|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del
7.10.2009 11:05:36   
Urša08
Katjuša sem potrdilauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 476
7.10.2009 11:10:25   
Urša08
grem naprej likat, me likalnik vabi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 477
7.10.2009 11:11:05   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

Majchy- saj bivšega lahko iz FB skenslaš.... in boš imela vedno mir pred njim, no vsaj na fb....user posted image user posted image
ne,sej on mi je čist kul in sva prijatelja,samo sva pač malo pred mojo poroko izgubila stike.....zdej malo obujava lepe,stare čase ko sva bila še mlada(no jaz sem to še sedajuser posted image ) in zaljubljena

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 478
7.10.2009 11:12:03   
Čebel@
midve sva tudi šibale na en kratek  sprehod do trgovine,Hana pančka v vozičku,jaz sem ji šla pa kosilo kuhatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 479
7.10.2009 11:14:17   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

Majchy- saj bivšega lahko iz FB skenslaš.... in boš imela vedno mir pred njim, no vsaj na fb....user posted image user posted image
ne,sej on mi je čist kul in sva prijatelja,samo sva pač malo pred mojo poroko izgubila stike.....zdej malo obujava lepe,stare čase ko sva bila še mlada(no jaz sem to še sedajuser posted image ) in zaljubljena

SORRY AMPAK TO NI ZDRAVO POČET

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 480
7.10.2009 11:14:55   
tanci29
urša-kje je ta merkator

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 481
7.10.2009 11:18:11   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

SORRY AMPAK TO NI ZDRAVO POČET
zakaj ne?user posted image .....nimam nobenih metuljčkov zraven njega,ker on je bil najstniška ljubezen(jaz sem bila stara takrat 15 let)-torej je 10 let od tega

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 482
7.10.2009 11:31:04   
Katjusa
poglejte si kdo pri naši hiši lomi kulijeuser posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image
user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 483
7.10.2009 11:33:00   
claud

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

poglejte si kdo pri naši hiši lomi kulijeuser posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image
user posted image

Ma ne mi rest da je to Benjamin?!
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 484
7.10.2009 11:36:01   
Katjusa
ja to je benjamin zakaj?
takole sem ga dobla ko sem zjutraj prišla iz wc-jauser posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 485
7.10.2009 11:39:11   
claud
Tale fant na sliki mi zgleda star 1 letouser posted image

Super se drzi.user posted image user posted image user posted image user posted image ... mi se nismo tok dalec da bi sama tkole stala.user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 486
7.10.2009 11:49:27   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: claud

Tale fant na sliki mi zgleda star 1 letouser posted image

Super se drzi.user posted image user posted image user posted image user posted image ... mi se nismo tok dalec da bi sama tkole stala.user posted image

user posted image user posted image sej bo res kmalu 1 leto.... kam to beži....
ja držat se pa more ko si je pogruntal kako se vstat je ugotovil, če se ne drži kaj hitro pade na roto.... tko da se mora potem še enkrat mučit z vstajanjemuser posted image user posted image user posted image user posted image mami nič ne pomagauser posted image user posted image user posted image user posted image
to tak hitro osvojijo, da boš presenečena.... jst sem tud misla kak se benjamin še nič ne postavlja na nogice ker florjan se je pri 7 mesecih vstal no pol me je pa presenetu kr nanekrat..... je zjutraj  jokal v postlci in pridem not pa je staluser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 487
7.10.2009 11:49:50   
črticaa
A LAHKO ENA ODEBELI KJE SE DOBIMO,..KER JZ VSE SAM PRELETIM IN SM ZGLEDA ZGREŠILA
HVALAuser posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 488
   [Brisano sporočilo]
7.10.2009 11:52:12   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Čebel@)
  Neposredna povezava do sporočila: 489
   [Brisano sporočilo]
7.10.2009 11:54:01   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 490
   [Brisano sporočilo]
7.10.2009 11:58:13   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 491
7.10.2009 12:02:03   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Pičm na sprehod z Roksićem.....grem proti BIRDYuser posted image

važička k imate most zrihtanuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 492
7.10.2009 12:03:44   
Čebel@

user posted image
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 493
7.10.2009 12:07:24   
Katjusa

mAJCY NE SERI SAM BEJŠ...od Novih fosilov je dober komad na to temo:....budimo samo dobri drugovi.....NEMA TOGA NAKON LJUBAVI

verjetno ne gre za tisto pravo ljubezen in jo razumem jst sem imela tud enga ful rada sma se imela fino in vse ampak si zdej z njim ne predstavljam, da bi kej imela se pa poznamo in tud gremo križem.... je pa res da jst s tem fantom nisem bila intimna in da je blo tud to k sma "hodla" nekak na ravni prjatljstva (s katerim se lupčkašuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ) drugeče pa z nobenim od bivših nimam stikov niti jih ne želim, ker je pač bil vedno razlog, zakaj sma šla narazen..... 

Neposredna povezava do sporočila: 494
7.10.2009 12:08:17   
Katjusa

user posted image
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a bo dober ženin..... sam kulije pospravte prej k pride pecat hano:)user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 495
7.10.2009 12:20:01   
Urša08
Katjuša kok dobr stoji user posted image user posted image user posted image user posted image

Žiga tud stoji od 8 meseca (ravno v nedeljo se je prvič postavil na nogice, me moj kliče da ga pridem pogledat) user posted image user posted image user posted image

tanci to je merkator center na primskovem  - ti bo dala ker druga točne napotke

KOLUMBO, MLEA; PISKOT  nej ena opiše pot do Merkator centra primskovo Tanci

Pri nas je pa Žiga spet kak urnik spanja zamešal, spi že 2 uri in 15 minut. Kolikokrat vam gredo vaši user posted image še spat?

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 496
7.10.2009 12:26:31   
Katjusa
mi hodimo spat 2-3x kadar se zbudi pred 8 zjutraj gre spat okol 11in spi do12 ker mi do 12 ne zdrži potem okol 13do 14:30 in nato ob 16:30 do 18-19 pol pa ob 21 za noč in spi do 7:30-9
drugi termini ko gre spat samo 2x in se zjutraj zbudi okol 9 pa so od 12:30 do 15 in od 17:30 do 18:30 tako pa je

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 497
7.10.2009 12:42:50   
Onasiss

Kolumbo- sem tko mislila nate in tvojo službo, da sem skoraj južno zažgala... tako, da boš zihr dobila....user posted image user posted image user posted image user posted image

Aja pa drugič otroke men prpel... boš dala ta starim full za mislit... verjemi...moji so se začel sekirat zaradi zadnjič....user posted image user posted image user posted image user posted image

Pol pa računi druk tedenuser posted image ...klical me bojo pa itak en dan prejuser posted image

Ni panike....sam u petek popoldne NE!!!!!user posted image user posted image

So what....

Neposredna povezava do sporočila: 498
7.10.2009 12:46:53   
piskot
ursa a je slabo vreme napovedano, da bomo noter?

tanci mercator center primskovo. avtocesta, izvoz kranj vzhod, 2 krozisce, na desni strani ze vidis mercator. ne mores zgresit, ker je prva stvar ko prides v kranj.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 499
7.10.2009 12:48:44   
Onasiss
Sem srečala petroP in vas vse lepo pozdravlja. Sem ji rekla tudi za srečanje, pa žal zaradi avtomobila ne more.... Ko ga kupijo bo bolj mobilna in bo morda prišla. Njena Lija je ajala ko sva se pogovarjali in je že zelo velika punca. Pravi, da ponoči ne spijo in imajo že en zobek.....user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?