|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del
2.10.2009 14:13:18   
čebeli
Hejhoj!

Joj, mi smo pa dons kar 2x krstili tla user posted image ...prvo rundo je hotla na puzlah kobacat, pa je bila še prezaspana (in itak ne zna še kobacat), u drugo pa je padla z najine postle, ko sem jo revico zmatrano dala spat (sem vedela, da se bo tudi to enkrat pripetilo...ma, nisem mogla bit bolj pazljiva??!?). Še dobr da so te postle bolj nizke in ji ni nič.

Spimo tudi mi vsi skupaj na "zakonski" postli, sej sem že skos jamrala kolk je mejhna...zdej sem jo doštukala s stolom in povštriuser posted image in mam glavo na stolu, pa počez sem obrnjena, da mala kraljuje po celem vzglavnem delu...Mene tudi skrbi kako bo, ko jo bom morala privajat na njeno posteljico...tudi jaz komaj čakam na novega člana-ga bomo delali konec tega meseca user posted image .

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 576
2.10.2009 14:19:44   
petruscha
IZVIRNO SPOROČILO: martka

calpol dobiš brez recepta in ga uporabiš, ko je vročina nad 38,5
prej telesu z zbijanjem samo škodiš. bolje je dat kisove obkladke na podplate. vinski pol vode pol kisa, jabolčni nerazredčen!

hvala

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 577
2.10.2009 14:32:45   
petruscha
IZVIRNO SPOROČILO: čebeli

Hejhoj!

...tudi jaz komaj čakam na novega člana-ga bomo delali konec tega meseca user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu čebeli)
Neposredna povezava do sporočila: 578
2.10.2009 14:40:13   
december28
Tudi pri nas je Calpol brez recepta...user posted image ...sem ga kupila po prvem cepljenju, ko nam je pediatrinja predpisala svečke, farmacevtka, ki jo poznam, pa mi je v lekarni priporočila še ta sirup, češ, da ga je fajn imet doma, ko pridejo na vrsti zobje...
Ti jim kar povej Petruscha, naj ti ga lepo dajo, sicer greš h konkurenci...user posted image

Sicer pa - čestitke za novo user posted image  - tud mene malo mika - ko smo glih (še) v formi (tako in drugače)... user posted image
edino moj carski rez je malo problem...

(odgovor članu petruscha)
Neposredna povezava do sporočila: 579
2.10.2009 14:44:54   
december28
Ah ja - hvala za info glede kopalk - pri nas jih je pa treba imet (jaz pa imam še celo škatlo plenic za kopanje od morja)...matr jim! user posted image

(odgovor članu december28)
Neposredna povezava do sporočila: 580
2.10.2009 14:55:09   
tasa.m
Calpol - se ga dobi brez recepta, drugače imamo mi Daleron, ki je zelo podoben Calpolu.

Čebeli: držimo pesti za user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

Začnite in končajte dan z nasmehom, saj vas nič ne stane, marsikomu pa polepša dan.

Neposredna povezava do sporočila: 581
2.10.2009 15:15:06   
petruscha
Ej punce, imeli smo nesrečo in smo razbili aspirator za nos. Imeli smo tistega na baterije. Mali ga je zagrabil in je bilo prepozno in je padel na tla. user posted image

Vem, da ste se že velikokrat pogovarjale o BABY VAC-u, pa me vseeno zanima, katerega naj raje kupim:
http://www.minisvet.si/aspirator-nos-pisze-p-1181.php

ali

http://www.minisvet.si/aspirator-nos-baby-vac-p-1057.php.

Kolko časa traja, da ti ga pošljejo?

(odgovor članu tasa.m)
Neposredna povezava do sporočila: 582
2.10.2009 17:01:34   
čebeli
IZVIRNO SPOROČILO: december28

edino moj carski rez je malo problem...

Meni pa carski rez ni panike...več, je želja po otrocih premočna. Sej rana je zaceljena in nima bit kej. Res so mi priporočili 1,5 leta počakat, ampak js sem si rekla...0,5 leta, ko je rana cela, pol pa probamo...no, pa sej to žalostno zgodbo poznate...
Mislim da je pri nas večji problem dojenje in nosečnost. Bomo morali počasi zaključit, sam ne vem kako. Me ima, da bi ji začela kar KM v flaško dajat...

