a.biba
|
Še en glasek od mene - tudi za Aleksa! (namig) Jaz sem čist brez energije, zdaj sploh, ko mala mačka ponoči kašlja in se zbuja (nisem več navajena tega, priznam). Še vedno kašljamo grdo, drugače je pa ok, tako da je podnevi tudi večkrat zunaj na sončku, sigurno bolj zdravo kot v hiši cel dan. Danes smo že malo boljše spali, ga je pa zvečer srala. In potem ostanem v njeni postelji, zjutraj sem pa čisto aut. Nadka30 te popolnoma razumemo kaj daješ skozi. Tudi mene je doletela ta usoda, sicer 7 teden, pa vseeno sem bila precej na tleh in s pomočju punc tu gor, sem lažje preživela te prve mesece in z vso podporo tudi prebolela izgubo in začel pozitivno gledat naprej. Tako nam je uspelo kar hitro spet zanositi in tokrat upamo na najboljše. Tudi jaz sem slišala za tisto pravilo, kolikor tednov je trajala nosečnost, toliko naj bo premora do naslednjega poskusa. Zdaj si vzami čas zase, za svojega otročeka in moža, pa nekako daj vse skupaj na stan in boš videla, da bo hitro novo leto tu, potem pa v nov boj, me bomo pa veselo navijale. Drži se in mirne duše izlij svoja čustva tu gor, pomaga, sem preizkusila. MM tako se govori! Vse bolečine pozabljene, ko zagledaš mali zakladek. Tega jaz prej nisem verjela, dokler ne daš skozi in res je tako. Zdaj se pa razvajajte, pazi nase in si vzami čas za okrevanje, tudi če se ti ne zdi, da ga rabiš. Tudi spanje boste osvojili, nič bat. Baje otroka ne moreš razvadit do 4 meseca, če joka te potrebuje, potrebuje vajino bližino, tako da ne komplicirat. Če bi večkrat dojil, pač naj, če bi se cartal, naj se carta. Nič komplicirat in urnika delat. Prepustite se toku in želji malega princa. Pa javi se še kaj, te pogrešamo tu gor! Zdaj se grem pa še jaz cartat, čeprav to veliko bibo pa lahko razcartam - ups, je že prepozno .
|