Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 5.10.2009 15:47:45
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Pozdravček vsem skupaj.... berem, da jih je kar nekaj bolnih.... tudi naša je med njimi. Ponoči nismo skoraj nič spali, ves čas je je zbujala in jokala, ter pravila auva... en čas je kazala na nosek, ki ga ima čisto zabasanega, en čas na ušesa, pa ful jokala zraven.... zjutraj pa kot da jo ušesa ne bi nič več bolela ... smo za ob 14.10 naročeni pri zdravnici, potem bomo pa videli kaj bo povedala, upam, da je samo viroza . Pa še zobki jo ful matrajo zadnje čase, .... ma en kup enega sra*** je na kupu jaz sem tudi bila v soboto, kot bi me tramvaj povozil, kakala, bruhala, vročino imela, zeblo me jo kot "psa"..... v nedeljo pa ne duha ne sluha več o čemerkoli ... nč, grem Manco zbudit, da šibamo k zdravniku.... držite pesti, da bo vse vredu Kako sta opravili?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 5.10.2009 15:48:06
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos DAN gužva v službi , pa spali smo za en dr.ek , lumpa mala, celooooo noč se je budila, razultat vsega skupaj: MIGRENA , sem ravnokar od zdravnika: 2 ink. za popustitev migrene, ampak zdaj sem HB OK Punce: v soboto je bilo super , hvala za družbo, Suzy sem vesela, da sem spoznala še eno tako simpatično prijateljico O šit, migrena
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 5.10.2009 15:49:33
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: jana81 evo nekaj slikic za vse ki niste bile z nami..naj vam bo žal Beeee Jana! Saj mi je Se vidi da ste uživale,res! Katera je bla najtabokša? Špelin@ ziher,ne? A seveda... NOT!!! jana81, fajn fotke
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 5.10.2009 15:49:54
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Hojla mačke! Kako ste se imele v soboto? Ma ziher super...sem se spomnila parkrat na vas...kake lumpe ste, da si vedno takrat nekaj zmislite ko jaz ne morem No, midva sva bla na rojstnem dnevu in sva se tud super imela.je pasalo po dolgem času. Sem se na kmečkem turizmu prav nažrla koblflajša da mi je še zdaj hudo pol smo pa šli še malo v life malo plesat ...u je pasalo noret. pa malemu v bušiju tud Edino Taji pa je preden je zaspala malo jokcala z babi...je klicala mami in atija no sta hitro zaspale in je blo pol ok. Bova morala večkart malo ven, da se navadi. Glavno, da si se tudi ti dobro zabavala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 5.10.2009 15:54:53
|
|
|
|
jana81
|
špelin@ si dobla vse fotke na mail?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 5.10.2009 16:01:57
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 špelin@ si dobla vse fotke na mail? Dobila, hvala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 5.10.2009 16:04:10
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Hej! Kako smo? Pr nas smo ok. Mal še nahodni, a počasi gre na bolje. Vsem za slabo spanje in ostalo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 5.10.2009 16:04:13
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 evo nekaj slikic za vse ki niste bile z nami..naj vam bo žal Sam povejte mi še kera je kera. Ok 3 (edino,estrella in jana81)poznam ostale pa ne vem. Ah je..b..at ga pa kdaj drugič. Mene bolezen tud med tem zaj...ala.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 5.10.2009 18:45:42
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: jana81 evo nekaj slikic za vse ki niste bile z nami..naj vam bo žal Sam povejte mi še kera je kera. Ok 3 (edino,estrella in jana81)poznam ostale pa ne vem. Ah je..b..at ga pa kdaj drugič. Mene bolezen tud med tem zaj...ala. , tudi jaz sem prepoznala Estrello, Katy, Suzy in Nino, za ostale pa ne vem No v bistvu ne vem kera je Špelin@ in kera Edina
< Sporočilo je popravil nia5 -- 5.10.2009 18:47:06 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 5.10.2009 20:52:37
