lorelaj*
|
Rožca26, meni se je tudi zdel luškan ta Pliko, predvsem pa zelo vodljiv. Kako se ti pa obnese na kakšnem makadamu? Pa še to: odkar sem noseča, mi kava nič ne diši, ampak ko zagledam tvoje kavice, bi pa najraje enkran polizala. Andra74, jaz sem tudi kar nekaj časa jemala tabletke iz brusnic (koncentrat), včasih je pomagalo, včasih pa ne. Načeloma se kar strinjam, da so fine. Sem jih pa jedla tudi na začetku nosečnosti, sem mislila, da se bom lahko "zlizala" brez antibiotikov, ampak ni šlo. Zdaj me pa skrbi tako zaradi brusnic kot zaradi antibiotikov - saj so mi dali takega, ki je v nosečnosti dovoljen, nihče pa mi ni hotel zagotoviti, da otročku ne bo škodoval, tako da ... Od takrat tudi brusnic ne jemljem, kaj pa vem ... kar vsega me je strah. Saj na brusnicah nič ne piše, da bi bile škodljive, v lekarni tudi nič niso rekli, vsi pravijo, da gre za naravno zadevšno, ampak jaz sem velik paničar po naravi, ko gre za bebice pa sploh. Čeprav po drugi strani si pa včasih mislim - a antibiotiki so pa kaj boljši? Ah, saj ne vem več. Zdravniki pa tudi nič ne znajo konkretno povedati. Za cepljenje za gripo sem tudi spraševala, pa mi vsak reče drugače, eni, da naj se čim prej cepim, ker delam v šoli, drugi, da cepljenje ni priporočljivo za nosečnice ... Pa potem eni pravijo, naj jemo vitaminske dodatke, drugi, da raje ne ... Jaz sem pa čisto zblojena že od vsega tega. Uh, kako sem zatežena danes. Punce, se vam opravičujem, ampak očitno me tile hormoni zelo dajejo. (Še dobro, da imam izgovor. ) 3Sonček3, ti se nič ne obremenjuj, če bi raje imela fantka. Verjetno nas ima kar veliko kakšne želje glede spola. Čeprav po mojem mnenju, ko se navadiš, ti je itak super. Tako se mi zdi. Samo da je zdrava bebica. (No, pa govorim že kot kakšna babica. ) Uživajte, marčevke, upam, da vam nisem preveč zamorila. Pa pa
|