kalanteja
|
dobro jutro, hvala vsem za pesti in pa čestitke vsem, ki praznujete... no, očitno sem bolje, sicer še jem antibiotike, vendar vročine že včeraj nisem imela, sem zadnje dni bolj počivala pa sem danes že taščo v cerkev peljala, ker se mojmu ni ljubilo vstat, pomila sem po tleh, vse posesala, umila elemente v kuhinji- samo od zunaj, pobrisala prah, ja se vidi, da sem bolje, me pa čaka še kopalnica- ogledalo in te reči, še nisem uspela....(malo čudno zaporedje, amapk ker tašče ni bilo doma, mi pač HB ni skakla okoli in gledala kakšna čistila uporabljam in mi solila pameti sedaj imam premor, potem pa grem kopalnico pucat (kot že rečeno), potem pa kosilo delat, vmes seveda ziza pri Juliji, sem pa opazila, da imam malo manj mleka, ker jem antibiotike, ma ne vem, upam, da bo danes bolje, bom naredila v pečici pečene kurje kračice z krompijem in solato, upam, da mi uspe... mala princeska z veseljem grem na angleščino, če ti men greš na italijanščino ...23 grem na izpit...men je angleščina vedno bila fajna tudi naša obožuje kengurujček, a jih imate stran od sebe obrnjene? potem popoldan grem pa domov k meni- moji mami ne, LINO, nisi smešna, tudi jaz sem bila ta teden z vozičkom na grobu mojega očeta- Julijinega dedeka, da sma se pokazali kako veliki smo že....v povprečju grem tk vsak teden tja, se peljem z avtom potem pa se malo okoli vozičkama....moj oče je mrtev že 18 let, pa grem res vsak teden na grob, v cerkev pač ne grem, nič ni čudno to (vsaj zame ne) vsem želim prav lep dan