Petruška, mi smo nabavili baby vac, pa je kar OK, samo jaz ga ne priklopim na sesalec...rajši z usti, ker mam premočnega. Je pa tamala grozno sitna, ko se gremo kaj z njenim noskom...dovoli samo pibip s prstom, ostalo se strašansko kregauser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 583
2.10.2009 21:59:41   
Anonimen
Petruscha, mi imamo ta taprvi aspiratorček. Sem ga kupila v BC. Za uporabljat je ok ... za čistit pa sranje ... sluz pride tudi v cevko in jo je skor nemogoče popolnoma ščistit. A je pri Baby vacu podobno?

Spanje ... Neži je pri nama spala samo 2x po pol noči ... enkrat ker je ful grmelo zunaj, pa se je meni zdelo da jo utegne bit strah in drugič sedaj v Čatežkih, ker pač ni hotela spat. Tako da smo sedaj v Čatežkih tudi ugotovili, da niti ni fino, če smo vsi 3je v isti sobi, ker je neža non-stop jamrala in se zbujala, ko jo je motilo občasno smrčanje od mojega, pa ko je postelja škripala, pa zjutraj ob 4ih ko se je zbudila za flaško potem ni hotla nazaj zaspat v svoji posteljici in sem jo dala k nama. Tako da naslednji 2 noči je Neža spala v spalnici v svoji postelji, midva pa v dnevnem prostoru na raztegljivem kavču user posted image .

(odgovor članu čebeli)
  Neposredna povezava do sporočila: 584
2.10.2009 23:13:55   
teja*
Oj.
Rabim eno mnenje. Moja Nika je bla stara 10 mesecev predvčerajšnjim in sem se odločila, da je ne bom več dojila, da nimam več dost mleka, pa tud se mi je zdel, da njej to nič več ne pomen, ker sem ji tud zmer mogla še flaško dat vsaj 150 ml. Pa tud kar nekaj se je hecala včasih. Dojile sva se približno zadnjih 14 dni samo še zvečer, prej pa približno dva mesca, zjutraj in zvečer. No in sem mislila, da se bo to čist lepo uredilo, ker nimam več dost mleka, dons se mi je pa po 2 dneh ful spet na eni strani mlek nabral, a mislite da jo naj takrat, ko se nabere mlek, torej na 2 dni še podojim, al nej rajši začnem tud to ustavljat z mrzlimi obkladki. Mogoče se vam čudno zdi to vprašanje, ampak res ne vem, kaj bi blo bolj prav?

Hvala in lp, Teja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 585
3.10.2009 8:25:25   
čebeli
Oj!

user posted image , včerej mi je zaštekal net in nisem mogla do konca napisat...torej baby vac, mi smo naročili tega: http://www.babyvac.si/ in zraven naročili še krtačko za čiščenje. Dobili smo ga že naslednji dan... Ta se kr dobr spuca, sam morš res takoj po uporabi... Drugače pa je vse ista figa, sam da je tist prvi, ko ga ma otika cenejši...tak da bi js najbrž vzela tega in krtačko, ki sem videla, da se jo da zraven naročit.

Spanje...pri nas je bolj prostorska stiska, drugače bi naša dečva tudi že imela svojo sobo in tam spala...tako pa spi pri naju in mi vsake tolko išče jošk...če ga ne dobi, je pa ogenj v strehiuser posted image .

Dojenje
...sama ne vem, ni dobr kar naenkrat nehat, samo teja, ti pa že res poredko dojiš, tako da niti ni kar naenkrat. Jaz najbrž bi vseeno na 2 dni dojila, če bi bilo toliko mleka. Pa potem na 3,4,5...konc. Sicer pa, pomoje ti že veš kako boš to uštimala...poslušaj svoj notranji glas, pa user posted image , pa svoje telo... Evo, eno mnenje imaš, ko si rekla da ga rabiš...user posted image Pa srečno!

< Sporočilo je popravil čebeli -- 3.10.2009 8:32:04 >

(odgovor članu teja*)
Neposredna povezava do sporočila: 586
3.10.2009 8:54:28   
čebeli
Ahjoj, še tole sem pozabila...iztužiti se...

Joj, včerej sem končno šla na pevske vaje, prvič mislim da odkar sem rodila...in je moj pazil doma...potem pa pridem domov, in ga najdem rahlo okajenega s tamalo v naročju, k sta žurala s Sidarto, pa Cranberrysi in Kreslinom...matr, sem bla jezna!user posted image user posted image user posted image Ma tut enkrat ne more normalno merkat mule...Drgač pa...user posted image kakšen zmaj sem, de si mora tist večer, ko je sam, takole sangrijo prvoščituser posted image

< Sporočilo je popravil čebeli -- 3.10.2009 8:55:54 >

(odgovor članu čebeli)
Neposredna povezava do sporočila: 587
3.10.2009 9:58:04   
petruscha
JutrO!

