|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del
30.9.2009 11:18:41   
čebeli
IZVIRNO SPOROČILO: tasa.m

IZVIRNO SPOROČILO: čebeli

Včeraj smo imeli posvetovalnico pri devetih mesecih in je naša pupa v primerjavi z vašimi kar drobižek... velika je 72 cm in težka 8,2 kg. Drugače smo pa zdravi in normalni...user posted image user posted image

Čebeli, a ni bila Doreteja velikanka ob rojstvu, ker naši se kar pozna tistih 57 cm.

Je bila, ja! Z enako mero kot vaša, pa je pri belem dnevu izgleda ugotovila, da sta ji ati in mami ena povprečneža, pa je nehala tko hitr rast...user posted image

(odgovor članu tasa.m)
Neposredna povezava do sporočila: 551
30.9.2009 11:27:27   
*m*o*j*c*a*
ooo čebeli, pol sta pa najini pupi kr zlo skup, sam da je moja manjša 71cm pa težja 8470g..user posted image

no pa imamo: očkovo ljubico (31.12.2008) in maminega sinčka (13.4.2010).. :P

(odgovor članu čebeli)
Neposredna povezava do sporočila: 552
30.9.2009 12:16:12   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *m*o*j*c*a*

ooo čebeli, pol sta pa najini pupi kr zlo skup, sam da je moja manjša 71cm pa težja 8470g..user posted image

Mi smo tut v vašem rangu user posted image .

(odgovor članu *m*o*j*c*a*)
  Neposredna povezava do sporočila: 553
30.9.2009 12:23:52   
pumpkin23
Mi smo pa cist izven normalnih meruser posted image . Sm ga učeri doma tehtala in ma 7800g in 74cm. Mal me skrbi ta njegova teža, ker je v 2 mesecih dubu sam 500g. A je to normalno? Kok so kej vaši user posted image gor dobil? Pa naš še nič ne plazi, se samo svalka zdej kak mesec. Je pa res da mi zadnje čase ful zavrača hrano. Prej smo pojedli tud že cel jogurt zdej mu komi zbašem 5 žlic v usta.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 554
30.9.2009 13:07:38   
december28
cebeli: no, jaz sem pa glih imela namen vas malo povprašat o plavalnem tečaju user posted image - če katera hodi in kako je...
Mi smo ga včeraj izpustili in gremo prvič jutri, potem pa naprej ob torkih...

(odgovor članu pumpkin23)
Neposredna povezava do sporočila: 555
30.9.2009 16:48:39   
čebeli
pumpkin, naša flenča je v mal več kot  enem mesecu pridobila SAMO 190g (sem jo prejšnji mesec tehtala v porodnišnici, ko je dobila bratrančka), tko da za 2 meseca 500g po moje tudi ni panike.

Prvi trdi čeveljčki: mi jih še nimamo in jih še nimam namena kupit, sem pa mnenja, da je te treba sprobati v trgovini in ne na blef kar ene z neta snet...Tako da bomo, ko bo res treba šli po kake cicibanke, al bom pa tudi takrat kako cenej varianto iskala...glavno, da je ne bojo kje tiščale.

Kategorija peresno lahkih mulk in mulčkov...user posted image poleg moje,  so člani(ce) še Otikina in mojčina mulkica...wellcome!

plavanje: nam je blo zakon, smeh in ploskanje,zvečer je bla potem lačna kot volk, ponoči pa je spala ko angelček...

(odgovor članu december28)
Neposredna povezava do sporočila: 556
30.9.2009 18:59:40   
petruscha
Čebeli: Kje si bila na plavanju? A v Dolenjskih Toplicah?

(odgovor članu čebeli)
Neposredna povezava do sporočila: 557
30.9.2009 20:26:48   
mamabranka

Kategorija peresno lahkih mulk in mulčkov...user posted image poleg moje,  so člani(ce) še Otikina in mojčina mulkica...wellcome!

