|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del
4.10.2009 14:21:17   
trinity22
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: yania

IZVIRNO SPOROČILO: felix7

trinity, sem se zdaj spomnila, da tudi Jure dobi rdeče pikice okoli ust, kadar je GH, no, pikice dobi, kadar je sveže sadje (hruško ali jabolko). Zgleda, da to sadje malo draži kožo, ker je malce kislo.

jaaaaa...tudi naš jih je že imel, mislim da od tega popravljanja z žličko, ko je hrana stalno okrog ustk, pa popravljaš in če ga hraniš dolgo (če mu ne tekne najboljuser posted image ) je to kar en čas gor, a ne...potem pa še žlička drgne....no, Timon zdej že kr lepo je,gre kar večina v ustka,,,včasih se pa tudi  matramo, če mu kaj ni najbolj všeč...

pri nas tud vse isto. Igrače, hrana ipd.

pri nas ma tudi pikice okoli ust, če si kaj rine notri. tak kot je Najaa rekla - tudi če si igrače rine al pa kaj....

ja pikice že, ampak naša ima spet take kot takrat, ko smo potem ugotovili, da gre za alergijo na čokolado, ker jih ima pod očko tudi, samo da jih ima sedaj dosti, dosti manj, kot takrat na pikniku, ko je bila čisto pikasta, tako da gre sigurno za neko reakcijo na hrano, sedaj pa ne vem al na kruh- gluten, ki sem ji ga sedaj dva dni devala ali res na tiso malo čokoladnega preliva, ki sem ga imela na kaviuser posted image

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 3451
4.10.2009 14:22:27   
trinity22
Lolita koliko kg ima Tjaša, jaz ima  ful teh kopanih pleničk do 7 kg, ki jih je naša prerasla, če rabiš ti jih jutri prinesemuser posted image

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 3452
4.10.2009 14:37:27   
Najaa

Gluten user posted image brez posebnosti. Zdaj pa, kakšen kruh daste otroku v roke za glodat? Če sploh že katera da? Mene je kar malo strah dat, sam Tija je pri teh letih ups mesecih user posted image že veselo glodala kruh in piškote. Imela je pa en zobek, s katerim si tud kaj dosti ni mogla pomagat. user posted image

Danes je na sporedu hruška in mogoče jo bom zgostila s plazmo piškotom.

jaz sem včeraj upoštevala tvoj nasvet in mu dala plazma piškot. Toliko zaenkrat. Čez čas bo pa dobil kakšno belo žemljico

in kako je jedel piškotek? ga je grickal ali stopil s slino?

itak vse, kar mu daš v rokice, takoj nese v usta user posted image seveda ga je dobro naslinil, poskušal ga je tudi grizti (zob sicer še nima), malce se je celo davil z njim, ker ni navajen večjih koščkov in ko sem vidla, da se mu je preveč razdrobilo vse skupaj, sem mu ga vzela. Toliko za pokušino user posted image

Lepo. Tako je danes Nika skorjico kruha imela za pokušino. Ji je bila ful všeč, sam spet se je tresla zraven kao da je čist zanič. user posted image Hecna je, po eni strani ji je všeč, po drugi pa se trese. user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3453
4.10.2009 14:37:48   
Najaa

dober dan. mi smo že doma. ste nas kaj pogrešali user posted image user posted image

zelooooo! vidiš, da nisi mela kaj dosti za prebrat a ne? user posted image
Kako ste se imeli?

Neposredna povezava do sporočila: 3454
4.10.2009 14:38:10   
Najaa
A je pri vas tudi tako mrzlo? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3455
4.10.2009 14:38:31   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22

IZVIRNO SPOROČILO: yania

trinity, sem se zdaj spomnila, da tudi Jure dobi rdeče pikice okoli ust, kadar je GH, no, pikice dobi, kadar je sveže sadje (hruško ali jabolko). Zgleda, da to sadje malo draži kožo, ker je malce kislo.

jaaaaa...tudi naš jih je že imel, mislim da od tega popravljanja z žličko, ko je hrana stalno okrog ustk, pa popravljaš in če ga hraniš dolgo (če mu ne tekne najboljuser posted image ) je to kar en čas gor, a ne...potem pa še žlička drgne....no, Timon zdej že kr lepo je,gre kar večina v ustka,,,včasih se pa tudi  matramo, če mu kaj ni najbolj všeč...

pri nas tud vse isto. Igrače, hrana ipd.

pri nas ma tudi pikice okoli ust, če si kaj rine notri. tak kot je Najaa rekla - tudi če si igrače rine al pa kaj....

ja pikice že, ampak naša ima spet take kot takrat, ko smo potem ugotovili, da gre za alergijo na čokolado, ker jih ima pod očko tudi, samo da jih ima sedaj dosti, dosti manj, kot takrat na pikniku, ko je bila čisto pikasta, tako da gre sigurno za neko reakcijo na hrano, sedaj pa ne vem al na kruh- gluten, ki sem ji ga sedaj dva dni devala ali res na tiso malo čokoladnega preliva, ki sem ga imela na kaviuser posted image

Če misliš, da je od čokolade, se raje pazi in je ne jej. Tija je bila do kakega leta in pol alergična na čokolado, če je pojedla več kot eno kocko od reberca tiste otroške, Kinder. Če je pojedla kakšno drugo ali ceč kot eno kocko, je tudi bila pikčasta. Če je jedla 70% pa ne. user posted image Probaj, če lahko ješ 70%. Je pa res, da ko sem jo jaz jedla, pa ni imela problemov.

