|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del
4.10.2009 21:49:02   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

A je pri vas tudi tako mrzlo? user posted image

pri nas ful. zjutraj sem že razmišljala da bi blo treba zakuriti user posted image

mi smo pa danes otvorili kurilno sezono - kamin smo zakurili. Ma je tako fino vzdušje, predvsem sem pa jaz zraven čepela ko ena kura in se grela user posted image

a kamin mate. joj kak fajn. si prav predstavljam kak ste se lepo stiskali pri ognju user posted image user posted image

v bistvu sem samo jaz zraven čepela, mož itak beži stran, ker mu je prevroče user posted image

hahha, pri nas je isto....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3526
4.10.2009 21:51:25   
felix7

Trenutno zainteresirane in lačne kostanja so (predlagan datum 10.10. ob 14h):
Čebeica Maja - gostiteljica 2+2
Mala Čebelica 2+1
Trinity22 - 2+1 (a pride tokrat kuži? user posted image )
felix7 - 2+1
Persida - 1+2
Najaa - 2+2
Nobady - 2+1
MaJaLe - 2+1

trenutni rezultat: 8 družin za : 0 družin proti user posted image

11.10. ob 14h pa bi lahko prišle:
Najaa - 2+2
yania - 2+2
Nobady - 2+1
Lolita23 - 2+1
piruri - 2+2

Kdo še? Dana, Nina00, helimaša, cita? Se že vnaprej opravičujem, če sem katero izpustila... Pupa7 bi tudi mogoče prišla.

aja, jaz bom verjetno lahko prišla katerikoli dan bo. no, mi ne jaz sama user posted image tak da me lahko pišete kamorkoli. no, samo bi pa blo fajn, da se dokončno zmenimo za dan, glede na to, da je to že ta vikend user posted image user posted image user posted image user posted image

maš prav... glede na rezultat prijav - kostanjev piknik bo v soboto, 10.10. ob 14h. Čebeica Maja nam bo pa dala točne napotke, kam moram priti user posted image Maja, boš dala na FB?

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 3527
4.10.2009 21:51:33   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

kokica, zakaj tebe ni na seznamu za piknik?????

ker ne pridemo..

kak to user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3528
4.10.2009 21:52:08   
MalaČebelica

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

A je pri vas tudi tako mrzlo? user posted image

pri nas ful. zjutraj sem že razmišljala da bi blo treba zakuriti user posted image

mi smo pa danes otvorili kurilno sezono - kamin smo zakurili. Ma je tako fino vzdušje, predvsem sem pa jaz zraven čepela ko ena kura in se grela user posted image

a kamin mate. joj kak fajn. si prav predstavljam kak ste se lepo stiskali pri ognju user posted image user posted image

v bistvu sem samo jaz zraven čepela, mož itak beži stran, ker mu je prevroče user posted image

a pri nama je glih obratno razmerje - komu je hladno in komu vroče user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3529
4.10.2009 21:52:25   
felix7
Trenutno zainteresirane in lačne kostanja so (predlagan datum 10.10. ob 14h):
Mala Čebelica 2+1
Trinity22 - 2+1 (a pride tokrat kuži? user posted image )
felix7 - 2+1
Persida - 1+2
Najaa - 2+2
Nobady - 2+1
MaJaLe - 2+1

Kdo še? Dana, Nina00, helimaša? Se že vnaprej opravičujem, če sem katero izpustila... Pupa7 bi tudi mogoče prišla.

< Sporočilo je popravil felix7 -- 4.10.2009 22:00:16 >

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3530
4.10.2009 21:53:22   
KOKICA32

ker ne pridemo..

v soboto imamo en RD, v nedeljo pa gremo hmmmm..sedaj tak ni več skrivinost...čoln sprobati na Dravo!

Neposredna povezava do sporočila: 3531
4.10.2009 21:53:36   
MalaČebelica
jaz grem spaaaat. lahko noč

Neposredna povezava do sporočila: 3532
4.10.2009 21:54:27   
KOKICA32

lahko noč! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3533
4.10.2009 21:55:44   
MalaČebelica

ker ne pridemo..

v soboto imamo en RD, v nedeljo pa gremo hmmmm..sedaj tak ni več skrivinost...čoln sprobati na Dravo!

