|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del
6.10.2009 13:47:14   
pilotina

IZVIRNO SPOROČILO: drobtinica29

no za mano pa je naporen vikend amapak prijeten, smo se namreč se malce poveseleli ob mojem minulem roj. dnevu. Bilo veliko presenečenj,... 

sem spregledala tvoj post...ja midve sva obe okroglo praznovali prejšnji mesec...sam, da si se imela fjan user posted image

(odgovor članu drobtinica29)
Neposredna povezava do sporočila: 4301
6.10.2009 13:48:25   
pilotina
ma veš kaj, to je bila polna luna user posted image

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 4302
6.10.2009 13:50:43   
zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: pilotina

ma veš kaj, to je bila polna luna user posted image

aha, poznam ja.... ga trka na polno.... user posted image

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 4303
6.10.2009 13:53:44   
Kepica83
hej!
Zvesta sedaj sma pri naših v Gornji Radgoni. Pol pa grema v čudovit Jeruazelmuser posted image .

Jaz imam 14.10. pregled pa me je taaako strah. Upam da je z mojo pikico vse vredu. Pravim si, da še ta pregled pol pa se bom sprostila in vseeeem govorila da sem nosečka. user posted image

Pilotinca pa bom res 1x prišla na kakijeuser posted image user posted image

Najin sonček je privekal:
28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm.

1.Mesec: 4620g in 54.5cm
2.Mesec: 5690g
3.Mesec: 6400g in 63cm
5.Mesec: 7860g

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 4304
6.10.2009 13:55:19   
zvesta
Uuuu, Kepica, zdaj pa morma še izkoristit, dok si vsaj približno blizu. A še hodiš kaj v Lenart? Jaz sme na bolniški še ta in naslednji teden zagotovo. Lahko prideš kako dopoldne na kofe.

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 4305
6.10.2009 14:01:08   
tassika
Pilotina nič nisem izvedela, kot vedno, ravnokar sem si naredila sendvič, zdaj bom pa počasi začela malo kuhat, ker se mi itak mora krompir za testo ohladit in mi dve urci ne uideta, sam kaj ne moremo pa vsak dan jesti makaronov, mora biti malo spremembe, hmmm pa recept je za pet oseb, no midva sva dva, jaz pojem za 1-ga moj za 3 rabim še enega prostovoljcauser posted image

ps. žižul je zmanjkal, so jih vis pobrali in vsem so všeč, še piki jih poje in to ogloda čisto do peške, še jaz ne morem tako dobrouser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 4306
6.10.2009 15:17:51   
pilotina
tassika...evo tista ena bi bila pa komot jaz, obožujem krompir in špinačo...poročaj kako bo ratalo

ja, žižole so kar priljubljen sadež, vemo za drugič, da jih naberemo še malo več user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4307
6.10.2009 19:44:34   
sonček85
HEJLA!Pozdravljene ,po 3dneh,sem vas pogrešala in se javljama na raport.

Mariee .hvala
tassika:ne omenjaj plače,jaz sem se lansko leto ko je bila pred novim letom jokala ko dež cel dan saj sem komaj 100€ dobla plače,ker so mi prve 3m preveč nakazovali potem pa trgali za nazaj in še avto so mi trgali ko plačujem na obrokeuser posted image ,no amprak mi je blo vseeno saj sem vedela da imam pod srčkom malega sončka ki naju bo razveselil aprilauser posted image
pilotina.komaj čakam da pridemo kdaj na obisk-upam,da kmalu

