Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 3.10.2009 11:50:30
|
|
|
|
mediuhec
|
felix: aja, NM nam je pa res malo daleč za piknik! tako da nas žal ne bo. bogi bavci, upam da se hitro pozdravite!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 3.10.2009 11:52:29
|
|
|
|
yania
|
Evo jaz kuham buranjo in pire, timon bučke in krompir, pa mesek...ma se mu ne upam dat zdej iz buranje govedino, ko je vse sorte noter, kar ne bi smel zdej par dni (paradižnik, čebula, česen, začimbe,paprika...), tako da bo posebej dobil mesek iz DM kozarčka, govedino...bom polovičko dala danes polovičko pa jutri... Ob 14 peljem Najo na RD, G-Rega telovadnica...baje imajo lepo urejeno in se otroci zelo zabavajo....moj še ne pride, tako da bom jaz Taxi, pa še Timon gre z mano...kaj naj..
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 3.10.2009 12:42:22
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania Ma zakaj ne gre???? je prevelika slika?...jaz jo čisto pomajšam, samo verjetno je v osnovi že prevelika, al kaj... no zdej vidite, zakaj je moj avatar še od februarja, ker mi je en po netu manjšal slikice ker meni ni in ni šlo pomanjšat, ker je tako čuden format...pa se je še en orenk računalničar matral...nimam pojma zakaj...pa je bila meglena, pa preozka....ah ja... če kjera zna, naj PROSIIIIIM popravi seznam, da ne bo moj mišek tako izstopal......da ne bo do kakega fajta pršlo tule gor Najaa, znaš? ne znam. pa vidim, da je že feliša uštimala. sicer pa bi jo jaz kar pustila tako kot je bila, ker je na njej Timon pravi .
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 3.10.2009 12:42:50
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m zdaj gleda risanko na TV-ju, se je že začelo? kaj je pa gledala? Ringaraja na popu?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 3.10.2009 12:58:28
|
|
|
|
Najaa
|
Nika je pa včeri imela žurko zvečer... nosek poln, polna luna, petek zvečer... vsega po malo. Zaspali sva šele ob 1h in spali lepo do jutra, do 9h. Vsaj to. Aja, sem jo pa dala na povšter od mojega, ki je kar visok in ji je to očitno pomagalo, da je ni sluz motila. Gluten brez posebnosti. Zdaj pa, kakšen kruh daste otroku v roke za glodat? Če sploh že katera da? Mene je kar malo strah dat, sam Tija je pri teh letih ups mesecih že veselo glodala kruh in piškote. Imela je pa en zobek, s katerim si tud kaj dosti ni mogla pomagat. Danes je na sporedu hruška in mogoče jo bom zgostila s plazmo piškotom.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 3.10.2009 14:06:47
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m zdaj gleda risanko na TV-ju, se je že začelo? kaj je pa gledala? Ringaraja na popu? ne, zgodbe iz školjke na SLO1. Na popu je bila formula. Ma veš kako je gledala, sploh se ni premaknila
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 3.10.2009 14:09:34
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Nika je pa včeri imela žurko zvečer... nosek poln, polna luna, petek zvečer... vsega po malo. Zaspali sva šele ob 1h in spali lepo do jutra, do 9h. Vsaj to. Aja, sem jo pa dala na povšter od mojega, ki je kar visok in ji je to očitno pomagalo, da je ni sluz motila. Gluten brez posebnosti. Zdaj pa, kakšen kruh daste otroku v roke za glodat? Če sploh že katera da? Mene je kar malo strah dat, sam Tija je pri teh letih ups mesecih že veselo glodala kruh in piškote. Imela je pa en zobek, s katerim si tud kaj dosti ni mogla pomagat. Danes je na sporedu hruška in mogoče jo bom zgostila s plazmo piškotom. pa res sta imeli pestro, koda bi bile kje zunaj vam pošiljamo, da bosta čimprej OK. Sem pa opazla, da je Liji tud začelo mal z noseka tečt. Zdaj kr šibamo z fiziološko, ni šasn da pusti da ji s sesalcem kaj ven potegnem. Tak se dere, da verjetno še sosedi v 1. štuku vse slišijo
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 3.10.2009 14:20:57
|
|
|
|
tasa_m
|
felix, Lolita dobili sta nagrado pri Nivea spomin . Poglejta tu
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 3.10.2009 15:14:16
|
|
|
|
julam
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Gluten brez posebnosti. Zdaj pa, kakšen kruh daste otroku v roke za glodat? Če sploh že katera da? Mene je kar malo strah dat, sam Tija je pri teh letih ups mesecih že veselo glodala kruh in piškote. Imela je pa en zobek, s katerim si tud kaj dosti ni mogla pomagat. oj! naša še nima zobkov, pa ji dajem baby prepečenc od hippa (celega zmaže) al pa kakšno skorico od krjavla (je brez aditivov). pa žuli... pa poskusila sem že majhne koščke sredice, pajih je tud lepo pojedla - bi rada začla počas s kako domačo marmelado mazat - ko bo madam blagovolila hladno jesti .
