majčula
|
Špela30 tako kot so ti svetovale, lekadol. Mojega moža velikokrat boli glava in vzame Saridon (jaz drugače nisem tabletkar skoraj nioli nič ne vzamem, razen pri M, ki pa je HB še ni), kateri vsebuje kofein in verjetno tudi zato hitro prime, sem pa vidla, da so ga imele sestre v P, ko so naokoli hodile, če katera rabi kaj proti bolečinam, torej ga verjetno lahko vzameš Spanje naša Nia full veliko spi, očitno to tudi potrebuje. Spi dopoldne dve do tri urce in še kako urco ali dve popoldne, potem pa je nekje od petih naprej skoz budna, zaspi okoli 22h pa do 6h zjutraj, jo podojim in mrkne še za kaki dve urci. Sej ne da se pritožujem, samo se vedno bojim, da mi ponoči ne bo spala, a zaenkrat še spi. BOOMER a ti pa še službo zraven al kaj? Pridna si ni kej. To so pa čaris.p.-ja, a ne??? Jaz si bom pa kr ornk fraj vzela, sem mislila, da bom kr nervozna ko ne bom delala, ampak z Nio tako uživava, da niti pomislim ne na službo. Krst sploh še ne veva ali jo bova krstila, jaz imam sicer opravljene vse zakramente razen cerkvene poroke, mož pa NIČ. Verjetno jo bova krstila, kar se tiče pa verouka in ostalega se bo pa že sama odločila. Sušilec perila jaz čez zimo vedno sušim v sušilcu, Nimam slabih izkušenj, se mi še nikoli ni ničl skrčilo, pa ne poznam nobene finte. Vem pa da je moja prijateljica rekla, da če kupiš novo cunjo jo prvič sušiš na prostem, naslednjič pa že v sušilcu, pa se ne bo skrčila. Ne vem če je to res, saj se meni že prvič v sušilcu nič ne pokrči... Izpadanje las no meni zaenkrat ne izpadajo, pa tudi upam,da mi sploh ne bodo, ker jih imam že tko bolj malo ... LP
|