Hator
|
Pozdravljene mamice! Po res zeloooooo dolgem času se oglašam. Moj sinček ima že dobre tri mesece. Je zlati otročiček, priden, ponoči kar spimo (ok, ok, že trkam), rad je (fant pač ve, da je najlepše na joški ) V četrtek, 8.10. imamo 3.pregled in prvo obvezno cepljenje. Za rota pa ne bomo cepili. Menda tega niti zdravniki ne priporačajo najbolj, vsaj tukaj na Obali tako slišim. Zdravilo niti ni toliko preizkušeno, pa še obrani te le proti nekaterim virusom, (podobno kot pri gripi). Vidim, da zbirate podatke: Luka ob rojstvu: 51 cm, 2940g 1.mesec: 58 cm, 4500g 2. mesec: 64 cm, 5650g 3. mesec: pregled 8.10. Izpadanje las: hvala bogu nimam težav Sušilec: plenice in take stvari sušim v sušilcu, oblekice pa ponavadi dam kar notri v utilitiyu na stojalo, pa so en dva tri suhe. Nimam glih občutka, da bi sušilec tako skrčil, tudi če dam notri občasno. Verjele ali ne, mi pa še vedno nosimo nekatere stvari št. 56, nekaj pa 62. Res pa je, da je ful različno od firme do firme, imam pa en bodi, kjer piše, da je za 6 mes, pa smo ga nosili že pri 2 mes. Glavobol: zaenkrat v redu, me je pa tudi nekaj dni nazaj res tako močno ene dva dni bolela glava. Ampak ker dojim nisem vzela tableta. Rajši ne vzamem. Tudi v nosečnosti nisem. Pa še ful pogosto se dojimo, v povprečju na 2h, razen ponoči, ko praktično celo noč (skoraj) spimo. Krst: mi bomo krstili, moj ima vsde zakramente, jaz tudi, ampak sem jih naredila šele nekaj let nazaj na svojo željo. No, krščena sem bila. Nisva pa poročena, niti ne hodiva k maši. Edino ne veva, kako naredit ta krst. Na veliko, kot je navada pri mojem, ali samo kosilo za botre in starše. Mehčalec: ne uporabljam, itak mi nikol ni dišala ta kemija, ker imam občutek, da so oblačila ista, pa če dam mehčalec not ali ne. Zdaj uporabljam kar kis in sem zaenkrat zadovoljna. Spanje: okrog 20h se kopamo, nato dojenje, zaspimo seveda na joški in spanje. Tam nekje do 3h, včasih tudi do 5h ali 6h. Ko se ok. 3h zbudimo, se podojimo in potem spimo naprej kar skupaj, saj ponavadi sledi potem spet dojenje na 2 ali 3h. Vstanemo ok 8-9h, različno. Sem vidla, da je bla debata od fizioterapije, ma si moram za nazaj prebrat, kaj sploh. Tudi mi hodimo na fizio, čeprav v bistvu brez potrebe, saj pravi fiziot., da je z našim fantkom vse v najlepšem redu. Ampak on itak uživa tam, tako da je fajn, jaz sem pa tud zadovoljna, ker ga neka strokovna oseba vsak teden pogleda, vidi, da lepo napreduje in nam pove, da smo kot po knjigi. Aja, na fizio. smo šli, ker je kao nagibal glavico nazaj in sem jaz to pediatrinji omenila. Pediatrinja ga je gledala in rekla, da se zdi njej vse ok, ampak, da če opažam to, da me da vseeno v RA. Tam pa je bla ena tečna in nas je dala kar na fizio.
|