aaaa. no škoda. te se pa vidimo ob kaki drugi priliki. aja - že v torek user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3534
4.10.2009 21:57:18   
leo**tia
večer..mi smo tud bolani,ampak malo samo z noska 1krat na dan teče...tia spet zavrača am in sem ji dala kravje in je popila...2dni ni hotela mleka pituser posted image ,,,kravje pije,adaptirano ne...in spije pod pogojem da si sama drži flaško...samo od čaja ima držala in zdaj je pač tam mleko pila..papca pa pridno..danes pečenega piščanca malo poskusila...pa smokiuser posted image cele si je not v usta dajala..ji je bil všeč...vse rada papa samo da sama drži..od tega tud banano,odgrizne tak kos da me je kar strah,ampak ga zelo lepo pojeuser posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3535
4.10.2009 21:57:19   
felix7

a res? a po Dravi se lahko z motornimi čolni voziš? Ha, spet sem se nekaj novega naučila user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3536
4.10.2009 21:57:41   
felix7

nočko user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3537
4.10.2009 21:59:23   
KOKICA32

a res? a po Dravi se lahko z motornimi čolni voziš? Ha, spet sem se nekaj novega naučila user posted image

ja, na Ptuju.imajo prav narejeno za spust čolna v reko...pa zraven gostilnica....še nisem bila tam, moj je bil in je rekel, da je prav tako morsko vzdušje...user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3538
4.10.2009 22:01:47   
KOKICA32
Jaz tudi grem...

LAHKO NOČ! user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3539
4.10.2009 22:14:54   
felix7

Jaz tudi grem...

Lahko noč tudi tebi user posted image
no, danes pa ne bom barvala, nimam navdiha... mogoče bom šla celo kaj prej spat user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3540
4.10.2009 22:48:47   
yania
Oj...evo s kopeli..kako sede to...ma se ne spomnim kdaj sem bila nazadnje v namakalni user posted image ...vedno na hitro pod tuš....prav fino me je segrelo, me prav nič ne zebe zdej...

Leo.tia, a tvoja pa že kar smokije baše?....ja dobra si, da si ji upaš to dat...pazi da se ji ne zaleti, a ni to zelo pocasto?....moj pa piškotke pa prepečenček rad je , pa še to se včasih ne odloči, al bi mečkal po roki ali naj raje v usta vtakneuser posted image ...mu pa vedno na koncu vzamem, eno tretjino piškotka...ma se tako bojim da bi ga mogli okrog obračati...
Glede mleka pa, sej ji pa kako mlečno kašico daj zjutaj pa zvečer...pa tekočino z drugimi stvarmi nadomesti (kompot, voda, čaj, sok...)...
Ma sem se prav danes zamislila, kako mora biti to grozno, ko eni starši res svoje otroke samo z vodo filajo...sej ne rečem, pri mičkenih, pa še to, če pije kak sokec 100% ni čisto nič narobe, pa malo z vodo razredčiš, al pa kompoti ko so itak našmu zakonuser posted image .....sej je pa tako da se marsikateri res navadi na vodo in ne pije drugega,,,poznam veliko takšnih...

Felix, a danes si si pa frej vzela?...al ti je barv zmanjkalo?user posted image user posted image

kokica bravo za čolniček,,,to so tudi najine sanje...itak, nekoč...gumenjak, ene 6 m, pa je.,,,tolk da zbežiš od gužve na plaži in se odpelješ na kak otoček..mmmmmmm

A ima katera sokovnik?....kake izkušnje, mnenje?????Prosim...

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3541
4.10.2009 23:00:36   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: yania

Oj...evo s kopeli..kako sede to...ma se ne spomnim kdaj sem bila nazadnje v namakalni user posted image ...vedno na hitro pod tuš....prav fino me je segrelo, me prav nič ne zebe zdej...

Leo.tia, a tvoja pa že kar smokije baše?....ja dobra si, da si ji upaš to dat...pazi da se ji ne zaleti, a ni to zelo pocasto?....moj pa piškotke pa prepečenček rad je , pa še to se včasih ne odloči, al bi mečkal po roki ali naj raje v usta vtakneuser posted image ...mu pa vedno na koncu vzamem, eno tretjino piškotka...ma se tako bojim da bi ga mogli okrog obračati...
Glede mleka pa, sej ji pa kako mlečno kašico daj zjutaj pa zvečer...pa tekočino z drugimi stvarmi nadomesti (kompot, voda, čaj, sok...)...
Ma sem se prav danes zamislila, kako mora biti to grozno, ko eni starši res svoje otroke samo z vodo filajo...sej ne rečem, pri mičkenih, pa še to, če pije kak sokec 100% ni čisto nič narobe, pa malo z vodo razredčiš, al pa kompoti ko so itak našmu zakonuser posted image .....sej je pa tako da se marsikateri res navadi na vodo in ne pije drugega,,,poznam veliko takšnih...

