|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del
5.10.2009 14:25:41   
Hijacinta
Jutro punčare,

mi smo se za vikend tud potepali. Smo sprobali ruzak in se je zelo fino obnesel. Smo prišli domov vsi trije tako utrujeni, da smo samo popadal. Namen je bil utrudit otroka, pa ne vem če je ravno uspel user posted image Ena je spraševala kateri ruzak smo kupli: Deuter Kid Comfort II. Smo zelo zadovoljni. V nedeljo je pa izlet odpadel, ker sem dobila user posted image , in me je spet vse tok bolelo kot pred user posted image . So mi pravli da bo po porodu boljš, pa ni čist. Sem se potem nafilala tablet, tko da sem bla čist zafiksana in sem hodila naokoli kot en zombi user posted image
Tjassa ful lepe slikce. Res lep spomin user posted image

Krtekxx upam da čimprej prideš k sebi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2826
   [Brisano sporočilo]
5.10.2009 14:50:52   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Hijacinta)
  Neposredna povezava do sporočila: 2827
5.10.2009 15:21:48   
Ploha
a mogoče katera ve, če obstaja kak program, ki prevaja cele stavke: da napišem cel stavek v ang. ali nem. pol mi ga pa prevede??

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2828
5.10.2009 15:44:22   
Hijacinta
Naš pa zadnje dni nekaj štrajka pri hrani. Sadje še poje, pri kosilu se pa kar nekaj zmrduje. Poje samo kakšnih 100 g in to je to. Tud riževih kašic ne mara. Upam da ga bo to minilo tako hitro kot je prišlo. Kruh ima pa zelo rad.

Ploha ne vem če obstaja. Jst sem zmeri uporabljala samo slovar.

Erik še kar spi user posted image . Sva imela plavanje dons in ga je to očitno zelo utrudlo. Grem še malo pospravit. Lepo se mejte.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2829
   [Brisano sporočilo]
5.10.2009 15:47:11   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 2830
5.10.2009 15:54:10   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

a mogoče katera ve, če obstaja kak program, ki prevaja cele stavke: da napišem cel stavek v ang. ali nem. pol mi ga pa prevede??

ploha to pa dvomim če obstajauser posted image kaj pa rabiš prevedenouser posted image

jst sem palačinke pekla, zdej sem pa zasmradla celo bajto user posted image gremo kr ven, tacajt se bo že menda zluftalouser posted image

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 2831
5.10.2009 16:08:51   
Hijacinta
Niia sva šla na dif. Začelo se je ta teden. Tko da na tvojem mestu bi jst poklicala pa vprašala, če se lahko še pridružiš kakšni skupini, ker sigurno je kje še prostor. Je blo pa lušno pa ful so prijazni.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2832
5.10.2009 17:19:12   
spetko
ciao punce

Q kako čistite nosek vašim???..meni se full upira ,a ga ima kr zaprtega,pa zbruha ven tisto sluz al pa požre ko mu gre goruser posted image user posted image ...help

drugače user posted image user posted image tistim ki ste zmatrane, počivajte čimveč..mi smo tudi še kr utrujeni ker se je tian zbujal vsako uro

ulla...grem delat palačinke...tolko se mi je jedlo neki sladkega in zdj grem prav palačinke delatuser posted image

ploha amebis presis je program ki prevaja...ampak cel stavek bolj težko da ti prevede pravilno kot bi moralo

lp

9.1.2009 ob 02.31 se nama je pridružil sonček Tian
10.7.2011 ob 00.50 pa še en sonček z imenom Gael

Neposredna povezava do sporočila: 2833
5.10.2009 17:39:54   
rubica
dan

farfala zs user posted image

tut jaz sem čist user posted image mala se je zbujala na 1h imela zabasan nos in kašlauser posted image šenikolni kašlala zdej pa prov kašla user posted image user posted image , sem ji nardila lonec z zelišči kot ste opisale že 3x zvečer. nosek se ji je odbasal sam ma pa pe skos nek not in ga pucamo.

spetko mi pucamo tako, da mi jo nekdo prime če kdo doma al jo pa sama prov trdo , ji pa z 10ml šprico notri spustim fiziološko, najprej v 1 pol pa v drugo tako da ji gre fiz. ven čez nasprotno nosnico pa to delam tok časa da vn prteče sam fiz. brez smrkla ene 3x v vsako user posted image . pol malo počakam in z aspiratorjem za sesalec vn potegnem, kriči zraven kot sraka, zvija se kot kača, sam kaj čmo, to mormo delat. ko pa končava se pa prov krega dela jezno tatatatataat.

no sej ji morm spet nos pucat se je zbudila spi pa tko dons še 3ič sam sam po 15min, tko da bom dol padla k lubi pride, komi čakam.