kepica.joj kaj jaz berem ,same lepe novičke,je končno posijalo sonce za vas in tako je prav.Za slabim je vedno nekaj lepegauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitkeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee,naj vam bodoči domek lepo služi in naj bo samo vaš,uživajte v miru bv njem
tinuška:hvala ,kako lepo da si se nam javila.Mi je zadnjič rekla rižkoo da si ji pisala in je bla tko vesela .
Ja kuham še seveda,ravno včeraj sem dragemu naredla tko lepo in dobro kosilo.Sem rekla če te že na večerjko ne morem povabit ti pa dpma naredim koda bi šla ven in je bil tko vesel(kuhana zelenjava,štruklji domači-sama naredila ,puranji zvitki in pesa)user posted image
U super za službico,stanovanje,počasi a lepo ,.user posted image user posted image plavalci pa naj najdejo pravio pot in da nam boš kmalu sledilauser posted image user posted image user posted image user posted image
nadka.dobrodošla ,tu so same super punce in vedno nas lahko prideš pokukat ,ti bomo v oporo v slabem,dobrem ,žalosti ,veselju,.....obenem pa sem žalostna ko berem da si imela abrazijo.Naj bo čim prej plusek in veliko veseljeuser posted image
zvesta .iii kaoko lepoe ,kake lepe slikce

o meni malo kasneje sedaj grem dat mojga miškota spatuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 4308
6.10.2009 20:20:40   
tinuška
IZVIRNO SPOROČILO: nadka30

hay
Upam da se vam lahko pridruzim<iz aprilcic 2010 sem se morala prestavit med vas saj je moji pikici v 12 t nehalo biti srceuser posted image user posted image , in so mi v bolnici naredili abrazijo ta teden sem na pocitku vendar bi se rada z vami, ki ste to ze dozivele pogovarjala o obcutkih ter kako naprej.
Zanima me tudi kdaj so vam rekli da lahko zacnete ponovno delat na otrockih,
lp

Oj Nadka!

Nikar ne bodi žalostna in mislim, da ti v naši družbi ne bo hudega (jaz včasih malo štrajkam...) user posted image  Saj bo kar hitro tiste 3 cikle naokrog - potem pa po nove zmage! Držim pesti in verjamem, da ti bo uspelo... Le malo preberi nazaj ta forum in boš videla kakšne borbe smo imele! Zdaj jih ima pa že skoraj večina user posted image !!! UPANJE UMRE ZADNJE! 

Če lahko o nečem sanjaš, lahko to tudi uresničiš!

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 4309
6.10.2009 20:24:57   
sonček85
Evo mi smo dobro ,čas gre naprej
Včeraj sva se z dragim pogovarjala ,da bomo čez kaki 2 leti povečali družinico mami je presrečna
Naš korenjak je pravi falot,tko rad je kašice da kr hlesti po njih,kr dela ggggggggggggggggggggggggggggg ko mu ne devaš ko pa pride žlica v usta pa se smeji ko dobi jest.Ko mleko zagleda kr kruli.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tinuška)
Neposredna povezava do sporočila: 4310
6.10.2009 20:29:32   
tinuška
Sonček: vidim, da še vedno znaš!!! POCEDITI SLINE NAMREČ.... Zdaj sem postala neskončno lačna!user posted image  user posted image Temu tvojmu dragemu se pa res gode! Pa mali? Je uredu!? Zgleda že tak smejko.

Pilotinca: A k Rešu jo boš mahnila? Saj ta tip baje kar mal čudeže dela... In kakšne metode kaj uporablja? Mislim, da si že ugotovila, da najina novoletna žurka odpade...user posted image  Al pa tud ne!!! Saj nisva določile leta...user posted image user posted image user posted image  Itak, da bo vsem enkrat uspelo. (vsaj upam...)

Tassika: Bolniška.... DOLGČAS! A maš vsaj tako, da se lahko malo prosto po Domžalah giblješ? Zaq kavo pa drži! Upam, da še preden boš rodila... vsaj fino bi bilo. Se bom potrudila. Aja - včeraj sem glasovala zate!user posted image  Saj če bi prej povedala, bi že prej!

Zdaj moram pa na hitro letet! Miške moje - lepo se imejte, cartajte se in kmalu spet kakšno napišem! user posted image

Če lahko o nečem sanjaš, lahko to tudi uresničiš!

