|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010
2.10.2009 18:54:20   
rožca26
PREGLEDI NAŠIH NOSEČK

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

OKTOBER

torek, 6.10.2009

Jessy
loti 70

sreda, 7.10.2009

cestnidirkač

četrtek, 8.10.2009

Pikapolonica80
zvezdici

sreda, 14.10.2009

plamen
čmrlika
7lina7

petek, 16.10.2009

rožca26

ponedeljek, 19.10.2009

pupsa
sandrica23

torek, 20.10.2009

vekybel
lana70

sreda, 21.10.2009

Jassika
Tina50

četrtek, 22.10.2009

nežka
andra74 AC

petek, 23.10.2009

andra74
naca

torek, 27.10.2009

W.W

sreda, 28.10.2009

lunka1
skodrana mama
branka28
TejkaPK

sobota, 31.10.2009?

andra74

user posted image  user posted image user posted image user posted image

NOVEMBER

sreda, 4.11.2009

zoey
valen
3sonček3

četrtek, 5.10.2009

rožca26

petek, 6.11.2009

malicki

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

VSE SPREMEMBE PIŠITE ODEBELJENO, Z DRUGO BARVO, PODČRTANO, DA SE LOČI OD OSTALEGA TEKSTA!!!!

moder zapis - pregled
rdeč zapis - morfologija, UZ, AC
[/quote]

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 1951
2.10.2009 20:36:55   
zoey
Čeeeer!
Danes je bil zelo leteč dan, poln druženja, pitja in hranjenja user posted image . Pijačka z nosečkama je bila vrhunska, fino je v živo poklepetat, tako da sem absolutno ZA reprize. Vabljene seveda tudi ostale user posted image , če ste kje blizu.
Zdaj pa hitro spat, ju3 bo doooolg in naporen dan.
Rožca, uživaj na abrahamčku. To bo epilog, pol bo pa vsaj 9 let mir user posted image .
Lep vikend vsem.

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 1952
2.10.2009 22:30:12   
ursa_p
Se cisto na hitro javljam, ker sva ravno prisla iz sestanka in ze greva spat.

Rozca26 ... pred vrati te caka ena mala vrecka kostanja. Na zalost sva bila ful pozna za sestanek, pred tem sva morala pa se Gala pripeljat k babi, ker imava jutri spet poroko, tako da se res nisem imela casa ustavit in potrkat (pa se pozna ura je bila). Upam, da ti tekne.

Lp, Ursa

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 1953
2.10.2009 23:04:39   
strumf
ojla ženskice user posted image . se vam javljam po dolgem času. sem imela grozno gužvo cela dva tedna. čez teden služba, čez vikende pa non stop trgatveuser posted image . ta vikend bo končno normalen, da se lahko vsedem in v miru tudi malo pospravim.

nisem vas brala za nazaj, ampak vidim da ste se ene dobile, supeerrr. sem veselauser posted image user posted image . zanima me pa kako je s temi majčkami, mi katera lahko bolj natančno razložiuser posted image .

kar se tiče kg sem pridobila 2kg. kar ok, čeprav manj jem kot prejuser posted image -mi ne paše. slabosti so končno minle, samo zgaga občasno me še obišče user posted image .

pregled imam 14.10. potem bo pa enkrat tudi upam morfologija. bodite pridne pa obljubim da bom sedaj bolj dosledna user posted image

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1954
2.10.2009 23:28:45   
Zvezdica
Pozdravljene,

rada bi povedala da PODARIM nosečniške hlače h&m št 42, športne, 1 majčko s kratkimi rokavi modro LA VIE, 1 dolgi rokav majčko za dojenje GAP črno M št, 1 belo majčko s kratkimi rokavi isabela oliver in eno popolnoma novo majčko belo od gapa za dojenje, je bela in št. M. imam tudi dogo parko - puhovko - bundo od hm št 42 oz 44, črne barve, to pa prodam.

Lepo nosečnost in še lepše dojenčke

sem iz LJ, pošljem pa tudi po pošti.

Pišite na ZS.

i belive i can fly....