Z Vidom se javljava na dolžnost: 71cm in 8,2kg

ČEVELJČKI: mi smo kupli prve sandalčke pri 6mesc. ker se je že postavljal na noge, pa smo mu moral gležnje zaščitit, sedaj pa imamo ActivFit copatke, čist navadne iz blaga, z višjim robom, zarad gležnjev.

Našemu Razgrajaču Eneju, se je na Miklavževo pridružil še en razgrajaček Vid.

(odgovor članu čebeli)
Neposredna povezava do sporočila: 558
30.9.2009 23:36:45   
Tedi77
Tudi moja Neža ni večja od 69,5 cm in težja od 8100 g. Sicer pa zdrava, živahna in z veseljem poje vse, kar ji ponudimo. So pač različni, ti naši malčki.  

(odgovor članu mamabranka)
Neposredna povezava do sporočila: 559
1.10.2009 8:39:46   
čebeli
IZVIRNO SPOROČILO: petruscha

Čebeli: Kje si bila na plavanju? A v Dolenjskih Toplicah?

Tako je, v Balneji! Ob treh...so pa zaenkrat tri skupine in bojo odprli novo (ob petih), če se še kdo odloči priključit...

(odgovor članu petruscha)
Neposredna povezava do sporočila: 560
1.10.2009 8:42:36   
5ra_28

IZVIRNO SPOROČILO: mamabranka

Z Vidom se javljava na dolžnost: 71cm in 8,2kg

Tai na raport...user posted image
74/75 cm (domač meter mal pred 10.mesci, pri 9.mescih pri zdravnici pa 70,5 cm), in
8,3 kg (domača vaga -II- , pri 9.mescih pri zdravnici 8,05 kg).

Mi pa tudi zadnje noči slabo spimo. No, saj spimo, sam prebuja se stokrat in kar neki jamra in včasih zakriči kar med spanjem. Nimam pojma kaj mu je. Pa mu dajem za pit in vedno pije. Včasih noče niti dude. Jo prav ven vrže in usta odpira, da mu dam za pit. Sam niso zobki, je to začel že pred dvema mesca tak ponoči kdaj zakričat, pa še jih kar ni (novih, no). Me je zbudil ob 7.30, in zdaj sva hotela it ven, kot greva vsako jutro takoj po zajtrku, pa je bil fuuul zaspan, pa sem ga položila v posteljico in je takoj zaspal.user posted image Očitno mu ful manjka spanca.

Včeraj popoldan, ko pa je bil že tudi zaspan, pa je šibal po stanovanju po vseh 4 in mu je rokica kar spodletela ali kaj ne vem in je padel z obrazkom na tla (to je nekje 5-10 cm), pa to se mu je že zgodilo par krat, ko je zaspan, ampak si je nad obrvijo mal presekal, pa še zgornjo ustnico si je znotraj presekal (očitno z zobki). In je imel včeraj hansaplast nad obrvijo, je bil kot bolnik.

Moj pa je prehlajen, dans že jaz nekaj smrkam, če vsi trije zbolimo, bo pa res 'lep' vikend. user posted image

Jaz grem tudi nazaj ajo, ajo.user posted image

Končno smo trije:)

(odgovor članu mamabranka)
Neposredna povezava do sporočila: 561
1.10.2009 8:44:16   
5ra_28
Aja, Tai ima jutri 10 mescev, pa Tjaša tudi , a ne Arupnik??? Maa, gre hitro čas.

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 562
1.10.2009 9:11:34   
čebeli
Ah, 5ra, mogoče ima pa Tai ponoči kake hude sanje...ne vem, js našo v takih primerih sam mal stisnem in polupčkam, in mi spi naprej...sam ona spi pri nama na postli, če bi bla v postljici, bi tole bolj težko izvedla (po 9 mesecih se mi ne bi dalo več skakat iz postle ob kakem njenem stokcuuser posted image )...