(odgovor članu tinuška)
Neposredna povezava do sporočila: 4311
6.10.2009 20:37:15   
tassika
Tinuška komot grem na kavico vn, saj veš sprehodi koristijouser posted image

Sonček priporočam se za recept za štruklje, moj jih ima ful rad, pa malo spreminjam zdaj jedilnik ,ker lasike imam počasi že dovolj. Tole danes je bilo ful dobro, sam sem res skuhala za 10 ljudi je ostalo še za enkrat, ampak bo moj odnesel za malico v službo in veste kaj, jutri pride sodelavec nazaj in končno bova spet imela kaj življenjauser posted image

Zdajle pa gledam kmetijo, grrr mi je tale štern smotan, ampak se vsaj sprostim ko komantiram zadeve, Suzana mu je ful dobro pismo napisala in on ves pamenten pravi, da je to maščevanje, sploh se ne zaveda, da nas vseh ne zanima tisto njegovo premoženje med nogami, sploh pa ne kakšen je v reaktivne stanjuuser posted image

Joj še 12 urc pa bom že v ordinaciji, malo sem kljub vsemu živčna,  pa zanima me koliko sem se zredila in kaj bo rekla. Danes sem si pri kolegici merila sladkor, ker ima ona zadj povišanega in si more merit in od 6,5 kar je max, sem jaz po zajtrku (sladek kornfleks + kavica) pa po piškotu (sladkemu) prišla do 6,1 in sem ful vesela, siocer pa saj ne more biti drugače gled ena to da nisem nič na sladko mahnjena razen na sladoleduser posted image

Sonček 2 leti, no razlika bo ravno pravšnja jaz pravim ali takoj ali pa vsaj 2,5 leti razlike, kaj pa bo bomo pa videli, se še nisem odločila kaj bi naprej. 

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tinuška)
Neposredna povezava do sporočila: 4312
6.10.2009 20:58:46   
sonček85
tasssika:uuuu super ,potem bosta pa več časa skupajuser posted image user posted image user posted image
štruklji:vlečeno testo-nekaj časa ga pusti po tem ko ga dobro pregneteš počivat
lahko kupiš kupljenega ali pa doma narejenega:
testo:
50dag moke,
1 jajce
malo soli
ena žlica olja

nadev:75dag skute
3 jajca
4 žlice drobtin
8dag masla
sol(ni pa nujno)

potem pa ta nadev daj na  razvaljano testo in zavij v aluminjasto folijo,ter daj zvitek v slan krop in pusti na melem vret 40 minut(mogoče bo malo folija potemnela a ni nič hudega ni nič okus spremenjan)potem pa po želji dodaj ali drobtine ali maslo  ali kaj druga po vrhu kot dodatek.Dober tek

Ali pa vlečeno testo
moka tip 400
2 rummmenjaka
sol
olje
topla voda za mesenje
pusti počivat 1/2 h

nadev:
skuta,malo smetane,malo soli,jajce

tinuška:kdor zna znauser posted image user posted image user posted image me veseli da sem ti sline pocedila.Te vabim na kosilo ,sam povej kdaj in skuham user posted image Ja mali je pa pravi veseljak
tassika:ja razlika glih prava,jaz bi že tkoj dec.2009 če bi moj hotuuser posted image
Srečno jutri in poročaj

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4313
7.10.2009 6:54:43   
tassika
Sonček hvala za recept, bom prepisala pa poskusila čez vikenduser posted image

Evo zdaj pa še hiter tuš, pa v trafiko po gradivo za čakanje in šibam k g.

Se javim popoldne, ker pol ga ima še kolegica in naju pred 12 ne bo nazaj.

papa

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4314
7.10.2009 9:16:19   
pilotina
jutro

tassika...danes pa si zgodnja user posted image ...lepo opravi na pregledu

sonček85...sem te ful vesela user posted image ...sepravi bomo kmalu trepetale tudi za tvojega pluska user posted image
vi kar pridite na obisk, ste vedno dobrodošli

