felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania Oj...evo s kopeli..kako sede to...ma se ne spomnim kdaj sem bila nazadnje v namakalni ...vedno na hitro pod tuš....prav fino me je segrelo, me prav nič ne zebe zdej... Leo.tia, a tvoja pa že kar smokije baše?....ja dobra si, da si ji upaš to dat...pazi da se ji ne zaleti, a ni to zelo pocasto?....moj pa piškotke pa prepečenček rad je , pa še to se včasih ne odloči, al bi mečkal po roki ali naj raje v usta vtakne ...mu pa vedno na koncu vzamem, eno tretjino piškotka...ma se tako bojim da bi ga mogli okrog obračati... Glede mleka pa, sej ji pa kako mlečno kašico daj zjutaj pa zvečer...pa tekočino z drugimi stvarmi nadomesti (kompot, voda, čaj, sok...)... Ma sem se prav danes zamislila, kako mora biti to grozno, ko eni starši res svoje otroke samo z vodo filajo...sej ne rečem, pri mičkenih, pa še to, če pije kak sokec 100% ni čisto nič narobe, pa malo z vodo razredčiš, al pa kompoti ko so itak našmu zakon .....sej je pa tako da se marsikateri res navadi na vodo in ne pije drugega,,,poznam veliko takšnih... Felix, a danes si si pa frej vzela?...al ti je barv zmanjkalo? kokica bravo za čolniček,,,to so tudi najine sanje...itak, nekoč...gumenjak, ene 6 m, pa je.,,,tolk da zbežiš od gužve na plaži in se odpelješ na kak otoček..mmmmmmm A ima katera sokovnik?....kake izkušnje, mnenje?????Prosim... o, si si privoščila namakanje? jaz tudi ne bi dajala smokija... mogoče sem smotana, ampak nekaj pa ja dam na zdravo prehrano, sploh pri 6 mesečniku... glede ustvarjanja - danes imam ustvarjalni mrk sem utrujena od vse te vožnje. Tisti ovinki do Idrije so me kar zmatral. sokovnika žal nimam, samo tisti, ki jih poznam, da ga majo, so ga uporabili glih ene parkrat, pol pa nič več. Če se ne motim, je ful enega čiščenja... čolniček - ta naš kolega ima gumico ene 6 al pa 7 m dolgo, pa motor 150 konjski. Ma to leti k sneta skira tok leti, da mene v največji vročini zebe na čolnu in sem zmeri v brisačo zavita
< Sporočilo je popravil felix7 -- 4.10.2009 23:01:04 >