Ranice: Doroteja je včasih tudi kar opraskana...nazadnje sem jo jaz po nosku, ko sva imeli nezgodo s kahlico...Je lepo kakala in sva šli potem kakce strest v školjko in mi je zraven še ona skoraj ušla iz rok. Pa sem vrgla prazno kahlo in jo lovila in ji nardila pikico na nosku (ti grdi nohti!)...mal je nardila šobico, pol je bilo pa ok. Zdej jo mažem z Bepantenom plus, zalimam je pa ne, ker se tako hitrej celi.

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 563
1.10.2009 9:26:50   
5ra_28
čebeli...pa ja, saj sem že pomislila na sanje, ker če ga vzamem gor in potolažim, je takoj ok, sam kaj za vraga bo sanjal slabega, saj se mu nič slabega ne dogaja. user posted image .

Sem mu tudi jaz namazala včeraj z Bepanthen plus, pa piše v navodilih, da ne sme prit v stik z očmi, pa ker ima res blizu očk, pa si lahko z rokicami...zato je imel hansaplast gor. Dans več nima.

(odgovor članu čebeli)
Neposredna povezava do sporočila: 564
1.10.2009 10:52:20   
december28
Čebeli: Hja, imam še eno vprašanje - ste kupili neoprenske hlačke ali obleko.
Kolegica mi bo namreč posodila hlačke, pa ne vem če ni obleka v bistvu bolj fajn zdaj jeseni, ker ga celega greje...user posted image  

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 565
1.10.2009 12:44:02   
arupnik3
ojla ojla
evo kategorija lahkih otročkov
Tjaša 74cm  in 9100g

ja tudi tjaša bo stara 10 mesecev sploh ne morem verjet sicer naša že hodi in zgleda kot že velika punca
dons sm bla po nakupih sm šla po take copatke in čeveljčke za tjašo pa pol sm še pouno novega kupla seveda zanjo pa mal po fasngo in je dopoldne minil zdej mam pa itak po stanovanju katastrofo tko da bomo mal pospravlali zunaj je itak user posted image vreme tko da....
v nedeljo ima pa tašča 50 let pa bo spet pestro
fajn se mejte

Neposredna povezava do sporočila: 566
1.10.2009 19:54:08   
čebeli
IZVIRNO SPOROČILO: december28

Kolegica mi bo namreč posodila hlačke, pa ne vem če ni obleka v bistvu bolj fajn zdaj jeseni, ker ga celega greje...user posted image  

Nismo imeli nobene neoprenske zadevščine...je bila dovolj plavalna plenička. Sem mislila, da oni posodijo te hlačke, ker obroč tut...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 567
1.10.2009 19:58:51   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: december28

Nismo imeli nobene neoprenske zadevščine...je bila dovolj plavalna plenička. Sem mislila, da oni posodijo te hlačke, ker obroč tut...user posted image

Mi smo kupili samo hlačke, ker važno da mehur in ledvičke ščitijo. Spodi ji pa vseeno še plavalno pleničko oblečem, da je za ziher, ker zdaj v Čatežu je imela samo pleničko gor pa se nam je nesreča v bazenu zgodila in ni bilo preveč lepo user posted image ... hlačke pa vseeno vse skupaj še malo stisnejo in je bolj nepropustno vse skupaj. Drugače pa tam kamor gremo mi plavat posodijo neoprenček in fredov obroč ... JEEEEJ ... jutri začnemo spet s plavalnim tečajem ... komaj čakam!!! user posted image

< Sporočilo je popravil Otika -- 1.10.2009 19:59:12 >

(odgovor članu čebeli)
  Neposredna povezava do sporočila: 568
1.10.2009 20:50:36   
Ana Luna
IZVIRNO SPOROČILO: pumpkin23
Ana Luna nas pikec je tud nekoliko v zaostanku v razvoju in je vse ok in ne delam panike. Pac se ne razvijajo vsi enako in jih ne moremo primerjat med sabo. Tako kot eni tu so ze shodili, nas pa se se splazu ni.