tinuška...jah res je, nisva dorekli leta user posted image ...veš kaj, se pa bova spoznali na kaki kavici user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4315
7.10.2009 11:25:31   
nadka30
hay punceuser posted image
hvala za dobrodošlico, ta teden sem na počitku za drugi teden še ne vem, čakam na odpusnico iz bolnice, da vidim kaj so napisali.
Počutje je tako tako enkrat je vse ok, včasih se pa jočem, pa saj vem da bo minilo in da bom kmalu lahko šla z vami v nove boje
zdravnik v bolnici mi je rekel, da naj počakam nekje do konc leta potem pa lahko ponovno poskusima, bomo videli
mi kar malo paše, da lahko povem, kaj se mi je zgodilo; najbolj boli to, da bi v ponedeljek morala na nuhalno tako pa sem morala na čiščenje,
še dobro da imam doma že enaga otroka in se tako zamotim z njo, ker drugače bi bilo še hujše.

In kako ste ve premagale to, kdaj ste ponovno zanosile, in ali je nosečnost potekala potem brez problemov, oziroma povejte čim več
lp

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 4316
7.10.2009 11:34:03   
malaMravljica
Punce,

cist na hitro. Soncek mi je Spoorocila, da se vse veselite zame in zato vam HVALA!!!!

Jaaaaaaa, MAMI sem! Tok je majhen, tok je lep, tok je moj in danes lahko recem tudi tok je jokast user posted image user posted image  prvo noc doma je ze igral ocija in novega sefa, ne in ne spat v zibelki, v najini vodni postelji pa k angelck.  Sam v  najini ne sme, ker je prenevarna da se na trebuh prekotali. Pa sva mela zurko dokler nisem na dudo pomilsila.

Punce, o porodu pa ne bom, se vse pozabi, ko je bejbi tam so bolecine stran, sam pri meni je bilo 17 ur intenzivnih popadkov. Proti koncu sem babici rekla, da jaz mam dost, grem domu, ne bom rodila. Pa babica ni pustila.   Pol sem prsla na idejo, da hocem met carski rez, babica se spet ni strinjala. Sem bila pa res tok unicena, da nisem zmogla vec reci ja ali ne, niti nisem mogla porivat na koncu, mi je mogla dodat umetne popadke. Kasirala 4 sive, sam jih nisem cutila ko so sivali in jih niti ne cutim do danes.

Punce moje, hvala se enkrta. Ko bo nas junak imel slikco na netu, vam dam na zs link, da boste lahko pogledale, tu jih dajo slikat in slikco objavi bolnica.

Katera mi pa sledi?

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 4317
7.10.2009 12:13:41   
mariee
OO mM tolk te je lepo spet brat, prav pogrešala sem te!! Še enkrat čestitke mamiuser posted image user posted image  Full sem vesela zate!!

Boga, si imela pa res dolg porod. Važno da si dobila svojega user posted image , zdj pa uživaj!!! Pa upam, da bo tamalček lepo začel spat v zibkiuser posted image

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 4318
7.10.2009 12:22:00   
a.biba
Še en glasek od mene - tudi za Aleksa! (namig)

Jaz sem čist brez energije, zdaj sploh, ko mala mačka ponoči kašlja in se zbuja (nisem več navajena tega, priznam). Še vedno kašljamo grdo, drugače je pa ok, tako da je podnevi tudi večkrat zunaj na sončku, sigurno bolj zdravo kot v hiši cel dan. Danes smo že malo boljše spali, ga je pa zvečer srala. In potem ostanem v njeni postelji, zjutraj sem pa čisto aut.

Nadka30 user posted image  te popolnoma razumemo kaj daješ skozi. Tudi mene je doletela ta usoda, sicer 7 teden, pa vseeno sem bila precej na tleh in s pomočju punc tu gor, sem lažje preživela te prve mesece in z vso podporo tudi prebolela izgubo in začel pozitivno gledat naprej. Tako nam je uspelo kar hitro spet zanositi in tokrat upamo na najboljše.
Tudi jaz sem slišala za tisto pravilo, kolikor tednov je trajala nosečnost, toliko naj bo premora do naslednjega poskusa. Zdaj si vzami čas zase, za svojega otročeka in moža, pa nekako daj vse skupaj na stan in boš videla, da bo hitro novo leto tu, potem pa v nov boj, me bomo pa veselo navijale.user posted image  Drži se in mirne duše izlij svoja čustva tu gor, pomaga, sem preizkusila.