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 3.10.2009 15:56:48
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m zdaj gleda risanko na TV-ju, se je že začelo? kaj je pa gledala? Ringaraja na popu? ne, zgodbe iz školjke na SLO1. Na popu je bila formula. Ma veš kako je gledala, sploh se ni premaknila ja ja, vem kako gledajo... Tija je ista, zunanji svet ne obstaja, ko je živ žav na spredu.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 3.10.2009 15:58:05
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: julam IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Gluten brez posebnosti. Zdaj pa, kakšen kruh daste otroku v roke za glodat? Če sploh že katera da? Mene je kar malo strah dat, sam Tija je pri teh letih ups mesecih že veselo glodala kruh in piškote. Imela je pa en zobek, s katerim si tud kaj dosti ni mogla pomagat. oj! naša še nima zobkov, pa ji dajem baby prepečenc od hippa (celega zmaže) al pa kakšno skorico od krjavla (je brez aditivov). pa žuli... pa poskusila sem že majhne koščke sredice, pajih je tud lepo pojedla - bi rada začla počas s kako domačo marmelado mazat - ko bo madam blagovolila hladno jesti . Tudi ne mara hladno? Sej počas bo. Nika poje hladno tisto, kar ji je dobro. Kar ji pa, pa grejem, da vsaj malo spravi vase. Hruško je danes skoraj celo zmazala. Sam nisem pol piškota noter dala...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 3.10.2009 16:09:50
|
|
|
|
julam
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: julam IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Gluten brez posebnosti. Zdaj pa, kakšen kruh daste otroku v roke za glodat? Če sploh že katera da? Mene je kar malo strah dat, sam Tija je pri teh letih ups mesecih že veselo glodala kruh in piškote. Imela je pa en zobek, s katerim si tud kaj dosti ni mogla pomagat. oj! naša še nima zobkov, pa ji dajem baby prepečenc od hippa (celega zmaže) al pa kakšno skorico od krjavla (je brez aditivov). pa žuli... pa poskusila sem že majhne koščke sredice, pajih je tud lepo pojedla - bi rada začla počas s kako domačo marmelado mazat - ko bo madam blagovolila hladno jesti . Tudi ne mara hladno? Sej počas bo. Nika poje hladno tisto, kar ji je dobro. Kar ji pa, pa grejem, da vsaj malo spravi vase. Hruško je danes skoraj celo zmazala. Sam nisem pol piškota noter dala... naša ima raje malo prevroče kot prehladno . obožuje blitvo s krompirjem in kurjo juhico s kuro, krompirjem in zelenjavo. Ostalo poje sorazmerno s stopnjo lakote . bravo za hruško!!! jaz še vedno delam kompote.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 3.10.2009 18:36:15
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Gluten brez posebnosti. Zdaj pa, kakšen kruh daste otroku v roke za glodat? Če sploh že katera da? Mene je kar malo strah dat, sam Tija je pri teh letih ups mesecih že veselo glodala kruh in piškote. Imela je pa en zobek, s katerim si tud kaj dosti ni mogla pomagat. Danes je na sporedu hruška in mogoče jo bom zgostila s plazmo piškotom. jaz sem včeraj upoštevala tvoj nasvet in mu dala plazma piškot. Toliko zaenkrat. Čez čas bo pa dobil kakšno belo žemljico
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 3.10.2009 18:36:18
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m felix, Lolita dobili sta nagrado pri Nivea spomin . Poglejta tu ja zadnje dni pa skoz neke nagrade dobivam najprej Nikon foto natečaj, zdaj pa še to a si ti tudi kaj dobila?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 3.10.2009 18:42:06
|
|
|
|
felix7
|
Trenutno zainteresirane in lačne kostanja so (predlagan datum 10.10. ob 14h): Čebeica Maja - gostiteljica 2+2 Mala Čebelica 2+1 Trinity22 - 2+1 (a pride tokrat kuži? ) felix7 - 2+1 Persida - 1+2 Najaa - 2+2 Nobady - 2+1 trenutni rezultat: 8 družin za : 0 družin proti 11.10. ob 14h pa bi lahko prišle: Čebeica Maja - gostiteljica 2+2 Najaa - 2+2 yania - 2+2 Nobady - 2+1 Lolita23 - 2+1 Kdo še? pocka, Majale, MamaM, piruri, spps, Dana, Nina00, helimaša, trezika, cita? Se že vnaprej opravičujem, če sem katero izpustila... Pupa7 bi tudi mogoče prišla.
