|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del
2.10.2009 16:06:59   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Se ni čudno ,da se jaz včasih čudno obnašam ko se  s taso družimuser posted image .Adijo pametuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3301
2.10.2009 16:22:34   
trinity22
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

Dan!
No, mi smo včeraj zaspali ob 19.05 in se zbudili danes zjutraj ob 8.30user posted image user posted image vmes se je sicer 3x zbudla...2x so jo more tlačle kr je tako zakričala da sn mela srce v hlačah.... tretjič pa je bla lačna user posted image pa ful bolj mirno je spala....
Se je pa dans prvič zgodlo, da ji mamica ni dobrega kosila skuhala.... user posted image meni je blo tk všeč in sn bla sigurna da bo vse zmazala ona pa se mi že pri prvi žlici začne davit user posted image   testenine pa zelenjavna omaka....fuj zaenkrat user posted image user posted image

kako si ji to naredila, najprej vsako zasebe skuhala pol pa vse skupi zmiksala al lepo ločeno vsako zasebe user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3302
2.10.2009 16:40:24   
tasa_m
midve sva tudi danes imele testenine in omakco - iz gov.mesa pa se je na testeninah začela tako davit, da je bila vsa modra v obraz. Mislila sem da me bo kap. In ni šans,testenine dobi od zdaj naprej še samo zmiksane, ne pretlačene oz. na pol dane. Imela pa sem tiste male polžke. Tak da je pol namesto testenin imela lepo ziz user posted image

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 3303
2.10.2009 17:18:24   
Lolita23
Jaz sem pa prejle gledala oddajo četverčki, petorčki na zone reality, je bila prav fajna, malo žalostna user posted image user posted image user posted image , sam je kazala prav mamico, od začetka ko izve, pa do rojstva peterčkov in sam porod, pa še par parov, ki imajo petorčke ALI četvorčke.Ma ko je kazal kaka skrb je to, uf no sej večini pomagajo prostovoljciuser posted image .

18.3.2009

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3304
2.10.2009 17:59:31   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

A je še tu katera tak biser kot jaz?? Včeraj sem pozabila ključe od stanovanja v vozičku (upam, da so, ker se ne spomnim kam sem jih dala), voziček je zunaj pred vrati, midve z Lijo pa v stanovanju in ne moreva ven user posted image .
Tomaž pride okoli 18ure, jaz pa dobim obisk čez 15 min. Kul a ne?

user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3305
2.10.2009 17:59:47   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

A mi lahko nekdo pove kaj je na tipkovnici tako dobrega ,da jo je potrebno v roke vzet in jo dat v usta?user posted image

user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3306
2.10.2009 18:02:07   
Najaa
Po navodilih P user posted image je Nika danes prvič dobila gluten. In sicer žita s sadjem. Za enkrat vse štima.
Je pa zato moj fulk bogi, ker ga matra alegrija. Je reku, da je tak hudo, da naj bom pripravljena, če bo treba po injekcijo. user posted image user posted image A kera ve, kaj zdaj cveti? Tašča pravi, da ambrozija.
Aja, spali smo grozno. Šele od 4h malo, do takrat pa sva Niki ene 5x čistila nosek, celo s sesalcem sred noči. user posted image Revček ni mogla spat zarad zamašenega noska. Dop je bila cela tečkasta in kot da bo vročino dobila, ko se je naspala pa je bila že boljša.

< Sporočilo je popravil Najaa -- 2.10.2009 18:03:40 >

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3307
2.10.2009 18:02:39   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22

IZVIRNO SPOROČILO: trezika

Dan!
No, mi smo včeraj zaspali ob 19.05 in se zbudili danes zjutraj ob 8.30user posted image user posted image vmes se je sicer 3x zbudla...2x so jo more tlačle kr je tako zakričala da sn mela srce v hlačah.... tretjič pa je bla lačna user posted image pa ful bolj mirno je spala....
Se je pa dans prvič zgodlo, da ji mamica ni dobrega kosila skuhala.... user posted image meni je blo tk všeč in sn bla sigurna da bo vse zmazala ona pa se mi že pri prvi žlici začne davit user posted image   testenine pa zelenjavna omaka....fuj zaenkrat user posted image user posted image

kako si ji to naredila, najprej vsako zasebe skuhala pol pa vse skupi zmiksala al lepo ločeno vsako zasebe user posted image

na olivnem olju sem por in papriko prepražla, pa posebej sem grah in korenček malo skuhala pa skup zmešala, ...  meni sploh ni blo slabo, Maruši pa je blo fuuj user posted image

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 3308
2.10.2009 18:31:45   
yania
Tasa, ti pa me spraviš v smehuser posted image user posted image user posted image