pa saj moj jaši sploh nič ne zaostaja. to se je rodilo samo v moji neumni glavi. čisto vse je o.k. P ga je še celo pohvalila, da zelo 'bistro gleda' in da mi ni treba bit nič v skrbeh. user posted image
Kar pa se tiče plazenja - ne se sekirat! se pač ne bo plazu! nekateri to fazo spustijo.
in tudi govor pri nas napreduje. zadnje dni se nam je kar odprlo, tako da me včasih že ušesa bolijo ... user posted image na kahlico pridno kakamo naprej, lulamo pa kar v pleničko.

zanima me, kje vam spijo vaši malčki? v svoji posteljici? pri nas se je zgodil nek preobrat user posted image , posteljica je že nekaj tednov prazna, jaši pa kraljuje v sredini najine postelje ... ne vem, kako ga naj navadim nazaj na posteljico. res pa je, da tudi nama dvema paše, da se crkljava ob njem. ampak vem, da to ni prav ...

(odgovor članu pumpkin23)
Neposredna povezava do sporočila: 569
1.10.2009 21:41:13   
blackcoffee
IZVIRNO SPOROČILO: Ana Luna
zanima me, kje vam spijo vaši malčki? v svoji posteljici? pri nas se je zgodil nek preobrat user posted image , posteljica je že nekaj tednov prazna, jaši pa kraljuje v sredini najine postelje ... ne vem, kako ga naj navadim nazaj na posteljico. res pa je, da tudi nama dvema paše, da se crkljava ob njem. ampak vem, da to ni prav ...

men se to zdi čisto ok. sorry, tudi mačka ne nese svojih mladičev v drug prostor ali v kot spat. user posted image (gromki je do 6 meseca spal v moji postelji).
je pa res, da je tud mene skrbelo, kako bo, ko bo čas za ločeno spanje.  kriva sem seveda sama, ker nisem zdržala, saj sem ga navadno ob svojem odhodu v posteljo, vzela iz postlice, ga previla podojila, saj se je navadno v tistem času sam prebudil. no, potem pa ga nisem več dajala nazaj v njegovo posteljo.
toda! nastal je problem. in sicer ta, da se jaz nisem naspala in sem bila konstantno utrujena. zdaj že nekaj dni prakticiram novo metodo - v kolikor se prebudi, ga podojim in ga dam takoj ko zaspi, nazaj v njegovo posteljo. tako prespi 3/4 noči sam. jaz pa si tudi odpočijem. nekje med 5. in 6. uro zjutraj se začne premetavat - pa ga takrat vzamem k sebi. seveda zaspi takoj z zizo v ustih. potem pa spi z menoj do jutra do 8h ali 9h.
tako sva oba srečna in zadovoljna. user posted image
ko pa je tatko na obisku pa je isto. le da potem ob jutrih vlada na postelji prostorska stiska. gospod sin naju zrine vsakega ob svoj rob postelje, da lahko nemoteno počenja vragolije in akrobacije. user posted image user posted image

- mi2 pa nič ne bova šla na plavanje. user posted image

- kdaj pa je treba začeti obuvati otroku čeveljčke. ko že zna hodit, ali ko se uči hodit. user posted image najbrž drugo, kaj?
huh, potem bo treba počasi zavit v trgovino s šuhi.