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 3.10.2009 19:11:01
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Gluten brez posebnosti. Zdaj pa, kakšen kruh daste otroku v roke za glodat? Če sploh že katera da? Mene je kar malo strah dat, sam Tija je pri teh letih ups mesecih že veselo glodala kruh in piškote. Imela je pa en zobek, s katerim si tud kaj dosti ni mogla pomagat. Danes je na sporedu hruška in mogoče jo bom zgostila s plazmo piškotom. jaz sem včeraj upoštevala tvoj nasvet in mu dala plazma piškot. Toliko zaenkrat. Čez čas bo pa dobil kakšno belo žemljico Midve pa že ne čas jeva piškote tiste baby, samo brez sladkorja, no Tjaša jih sama je, no par dni pa že je žemljico, najprej sem ji jo po kosih devala, sredico in skorjo, zdej ji dam, pa se sama muči.
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 3.10.2009 19:13:43
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m felix, Lolita dobili sta nagrado pri Nivea spomin . Poglejta tu ja zadnje dni pa skoz neke nagrade dobivam najprej Nikon foto natečaj, zdaj pa še to a si ti tudi kaj dobila? Mislim, da jaz nisem nič dobila.
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 3.10.2009 20:40:26
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Nika je pa včeri imela žurko zvečer... nosek poln, polna luna, petek zvečer... vsega po malo. Zaspali sva šele ob 1h in spali lepo do jutra, do 9h. Vsaj to. Aja, sem jo pa dala na povšter od mojega, ki je kar visok in ji je to očitno pomagalo, da je ni sluz motila. Gluten brez posebnosti. Zdaj pa, kakšen kruh daste otroku v roke za glodat? Če sploh že katera da? Mene je kar malo strah dat, sam Tija je pri teh letih ups mesecih že veselo glodala kruh in piškote. Imela je pa en zobek, s katerim si tud kaj dosti ni mogla pomagat. Danes je na sporedu hruška in mogoče jo bom zgostila s plazmo piškotom. Super za gluten ... jaz sem ji sedaj tudi dala malo kruha tako par drobtinic pa ga je zelo lepo in rada jedla, no danes smo pa jedli domač kruh pa je bila taka fajn skorja in sem ji jo dala in jo je ful glodala, sam ko se ji je p razmočila sem ji pa stran vzela, da se ji ne bi zaletelo. Drugače pa smo dobili okoli ust spet nekaj pikic, pa zdaj ne vem .... malo sem zadnjič imela čokoladnega preliva na kavi in sem pozabila in sem ga pojedla, zdaj pa ne vem ali so pikice od te malo čokolade ali mogoče od glutena v kruhu
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 3.10.2009 21:00:31
|
|
|
|
felix7
|
Trenutno zainteresirane in lačne kostanja so (predlagan datum 10.10. ob 14h): Čebeica Maja - gostiteljica 2+2 Mala Čebelica 2+1 Trinity22 - 2+1 (a pride tokrat kuži? ) felix7 - 2+1 Persida - 1+2 Najaa - 2+2 Nobady - 2+1 MaJaLe - 2+1 trenutni rezultat: 8 družin za : 0 družin proti 11.10. ob 14h pa bi lahko prišle: Čebeica Maja - gostiteljica 2+2 Najaa - 2+2 yania - 2+2 Nobady - 2+1 Lolita23 - 2+1 MaJaLe - 2+1 Kdo še? MamaM, piruri, spps, Dana, Nina00, helimaša, trezika, cita? Se že vnaprej opravičujem, če sem katero izpustila... Pupa7 bi tudi mogoče prišla.