Najaa boga Nikica...evo moj Timonček tudi pridno danes inhalira...sva že 3x inhalirala po pol urce...ful je priden....2x sva tako da mi je z inhalatorjem zaspal v naročju, 1x pa sva bila na tleh in sem pred njega držala masko, no brez maske, samo tisti plastični del...pa sva se igrala s kockami....bom probala kako slikico dat gor....ma priden je ful...
danes je dopoldan dobil banano z mlekom in prepečencem, pa je več kot pol pojedel, za kosilo (14.00) je dobil brokoli z bučko korenjem na olivnem pa malo prosene kašice....vse popapal...
no prej ob 17ih pa je dobil prvič sadno marelično skutko -polovičko (od Lj.mlekarn tista mala, nisem imela navadne...) zmiksano z dvema slivama in tretjino banane...prva žlička skoraj bruh bruh,,,potem pa je tako odpiral usta...ja moj otrok se še navaja na sladko,,,to mu ne gre preveč...a veste kaj me zanima...ta zadnji obrok je bil 11o ml, ko sem zmiksala sem pogledala na posodici...a je to dovolj, ko pravijo da naj bo 180ml?user posted image ...no, sej jst mislim da je to dovolj nasitno, že jaz bi bila sita...itak bo pa ob 20.00 dobil še mlečno kašico in še mleko čez, kolikor ga pač bo...
Je pa bil priden tudi s kompotom, sva ga popila ene 300 ml...
Ja, naš dobi mleko ponoči, ko se zbudi, takrat pa polno 180 ml...

< Sporočilo je popravil yania -- 2.10.2009 18:33:31 >

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3309
2.10.2009 18:56:06   
yania
user posted image  po inhaliranju čakam kosiloooo.....

user posted image  ajam....mami me je kar s svojo majico pokrila, da se nisem zbudil..

user posted image  inhalacije

user posted image  od blizu...

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 3310
2.10.2009 19:11:07   
leo**tia

midve sva tudi danes imele testenine in omakco - iz gov.mesa pa se je na testeninah začela tako davit, da je bila vsa modra v obraz. Mislila sem da me bo kap. In ni šans,testenine dobi od zdaj naprej še samo zmiksane, ne pretlačene oz. na pol dane. Imela pa sem tiste male polžke. Tak da je pol namesto testenin imela lepo ziz user posted image

i smodanes tud restenine pa meso..jaz ji ne tlačim ji dam tako,malo manjše kose..pa že 2dni papa banano-sama si drži in grize..jo potem rajši poje kot pretlačeno...spi pa grozno..vsak dan ob pol 1ponoč je auf in ob pol 3 nazaj zaspi in do 10 spiuser posted image ...mlećne obroke je danes imela le 2user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3311
2.10.2009 19:42:45   
tasa_m
drage moje, jaz grem spat. Jutri sem spet samohranilka, počasi imam tega dovoljuser posted image ..bo treba spet mal zaorat  user posted image .

Če boste klepetale vam želim lep klepet user posted image

(odgovor članu leo**tia)
Neposredna povezava do sporočila: 3312
2.10.2009 19:55:34   

drage moje, jaz grem spat. Jutri sem spet samohranilka, počasi imam tega dovoljuser posted image ..bo treba spet mal zaorat  user posted image .

Če boste klepetale vam želim lep klepet user posted image

lepo nočko...sej včasih je treba mal dvignat glas pa je potem bolje...pr nas je tko da se že 3 dni ne pogovarjamouser posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3313
2.10.2009 20:26:19   
KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Tasa sta že rešeni? Al je treba gasilce klicati? user posted image
naju je tašča rešla. Sem jo klicala ker je šla k mesarju pa sem ji rekla če lahko usput prideuser posted image

Zlata tašča, ne? user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3314
2.10.2009 20:28:48   
KOKICA32
Lahko noč, Tasa! user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3315
2.10.2009 20:44:40   
KOKICA32
Tudi jaz vas zapuščam!

LAHKO NOČ! user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3316
2.10.2009 20:56:36   
PERSIDA
Dober večer.
Pri nas minil dan brez večjih zapletov.Več ali manj sta dan prespala,pa ne vem al zarad vremena ali prehlada.Tomaž se je ponoči večkrat zbujal  po dnevi ,pa spal ko mrtev.Po novem mi več ne pusti ,da mu zelence ven vlečemuser posted image .Pol se mi ,pa smili ,da mi se meša.
yania - kaki je toti inhalator no kje si ga kupila in kako deluje?Sem mu kamilice pri pojstli naštimala ,pa se mi zdi ,da je kar boljši  bil danes.Upam,da bo bolje  spal kot prejšnjo noč ko se je ravno drgno od tega smrkanja.Anže še zaenkrat ni tak kritičen samo vem ,da še pride odzadaj.Vedno najprej tomaž pol anže.Mami ,pa se meša.Zdaj zastopim kaj pomeni ,če je otrok bolan.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3317
2.10.2009 20:59:25   
PERSIDA
kokica,tasa - mene ni ,pa sta rajši šle ne.Samo sem si mogla eno dolgo kopanje v bani privoščit.Sem celo lady prebrala pol veta da je blo res dolgo.Mogla sem kaj veš kaka noč me čaka.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3318
2.10.2009 21:00:21   
PERSIDA
ema tiara - kako kaj ?Slabosti so še?