Bom kar tega http://www.minisvet.si/aspirator-nos-baby-vac-p-1057.php. naročila, pa še krtačko. Hvala Otika in Čebeliuser posted image user posted image .

(odgovor članu čebeli)
Neposredna povezava do sporočila: 588
3.10.2009 9:59:39   
petruscha
IZVIRNO SPOROČILO: teja*

Oj.
Rabim eno mnenje. Moja Nika je bla stara 10 mesecev predvčerajšnjim in sem se odločila, da je ne bom več dojila, da nimam več dost mleka, pa tud se mi je zdel, da njej to nič več ne pomen, ker sem ji tud zmer mogla še flaško dat vsaj 150 ml. Pa tud kar nekaj se je hecala včasih. Dojile sva se približno zadnjih 14 dni samo še zvečer, prej pa približno dva mesca, zjutraj in zvečer. No in sem mislila, da se bo to čist lepo uredilo, ker nimam več dost mleka, dons se mi je pa po 2 dneh ful spet na eni strani mlek nabral, a mislite da jo naj takrat, ko se nabere mlek, torej na 2 dni še podojim, al nej rajši začnem tud to ustavljat z mrzlimi obkladki. Mogoče se vam čudno zdi to vprašanje, ampak res ne vem, kaj bi blo bolj prav?

Hvala in lp, Teja

Naredi si peteršiljev čaj in boš izgubila mleko, mislim da ti ga bo zmanjkalo v 2 dnevih. Moja kolegica je tako naredila in je uspelo.

(odgovor članu teja*)
Neposredna povezava do sporočila: 589
3.10.2009 11:37:31   
tasa.m
Dojenje; čez dan se 2 x  dojive (za spanje), zvečer dobi flašo mleka (in jo je lepo sprejela, tako da bom to nadaljevala), ponoči če se zbudi pa dobi še enkrat zizo. Mi je pa ta dojenje že mal naporen, zato bom počasi prešaltala na flašo, postopoma, pa če bo Lara za stvar.
Mleka sem imala pa tudi jaz kar precej, pa se mi je zdaj zmanjšal, ko sem ukinila eno dojenje.
Teja; jaz bi jo kar pristavila takrat, ko čutiš, da je že ful mleka, tudi če se samo odžeja. Sčasoma se bo tudi mleko uravnovesilo, saj pri meni se je tako.

Začnite in končajte dan z nasmehom, saj vas nič ne stane, marsikomu pa polepša dan.

Neposredna povezava do sporočila: 590
3.10.2009 12:56:52   
petruscha
IZVIRNO SPOROČILO: petruscha

IZVIRNO SPOROČILO: teja*

Oj.

Hvala in lp, Teja

Naredi si peteršiljev čaj in boš izgubila mleko, mislim da ti ga bo zmanjkalo v 2 dnevih. Moja kolegica je tako naredila in je uspelo.

Jaz sem pri 5 mesecih izgubila mleko na eni dojki, na drugi pa se je še crkljal zjutraj in zvečer do 7 meseca, čeprav sem mu po dojenju še vedno dala flašo in je spil tudi okoli 150ml. Tudi meni se je mleko nabralo po parih dneh, pa sem si ga mal sčrpala (mislim, da je bilo to ene 3-krat), potem pa mi dojka ni več nabreknila in tudi mleko se je ustavilo.

Neposredna povezava do sporočila: 591
3.10.2009 14:21:18   
pumpkin23
Jaz tud opažam da mam malo manj mleka, samo mi noče sprejeti flaške in AM. Kako ste ve prešle na AM? A to pomeni da ma dosti mojega mleka če noče flaške?

Neposredna povezava do sporočila: 592
3.10.2009 17:17:20   
5ra_28

Helooo, user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: petruscha

Izjema je današnja noč, ki je bila prva neprespana,...tudi pri meni ni hotel spati. Se mi je zgleda včeraj prehladil, ko je ful pihalo, ker mu teče iz nosa nenormalno in še zobki ga matrajo, pa čeprav ni še nobenega.

Zdajle spi, vendar verjetno ne za dolgo.