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
ojoj skor smo padele na drugo stran
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 5.10.2009 21:00:03
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: edinaos DAN gužva v službi , pa spali smo za en dr.ek , lumpa mala, celooooo noč se je budila, razultat vsega skupaj: MIGRENA , sem ravnokar od zdravnika: 2 ink. za popustitev migrene, ampak zdaj sem HB OK Punce: v soboto je bilo super , hvala za družbo, Suzy sem vesela, da sem spoznala še eno tako simpatično prijateljico O šit, migrena
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 5.10.2009 21:01:55
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Pozdravček vsem skupaj.... berem, da jih je kar nekaj bolnih.... tudi naša je med njimi. Ponoči nismo skoraj nič spali, ves čas je je zbujala in jokala, ter pravila auva... en čas je kazala na nosek, ki ga ima čisto zabasanega, en čas na ušesa, pa ful jokala zraven.... zjutraj pa kot da jo ušesa ne bi nič več bolela ... smo za ob 14.10 naročeni pri zdravnici, potem bomo pa videli kaj bo povedala, upam, da je samo viroza . Pa še zobki jo ful matrajo zadnje čase, .... ma en kup enega sra*** je na kupu jaz sem tudi bila v soboto, kot bi me tramvaj povozil, kakala, bruhala, vročino imela, zeblo me jo kot "psa"..... v nedeljo pa ne duha ne sluha več o čemerkoli ... nč, grem Manco zbudit, da šibamo k zdravniku.... držite pesti, da bo vse vredu Kako sta opravili? diagnoza: vneto uho in posledično antibiotik na 8ur . najbolj me mori, da jo bom mogla zbudit ponoči, ker bo čisto znorela in ne bo hotla spiti AB. mah nekako bomo že. Dobili sva pa Hiconcil
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 5.10.2009 21:02:56
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 evo nekaj slikic za vse ki niste bile z nami..naj vam bo žal fovš, fovš
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 5.10.2009 21:05:49
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: jana81 evo nekaj slikic za vse ki niste bile z nami..naj vam bo žal Sam povejte mi še kera je kera. Ok 3 (edino,estrella in jana81)poznam ostale pa ne vem. Ah je..b..at ga pa kdaj drugič. Mene bolezen tud med tem zaj...ala. , tudi jaz sem prepoznala Estrello, Katy, Suzy in Nino, za ostale pa ne vem No v bistvu ne vem kera je Špelin@ in kera Edina sicer nisem bila pristona na meetingu, ampak bom vseeno odgovorila na tvoje vprašanje: na prvi fotki na skrajni desni je Špelin@, v sreedini Edina na na levi Katy
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 5.10.2009 21:06:55
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Tko, zdej grem pa kavč merkat do 11ih, potem Mančito mojo zbudit, da ji dam AB, potem pa spat. Nočko
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 5.10.2009 22:09:09
|
|
|
|
špelin@
|
Čer Tudi pri nas virusi napadajo... Komaj se je Gregorjevo sumljivo piskanje preko vikenda malo saniralo - s pomočjo Ventolina in inhaliranja fiziološke, mi je zvečer zakuhala mala pika Bogica moja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 5.10.2009 22:11:12
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Pozdravček vsem skupaj.... berem, da jih je kar nekaj bolnih.... tudi naša je med njimi. Ponoči nismo skoraj nič spali, ves čas je je zbujala in jokala, ter pravila auva... en čas je kazala na nosek, ki ga ima čisto zabasanega, en čas na ušesa, pa ful jokala zraven.... zjutraj pa kot da jo ušesa ne bi nič več bolela ... smo za ob 14.10 naročeni pri zdravnici, potem bomo pa videli kaj bo povedala, upam, da je samo viroza . Pa še zobki jo ful matrajo zadnje čase, .... ma en kup enega sra*** je na kupu jaz sem tudi bila v soboto, kot bi me tramvaj povozil, kakala, bruhala, vročino imela, zeblo me jo kot "psa"..... v nedeljo pa ne duha ne sluha več o čemerkoli ... nč, grem Manco zbudit, da šibamo k zdravniku.... držite pesti, da bo vse vredu Kako sta opravili? diagnoza: vneto uho in posledično antibiotik na 8ur . najbolj me mori, da jo bom mogla zbudit ponoči, ker bo čisto znorela in ne bo hotla spiti AB. mah nekako bomo že. Dobili sva pa Hiconcil Pa smo spet tam, a ne? Sezona viroz ipd. za Manco.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 6.10.2009 7:37:47
