijatelji.... pa kaki harobo madvedki ali črvi kinder jajčka je zanimiv še samo rumenjak sej ne da ne je čokolade jo včasih prav z veseljem ampak po večini pa ni neki nr nanjo..... ne ne pridem v kranj, pa niti nimam nobenga izgovora ampak mi je odkrito povedano brezveze k pridem vas većčina že odhaja sploh če pol ure zamujam in potem imam srečo da je kolumbo (do sedaj še vedno) ostala z mano še malo dlje..... no pa majchy tud nazadnje k je bla od mene odvisna..... tko, da pridem ko bo kako večje srečanje magari s celimi družinami
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.10.2009 9:39:50
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 7.10.2009 9:42:19
|
|
|
|
Onasiss
|
Dober dan.... Vas berem že eno uro, pa sploh niste veliko klepetale samo mi Onasis nekaj govori vmes... pa ga na pol poslušam in vas na pol bere,..... Naša noč.... srednje solidna... bo že bolj.....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 7.10.2009 9:46:01
|
|
|
|
Onasiss
|
Kolumbo- sem tko mislila nate in tvojo službo, da sem skoraj južno zažgala... tako, da boš zihr dobila.... Aja pa drugič otroke men prpel... boš dala ta starim full za mislit... verjemi...moji so se začel sekirat zaradi zadnjič.... claud-tale tvoj tast je fulll faca... pa še lepo je dekoriral.... oz. lepo dal na krožnik. Antonia-lepo si to napisala... je pa res, da je to verjetno v večjih količinah...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?