MM user posted image user posted image user posted image  tako se govori! Vse bolečine pozabljene, ko zagledaš mali zakladek. Tega jaz prej nisem verjela, dokler ne daš skozi in res je tako. Zdaj se pa razvajajte, pazi nase in si vzami čas za okrevanje, tudi če se ti ne zdi, da ga rabiš. Tudi spanje boste osvojili, nič bat. Baje otroka ne moreš razvadit do 4 meseca, če joka te potrebuje, potrebuje vajino bližino, tako da ne komplicirat. Če bi večkrat dojil, pač naj, če bi se cartal, naj se carta. Nič komplicirat in urnika delat. Prepustite se toku in želji malega princa. Pa javi se še kaj, te pogrešamo tu gor!

Zdaj se grem pa še jaz cartat, čeprav to veliko bibo pa lahko razcartam - ups, je že prepoznouser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 4319
7.10.2009 12:55:16   
tassika
Ojla MM si pa hitro prišla domov. No res je trajalo malo dolgo, ampak imaš pa že svojega fantina v rokicah, jaz pa svojo bibo še vedno v trebuhu in me še vedno heca.

Evo pa poročilo:
Pregled je bil super, imamo novo sestro, mlado in je ful faca, sem se zabavala, dala me je na ctg nakar so ugotovili, da je itak prezgodaj in da ni nič in sem šla po 10 min dol, bomo drugič. potem sem šla pa k zdravnici, kjer pa nisem bila več tko dobre volje. Jah tko je, biba je še vedno na riti in zdaj ima 14 dni časa da se obrne okoli, če se ne grem na zunanji obrat in do takrat moram preštudirat ali grem v Ljubljano, kjer to naredijo v enem dnevu in so manj uspešni ali pa po njenem priporočilu v Kranj, kjer me hospitalizirajo, dobim neko zdravilo za mehčanje maternice in potem delajo obrat in so bolj uspešni. No to je moja naloga, če bo slučajno še vedno na riti, ampak jaz mislim, d akar bo, ker je rekla, da ima zelo malo prostora za obrnit se in da je pri veliko prvič nosečih tako, da to sploh ni tako nepogost pojav. Problem je pa v tem, da ta obrat lahko povzroči porod, ker lahko tisti ovoji popustijo,... zato to delajo po 36t ko ni več panike za nič. No in to je bilo tudi vse, premerila mi je trebuh, ki ustreza tednom, za MV ni nič gledala in nič merila. Jutri moram v laboratorij dat kri za tokso + vodo, ker je bil zadnjič zaradi bruhanja slab izvid in to je to. Sem se itak razpisala, zdaj grem pa študirat obrateuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu a.biba)
Neposredna povezava do sporočila: 4320
7.10.2009 13:06:26   
nadka30
hay
kako lepo je brat, da vas velika večina po splavo sedaj že ima lepe zdrave sončke,user posted image nekaj pa je še veselih nosečnicuser posted image
upam da bom kmalu med vami.
Zanima me ali ste spontane splave ali ste bile na čiščenju.
Sedaj ko sem prebrala nekaj vaših posov se počutim, kar malo bolje, ker vem da nisem edina in če povem po popravici sedaj komaj čakam da pride
teta iz amerikeuser posted image oz. da bo čim prej tu konec leta in boma lahko ponovno poskušala.Mogoče bo pa moj naslednji otrok jesenski tako kot sma midva z atijem.
Hvala vam punce se počutim že kar boljš, z mojim sma se pogovorila in vema da boma tudi to premagala, nekako naju je to še bolj povezalo pa čeprav še nimama prstanov, mogoče bojo pa drugo leto pustimo se presenetit.
Lepo je brat, da se kljub slabemu izidu kasneje naredi srečen konec., čestitke vsem, ki že imate svoje sončke. Tudi jaz bom kmalu z vami, vem da bom