Neposredna povezava do sporočila: 3456
4.10.2009 15:31:54   
trinity22

Če misliš, da je od čokolade, se raje pazi in je ne jej. Tija je bila do kakega leta in pol alergična na čokolado, če je pojedla več kot eno kocko od reberca tiste otroške, Kinder. Če je pojedla kakšno drugo ali ceč kot eno kocko, je tudi bila pikčasta. Če je jedla 70% pa ne. user posted image Probaj, če lahko ješ 70%. Je pa res, da ko sem jo jaz jedla, pa ni imela problemov.

saj drugače se ful izogibam čokoladi in vsemu kar liči na to, ma tisto malo, ko je bilo na kavi a veš, ko ti na smetano dajo da malo lepše zgleda, ma sploh nisem porajtala dokler da nisem že pojedlauser posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3457
4.10.2009 15:33:49   
trinity22

ne pri nas je prav fajn sonček, sicer je za dolge rokave ampak na sončku se še da bit s kratkimi mal časauser posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3458
4.10.2009 15:54:57   
Lolita23

Lolita koliko kg ima Tjaša, jaz ima  ful teh kopanih pleničk do 7 kg, ki jih je naša prerasla, če rabiš ti jih jutri prinesemuser posted image

Nazadnje je imela 7, 300 to je pred enim mesecom, zdej imam po moje blizu 8kg, a ji bi še ble prav, ker jaz teh nisem uporabljala, pa zato ne vem.user posted image

18.3.2009

Neposredna povezava do sporočila: 3459
4.10.2009 15:58:36   
Lolita23

ne pri nas je prav fajn sonček, sicer je za dolge rokave ampak na sončku se še da bit s kratkimi mal časauser posted image

Jaz sem šla včerja k tašči 10 km peš z vozičkom v kratki majici na naramnice, sem hotela it še tričetrt hlačah, sam se mi je dozdeval, da bi me imel za norouser posted image user posted image , no že v tisti majici so me imel, men pa vroče, pa pride taščina soseda na obisk k njej, pa razlaga kak je eno vidla v rumeni k. majici na naramnice, pa se je mislila, a tej je pa odštekalo, pa me tak pogleda, pa tak reče a to si ti bilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image baje so seme mele za noro.user posted image user posted image user posted image Kar ni nič novegauser posted image user posted image user posted image

18.3.2009

Neposredna povezava do sporočila: 3460
4.10.2009 16:51:26   
trinity22
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

Nazadnje je imela 7, 300 to je pred enim mesecom, zdej imam po moje blizu 8kg, a ji bi še ble prav, ker jaz teh nisem uporabljala, pa zato ne vem.user posted image

hmmm ne vem, lahko ti pa prinesem za probo, ker so sicer do 7 kg, naša ima take zelo debele bedre pa ji zato pridejo do sred ritiuser posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3461
4.10.2009 18:35:24   
Lolita23

hmmm ne vem, lahko ti pa prinesem za probo, ker so sicer do 7 kg, naša ima take zelo debele bedre pa ji zato pridejo do sred ritiuser posted image

Lahko pa bomo videli.Hvalauser posted image

18.3.2009

Neposredna povezava do sporočila: 3462
4.10.2009 19:32:36   
MalaČebelica

dober dan. mi smo že doma. ste nas kaj pogrešali user posted image user posted image

zelooooo! vidiš, da nisi mela kaj dosti za prebrat a ne? user posted image
Kako ste se imeli?

he he. ne vem če je bilo dosti za prebrat, ker se mi pol ni več dalo gledat tolko za nazaj.... smo se pa imeli fajn. malo smo se sprehajali, šli kopat pa uživali in počivali user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3463
4.10.2009 19:33:30   
MalaČebelica

pri nas ful. zjutraj sem že razmišljala da bi blo treba zakuriti user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3464
4.10.2009 19:34:58   
MalaČebelica

saj drugače se ful izogibam čokoladi in vsemu kar liči na to, ma tisto malo, ko je bilo na kavi a veš, ko ti na smetano dajo da malo lepše zgleda, ma sploh nisem porajtala dokler da nisem že pojedlauser posted image user posted image

