|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del
3.10.2009 22:54:47   
yania
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Ne spim še, ne. user posted image Sem imela spet cirkuse s čiščenjem noska in uspavanjem... ma prava mama duda se ratala. user posted image Upam, da je kriv prehlad ali kvečjemu polna luna, ker tega tempa pa ne bom dolgo zdržala. 

user posted image user posted image user posted image vem kako je...ma pri Naji se je to sranje začelo po 1 letu,,,na vem kaj je to zdej...Timon je prehlajen že od sredine avgusta......grozno....

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3426
3.10.2009 22:56:21   
yania
Najaa, sem ti hotla že prej rečt, mater maš moderno hm...ne bom napisala...kar slušalke pa to...veš koga mislim...?mogoče pa tebe po RR čekira...user posted image user posted image user posted image user posted image

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3427
3.10.2009 22:56:25   
Najaa
Tudi Tija ni bila bolana dokler ni šla v vrtec. Do takrat samo kakšen manjši prehlad ali enodnevna vročina. Z vrtcem se je pa začelo...

Koga mam modernega?? A big T misliš? ne ne čekira me, vsaj mislim da ne. Sicer pa tud če me, sej nič takega ne pišem. Obiram in pljuvam nekje drugje. user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Najaa -- 3.10.2009 22:57:28 >

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 3428
3.10.2009 23:04:13   
yania

Tudi Tija ni bila bolana dokler ni šla v vrtec. Do takrat samo kakšen manjši prehlad ali enodnevna vročina. Z vrtcem se je pa začelo...

Koga mam modernega?? A big T misliš? ne ne čekira me, vsaj mislim da ne. Sicer pa tud če me, sej nič takega ne pišem. Obiram in pljuvam nekje drugje. user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image   ja ja to to....

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3429
3.10.2009 23:04:44   
yania
Kaj si spet sama danes?

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 3430
3.10.2009 23:08:06   
yania
http://bibaleze.si/clanek/malcek/resnicna-zgodba-otroka-pozabila-v-koloniji.html

grozno...user posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 3431
3.10.2009 23:08:43   
Najaa
3x lahk ugibaš. user posted image
Ma neeeeee, nisem sama. Tule zraven sebe poslušam dihanje moje male miške in sem ful vesela, da lepo diha in se nič ne sliši, da je zamašen nosek.

Ti maš svojega doma?

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 3432
3.10.2009 23:11:29   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: yania

http://bibaleze.si/clanek/malcek/resnicna-zgodba-otroka-pozabila-v-koloniji.html

grozno...user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 3433
3.10.2009 23:20:51   
yania
ajoj....sej bo...

A ne, se splača fino nosek sčistiti, tudi če se jočeuser posted image ?...mene jok sploh več ne gane, ko vem da je to potem veliko olajšanje..ma predstavljaj si, kako bi bilo, če bi bila prehlajena, pa ne bi znala kašljati-se odkašljati, poln nos, pa ne znaš pihnitiuser posted image user posted image  grozno...božčki mali...

Jaz imam vedno Najo , ko je bolana, pri sebi v postelji...ne vem, tako sva pač zmenjeni,,,takrat me ima 100%...zdej pri Timonu pa tako kašljam, da še v spalnici težko zdržim in spiva vsak na svoji postelji...user posted image ...
pa saj bo,,,
zdej sem sirup vzela...grem pod tušek,,,in v posteljo...da ne bo še hujš.....čez dan ni tolk grozno,,,tole zvečer, pa me ubija,,res...

lepe sanje ....pa čimbolj mirno nočko..

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3434
3.10.2009 23:22:19   
yania

Ma neeeeee, nisem sama. Tule zraven sebe poslušam dihanje moje male miške in sem ful vesela, da lepo diha in se nič ne sliši, da je zamašen nosek.

Ti maš svojega doma?

jaja, doma...na kavčuuser posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3435
3.10.2009 23:22:42   
yania

Ti maš svojega doma?

jaja, doma...na kavčuuser posted image

ne, nisva več skregana...zaspal jeuser posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 3436
3.10.2009 23:23:11   
Najaa
A si vidla tole?
http://www.zurnal24.si/cms/novice/crnakronika/index.html?id=130075&active=0
Pa vsi so blizu mene doma... tam, kjer sem v mladosti živela... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Najaa -- 3.10.2009 23:26:02 >

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 3437
3.10.2009 23:28:12   
yania
sem vidla...nimam besed, kako se lahko butelj pelje v napačno smer,,,ma grozno mora biti takole zgubiti svoje otroke..,,

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3438
3.10.2009 23:29:03   
Najaa
yania, lepo spi. user posted image Lahko noč.

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 3439
3.10.2009 23:31:27   
yania
ja zdej pa res grem...

tudi tebi mirno nočko...user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3440
4.10.2009 0:06:16   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: felix7

Gluten user posted image brez posebnosti. Zdaj pa, kakšen kruh daste otroku v roke za glodat? Če sploh že katera da? Mene je kar malo strah dat, sam Tija je pri teh letih ups mesecih user posted image že veselo glodala kruh in piškote. Imela je pa en zobek, s katerim si tud kaj dosti ni mogla pomagat. user posted image

Danes je na sporedu hruška in mogoče jo bom zgostila s plazmo piškotom.

jaz sem včeraj upoštevala tvoj nasvet in mu dala plazma piškot. Toliko zaenkrat. Čez čas bo pa dobil kakšno belo žemljico

in kako je jedel piškotek? ga je grickal ali stopil s slino?

itak vse, kar mu daš v rokice, takoj nese v usta user posted image seveda ga je dobro naslinil, poskušal ga je tudi grizti (zob sicer še nima), malce se je celo davil z njim, ker ni navajen večjih koščkov in ko sem vidla, da se mu je preveč razdrobilo vse skupaj, sem mu ga vzela. Toliko za pokušino user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3441
4.10.2009 0:33:59   
felix7
evo, spet grem spat, ko je že "jutri"... sem pobarvala še eno platno, 2 more to go user posted image ampak ne zdajle user posted image

lahko noč!