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3319
2.10.2009 21:01:57   
Najaa
čer...

yania oprosti, nisem slišala telefona prej, ker smo imeli preveč glasno. Zdaj pa je že malo pozno za telefonarjenje... Se jutri slišiva. user posted image
Sem te pa hotla vprašat, kater prepečenec daš Timonu?
Gled obroka pa mislim, da je 110 čisto dovolj, zakaj bi pa nujno moralo bit 180? Nika recimo dobi kakšno uro pred zadnjo flaško rižolino in danes je pojedla cca 30ml. user posted image

tasa in KOKICA lahko noč. user posted image A danes ne bo čvek partije?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3320
2.10.2009 21:03:28   
Najaa
PERSIDA, mene pa ne vidiš! user posted image
Imaš kaj materine dušice - kreme? Pa ju namaži malo po prsih.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3321
2.10.2009 21:08:01   
yania
Joj, kap me bo ruknla...ob pol osmih se Timon zbudi, ga grem previt ker je bil pokakan, in vidim dva velika fleka na nogici in rokici...user posted image  za pomarančo rdeč flek, in noter za oreh bel v obliki rožice in izbočen...halooo....hitr šibnemo na Metelkovo, in me sestra pomirja, da je verjetno bil komar, ko je čist zginlo, sam mal se je še vidlo...pa ji kažem z mobija,ko sem doma slikala...pa pikice so se vidile, kot res od pika...jaz si že mal oddahnem, da HB ni nič drugega, kaka alergija, no pa vseeno gremo noter do dr. in takoj ustreli-urtikarija-alergija na neko hranouser posted image user posted image ....tipično, da pride in zgine...zdej mava pa 5 dni Claritine sirup, pa dieta...no lahka nealergena hrana....boh pomagi, a lahk še kej gre narobe, ko mojga ni doma...

ma zdej pa sploh ne vem, al nej mu dam sirup, al ga je kej pičlo...ma kaj pa če bi bila doma, mal počakala in bi takole zginlo?...sej ne bi vedla....joooj, pa spet vikend ko še vprašat ne morem njegove zdravnice, kako naprej, kaj to pomeni...je pa prej, ko se je zbudil, fuuuulll zajokal....ma sem pregledala sobo, noter sta bila 2 pajkca,,,,sem jih že demolirala...mogoče je bil res pik, a?...ma joooj,,,,

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3322
2.10.2009 21:14:02   
Najaa
Joj yania, grozno. A takrat si me klicala? ker ura je enkrat okol pol osmih... Ja po moje mu kar daj sirup saj škodit ne more. Če je res alergija, je boljše tako kot pa da je še kaj hujšega. Sej sama veš, si tud ti alergik. Kaj pa če je na kakšno travo alergičen? Ker moj je bil danes grozen cel dan. Je mislu, da bo šel kar po injekcijo, ampak po drugi tableti je blo pol boljše.
Bogi Timon, a tako veliki fleki so to? Ena user posted image zanj in user posted image zate. Do kdaj pa boš sama?

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 3323
2.10.2009 21:21:00   
PERSIDA
Najaa- hvala sem hotela to vprašat ,pa mi je z glave zletelo ,če ju lahko s čim mažem po prsi nimam je bom pa nabavla.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3324
2.10.2009 21:21:36   
yania
Najaa...hvala..ja sem te klicala vsa panična v avtu, sama s Timonom in razmišljala o najhujšem...pa se mirila, da ni nič hudega....

http://andrej.mernik.eu/blog/2007/06/05/kaj-je-koprivnica-ali-urtikarija/

ja, tko je bilo...samo da je bilo ogromno...ti pošljem na telefon slikico kako je imel na nogici, samo v živo je bilo veliko hujše videt...

Blaž pride jutri opoldan enkrat,sva se ravno slišala...mah, naj gre nekam....ma bogi no.
Sem pa prebrala na skutki gor , piše da je polno enih aditivov, E jev, barvil...ma lahko da je kaj takega noter...saj je rekla zdravnica, da čle bi bil on pdrasel, bi najprej izključili hrano s konzervasni, tko pa itak ne je on paštet in tega...no, samo v skutki je cel hudič noter...zdej pa bod pameten...no bomo zdej pač kuhali jabolčka....grozno, a ne...pa ne da je res kaj po mamiuser posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?