(odgovor članu spetko)
Neposredna povezava do sporočila: 2834
5.10.2009 17:46:31   
*m*o*j*c*a*

amebis presis na netu ti prevede do 250 črk naenkrat če se ne motim..lahk si snameš dol poiskusno verzijo za en mesec..no vsaj neki cajta je blo to možno..itak ne prevede točn tk kot bi moralo, tk da morš tut sam met kr neki pojma o tujem jeziku..user posted image men je zmeri kr dost pomagalo..no drugač je pa fajni tut google prevajalnik, ma ogromno jezikov, pa lahk vpišeš kolkr hočeš besedila, pa full hitr prevaja..men je ta zdej bolj všeč..no itak morš pa spet met kej pojma o tujem jeziku..user posted image pa mogoč kake besede tut ne bo prevedlo..

no pa imamo: očkovo ljubico (31.12.2008) in maminega sinčka (13.4.2010).. :P

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2835
5.10.2009 17:51:25   
*m*o*j*c*a*
in drugače? da vas mal pozdravim..user posted image

vidim da ste nekateri spet prehlajeni..men se tut kr vleče..že cel prejšnji teden, pa še kr..je za odtenek boljš, sam bla sem pa čist adijo..user posted image čez nos že nisem normalno dihala, da ne pomnim..user posted image pa skoz sem se sekirala, da se bo tamala nalezla, pa cel tedn se ni, do danes pa že smrka..user posted image itak je dolg zdržala, sem tk mislila da bo prej..pa še ta polna luna je bla..mislim da bo spet en zobek..je mela včeri zvečer vročino ponoči, tk da mislim da bo spet pridobitev..

no pa imamo: očkovo ljubico (31.12.2008) in maminega sinčka (13.4.2010).. :P

(odgovor članu *m*o*j*c*a*)
Neposredna povezava do sporočila: 2836
5.10.2009 18:14:44   
Zvezdica

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pomagaj si z google translate...s pa že punce povedale, amebisov tud dela, sam to delno prevajauser posted image

Q kako čistite nosek vašim???..meni se full upira ,a ga ima kr zaprtega,pa zbruha ven tisto sluz al pa požre ko mu gre goruser posted image user posted image ...help

spetko, kupi baby vac, če ga še nimaš, naliješ v nosek fiziološko in posesaš ven - ZAKONuser posted image

zvezdica, ko bi videla moje zabuhle podočnjake user posted image .

jast sem ZOMBI, morva na kavo da tole mal primerjava
Jutri?

V sredo mam ginekologa in bom rekla za tabletke Yaz al kaj so, ker baje vsebujejo nekaj kar je anti PMS. ker pri meni je PMS grozen, sem prepirljiva k user posted image , pa še neprespana, ubijalska kombinacija za mojgauser posted image . itak sem mu najedala cel dan. Joj grozna sem.  

Grem se mal z liamom poigrat, ker tamal spi.

Ulla, moj sinko pride v petek na tvoj konc. user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2837
5.10.2009 18:20:16   
farfala
vrtnica s Samom sem bila ravno danes pri zobozdravnikuuser posted image , ker so nas v posvetovalnici naročili.Ampak je bolj svetovanje, zobozdravnice sploh ni bilo, o tem, da je treba že umivati zobke, da ne sme piti sladkih sokov, čim manj dude.....ma brezveze no, mi je žal, da sem sploh šla pa vedla sem, da bo bedarijauser posted image . Pa še malega sem morala zbudit, ko sva prišla v mesto, zdaj mu pa manjka popoldanski spanec in bo do večera še pestrouser posted image user posted image

O men se tud dere, ko zverina, ki jo mučijo, ko mu čistim nos, samo na srečo še ni imel ful zabasanega, muce mace je pač treba ven potegnit pa je že problemuser posted image

(odgovor članu crtka)
Neposredna povezava do sporočila: 2838
5.10.2009 19:01:16   
krtekxx
sam on ne bi nč spal, on bi se ponuči NOSIL

Ja, to je pa gotovo bed, pri nas se ponoči hoče samo igrat. Tako je bilo tudi to noč. Se mi je zdelo, da nas čaka spet kako presenečenje - to je smrkelj v nosu.

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 2839
5.10.2009 19:22:13   
barba
Oj, babe!
Nimam cajta za nazaj brat.Pri nas je noro. Tok dretja že dolg ni blo. Prihaja drugi zob, pa še mal je prehlajen.user posted image Edino v vozičku je priden, pa če ma kakšnih dobrih 10 min in se igra ... tko kot zdajle. Spi pa ne ponoč, ne po dnevi.user posted image

Mi je tašča dons vsaj 3x rekla, da naj ga pustim, da se zdere. Je menda ful razvajen pa še dobr bo mel pljuča razvita, če se bo dru.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ponoč nej pa eno noč žrtvujem in se mi ne bo več jokaluser posted image user posted image user posted image Fak, ane! Sm jo že misnla kar ustreelit! Ker idiot bi pustu otroka jokat? Že če na wc grem ga skor kap rukne k me ne vidi in tuli ko zverina.user posted image

Grem mal pospravit in spat .... sm tok zmatrana, da komaj živim.user posted image

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 2840
5.10.2009 19:48:43   
sonček33
Ojla!

pa je še en fajn dan mimo. Sonček je zakon. Ko ba bilo vsaj še cel oktober tako lepo.