(odgovor članu strumf)
Neposredna povezava do sporočila: 1955
3.10.2009 8:58:16   
3Sonček3
Dobro jutro!
rožca26 ko boš popravljala seznam me samo rdeče pobarvej ker imam tut js morfologijouser posted image . strumf glede majčk ... kaj ti pa ni jasno? Sej sm ti poslala seznam ane barve pa velikosti? če nism reci pa ti ga bom. Drgač pa zberaš med temi barvami ki so na voljo napis bo pa pridem marca, slikica pa nogice, pa vse majčke bodo DOLG ROKAV!!! tko da tut ti karamela6 ne se ustrašt, nebomo se prehladile, vse je dolg rokav, slikice so ble samo zarat barv, da vidš kombinacijo.

BELO-RDEČA
1. vekybel   št.48
2. skodrana mama   št.38
3. rožca26   št.40

ČRNO-RDEČA
4. branka28   št.44
5. sandrica23   št.36
6. 7lina7   št.40
7. nosečka24   št.40

S.MODRA-T.MODRA
8. lorelay*   št.38
9. MLADA MAMICA   št.40
10. manika   št.46
11. zvezdici   št.38
12. mojcej77   št.44
13. MijaŠ   št.42
14. *naca*   št.42

ORANŽNA-ČRNA
15. 3sonček3   št.36

BELA-T.MODRA
16. zoey   št.38
17. capika   št.46
18. Jassika   št.44
19. malicki   št.38?
20. pikapolonica80   št.36ali38
21. meti.v   št.36
22. TejkaPK   št.42
23. MijaŠ   št.42

ENOBARVNA V IZREZ
  BORDO
24. ursa_p   št.M

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1956
3.10.2009 9:13:27   
tia78
Pozdravljene user posted image !

Po dooolgem času se vam javljam in upam, da ste vse ok (ni mi še uspelo za nazaj pogledat, kaj ste pisale). Enostavno mi v službi ne dajo dihat, poleg svojega dela sem dobila še nadomeščanje in mi kljub 10urnem delovniku ne uspe vsega narediti, tako, da ko pridem domov, sem čist adijo :( user posted image

Na pregledu nuhalne svetline je bilo ok, gre za nizko tveganje, tako da mi je druge raziskave odsvetovala. Pri moji G sva poslušale že 2x srčka :) Naslednji pregled imam 27.10. ko si bomo čmleka tudi pogledali :)

3Sončku3 se zahvaljujem za ZS in hkrati naročam majčko Oranžno-črne kombinacije, številko 42 (recimo, da bo ok hehe).

Bodite v cvetju!

Tia78

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 1957
3.10.2009 11:53:35   
TejkaPK
Ojla punce!
Upam da ste vse dobro naspane in da boste današnji lep sonček dan izkoristile v nulo. Jaz pa v službi do 18h user posted image

Vam sporočam, da sem našla še eno zanimivo internet trgovino z otroško opremo (kaj pa drugegauser posted image ), kjer tudi pošiljajo v SLO.

http://www.kidsroom.de/cgi-bin/kidsroom.shop/4ac705d100499ee027404debae16068c/Home

Veselo firbcanje

LP

THINK PINK :)

(odgovor članu tia78)
Neposredna povezava do sporočila: 1958
3.10.2009 14:22:11   
lucika
po kosilu ati počiva, mali dela raztur, mati pa preiskuša nol stol pred računalnikom. paše zgleda vsem:)

moram povedati, da mi je po nekaj dnev tablet in dobrih dveh dneh počivanja pritisk lepo padel in ni več kritičen. sem malo potolažena. prej me je bilo kr strah, bolj ko sem merila, več je kazalo, pa glava bolela, pa slabo, pa vrtelo...saj ne veš pol al od pritiska, al je bila reakcija na metildopo, ali je od angine, ali od vremena...ne bi pa rada tega v bolnici preverjela, od česa že je...no, v glavnem ,sem boljše in upam, da tako tudi ostane.

ampak, lenobo mam pa tudi na višku. se mi ljubi nič spljoh.

(odgovor članu TejkaPK)
Neposredna povezava do sporočila: 1959
3.10.2009 15:01:13   
lana70
http://www.mytoys.de/catalog/show/KID/de-mt.ba.ca02.07.05/

ko primerjaš cene, ne moreš verjet, da je takšna razlika... TejkaPK, na tem linku, ki si ga prilepila, so stvari dražje, dosti dražje kot na tem, ki ga imate gor...pa poštnina je 14 EUR.