< Sporočilo je popravil blackcoffee -- 1.10.2009 21:45:50 >

Komaj čakam, da bo vročina sekala! :P

CEPLJENJE DA ali NE?
ARGUMENTI proti: http://www.svood.org/

(odgovor članu Ana Luna)
Neposredna povezava do sporočila: 570
2.10.2009 8:27:28   
tasa.m

Pred enim mesecem sve midve z Laro spale skupaj (moj se je takrat odselil iz sobe, ker je bil drugače čisto neprespan), ker se je non stop zbujala in je bilo meni lažje, da sem jo potem sam priklaplala na zizo, kot da bi non stop vstajala in jo dajala iz posteljice in v njo. Zdaj, ko je v svoji sobi je pa v posteljici in ni bilo nobenega problema, saj ponavadi, ko čez dan zaspi, spi tudi sama v sobi oz. predno greva midva spat je bila tudi sama, tako da jo to sploh ni oviralo. Če se pa zdaj zbudi 3X gre pa spet v najino postlo in potem lepo spimo do jutra (pri nas tudi potem Lara kraljuje na sredini) oz. če se zbudi po peti uri tudi vedno pristane v najini postli, ker gre potem že "tata" v službo in imave celo postlo zase.

Glede čeveljčkov pa tudi mene zanima, sicer naša še ne dela korakov, se samo postavlja, tako da imave verjteno še čas.

Začnite in končajte dan z nasmehom, saj vas nič ne stane, marsikomu pa polepša dan.

(odgovor članu Ana Luna)
Neposredna povezava do sporočila: 571
2.10.2009 12:29:07   
uršula83
Evo pa še naše čist uradne mere od dohtarja pri 9 mesecih: 76cm in KOMAJ 8500g.
Tko de je tut naš suhec proti drugim, sam poje pa ful!

čakamo že drugi zakladek

(odgovor članu tasa.m)
Neposredna povezava do sporočila: 572
2.10.2009 13:32:39   
petruscha

pred dobrim mesecem, ko je moj user posted image šel papa, za nekaj časa, sem premaknila najino posteljo tako, da če bi mali kaj lezel ven iz posteljice, da bi padel na mojo posteljo. Pa se je začelo: zbujanje večkrat ponoči, jok,...tako, da sem ga vzela k sebi v posteljo. Mali je spal brez problema naprej, jaz happy, ker se je končno hotel crkljati pri meni. Ampak jaz se nisem nič naspala, tako,da sedaj že 14 dni spi zopet v svoji posteljici. Božam  ga, večkrat pridem nazaj v spalnico in ga polupčkam in tako zaspi, ponoči pa stopi v akcijo teta duda, vendar se jo je že tudi odvadil.
Ga moram kar navadit, da spi v spoji posteljici, ker pričakujem novega user posted image , tako da bo moral Leon pančkat v svoji sobici, pa še selili se bomo, jao, jao.....
Izjema je današnja noč, ki je bila prva neprespana,...tudi pri meni ni hotel spati. Se mi je zgleda včeraj prehladil, ko je ful pihalo, ker mu teče iz nosa nenormalno in še zobki ga matrajo, pa čeprav ni še nobenega.

Zdajle spi, vendar verjetno ne za dolgo.

Pa še eno vprašanje: a ste ve dobili sirup CALPOL brez recepta ali z receptom, ker men ga v lekarni noče dat. Vročino ma dlih na meji, vendar pa me malce skrbi, da ne bo zvečer fasal kako blago vročino, ker svečke pa imam.

(odgovor članu Ana Luna)
Neposredna povezava do sporočila: 573
2.10.2009 13:33:26   
martka
čevlji ko ŽE hodi...
zdaj pa čim bolj mehki copatki- takšni kot jih imamo, smo vidle na trojanah...
kot bi hodili bosi!

Zazri se v otrokove oči, ničesar globljega ne boš našel.

(odgovor članu uršula83)
Neposredna povezava do sporočila: 574
2.10.2009 13:37:54   
martka
calpol dobiš brez recepta in ga uporabiš, ko je vročina nad 38,5
prej telesu z zbijanjem samo škodiš. bolje je dat kisove obkladke na podplate. vinski pol vode pol kisa, jabolčni nerazredčen!

Zazri se v otrokove oči, ničesar globljega ne boš našel.

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?