Pa še eno vprašanje: a ste ve dobili sirup CALPOL brez recepta ali z receptom, ker men ga v lekarni noče dat. Vročino ma dlih na meji, vendar pa me malce skrbi, da ne bo zvečer fasal kako blago vročino, ker svečke pa imam.

tako je bilo pri nas iz četrtka na petek. Moj je prinesel domov nahod, še midva s tamalim potem dobila.

Noč pa takale: spala NIČ od NIČ, DIHALA od polnega nosa KOMAJ, Tai pa jaaamral, stokal, jokcal, pa mal jamral med spanjem, potem pa spet od začetka...user posted image , zobki in prehlad skupaj!.

Včeraj je bil on že vredu, jaz pa šele danes. Preživeli!!!!!user posted image

Petrusha...Saj calpol ni le le vročino. Je lahko tudi proti bolečinam pri izraščanju zob, tako da ti ga mora dat. pogoj je le starost otroka 3 mesece!

Kaj pa to...ko sem imela dans hišno lestev pred omaro (ker je omara do stropa), (tista na tri široke stopničke), pa grem iz spalnice, tai ostane pri lestvi, pa pridem v 5 sek. nazaj, Tai pa stoji na prvi stopnici in smeh do ušes!!!!!!user posted image
No, in potem sem stala zraven, da ne bi padel in je sam splezal do najvišje stopnice, se na vrhu držal za ročaje in se tak smejal...user posted image No, potem še je vajo nekajkrat ponovil.user posted image

pumpkin... Tai je pri 7 mescih kar naenkrat zavrnil flaško. Pač ni je več hotel, mleka ali kašice. Le pije še iz flaške, tekočino.

petrusha...
noseča, tamali, pa še selitev!! pa še tvoj na terenu občasno!! Kapo dol!!!!! A se selite zaradi povečanja družine, ali ste se tako ali tako mislilii???

čebeli..ti pa kar v akcijo!!user posted image

Še 2 meseca, pa služba....

Končno smo trije:)

Neposredna povezava do sporočila: 593
3.10.2009 17:27:39   
5ra_28

Ejte...a ima katera za otroka tisto 'igračo', ki jo kao potiska otrok, da hodi z njo?? Veste, kaj mislim...saj lahk dam link od Toysa, kjer je to, sam se mi ne dauser posted image . Ni hojica, ampak potiska otrok to.

A se obnese???

Končno smo trije:)

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 594
3.10.2009 17:35:22   
tasa.m
Midve sve pa danes sami, moj ima gužvo na šihtu pa že cel dan dela. Upam, da naju jutri zato kam odpelje.
Pumpkin, mi imamo flaško že od vsega začetka, najprej je pila komarčkov čaj, občasno pa moje mleko (če smo kje bili), kasneje pa tudi AM, če me ni bilo doma, pa da je nastala panika. Zvečer pa ni nikoli hotela flaške, zdaj sem pa slučajno probala, pa je popila kar 250 ml, in zato ji kar vsak večer pred spanjem pripravim flaško (to počnem dober teden). Kolk časa bo pa hotela tako jesti, pa je samo vprašanje. Imamo pa TT-jevo flaško in jo ful lepo zagrabi, aventove so bile pri nas najslabše.

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 595
3.10.2009 17:38:43   
tasa.m
IZVIRNO SPOROČILO: 5ra_28

Ejte...a ima katera za otroka tisto 'igračo', ki jo kao potiska otrok, da hodi z njo?? Veste, kaj mislim...saj lahk dam link od Toysa, kjer je to, sam se mi ne dauser posted image . Ni hojica, ampak potiska otrok to.

A se obnese???

Ja ja, jast vem kaj misliš, meni se ful dopade, in jih kar pohvalijo. Jaz bi ji nabavila kar otroški voziček za punčke in bi kar to potiskala, ker bi bil še kasneje ful uporaben.

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 596
3.10.2009 20:10:37   
petruscha
IZVIRNO SPOROČILO: 5ra_28

Petrusha...Saj calpol ni le le vročino. Je lahko tudi proti bolečinam pri izraščanju zob, tako da ti ga mora dat. pogoj je le starost otroka 3 mesece!  grem v ponedeljek iskat v drugo lekarno tale Calpol, upam da ga dobim, ker se mi mali ful smili, ker ga res zelo matrajo tile zobki

Kaj pa to...ko sem imela dans hišno lestev pred omaro (ker je omara do stropa), (tista na tri široke stopničke), pa grem iz spalnice, tai ostane pri lestvi, pa pridem v 5 sek. nazaj, Tai pa stoji na prvi stopnici in smeh do ušes!!!!!!user posted image
No, in potem sem stala zraven, da ne bi padel in je sam splezal do najvišje stopnice, se na vrhu držal za ročaje in se tak smejal...user posted image No, potem še je vajo nekajkrat ponovil.user posted image naš trenira hojo po stopnicah, tako da ga moram z eno roko držat in to ponavlja v nedogled  (pri vhodu v hišo imamo 3 stopnice). Še dobro, da nimamo nobene lestve v bližini, ker bi jo verjetno tudi naš kar napadeluser posted image user posted image .