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3442
4.10.2009 0:35:11   
felix7
aja, yania, še eno vprašanje - kako glasen je takšen inhalator?

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3443
4.10.2009 7:35:37   
Lolita23
Dobro jutro!!!

za bolane mamice inuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da se ja čimprej pozdravite.

Mi smo spet normalno spali, no če je normalno do 6ih.Je pa noč bila normalna, od pol 8ih do pol 4ih, pa še do 6ih, kar je rekord glede na prejšnje 2 noči, ko je bilo na 2uri, hb da ta luna počasi zmanjšuje vplivuser posted image .
Danes gremo k tašči na kosilo, bo moj pekel.

Uživajte v dnevuuser posted image

18.3.2009

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3444
4.10.2009 9:14:22   
MalaČebelica
dober dan. mi smo že doma. ste nas kaj pogrešali user posted image user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3445
4.10.2009 9:29:27   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Yania zlata si! user posted image Sem še sedaj naročila ta BabyVac, ker jaz imam navadnega, ne tega za na sesalec, pa nič ne spravim ven...pa mislim, da niti ne znam...user posted image

o kokica ste bubčkani user posted image user posted image user posted image user posted image za vas

tale aspirator za na sesalec pa je zakon. ful dosti spraviš ven. oni navadni nam tudi ni šel. mi smo vedno ji našpricali fiziološko v nos pa pol malo počakaš pa obrneš na trebuh - če ni fejst zamašeno. če je pa ful dosti pa sesaš. mi smo tudi ponoči, ker ni mogla ne jest ne spat. pa obvezno zjutraj, ker se ponoči ogromno nabere. pa je bilo čez par dni bolje. glede kašljanja pa tudi čim več vlažit, kot so ti ostale svetovale. kamilice al pa ta olja ko je yania rekla...

za tebe pa ti priporočam ene tablete - za polizat so, so pa na podlagi kolostruma. dobiš jih v lekarni v eni taki rumeni škatlici. ne spomnim se imena. jaz najprej nisem hotela nič vzet ko sem zbolela. pol pa je še Klara od mene dobila. pol pa me je moj gnjavil, da taka pa res ne morem okoli hodit pa da se ziher da kaj dobit, kar lahko vzameš tudi ob dojenju. in te so baje take. no v lekarni so mi dali. in so res pomagale. vzameš pa lahko ful malo - ene tri na dan na začetku. pol ko pa že jemlješ kake dva dni pa samo še eno na dan. ker imajo še polno vitaminov notri in ne smeš preveč.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3446
4.10.2009 9:36:19   
MalaČebelica

trinity, sem se zdaj spomnila, da tudi Jure dobi rdeče pikice okoli ust, kadar je GH, no, pikice dobi, kadar je sveže sadje (hruško ali jabolko). Zgleda, da to sadje malo draži kožo, ker je malce kislo.

jaaaaa...tudi naš jih je že imel, mislim da od tega popravljanja z žličko, ko je hrana stalno okrog ustk, pa popravljaš in če ga hraniš dolgo (če mu ne tekne najboljuser posted image ) je to kar en čas gor, a ne...potem pa še žlička drgne....no, Timon zdej že kr lepo je,gre kar večina v ustka,,,včasih se pa tudi  matramo, če mu kaj ni najbolj všeč...

pri nas tud vse isto. Igrače, hrana ipd.

pri nas ma tudi pikice okoli ust, če si kaj rine notri. tak kot je Najaa rekla - tudi če si igrače rine al pa kaj....

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3447
4.10.2009 9:38:31   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Dober večer!

Jaz sem še kar bolana...danes je začel še Valentin kihati in kašljati. Pa sedaj, ko že od 19h spi, skoz kašlja. user posted image Sem mu kamilice skuhala pa poleg postelje dala. Še kaj lahko storim? Aja, pa s fiziološko mu nosek spiram.

user posted image user posted image user posted image  upam, da niste od nas pokasirali user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3448
4.10.2009 9:44:31   
MalaČebelica

Gluten user posted image brez posebnosti. Zdaj pa, kakšen kruh daste otroku v roke za glodat? Če sploh že katera da? Mene je kar malo strah dat, sam Tija je pri teh letih ups mesecih user posted image že veselo glodala kruh in piškote. Imela je pa en zobek, s katerim si tud kaj dosti ni mogla pomagat. user posted image

jaz sem včeraj upoštevala tvoj nasvet in mu dala plazma piškot. Toliko zaenkrat. Čez čas bo pa dobil kakšno belo žemljico

kaj je to plazma piškot user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3449
4.10.2009 10:12:58   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

kaj je to plazma piškot user posted image

user posted image  takile souser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 3450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?