petruscha
|
IZVIRNO SPOROČILO: 5ra_28 Petrusha...Saj calpol ni le le vročino. Je lahko tudi proti bolečinam pri izraščanju zob, tako da ti ga mora dat. pogoj je le starost otroka 3 mesece! grem v ponedeljek iskat v drugo lekarno tale Calpol, upam da ga dobim, ker se mi mali ful smili, ker ga res zelo matrajo tile zobki Kaj pa to...ko sem imela dans hišno lestev pred omaro (ker je omara do stropa), (tista na tri široke stopničke), pa grem iz spalnice, tai ostane pri lestvi, pa pridem v 5 sek. nazaj, Tai pa stoji na prvi stopnici in smeh do ušes!!!!!! No, in potem sem stala zraven, da ne bi padel in je sam splezal do najvišje stopnice, se na vrhu držal za ročaje in se tak smejal... No, potem še je vajo nekajkrat ponovil. naš trenira hojo po stopnicah, tako da ga moram z eno roko držat in to ponavlja v nedogled (pri vhodu v hišo imamo 3 stopnice). Še dobro, da nimamo nobene lestve v bližini, ker bi jo verjetno tudi naš kar napadel . ... petrusha...noseča, tamali, pa še selitev!! pa še tvoj na terenu občasno!! Kapo dol!!!!! A se selite zaradi povečanja družine, ali ste se tako ali tako mislilii??? Zaenkrat smo še pri meni doma, vendar pa že kar nekaj časa packava skupaj hišo, tako da za 1.maja mislim biti v novi hiši, se pravi pred rojstvom . Mojega dragega že od 23.avgusta ni doma, na dopust pride 7.decembra za tri tedne in potem domov-domov konec februarja. Ni lahko brez njega, samo imam doma res zlato mamo, ki mi res ogromno pomaga. Res pa je da moja diploma še čaka, ker enostavno ne sfolgam vsegam, ker delam na tem, da se čimprej vselimo. 3 tedne nazaj sva z mojim očetom posadila 60 cimpres, ta teden sem imela mizarja v hiši (mi je delal stopnice), pride pa še montirat vrata, pa za ograjo na hodniku sem zmenjena čez 14 dni, pa ograje na balkonih, drug teden moram v nabavo po štekarje, ko pride moj dragi na dopust greva kuhinjo kupit in dnevno ,... skratka skrbi še in še. Sem včasih čist hin res, ampak bo pa potem luštno ko bomo čisto v svojem domeku. Še 2 meseca, pa služba.... grem na čisto novo delovno mesto in samo je HB bližje domu.
|