plamen
|
Hello! Kakšnega splola bo naš je res najbolje počakati, da pride ven Moji sestrični so rekli, da bo punčka, pa ima fantka. Tut eni kolegici. Meni najprej da bo punčka, kao da vidi dve črtici, sedaj pa da bo fantek. Na tem zadnjem UZ, ko je rekla da bo fantek, je povečala in bi bilo res težko faliti, da nista dva jajčka in še enkaj v sredini Jaz sem si bolj želela fantka, ko se rekli da bo punčka, sem bila čisto vesela in sem se že navadila na to, zdaj ko mi je pa rekla da bo fantek, sem se pa samo smejala , sem se pa akr mogla spet navadit. Kar bo pač bo, itak sva nameravala nevtralne barve kupovati, tudi voziček bo tak in se sploh ne obremenjujem, samo z imenom so mal težavice, čeprav 1 je na zalogi in verjetno bo kar ta, ker drugo nama res ni ne vem kako všeč, sva jih pregledala že na stotine. Glede srčnih utripov ne vem no, glede na "standarde" naj bi bil utrip nad 150, kar pomeni da 140 že ni OK?? Mogoče katera kaj več ve o tem... Sem videla, da imate že linke za cunjice in opremo. Sama bom verjetno tudi preko Nexta naročala, kolegica je in je zelo zadovoljna, zelo hitro dostavijo in je bombaž, pa še cene so OK. Danes nekaj kiham in smrkam, pa še sončka ni. Grem nazaj brati in pojesti sadje, pa bo. Pridno čvekajte
|