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu TejkaPK)
Neposredna povezava do sporočila: 1960
3.10.2009 15:28:07   
rožca26
Pozdravljene marčevke!

Kako pa ste kaj? Vidim, da ste vse odšle na kakšno šetko, ker nobene ni gor user posted image  No, sej je prov, sam ne pa na nas pozabit - kljub temu da je vikend.

Jest sem si sedaj odtrgala nekaj minut za sporočilo, ker sem polno zaposlena. prej sem moja fanta nagnala ven, da sem jest v miru do konca pospravila in začela kuhat (bomo samo zelenjavno juhico, ker se gremo pol nažirat user posted image ), pa še dokonca sm spič napisala za maminega abrahama. Drgač sm pa kr mal jezna bla, ko sm zvedla, da ne bo možen prevoz torte do gostilne Keber, ker je slaščičarka prepozno javila šefu (ki je naš kolega) in tega mi niso sporočil user posted image . No, se bomo že kako znašli - še vedno smo se.

Mam pa še eno dolžnost - ursa_p - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Joj si zlata!!!! A veš kolk je bilo to lepo darilo zjutraj. Še moj si ga ne bi mogel lepšega omisliti. Se ti moram nekako oddolžit. HVALA!!!!

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1961
3.10.2009 15:46:27   
TejkaPK
lana70: priznam, da cen nisem primerjala, ker iščem predvsem avtosedež CONCORD ULTIMAX in pa torbo za voziček PEG PEREGO WAVE (kolekcija 2008). Oboje pa na oni strani imajo. Se pa seveda priporočam za link, če katera najde kje še ugodneje.

Aja, torbo kupim tudi rabljeno, če katera pozna koga ki prodaja, avtosedež bi pa raje nov (zaradi varnosti seveda).

Lep dan še naprej

THINK PINK :)

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 1962
3.10.2009 17:26:43   
mojcej77
Ojla, punce!
Spet jaz po dolgem času.
Majčko sem že maročila po ZS, tako da bom tudi jaz lepa:)
Komaj, komaj mi je uspelo vse prebrati za nazaj, tako ste se razpisale. Sama sem ok, vmes je bila sicer kriza. ker sem nekaj krvavela, takoj sem letela na urgenco, kjer so me pregledali in ugotovili, da "je nosečnost še ohranjena". Rekli so, da zgleda krvavim iz površine materničnega vratu. In mi dali izbiro, ali grem domov ležat, ali pa ostanem pri njih. Sem šla raje domov in čez tri dni je ginekolog potrdil, da je vse ok, še pregledal me ni (ker so me že v bolnici in ker "je bolje, da ne štefnamo preveč tam dol", pa še počutje je bilo vseskozi dobro, nisem imela krčev in krvavela sem le minutko, potem je bilo vse čisto. Ne smem se pa naprezat, pa v službi sem morala zmanjšat ure, pa spolni odnosi so mi prepovedani (pa lih zdej - moj se me do zdej ni upal bolj konkretno dotaknit, da ne bi bilo kaj narobe, sva se pa počasi ogrevala, haha, zdaj pa prepoved - no, upam, da ne bo za dolgo:).
Tkole je, ja...
Lepo se imejte in pazite na svoje pikice!!!!

Aja, moj naslednji pregled je 29.10.

Čau bau!

(odgovor članu TejkaPK)
Neposredna povezava do sporočila: 1963
3.10.2009 17:54:44   
lorelaj*
Ojla, punce!
Vidim, da uživate v lepem jesenskem dnevu. A ste opazile, da zjutraj že diši po jeseni zunaj? user posted image

Rožca, uživaj na žurki, lucika, ti pa kar lenari (če te kaj tolaži, nisem sama nič boljša user posted image , pa se prav nič ne sekiram - danes se ne, se bom pa jutri, ko bom imela spet goro dela ... ampak to bo šele jutri user posted image ).