...

petrusha...
noseča, tamali, pa še selitev!! pa še tvoj na terenu občasno!! Kapo dol!!!!! A se selite zaradi povečanja družine, ali ste se tako ali tako mislilii??? Zaenkrat smo še pri meni doma, vendar pa že kar nekaj časa packava skupaj hišo, tako da za 1.maja mislim biti v novi hiši, se pravi pred rojstvom user posted image . Mojega dragega že od 23.avgusta  ni doma, na dopust pride 7.decembra za tri tedne in potem domov-domov konec februarja. Ni lahko brez njega, samo imam doma res zlato mamo, ki mi res ogromno pomaga. Res pa je da moja diploma še čaka, ker enostavno ne sfolgam vsegam, ker delam na tem, da se čimprej vselimo. 3 tedne nazaj sva z mojim očetom posadila 60 cimpres, ta teden sem imela mizarja v hiši (mi je delal stopnice), pride pa še montirat vrata, pa za ograjo na hodniku sem zmenjena čez 14 dni, pa ograje na balkonih, drug teden moram v nabavo po štekarje, ko pride moj dragi na dopust greva kuhinjo kupit in dnevno ,... skratka skrbi še in še. Sem včasih čist hin res, ampak bo pa potem luštno ko bomo čisto v svojem domeku.

Še 2 meseca, pa služba.... user posted image user posted image grem na čisto novo delovno mesto in samo je HB bližje domu.

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 597
3.10.2009 20:28:05   
pumpkin23
Ah tele flaške. Moj user posted image je bil prvi mesec in pol na flaški ker je bil prešvoh da bi vlekel iz zize, in sem si tako skos pumpala. Od takrat ko sva prešla samo na dojenje, sem se bala uporabljati flaško in je pil po žlički. Ko pa sem mu okoli 6meseca ponudila ponovno flaško ni znal več piti iz nje. Tako da ma zdej za tekočino tiste flaške k nič ne teče vn če jo obrneš od nubiya. Drugače mam pa tud jaz tisto TT flaško. Je pa tud to da našuser posted image spije vsega ene 30-50ml vode na dan.

Neposredna povezava do sporočila: 598
3.10.2009 20:31:09   
pumpkin23
Aja pa petruscha svaka cast da sfolgas vse to sama. Sej res da so stari starši res zakon če so v bližini. Kako pa kej na to gleda user posted image

(odgovor članu pumpkin23)
Neposredna povezava do sporočila: 599
3.10.2009 20:45:58   
blackcoffee
IZVIRNO SPOROČILO: čebeli

Ahjoj, še tole sem pozabila...iztužiti se...

Joj, včerej sem končno šla na pevske vaje, prvič mislim da odkar sem rodila...in je moj pazil doma...potem pa pridem domov, in ga najdem rahlo okajenega s tamalo v naročju, k sta žurala s Sidarto, pa Cranberrysi in Kreslinom...matr, sem bla jezna!user posted image user posted image user posted image Ma tut enkrat ne more normalno merkat mule...Drgač pa...user posted image kakšen zmaj sem, de si mora tist večer, ko je sam, takole sangrijo prvoščituser posted image

ja.. če bi očetje preživeli toliko časa s svojimi otroki, kot me, bi se tudi drugače obnašali do njih. jaz sem doživela to, da je dal gromkega s postle v pižami na tla, da se je plazil in da je sam lahko med tem, ko sem jaz zajterk pripravljala, spal v miru dalje.user posted image mene je skor kap, ko sem prišla v spalnico in videla tamalega na trebuščku z začudenim pogledom. to znoriš, ja. sam problem je v tem, da njim to ni nič takega!!!!
ponavljam še enx: če bi sami vložili toooliko truda in neprespanih noči v otroka, kot me, bi bila to čisto druga pesem.

Komaj čakam, da bo vročina sekala! :P

CEPLJENJE DA ali NE?
ARGUMENTI proti: http://www.svood.org/

(odgovor članu čebeli)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?