rožca26
|
Dober dan! No, čeprav je zame še na pol jutro, ker sm se zbudila ok. 11 ure . Ja, sem malo podaljšala zaradi žura. Je pa res, da sm našega čmrlja zrihtala že nekaj čez 7, pol je pa lubi vstal in je on pazu malega, tko da sm se vsaj kej naspala. Je blo fajn. Zdej pa smo bol na izi. Pol bosta moja najljubša fanta šla malo na sprehod, jest se bom pa igrala z barvami na steklo. Sedaj imam vsaj izgovor, da moram malo okrasit stanovanje že zaradi Vida . Čeprav jest zlo rada ustvarjam in tudi izgovorov ne iščem, sam kupim pripomočke, pa naredim, moj se pa za glavo drži, ker je nekaj časa stanovanje v razsulu. ampak potrpi, ker vidi, da meni res to fajn dene. Drugač je žur izpadel super, edino vsi so mi najedali z vprašanji po mojem počutju in v katerem mesecu sem in kdaj imam sploh rok Sm mela na čas občutek, da sem jest v središču pozornosti in ne moja mama, no, ko je bil pa še Vid tam, je bil pa itak on ta glavni in ta nar ta lepši . Pa mal sem tudi plesala , čeprov je bilo pri meni vse bolj slow motion . Pa še z mojim ljubijem sem plesala in sem bila res v , ker je to zelooo po redko. Je izgleda mal preveč belga vina popil, al se mu je pa začel dogajat, ker spet pričakujemo. Mela sem tud krajši govor (ko so ful fajn torto pripeljal - oblika je bila moja ideja ) in je izpadel kr kul, le da sem jest že po naravi bolj čustvena in sm se smejala in na pol jokala pri vsakem odstavku - tko da je bilo smeha polno. Ah ja, jest sm noseča tudi takrat ko nisem - že od mejhnega. No, to je to glede žura. lorelaj - tudi jest živim v bloku (3.nads.) in jest rešujem težave z vozički tako, da voziček zložim in dam v avto (prtljažnik). Res da ima PP le 9 kg, ampak mi2 nimava placa za shrant voziček v stanovanju, pa še lifta ni, ker je star blok. Zato ti tudi jest predlagam, da narediš tako, saj ostale mame iz našega bloka so tako prakticirale, ker je bilo najlažje in si pol sam otroka odnesel. Kar se tiče teže vozičkov - slišala sm, da ima quinny dost lahke, sam so pa tudi dragi. Bom pa še mal na BC net strani pogledala in ti sporočila. Ravno tako je s Jane vozički, vendar pa je bila marsikatera pritožba na 3-kolesnik. Upam, da sem dost napisala, pa da si boste vzele kej časa - mam še velik za povedat . Če sem kej narobe napisala na seznam, mi prosim to sporočte, če pa bom kej pozabila pa kr same popravte. Včasih kej spregledam. Želim vam pa čudovito in še naprej zelo sončno nedeljo. Pozdravite vaše bušike in lubike in male srčke.