Noč... zgleda, da nas je veliko slabo spalo ali pa sploh ne. Krtekxx, če te kaj pomirja...LOvro je tudi od 2-3.30 špilal klovna po postelji. Kaj čmo. Ponoči mi je grozno in tečno za umret. Zjutraj se temu smejim. Čeprav bi se rada naspala.

No,dajte napisat mal, kaj malim kuhate. Lovro ej danes prvič jedel gres, za kosilo pa krompir+bučka+por+puran+malo masla...zamzal vse, mami tudi žlice ni mogla polizatuser posted image

Glede pomanjševalnic. jaz nisem proti in tudi sama jih uporabljam..za svoejga otroka. Lovra pokličem tudi Lovrenc in stara mama, sicer Primorka, mu reče LOvre in mi je tudi všeč. Me pa moti spakedranščina...kr neki, ki nič ne pove...

No, sam pa danes slišala eno babico, ki je svojega vnučka poklicala, pazi beri to - Jakobek. To je pa res mem.

Jem popečen kruh z maslom in česnom...smrdim , pa kaj.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 2841
5.10.2009 19:52:00   
sonček33
Krtekxx hvala za mail. Sem brala in jokala in a veš, zaslužita si vse dobro. REs.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2842
5.10.2009 19:57:10   
sonček33
Pojedla še trojanski krof. Mi ga je tašča prinesla iz potepanaj po Štarjerskiuser posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2843
5.10.2009 20:00:42   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pomagaj si z google translate...s pa že punce povedale, amebisov tud dela, sam to delno prevajauser posted image

ploha to pa dvomim če obstaja kaj pa rabiš prevedeno

kva se mata pa za režat, matr vola user posted image user posted image user posted image user posted image

ja noo, rabm za diplomo, ker mam velik tuje literature, že pri naslovih knjig se zapleta, kva šele bo ko bojo cele knjige za prevest? user posted image

hvala za nasvete user posted image

drgač pa dons sva pa midve čist divje....2x na daljši sprehod, s hitro hojo. merkam se pri hrani že 2 dni, to je zame že podvig...no na kratko da povem, hujšam user posted image user posted image

zdele pa pod tuš...pol pa kmetijo gledat user posted image user posted image pa mrbit trebušnake narest user posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2844
5.10.2009 20:02:05   
Ploha
midve sva dons spale do pol 10 zutri user posted image

svaka vam čast, tiste ki ste vse noči pokonci, upam da bo kmalu bolje, ker jst ne bi zmogla...dobre ste user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2845
5.10.2009 20:30:15   
sonček33
Ploha, bodi vesela, da ti ni treba ponoči bedeti. Meta je res pridna. Aja, pa super za hujšanje, jaz bi tudi mogla...zdej po večerji mi tole ni težko izrečiuser posted image

Pa kej ste vse???

NIč, grem na masažo - moj meni zdej vsak večer zmasira noge. user posted image  možek. Pridem nazaj zrelaksirana do konca.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2846
5.10.2009 20:31:06   
Zvezdica

midve sva dons spale do pol 10 zutri user posted image

svaka vam čast, tiste ki ste vse noči pokonci, upam da bo kmalu bolje, ker jst ne bi zmogla...dobre ste user posted image

Plohca to pa je solidarnost do nespečih mamic in divjih mulčkov. Važička user posted image

Sonček, Patrik je pa ob dveh vriskal po postelji, pol sva pa do 4ih zjutraj k dva norčka kocke zlagala, jast nardim stolp in on podre. Salve smeha so prihajale iz tiste male bučke, pol je pa kar mrknu, mami pa tud.

i belive i can fly....

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2847
5.10.2009 20:45:29   
Ploha
se opravičujem user posted image

ampak, jst se pa recimo ne morem pohvalt, da meta kobaca user posted image user posted image bo pa kmal user posted image user posted image

hec no...

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2848
5.10.2009 20:46:20   
Zvezdica

se opravičujem user posted image

ampak, jst se pa recimo ne morem pohvalt, da meta kobaca user posted image user posted image bo pa kmal user posted image user posted image

hec no...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2849
5.10.2009 21:00:16   
Anonimen
Ulla, moj sinko pride v petek na tvoj konc.

aja? kak to? user posted image

barba za crkntuser posted image my ass pa razvita pljučauser posted image

čer babeuser posted image jst sem čist hinuser posted image cel dan me glava boli, pa to nemorš verjet no...ampak jutr bo bolš...sem se odločlauser posted image

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...
5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?