lpuser posted image user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4321
7.10.2009 13:20:32   
tassika
Evo nadka30 ti bom opisala mojo zgodbo:
Dan preden bi mogla it s službo v beograd, sem prišla domov in na hlačkah samo malo rdeče sluzi in sem preventivno šla k g. Razlog prenehanje bitja srčka v 10t plod velik za 8t. Šla v ljubljano na abrazijo, iz izvidov nič razvidnega. Sem potem po 5t prišla k svoji na pregled, me je najprej poslala na ßhcg ker je bila sluznica še vedno odebelejna in se je bala, da bom mogl ana ponovno abrazijo, pa je bilo vse ok, potem me je poslal pa v LJ najprej v Leonišče s sumom na endomatrinozo, ki so jo ovrgli in pa potem še na UZ v staro porodnišnico, sum na polip ali pregrado, našli nič in vse to se je vleklo do februarja, jaz sem imela pa SS oktobra. Ampak mogoče je bilo to dobro, da sem prišla k sebi, da sem pošlihtala zadeve in 13.3. je bil test pozitiven. Zato je res bolje da malo počakata, ker jaz kljub vsemu čakanju, sem potem spet začela krvavet v 8t panika, da je groza, direkt na urgenco, ampak se je vse dobro izšlo. Prva nosečnost je bilo kot pesmica, nič slabo, nič bolelo, nič krvavitev, drugič je prišlo vse v paketu, bruhala do 13t, špikanje, utrujenost, krvavitve, jedla utrogestan, potem skrajšan MV,... vse se me je lotilo, ampak sem vseeno prišla do 34t in zdaj samo eš malo pa bouser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 4322
7.10.2009 13:41:44   
nadka30
hvala tassika za dojo zgodbo
lepo je brat da se druga nosečnost lahko konča srečno, imam srečo da imam doma že eno prelepo princesko ob kateri se kar malo potolažim ter se malo zamotim z njo. Je pa res da nobena nosečnost ni ista. Moja prva nosečnost je skoz potekala brez enega problema, druga pa mi je že od vsega začetka bila sumljiva, najperj se ni videl plod, nato so mi prestavili datum poroda, nato pa je vse do usodne sobote potekalo ok, se pa nekako skozi celo to nosečnost nisem nekako upala veselit te nosečnosti, kot da bi nekaj slutila, hotela sem počakat do nuhalne potem pa bi vsem povedala da sem srečnauser posted image , vendar mi to ni bilo dano.
Sedaja malo počivam potem pa grem kmalu v nove boje z vami in vašimi spodbudami.
Sedaj ko sem se izpovedala in zjokala mi je kar lažje in vem da sem dovolj močna da stopim korak naprej

lp

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4323
7.10.2009 14:26:20   
pilotina
malaMravljicaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image

veš kako mi tebe tukaj pogrešamo

vi se kar cartajte in ko utegneš pride kej k nam user posted image

tassika...nisem ti utegnila prej odpisati...hvala za sms user posted image ...jaz pa mislim, da se bo mala pika obrnila...držim pesti

nadka30...jst upam, da se ti bolečina čimprej umili, me smo tukaj s tabo in ti bomo stale ob strani

moja zgodba je malo drugačna od ostalih, ker se zdravim za neplodnost tako, da neuspele nosečnosti pripisujem temu...sem pa imela abrazijo pri obeh nosečnostih, lani julija in letos junija
ampak, če pogledaš celoten seznamček, izvzemši mene, je super...tako, da imej veliko upanje za naprej user posted image

a ja, napiši svoje podatke, da te damo v seznam user posted image

< Sporočilo je popravil pilotina -- 7.10.2009 14:30:31 >

Neposredna povezava do sporočila: 4324
7.10.2009 16:49:59   
Kepica83
Ženske moj pregled je prestavljen na 12.10. user posted image  še malo pa da vidimo če je vse vredu z pikico. Mislite da bo mi že vedla povedat za spol??

Najin sonček je privekal:
28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm.

1.Mesec: 4620g in 54.5cm
2.Mesec: 5690g
3.Mesec: 6400g in 63cm
5.Mesec: 7860g

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 4325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?