|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zreli za nakup hiše
6.10.2009 13:49:46   
Anonimen
Potrebujem mnenja izkušenejših kar se tiče nakupa/izgradnje hiše.

Ali se bolj splača kupiti hišo v III. podaljšani fazi za recimo 250 000 eur ali popolnoma dograjeno in opremljeno hišo (z urejenim vrtom in okolico) za 550 000 eur?

Jasno je potrebno upoštevati dva polno zaposlena starša z dvema micenima otročkoma. Oba starša rahlih živcev ter dve levi roki za ročna dela.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Zreli za nakup hiše
6.10.2009 13:52:36   
water lily
Bolj se ti splača postavit montažno bajto.
Za tak dnar oz. manj dobiš fenomenalno hišo, na ključ, po svojih željah narejeno.

250.000 za hišo do tretje faze je pa nateg svetovn. K to so samo goli zidovi pa streha. Taglavno še vse pride(finančno, časovno in v delu).

< Sporočilo je popravil water lily -- 6.10.2009 13:53:58 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.10.2009 13:53:46   
ajataja
za tak denar se splača postavit hišo po svojih željah.

(odgovor članu water lily)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.10.2009 14:15:22   
gita10
Mislim, da lahko že za 300 000 dobiš fenomenalno hišo v Sloveniji z urejeno okolico in se samo vseliš.

(odgovor članu ajataja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.10.2009 14:45:26   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: gita10

Mislim, da lahko že za 300 000 dobiš fenomenalno hišo v Sloveniji z urejeno okolico in se samo vseliš.

Imaš kak link? Gorenjska ima novogradnje vse nad 400k (tiste, ki imajo še dost parcele okol oz. niso tri hiše na 500 kvadratih).

< Sporočilo je popravil AnjaPH -- 6.10.2009 14:46:24 >

(odgovor članu gita10)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
6.10.2009 14:50:47   
Anonimen
Uf... dragoooooo je to.
Če imaš parcelo se definitivno splača da sama delaš.
Če jo nimaš, pa mislim da je bolš da vzameš III.gradbeno, saj laho še spreminjaš
zadeve po svojih željah. Se jo pa dobi že za 120.000 III. podaljšano.
Tudi midva jo kupujeva, ker nimava parcele... Pa za 250.000 je absolutno
preveč za naju.. Mene je kar groza da bi se zapufala za celo življenje....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
6.10.2009 14:51:09   
Raho
Kupiti parcelo in gor montažno hišo na ključ.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
6.10.2009 14:51:29   
Anonimen
http://nepremicnine.si21.com/oglasi/prodaja.k1/hisa.v2/samostojna.t10/Slovenija.d194/Gorenjska.r3/Kranj.p127/oglas2873336.html

Recimo tole

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
6.10.2009 14:54:41   
Anonimen
to je čist odvisno kaj iščeš, pa koliko ste finančno zmožni...
ja takale hiše kar zna bit tolk ja... videt je ful velka, pa huda!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
6.10.2009 15:15:47   
water lily
IZVIRNO SPOROČILO: AnjaPH

http://nepremicnine.si21.com/oglasi/prodaja.k1/hisa.v2/samostojna.t10/Slovenija.d194/Gorenjska.r3/Kranj.p127/oglas2873336.html

Recimo tole

No meni osebno niti približno ni vredna toliko denarja.

Za tak denar kupiš super parcelo, narediš res fenomenalno hiško(po možnosti pasivno), ki ti ne požre dost denarja za ogrevanje ipd., z prezračevanjem, pametnimi instalacijami, centralnim sesalnim sistemom ipd., pa še okolico v nulo zrihtaš.

S tem da dela če nočeš nimaš nič. Najdeš parcelo(ali ti jo najde agencija), najdeš ponudnika za hiše(luxhaus ima fenomenalne), kateri ti po želji zrihtajo vse. Od dokumentacije, izkopa, temeljne plošče in postavijo hišo. S tem da res dobiš ven točno po svojih željah hiško, varčno, in to v kratkem času.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
6.10.2009 15:18:49   
Leela

Recimo tole

odvisno od lokacije.