Lana in tejka, sem malo brskala po straneh, ki sta jih predlagali, pa sem vedno bolj obupana. Še vedno si z dragim ogledujeva vozičke, zadnjič sva bila v BC in sva malo pogledala tudi v živo. Saj so lepi, ampak so vsi težki za pop*** (da o cenah sploh ne govorimo). Živiva v bloku v prvem nadstropju in meni nikakor ni jasno, kako naj bi to težo nesla po stopnicah. Vsi imajo nad 13 kg, potem pa še otroček ... Ma cela znanost je ta otroška oprema. Še dobro, da imamo še nekaj časa. Ima katera od vas, ki ste že mamice, kakšen predlog? Za voziček, ki bi prenesel tudi makadam in ne bi bil tako težak kot kakšen avto (madona no, če pa res ne vem, kaj si mislijo, da so mamice bodybuilderke, al kaj user posted image ).

Grem še ne vem katerič brat domače branje. Bljak. Bedna knjiga.

Pozdravček

Ja, jaz sem tudi pozabila napisat za neslednji pregled. Imam ga 23. 10.
Pa še vedno nič ne vem, kdaj bo morfologija. Takrat bom noseča 19 t in 2 dneva, torej je verjetno še ne bo? Kaj mislite? Vprašati ga pa vedno vse pozabim, ko sem pri njem - moj sindrom bližine zdravnikov user posted image . Prej komaj čakam, da bom imela pregled, ko sem tam, pa komaj čakam, da grem iz ambulante. Prava koka sem. user posted image

< Sporočilo je popravil lorelaj* -- 3.10.2009 18:01:13 >

(odgovor članu TejkaPK)
Neposredna povezava do sporočila: 1964
3.10.2009 19:05:58   
strumf
IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3

strumf glede majčk ... kaj ti pa ni jasno? Sej sm ti poslala seznam ane barve pa velikosti? če nism reci pa ti ga bom. Drgač pa zberaš med temi barvami ki so na voljo napis bo pa pridem marca, slikica pa nogice, pa vse majčke bodo DOLG ROKAV!!!

sem dobila ZS ampak ga ne morem nikakor odpreti, non stop mi pošilja samo neke ankete. ali lahko prilimaš kakšno slikico sem gor? ker res ne morem odpreti ZSuser posted image se počutim kot bedak

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 1965
3.10.2009 19:29:12   
andrejka28
No končno mi je uspelo prebrat vse za nazaj... Res ste se razpisale:)!

Tudi jaz b naročila majčko, ampak enobarvno BELO št. 42. Se pa bolj za nogice in napis PRIDEM MARCA kot pa štorkljice.

Drugače se počutim OK, če odmislim da me vsakodnevna vožnja MB-BRNIK počasiubija. Še kakšen mesec pol pa bo treba v bolniško. Trebušček vstrajno raste in normalnih hlač nemorem več oblečt, niti trenerke:). Še dobro da sem prejšnji tedn kupla kar trojn nosečniške.

Naslednji pregled imam 15.10. komaj že čakam! Koliko vas gre na 3D ultrazvok?

Jaz se nisem mogla odločit če bi šla ali ne, saj cene ravno niso ugodne. No moj pa pravi da boma kljub vsemu šla, ker bi tudi on rad kaj vid pikeca.

(odgovor članu strumf)
Neposredna povezava do sporočila: 1966
3.10.2009 19:38:32   
Tjasa27
Oj!

Tudi jz sem prejšnji teden skoraj doživela infarkt, ko sem zjutraj vstala, šla na wc in je bilo vse krvavo! Sem letela h ginekologinji pa naj bi bilo hvalabogu vse v redu, šlo naj bi za tako močno vnetje mehurja. Pa sem spet na bolniški. Pa komaj en teden sem bila v službi, prej pa skoraj 3 mesece doma, ker sem tako bruhala. Ah, bo že.