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Pozdravček vsem skupaj.... berem, da jih je kar nekaj bolnih.... tudi naša je med njimi. Ponoči nismo skoraj nič spali, ves čas je je zbujala in jokala, ter pravila auva... en čas je kazala na nosek, ki ga ima čisto zabasanega, en čas na ušesa, pa ful jokala zraven.... zjutraj pa kot da jo ušesa ne bi nič več bolela ... smo za ob 14.10 naročeni pri zdravnici, potem bomo pa videli kaj bo povedala, upam, da je samo viroza . Pa še zobki jo ful matrajo zadnje čase, .... ma en kup enega sra*** je na kupu jaz sem tudi bila v soboto, kot bi me tramvaj povozil, kakala, bruhala, vročino imela, zeblo me jo kot "psa"..... v nedeljo pa ne duha ne sluha več o čemerkoli ... nč, grem Manco zbudit, da šibamo k zdravniku.... držite pesti, da bo vse vredu Kako sta opravili? diagnoza: vneto uho in posledično antibiotik na 8ur . najbolj me mori, da jo bom mogla zbudit ponoči, ker bo čisto znorela in ne bo hotla spiti AB. mah nekako bomo že. Dobili sva pa Hiconcil da se hitro pozdravi!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 6.10.2009 7:38:53
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Čer Tudi pri nas virusi napadajo... Komaj se je Gregorjevo sumljivo piskanje preko vikenda malo saniralo - s pomočjo Ventolina in inhaliranja fiziološke, mi je zvečer zakuhala mala pika Bogica moja ojej, a zdej pa še mala pika? tudi zanjo!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 6.10.2009 7:48:31
|
|
|
|
suzy85
|
pa dobro jutro! madonca se mi lušta kave! včeraj mi je uspelo malo pospraviti naše razdejanje po stanovanju, zdej pa čakam , da čez vikend odvečne stvari zvoziva na smetišče, nekatere evine stvari pa spraviva na podstrešje. jutri pride tudi kolegica in mi bo pomagala balončke v evini sobici narisat! kak bo luštno!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 6.10.2009 7:57:33
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 evo nekaj slikic za vse ki niste bile z nami..naj vam bo žal dobro jutro punce :) ful ste lušne...sem , ker nisem bila z vami. Kje in kdaj se dobite v LJ? Tle ziher ne bom manjkala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 6.10.2009 7:59:03
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Čer Tudi pri nas virusi napadajo... Komaj se je Gregorjevo sumljivo piskanje preko vikenda malo saniralo - s pomočjo Ventolina in inhaliranja fiziološke, mi je zvečer zakuhala mala pika Bogica moja ojoj za njo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 6.10.2009 7:59:05
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 pa dobro jutro! tudi tebi madonca se mi lušta kave! meni tudi, mi jo je ravn mami skuhala. včeraj mi je uspelo malo pospraviti naše razdejanje po stanovanju, zdej pa čakam , da čez vikend odvečne stvari zvoziva na smetišče, nekatere evine stvari pa spraviva na podstrešje. jutri pride tudi kolegica in mi bo pomagala balončke v evini sobici narisat! kak bo luštno! super !!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 6.10.2009 8:00:25
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: jana81 evo nekaj slikic za vse ki niste bile z nami..naj vam bo žal dobro jutro punce :) ful ste lušne...sem , ker nisem bila z vami. Kje in kdaj se dobite v LJ? Tle ziher ne bom manjkala smo se menile da bi naredila obletnico.. 20.12.09
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 6.10.2009 8:11:14
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 evo nekaj slikic za vse ki niste bile z nami..naj vam bo žal uživačice
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...
Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?