če ne pa parcela+montažna hiša

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
6.10.2009 15:23:55   
livia
Mi smo leta 2007 kupili vrstno hišo v III. p.g.f. za 150.000€. Za končanje smo porabili še dodatnih 60.000€. Vselili smo se 11 mesecev po nakupu.

Oba bolj leva za taka opravila, brez vsakršnega znanja, z enim otrokom starim eno leto, enim v trebuhu, z rizično nosečnostjo, a je šlo.
Zdaj smo končno na svojem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
6.10.2009 15:25:53   
mojca*
vauuuu!!
hiša mi je zelo všeč...takoj bi jo imela...

seveda pa mi je finančno nedosegljivauser posted image  in predaleč od kraja, kjer živim zdaj...

zelo lepa!
o cenah ne bom, se nič ne spoznam...user posted image  samo komentar....

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 13
6.10.2009 16:08:10   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: livia

Mi smo leta 2007 kupili vrstno hišo v III. p.g.f. za 150.000€. Za končanje smo porabili še dodatnih 60.000€. Vselili smo se 11 mesecev po nakupu.

Oba bolj leva za taka opravila, brez vsakršnega znanja, z enim otrokom starim eno leto, enim v trebuhu, z rizično nosečnostjo, a je šlo.
Zdaj smo končno na svojem.

No tole se mi sliši dost ugodno. Edina stvar ki me moti je "vrstna".  Drugač pa vsa čast, dobra sta.

(odgovor članu livia)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
6.10.2009 16:09:34   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: water lily

Recimo tole

Za tak denar kupiš super parcelo, narediš res fenomenalno hiško(po možnosti pasivno), ki ti ne požre dost denarja za ogrevanje ipd., z prezračevanjem, pametnimi instalacijami, centralnim sesalnim sistemom ipd., pa še okolico v nulo zrihtaš.

S tem da dela če nočeš nimaš nič. Najdeš parcelo(ali ti jo najde agencija), najdeš ponudnika za hiše(luxhaus ima fenomenalne), kateri ti po želji zrihtajo vse. Od dokumentacije, izkopa, temeljne plošče in postavijo hišo. S tem da res dobiš ven točno po svojih željah hiško, varčno, in to v kratkem času.

Zakaj ne? Mi lahko razložiš na podlagi katerih podatkov to sklepaš? Bom vesela FUL! user posted image

Pa še to povej kolk bi ocenila to hišo... 

< Sporočilo je popravil AnjaPH -- 6.10.2009 16:23:19 >

Neposredna povezava do sporočila: 15
6.10.2009 16:24:28   
Anonimen
Pa še tole

http://nepremicnine.si21.com/oglasi/prodaja.k1/hisa.v2/samostojna.t10/Slovenija.d194/Gorenjska.r3/Radovljica.p44/oglas2910529.html

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
6.10.2009 16:26:30   
water lily

Recimo tole

Zakaj ne? Mi lahko razložiš na podlagi katerih podatkov to sklepaš? Bom vesela FUL! user posted image

Za mene ni vredna. Ker jaz bi imela če bi imela denar seveda, "pametno" hišo, po možnosti pasivno(ni nujno), ki ne bo požrla par jurjev letno za kurjavo, z veliko steklenih površin obrnjenih na sončno stran(kle mi zgleda da je vse steklo v senciuser posted image ), z centralnim sesalnim sistemom(nujno), z toplotno črpalko po možnosti al pa vsaj kolektorji sončnimi, z avtomatskim prezračevanjem, z klimo neopazno razpeljano po prostorih, narjeno s kvalitetnimi materiali ki so simpl za vzdrževat...

Pri tej hiši ni razen arhitekturne zasnove nič nadstandardnega. Za moje pojme.