Rožca 26, moj naslednji pregled (morfologija) je 23.10. Pa če se boste še kej dobile, bi se vam z veseljem pridružila, sem iz ljubljane, tako da mi vrhnika ni daleč.

lp

(odgovor članu andrejka28)
Neposredna povezava do sporočila: 1967
   [Brisano sporočilo]
3.10.2009 20:27:45   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu strumf)
  Neposredna povezava do sporočila: 1968
   [Brisano sporočilo]
3.10.2009 20:30:39   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1969
4.10.2009 12:41:17   
zoey
Pozdravljene v tej lepi nedelji
Jaz čisto prekurjena, fotkala včeraj poroko, cel dan, sam sta bila ženin in nevesta tko lušna, da je blo vredno.
lana70 - ful fajn link, tolk lušnih stvari, da kar mal bolana ratala user posted image . Si ti že kaj naročevala?
Tjaša27- vabljena na Vrhniko user posted image . Jaz sem zdaj na bolniški, tako da ne letam okoli (LJ), ma pa Vrhniki mi pa ni panike. Tako da, ko boš imela čas, se zmenimo. V petek je blo res fajn z Rožco in Skodrano mamo.
Uživajte!!!!

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1970
4.10.2009 12:50:57   
rožca26
PREGLEDI NAŠIH NOSEČK

OKTOBER

torek, 6.10.2009

Jessy
loti 70

sreda, 7.10.2009

cestnidirkač

četrtek, 8.10.2009

Pikapolonica80
zvezdici

sreda, 14.10.2009

plamen
čmrlika
strumf
7lina7

četrtek,15.10.2009

andrejka28

petek, 16.10.2009

rožca26

ponedeljek, 19.10.2009

pupsa
sandrica23

torek, 20.10.2009

vekybel
lana70

sreda, 21.10.2009

Jassika
Tina50

četrtek, 22.10.2009

nežka
andra74 AC

petek, 23.10.2009

andra74
naca
lorelaj
Tjasa27

torek, 27.10.2009

W.W
tia78

sreda, 28.10.2009

lunka1
skodrana mama
branka28
TejkaPK

četrtek, 29.10.2009

mojcej77

sobota, 31.10.2009?

andra74

user posted image  user posted image user posted image user posted image

NOVEMBER

sreda, 4.11.2009

zoey
valen
3sonček3

četrtek, 5.10.2009

rožca26

petek, 6.11.2009

malicki

VSE SPREMEMBE PIŠITE ODEBELJENO, Z DRUGO BARVO, PODČRTANO, DA SE LOČI OD OSTALEGA TEKSTA!!!!

moder zapis - pregled
rdeč zapis - morfologija, UZ, AC

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 1971
4.10.2009 13:15:27   
rožca26
Dober dan!

No, čeprav je zame še na pol jutro, ker sm se zbudila ok. 11 ure user posted image . Ja, sem malo podaljšala zaradi žura. Je pa res, da sm našega čmrlja zrihtala že nekaj čez 7, pol je pa lubi vstal in je on pazu malega, tko da sm se vsaj kej naspala. Je blo fajn. Zdej pa smo bol na izi. Pol bosta moja najljubša fanta šla malo na sprehod, jest se bom pa igrala z barvami na steklo. Sedaj imam vsaj izgovor, da moram malo okrasit stanovanje že zaradi Vida user posted image . Čeprav jest zlo rada ustvarjam in tudi izgovorov ne iščem, sam kupim pripomočke, pa naredim, moj se pa za glavo drži, ker je nekaj časa stanovanje v razsulu. ampak potrpi, ker vidi, da meni res to fajn dene.
Drugač je žur izpadel super, edino vsi so mi najedali z vprašanji po mojem počutju in v katerem mesecu sem in kdaj imam sploh rok user posted image  Sm mela na čas občutek, da sem jest v središču pozornosti in ne moja mama, no, ko je bil pa še Vid tam, je bil pa itak on ta glavni in ta nar ta lepši user posted image . Pa mal sem tudi plesala user posted image , čeprov je bilo pri meni vse bolj slow motion user posted image . Pa še z mojim ljubijem sem plesala in sem bila res v user posted image , ker je to zelooo po redko. Je izgleda mal preveč belga vina popil, al se mu je pa začel dogajat, ker spet pričakujemo. Mela sem tud krajši govor (ko so ful fajn torto pripeljal - oblika je bila moja ideja user posted image ) in je izpadel kr kul, le da sem jest že po naravi bolj čustvena in sm se smejala in na pol jokala pri vsakem odstavku - tko da je bilo smeha polno. Ah ja, jest sm noseča tudi takrat ko nisem user posted image  - že od mejhnega. No, to je to glede žura.

