Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 7.10.2009 8:09:56
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud Jutro! Nasa nocka je bla taka da bi zdj sla komot za ene 5 urc spat mihailo.....ja verjetno ti je res sam hotla isota prodat...ne vem kaj ima od tega....je pa res fora v tem da je pravilno pripet! Tanci cestitke ob obletnici...uzivajta!!!!!!!1111 Kje v sedezu mislis,al za isofix govoris?Nisem cist razumela
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 7.10.2009 8:10:30
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud No za dobrojutro....mogoce ideja za danasnje kosilo?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 7.10.2009 8:14:04
|
|
|
|
claud
|
Ce je sedez res pravilno pripet je enako kot ce je na iso fixu.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 7.10.2009 8:16:09
|
|
|
|
Čebel@
|
jutro nič se mi ne da Tanci.......vse najlepše za obletnico
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 7.10.2009 8:27:21
|
|
|
|
claud
|
Majchy si redkobesedna dons.... A te sam spanje muci al se kj?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 7.10.2009 8:29:07
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud Majchy si redkobesedna dons.... A te sam spanje muci al se kj? mah kaj pa vem kaj me muči-malo se živciram zarad matematike,pa bivši me je najdu na FB in je ves meden...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 7.10.2009 8:30:07
|
|
|
|
Urša08
|
Claud škoda ker te ne bo, pa drugič majchy dobro jutro, hitr en kofetek spij pa bo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 7.10.2009 8:30:52
|
|
|
|
Urša08
|
A kera mene najde na FB? Sem pozabla povedat da sem zdej tud jaz gor
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 7.10.2009 8:32:01
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 A kera mene najde na FB? Sem pozabla povedat da sem zdej tud jaz gor jaz te nisem nikjer videla
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 7.10.2009 8:35:51
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 A kera mene najde na FB? Sem pozabla povedat da sem zdej tud jaz gor Poslji mi na zs kje te najdem
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 7.10.2009 8:40:45
|
|
|
|
Urša08
|
majchy jaz tud nobene ne
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 7.10.2009 8:42:01
|
|
|
|
Urša08
|
claud in majchy sem vama poslala
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 7.10.2009 8:42:08
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: claud Majchy si redkobesedna dons.... A te sam spanje muci al se kj? mah kaj pa vem kaj me muči-malo se živciram zarad matematike,pa bivši me je najdu na FB in je ves meden... majchy glede matematike se ne sekiraj, saj veš 1+1=2, 1 ali pa 3...je ful luštna ena otroška pesmica, bivši so pa bivši z razlogom, tko da mu nč ne pomaga da je zdej meden....da ti sam povem kakšen je moj...poročil se je istega leta kot jest sam par mesecev prej z bejbo s katero se je spečal k je bil še z mano, dones ima mesec dni staro pupiko z eno čist tretjo bejbo.kreten
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 7.10.2009 8:44:18
|
|
|
|
Urša08
|
tanci a nam zaupaš kake plane mata dons z možekom? Kera obletnica pa je?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 7.10.2009 8:47:03
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 tanci a nam zaupaš kake plane mata dons z možekom? Kera obletnica pa je? zaupam sevede nimava jih on dela do večera, jest grem popoldne k eni prjatlci na obisk...very romantic se obnašava kt da bi mela še 0 zadaj, je pa tretja
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 7.10.2009 8:48:07
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO SE dva imam... Kdaj lahko zacnes otroka na nogice dajat?A to zdravnik pove?Al ga nikoli ne dajes ,ker pocakas ,da to sam naredi ane? A vasi malcki tudi full zasvicajo ,ko pojejo mleko...jaz Mihaila nimam v narocju med hranjenjem ampak lezi in ga hranim ,je pa vedno na koncu cist moker po laskih? otročki se sami vstanejo..... jst nisem nobenga dajala na nogice pa sta jih oba našla eni malo prej eni mal kasnej tko da brez skrbi ko bo bo:) Če mu moj naredi mleko potem zašvica ker mu dela vedno toplo po predpisih.... jst pa nardim mal hladneje Isofix ni potreben če sedež pravilno pritrdiš je čist OK sploh pa isofix ni pocani in če imaš en sedež pa 2 avta ne vem pomoje je boljše kupit še en sedež k pa 2 isofixa zato, da bo sedež lažje prestavljat tko da mi imamo 2 sedeža oz 4. Zdej že skoraj en teden ne uporabljamo jajčke in je benjamin tako nasmejan v avtu, da bi ga cel dan vozla Mihailo škoda za kolumbo stiskam špasti za drugi krog
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 7.10.2009 8:48:37
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 tanci a nam zaupaš kake plane mata dons z možekom? Kera obletnica pa je? zaupam sevede nimava jih on dela do večera, jest grem popoldne k eni prjatlci na obisk...very romantic se obnašava kt da bi mela še 0 zadaj, je pa tretja se bo pa za vikend odkupil...?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 7.10.2009 8:48:52
|
|
|
|
tanci29
|
da vam še zaupam da sem najdla bajto hudo k poper...treba jo bo it pogledat u živo, sam je ful cekinov, nisem ziher da bi zneslo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 7.10.2009 8:51:54
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 da vam še zaupam da sem najdla bajto hudo k poper...treba jo bo it pogledat u živo, sam je ful cekinov, nisem ziher da bi zneslo Sm ze mislla da tisto k je zdele kerensa neki sanjala o njej
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 7.10.2009 8:52:45
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 tanci a nam zaupaš kake plane mata dons z možekom? Kera obletnica pa je? zaupam sevede nimava jih on dela do večera, jest grem popoldne k eni prjatlci na obisk...very romantic se obnašava kt da bi mela še 0 zadaj, je pa tretja se bo pa za vikend odkupil...? bomo vidl, drgač pa tud ok, se sploh ne sekiram in mi tud kej dost ne pomen da ful praznujeva...važno da smo skupaj...sploh nimam filinga da je danes obletnica...čeprav mi zdele ko pišem kar malom zaščemi kako je bilo tistega dne
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 7.10.2009 8:53:27
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 da vam še zaupam da sem najdla bajto hudo k poper...treba jo bo it pogledat u živo, sam je ful cekinov, nisem ziher da bi zneslo Sm ze mislla da tisto k je zdele kerensa neki sanjala o njej kera moram mal pošnofat
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 7.10.2009 8:55:28
|
|
|
|
Urša08
|
tanci a zdej ste pa v bloku?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 7.10.2009 8:58:11
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 tanci a zdej ste pa v bloku? ja 5 nadstropje...sam mamo ful placa...pa u dveh štukih smo...no zgora je ena soba pa kopalnca...spodaj pa spalnica, dve otroški, kopalnica, pralnica pa kuhinja z dnevno...pa dva balkona...tko da placa mamo res ful, sam je mal mim...počas mamo dost
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 7.10.2009 8:59:43
|
|
|
|
Urša08
|
tanci sej mate več placa k mi je pa res da je v hiši luštno k maš vrt in se otroci brez skrbi zunej igrajo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 7.10.2009 9:01:11
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 tanci sej mate več placa k mi je pa res da je v hiši luštno k maš vrt in se otroci brez skrbi zunej igrajo evo to nam manjka...pa da ni treba trogat zmeraj u pet štuk, sploh ko greš u nabavo za futr, smo ko šerpe ker se nam ne da trikrat gor pa dol skakat
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?