< Sporočilo je popravil felix7 -- 3.10.2009 21:14:21 >
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 3.10.2009 21:13:41
|
|
|
|
yania
|
trinity22 jaz mislim da so pikice od kruhka,ko ga je glodala, se je pač malo popraskala...Timon tudi kako pikico dobi, če kako igračo rine v usta,kruhka pa v roke še ni dobil...samo koščke pa tako je, samo sredičko mu trgam, katerikoli kruhek...nujno ko jaz jem kruh (zajtrk ali večerja) mu morm mal trgat pa v ustka dajat...jih tako odpira, ne glede na to, če je ravno se fuuullll najedel...smeško mali...... Mu pa dam kak piškotek ali prepečenec od Hippa, ga pol poje, potem pa ga dam v kašico... Naš je pa danes tako jedel,kot že dolgo ne vse 4 obroke GH (sadje, zelenjava z mesom, sadje in večerna sadno-mlečna kašica) je jedel z velikimi odprtimi usti in brez igračk...mleko je imel zgodaj zjutraj in takoj po večernem obroku....ko zadnjih 14 dni me je malo hecal in se stran obračal...je pa danes tako smešne face delal...joj, kak smešen je bil...čist stisne ustka, kot bi cuzal,,,ja nič ga ni ko to naredi, ko nima zobkov, lička noter, ustka pa ko ptiček na redi kljunček...ja kolk je bilo smeha..sem ga slikala, pa prav zanalašč je to delal, ko sva se mu z Najo smejali, on pa še bolj....
< Sporočilo je popravil yania -- 3.10.2009 21:14:47 >
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 3.10.2009 21:15:26
|
|
|
|
yania
|
Feliks, daj kako tvojo umetnino pokaži...ko si včeraj tako delala..sem ti pozabila to rečt....
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 3.10.2009 21:16:36
|
|
|
|
felix7
|
trinity, sem se zdaj spomnila, da tudi Jure dobi rdeče pikice okoli ust, kadar je GH, no, pikice dobi, kadar je sveže sadje (hruško ali jabolko). Zgleda, da to sadje malo draži kožo, ker je malce kislo.
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 3.10.2009 21:22:11
|
|
|
|
yania
|
Najaa, super da je Nikica tako jedla hruškico pa tudi super novica, da z glutenom ni težav...pa sej navadno jih ni, lahko pa so v malem procentu otročki ki na kako hrano zelooo odreagirajo, zato tolikšna pozornost in previdnost.... no jaz še vedno mislim da je za včerajšne fleke bila kriva ali cedevita, ali pa žlička domačih letošnjih vršičkev ...sem sama naredila sirup...po mojem je to no...danes sem kupila navadno skuto, mu jo bom en dan dala...joooj, jutri imamo pa še en RD, Atlantis ob 11-13, gre Naja,,,mi 3 pa bomo šli vmes na eno kavico...tako da bom Timonu že kar dopoldan skuhala špinačko in krompirček, da bom lahko s sabo vzela sadno kašico...samo imam eno ki je z jogurtom, ena pa s skuto....hm..,nobene še ni nikoli probal...upam da mu bo teknilo...no zaenkrat je imel vse rad, samo Frutkova sadna-marelica in hruška mu je bila , tudi meni, ker je res sam cuker...bljak... Smo pa povabljeni k tašli na kosilo, po kosilu pa gremo malo v naravo....
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 3.10.2009 21:24:10
|
|
|
|
yania
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 trinity, sem se zdaj spomnila, da tudi Jure dobi rdeče pikice okoli ust, kadar je GH, no, pikice dobi, kadar je sveže sadje (hruško ali jabolko). Zgleda, da to sadje malo draži kožo, ker je malce kislo. jaaaaa...tudi naš jih je že imel, mislim da od tega popravljanja z žličko, ko je hrana stalno okrog ustk, pa popravljaš in če ga hraniš dolgo (če mu ne tekne najbolj ) je to kar en čas gor, a ne...potem pa še žlička drgne....no, Timon zdej že kr lepo je,gre kar večina v ustka,,,včasih se pa tudi matramo, če mu kaj ni najbolj všeč...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 3.10.2009 21:28:00
|
|
|
|
yania
|
Feliša, kaj bi ti Timonu kaj narisala na kak bodi? ...pa ne da te fehtam, samo res bi imela, sej sem ti že enkrat rekla, a ne?...glej, bom kupila 2 luštna bodija, fajn kvelitete...pa na enega za našga mišona kaj narišeš, na drugega pa Jurčku...al pa se zmeniva, da ti plačam no..ma nočem zastonj,,prvič vem, da je to kar nekaj dela, pa še barve so zelo drage ...,,,pa ne mudi se...vem, da imaš en kup dela zdej....
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?