ma jaz ne vem če bi ji lahko blo kaj od tega user posted image user posted image saj to ni niti do tvojega želodca prišlo, se je že prej ustavilo user posted image user posted image to da pa ne ješ čokolade pa lahko tudi jaz potrdim, ker je na srečanju v konjicah nisi hotla vzet user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3465
4.10.2009 20:12:31   
PERSIDA
Dober večer.Očitno nas prehlad ne bo obšel.Pri nas en malo boljši drugi prišel v fazo prvega.Posledično spanje za en drek.Tudi mene je začelo nekaj žgečkat po krofu tak ,da ,če smo že prehlajeni bodimo v kompletuuser posted image .Na hrani se nič ne pozna,da bi bila bolana hvalabogu .Anže ima edino obupno spanje podnevi ni spravil v celem dnevu za eno uro skup.Ponoči,pa nebi raje o tem.Ampak ok sta bolana.Upam seveda ,da pri nas in pri vas čimprej minejo  ti hudičevi žnodri.

Neposredna povezava do sporočila: 3466
4.10.2009 20:18:15   
MalaČebelica

Jaz sem šla včerja k tašči 10 km peš z vozičkom v kratki majici na naramnice, sem hotela it še tričetrt hlačah, sam se mi je dozdeval, da bi me imel za norouser posted image user posted image , no že v tisti majici so me imel, men pa vroče, pa pride taščina soseda na obisk k njej, pa razlaga kak je eno vidla v rumeni k. majici na naramnice, pa se je mislila, a tej je pa odštekalo, pa me tak pogleda, pa tak reče a to si ti bilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image baje so seme mele za noro.user posted image user posted image user posted image Kar ni nič novegauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3467
4.10.2009 20:19:11   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Dober večer.Očitno nas prehlad ne bo obšel.Pri nas en malo boljši drugi prišel v fazo prvega.Posledično spanje za en drek.Tudi mene je začelo nekaj žgečkat po krofu tak ,da ,če smo že prehlajeni bodimo v kompletuuser posted image .Na hrani se nič ne pozna,da bi bila bolana hvalabogu .Anže ima edino obupno spanje podnevi ni spravil v celem dnevu za eno uro skup.Ponoči,pa nebi raje o tem.Ampak ok sta bolana.Upam seveda ,da pri nas in pri vas čimprej minejo  ti hudičevi žnodri.

user posted image user posted image user posted image user posted image za vas

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3468
4.10.2009 20:19:51   
KOKICA32
Dober večer...user posted image

Jaz sem bolje, sedaj počasiiii dobivam vonj nazaj...joj, sem sedaj dva dni kuhala, da je vse moral moj probati, če je dovolj slano in ostalo....

Prej pa smo šli h kolegom na pečene kostanje, pa sem jih celo zavohala in malo tudi okušala. Jeeeee! user posted image

Valentin pa se dereeee ko mali user posted image , ko mu nosek čistim a kaj čemo...mora potrpeti...user posted image Drugače pa je stanje nespremenjeno.  Upam, da bo jutri malo boljši...Aja pa atija sva že tudi okužila. user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3469
4.10.2009 20:20:51   
KOKICA32
MČ dobrodošla dopustnica nazaj! Berem, da ste uživali. A to ste bili v kakem hotelu ali pa kakih sorodnikih?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3470
4.10.2009 20:32:05   
PERSIDA
O koki no dobro da prihajaš k sebi ,ker domače naloge ne opravljaš vestnouser posted image  si premalo tukaj.

čebelica - dopust mimo zdaj pa itak rabiš še en teden dopusta da si odpočiješ od dopustauser posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3471
4.10.2009 20:34:41   
PERSIDA
In kako ste drugače preživele nedeljo?Pri nas nič posebnega cel dan sem otroka uspavala ,pa zelence ven vlačla pa malo smo še kosilo skuhali malo pomenli z bracotom in sosedi in to je to.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3472
4.10.2009 20:35:22   
KOKICA32

O koki no dobro da prihajaš k sebi ,ker domače naloge ne opravljaš vestnouser posted image  si premalo tukaj.

čebelica - dopust mimo zdaj pa itak rabiš še en teden dopusta da si odpočiješ od dopustauser posted image

se strinjam....samo kaj ko mi za nič ni...pa itak je vikend, ko smo vse bolj malo gor, ne? user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3473
4.10.2009 20:36:04   
KOKICA32

In kako ste drugače preživele nedeljo?Pri nas nič posebnega cel dan sem otroka uspavala ,pa zelence ven vlačla pa malo smo še kosilo skuhali malo pomenli z bracotom in sosedi in to je to.

a to misliš dolarje izpod pojštra? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3474
4.10.2009 20:37:40   
KOKICA32
Mi smo bili zjutraj na pijački, potem je ata čoln čohal, midva pa sva ga nadzirala, potem smo gledali motore (dirko), potem pa smo šli, kot sem že napisala na kostanjev piknik. Sedaj pa Valentin že spi. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?