lorelaj - tudi jest živim v bloku (3.nads.) in jest rešujem težave z vozički tako, da voziček zložim in dam v avto (prtljažnik). Res da ima PP le 9 kg, ampak mi2 nimava placa za shrant voziček v stanovanju, pa še lifta ni, ker je star blok. Zato ti tudi jest predlagam, da narediš tako, saj ostale mame iz našega bloka so tako prakticirale, ker je bilo najlažje in si pol sam otroka odnesel. Kar se tiče teže vozičkov - slišala sm, da ima quinny dost lahke, sam so pa tudi dragi. Bom pa še mal na BC net strani pogledala in ti sporočila. Ravno tako je s Jane vozički, vendar pa je bila marsikatera pritožba na 3-kolesnik.

Upam, da sem dost napisala, pa da si boste vzele kej časa - mam še velik za povedat user posted image . Če sem kej narobe napisala na seznam, mi prosim to sporočte, če pa bom kej pozabila pa kr same popravte. Včasih kej spregledam.user posted image user posted image
Želim vam pa čudovito in še naprej zelo sončno nedeljo. Pozdravite vaše bušike in lubike in male srčke. user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 1972
4.10.2009 14:33:45   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: zoey

lana70 - ful fajn link, tolk lušnih stvari, da kar mal bolana ratala user posted image . Si ti že kaj naročevala?

jap, full lepih stvari, naročila pa nisem še nič, ker se nekako še ne upam.....po 25 tednu pa akcija, takoj naročim komplet maxi cosi 4 in ostale stvari, ki jih imam že naštudirane user posted image ...smo za voziček v kompletu (lupinica, košara in športni del), je tu cenejše za 170 EUR od BC..tako da......pa še poštnina je poceni...

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 1973
4.10.2009 16:30:33   
lorelaj*
Hej, rožca, pa ti si genij. user posted image Na to, da bi imela voziček v avtu še pomislila nisem. To bi bilo pa malo lažje. Hihihi, se mi res vidi, da še nimam prakse. Ja, quinnije sem tudi jaz že malo gledala, pa PP GT3 mi je bil všeč, samo se mi je potem v živo zdel čisto prevelik. Na netu sem pa tudi Implaste gledala, ampak bi jih morala videti v živo. Ampak če gledam kile pod 13 nikakor ne prideš. user posted image Katerega imaš pa ti, da ima 9 kg? (Verjetno takega za že malo večje?)

Tjaša, a ti pa mehurja nič nisi čutila? Te ni nič bolelo/peklo? Jaz imam to kar pogosto, ampak večinoma brez krvavitev, samo peče ko hudič, tako da ni šans, da bi spregledala. So pa res različne te naše (pokvarjene ali ne) "mašine".

Zoey, a ti si bila pa dežurna fotografinja na poroki? Ke lepo ...
Sicer pa vidim, da vse uživate na polno! Tako je treba! user posted image Uživajte lepo nedeljo še naprej!

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1974
4.10.2009 19:54:30   
strumf
IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3

BELO-RDEČA
1. vekybel   št.48
2. skodrana mama   št.38
3. rožca26   št.40

ČRNO-RDEČA
4. branka28   št.44
5. sandrica23   št.36
6. 7lina7   št.40
7. nosečka24   št.40

S.MODRA-T.MODRA
8. lorelay*   št.38
9. MLADA MAMICA   št.40
10. manika   št.46
11. zvezdici   št.38
12. mojcej77   št.44
13. MijaŠ   št.42
14. *naca*   št.42

ORANŽNA-ČRNA
15. 3sonček3   št.36

BELA-T.MODRA
16. zoey   št.38
17. capika   št.46
18. Jassika   št.44
19. malicki   št.38?
20. pikapolonica80   št.36ali38
21. meti.v   št.36
22. TejkaPK   št.42
23. MijaŠ   št.42

ENOBARVNA V IZREZ
BORDO
24. ursa_p   št.M

3Sonček3 tudi mene naroči za s.modro-t.modro majico št. 40

hvala

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 1975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?