Felix, a danes si si pa frej vzela?...al ti je barv zmanjkalo?user posted image user posted image

kokica bravo za čolniček,,,to so tudi najine sanje...itak, nekoč...gumenjak, ene 6 m, pa je.,,,tolk da zbežiš od gužve na plaži in se odpelješ na kak otoček..mmmmmmm

A ima katera sokovnik?....kake izkušnje, mnenje?????Prosim...

o, si si privoščila namakanje? user posted image
jaz tudi ne bi dajala smokija... mogoče sem smotana, ampak nekaj pa ja dam na zdravo prehrano, sploh pri 6 mesečniku...
glede ustvarjanja - danes imam ustvarjalni mrk user posted image sem utrujena od vse te vožnje. Tisti ovinki do Idrije so me kar zmatral.
sokovnika žal nimam, samo tisti, ki jih poznam, da ga majo, so ga uporabili glih ene parkrat, pol pa nič več. Če se ne motim, je ful enega čiščenja...
čolniček - ta naš kolega ima gumico ene 6 al pa 7 m dolgo, pa motor 150 konjski. Ma to leti k sneta skira user posted image tok leti, da mene v največji vročini zebe na čolnu in sem zmeri v brisačo zavita user posted image

< Sporočilo je popravil felix7 -- 4.10.2009 23:01:04 >

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 3542
4.10.2009 23:21:06   
yania
sokovnik...glej, naša tavelika ne je sadja, samo ko jo res prisilim s kakimi krhlji jabolka, al pa kak zmiksan juice...banana ji je user posted image ,,ma grozno...sej kompote z grozdja pa ful pije, pa ostale sokove tudi..pa še Timon bi to po mojem oboževal..jaz pa tudi user posted image ....samo ne bi neki poceni kupila, k bi samo sadje stran metala...
za krst bo to taščino darilo, ko sva se zadnjič malo pogovarjale....pa me sam  zanima če katera že katerega ima...ja čiščenje pa verjamem..pa kaj to meni, ko mam tolk prostega časauser posted image ...bom pa namesto na RR, pač čistila mašinouser posted image

ja smoki...jaz tudi ne bi...pravijo- polna usta prazna rituser posted image ...tudi tavelika jih  ne je..no pa ne da ji branim, samo pač sama tega res ne kupujem...

čolni...poznam ja kako to gre...tudi mi imamo na morju prijatelje in smo se furali vsa leta...od gumice, do orenk gliserčka...meni je tudi všeč, samo sem res mnenja, da bi imela jaz le gumico, da se prifuraš na otoček...ma če imaš neko huuudo zadevo, pol sam tuhtaš, al bi dal ven, al ne, al bo veter al ne, al bo kej narobe..no sej to v vsakem primeru tudi če ni glih ful stroj tuhtaš, samo zaenkrat imamo pač takšne "skromne" sanjeuser posted image

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3543
4.10.2009 23:23:23   
yania

Jaz tudi grem...

no, danes pa ne bom barvala, nimam navdiha... mogoče bom šla celo kaj prej spat user posted image

kaj sem te nazaj zvleklauser posted image user posted image ...sem videla, da te že ni več bilo gor napisane...

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3544
4.10.2009 23:39:26   
yania
nočko....grem ajat....

papa

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 3545
4.10.2009 23:47:29   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: yania

Jaz tudi grem...

kaj sem te nazaj zvleklauser posted image user posted image ...sem videla, da te že ni več bilo gor napisane...

ma grozna sem... sploh ne morem it spat, če pa nisem še zaspana in pol igrce igram user posted image
aja, sem te hotla vprašat, kako to, da mate na soboto krst?

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 3546
5.10.2009 6:22:52   
spps

ker ne pridemo..

varno plovbo,pa da poslikaš enmal,da bomo imele mal predstave user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3547
5.10.2009 6:22:53   
spps

mpgoč te pa Koki kdaj povabi na furo po Draviuser posted image  -boš mela dodaten razlog,da prideš mal na Štajerskouser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3548
5.10.2009 6:24:50   
spps
Dobro jutrouser posted image

Kako ste kaj?
vidim,da se nas kr neki loteva-Naš mali je že boljše, sem pa jaz vsak dan bolj prehlajena,zdaj sem še začela kašljat,zgleda,da mi imunski sistem kolapsirauser posted image user posted image user posted image ja emšo zgleda dela svoje,pa nespanjeuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3549
5.10.2009 7:09:00   
Lolita23
Dobro jutro!!!

Evo mi opet ob 6ih pokonc, potem se mal cartamo in ko gospodična noče več, gremo v dnevno ona na tla, jaz pa na rr.user posted image

Čez slabi dve uri pa na plavanje.user posted image

Za vse bolane mamice in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Lolita23 -- 5.10.2009 7:17:45 >

18.3.2009

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?