yania
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Dober večer! Jaz sem še kar bolana...danes je začel še Valentin kihati in kašljati. Pa sedaj, ko že od 19h spi, skoz kašlja. Sem mu kamilice skuhala pa poleg postelje dala. Še kaj lahko storim? Aja, pa s fiziološko mu nosek spiram. Tudi jaz sem še kar od ponedeljka, into vsak dan je slabše, namesto da bi že kaj se kazalo izboljšanje,,pa sej a je kaj čudno, ko ne moreš počivati....jutri pa me sonček mami da grem ven...naj gre vse skup nekam, res..ne zdržim več noter...kašljam pa ko norc...včeraj sem ob 1.ponoči še bedela in sem vstala pa se spomnila da imam še zaprt Panatus forte v hladilniku...pa sem vzela le 1 žličko (čeprav gor piše da 3 ) in je takoj pomagal, je še malo žgečkalo ampak ni bilo treba kašljat...a ni to grozno... jaz se zelo izogibam raznih tablet in to...kak Isla ali Granobil, drugega nočem,,,imam še v omari Strepsils, pa Septolete, pa se mi zdi da je po tistem še bolj suho in raudraženo grlo....neoangin pa itak ne jem, ker povzroča hripavost, verjetno tako kot Strepsils, tega pa v mojem poklicu zagotovo ne rabim.... kakorkoli...čimprej se pozdravi....hm, ne bi pa bilo slabo po Panthol tablete iti v lekarno...to pa zdravi sluznico...hm, se nisem spomnila prej madonca, pa včeraj sem na dežurni zaradi Timona visela.... potem pa mi moj teži: sej sm ti rekel,da vzemi lekadol,4 lahko na dan, al 6..., in jaz njemu, da vročine več ni, tiste z vitaminom C, pa pač pijem čaj z limono, da mi že žabe noter hodijo,,,,pa cedevito pijem...mah, očitno mora to pač izzveneti...