Smo leta 2009. Za tak denar si narediš hišo ki ti pir na pravo temperaturo ohladi če ji sporočiš k greš na poti iz službeuser posted image

Ampak to je samo moje mnenje, moje sanje. Ne vem kakšne so vaše. Mogoče je za vas vredna. Če je to vaša sanjska hiša, pa če imaš denar.....ni kaj premišljevatuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
6.10.2009 16:31:53   
water lily

Pa še tole

http://nepremicnine.si21.com/oglasi/prodaja.k1/hisa.v2/samostojna.t10/Slovenija.d194/Gorenjska.r3/Radovljica.p44/oglas2910529.html

Cena je že bolj normalnauser posted image
Čeprav, letos se da cene še ful ful zbit, sam z denarjem jim pomahaj pred nosomuser posted image

Če ne drugega mi deluje bolj svetla, pa lepa parcela je, pa lepš parket mauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
6.10.2009 16:34:11   
water lily
No, nekaj takega bi si pa jaz privoščila če bi imela tvojo denarnicouser posted image
http://www.luxhaus.si/downloads/vzorcna_blues_299.pdf
Pa tam kjer je kao enosobno stanovanje bi nardila ven pisarno pa fitnesuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 19
6.10.2009 16:45:33   
Anonimen

No, nekaj takega bi si pa jaz privoščila če bi imela tvojo denarnicouser posted image
http://www.luxhaus.si/downloads/vzorcna_blues_299.pdf
Pa tam kjer je kao enosobno stanovanje bi nardila ven pisarno pa fitnesuser posted image

Uuuuau ... no ta je pa mega ... jaz bi notri prostore premetala malo, ampak drugače je pa bomba ... pa za ceno ene hiše ... dobiš še enosobno stanovanje, ki ga dajaš lahko v najem ... špica!

Se pa strinjam s tabo, da je 5oo in nekaj € čisto preveč za ono hišo iz prvega linka.

Jz bi si za ta denar pa najbrš tole privoščila: http://www.marles-hise.si/hisa.php?id_hise=52&lang=SLO , pa bi mi še ostalo za vso opremo, nov avto pa orenk dopust user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 20
6.10.2009 16:47:08   
Anonimen
Uuu dobre kopalnice I LIKE!!

Neposredna povezava do sporočila: 21
6.10.2009 16:51:41   
Kerensa*
Če ima kdo kakšen € odveč za hišo...

http://www.nepremicnine.net/nepremicnine.html?id_regije=14;nep=2;posr=1;detail=5089435;pic=724485.jpg

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
6.10.2009 16:53:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*

http://www.nepremicnine.net/nepremicnine.html?id_regije=14;nep=2;posr=1;detail=5089435;pic=724485.jpg

O mizerja za tole sva pa še premajhna user posted image

(odgovor članu Kerensa*)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
6.10.2009 16:54:13   
petra88
moj mož se ukvarja z nepremičninami, in njegov komentar: hišo moraš videt v živo. brez podrobnega ogleda je nemogoče vedet, al je hiša vredna denarja ali ni.

prve tri značilnosti, ki določajo ceno nepremičnine pa so:
1. lokacija
2. lokacija
3. lokacija user posted image

AnjaPH moraš pa vedet, da cena tretje faze znaša približno 40% končne vrednosti. Tretja podaljšana pa slabih 50%. Potem moraš pa malo izračunat, koliko bi te stal še material. Da o garanciji ne govorimo. Lahko pa od prodajalca hiše v III. podaljšani fazi zahtevaš ponudbo za izvedbo na ključ, s tem da v taki ponudbi ti mora napisat v kakšnem cenovnem razredu so materiali.

Neposredna povezava do sporočila: 24
6.10.2009 16:55:44   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*

O šit, to pa vem kje je ... a je pri zdravstvenem domu na Viču za železnico? Ma ta hiša je bila še par let nazaj čisto zapuščena in v zelooo slabe stanju. Mi je bila že od vedno všeč, ko sem mimo hodila (v tisti ulici sem avto puščala, k sem na fax hodila) ... samo to kar so pa naredili iz nje mi pa ni všeč ... sploh notranjost mi ni kul.

(odgovor članu Kerensa*)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.