afnica mala
|
corti- turnusi za starše se mi zdijo rs slaba stvar. Vidim pri sestri kako je težko, ko dela v turnusu. Sploh pri otroku, ki je starejši in je treba vsak dan z njim delat za šolo Neli pa zdaj oči še enkrat previja, potem pa gre spat. Danes se je skoraj uro dlje crkljala, ker je ob pol šestih v abtu zaspala in spala 1h- sva uspela glih fajn vse popravit Mi smo vsi zdravi, če bo vse prehlade tako prenesla, bo super. Smrkelj ja, pa brez kašljanja, vročine, nočne budnice... Čez teden dni bo pa že Neli imela 1 leto in tudi obisk pri p. Sem se odločila, da jo prosim naj je ne cepi. V soboto imamo praznovanje s 30 ljudmi (če bodo vse zdavi in prišli) in kakšna reakcija na cepivo ni zaželena. Me pa zanima koliko je naša punca težka. Jaz sem natehtala 8400g, upam, da tam pokaže kaj več. Je pa zelo zrasla. Skoz hoče vstajat, ampak še vedno malo pomoči pri visokih oporah. Zdaj že reče zajček, igračke, mama, oci, baba, papa, čau, auto, pokaže z rokico ni-ni, ko nečesa ni, ve pa kje so zvončki, zajček, nosek, rožice, trava, kamni, vrata, pečka, Neli,padu (padlo na tla) ......, ve kdaj piha veter in pada dež. Uglavnem še včeraj sem se sekirala in tarnala prijateljici, da je punca malo zadaj (s hojo in hrano- to mislim, ko moram še večino stvari pasirat, drugače noče jesti), ampak res sem grozna. Vikend kasneje- po praznovanju r.d. pa gremo verjetno na morje. Radi bi šli za kakšne 3 ali 4 dni v hotel, da me steežejo in pospravljajo za nami . V poštev pride Bernardin ali Strunjan, ko imajo bazenske komplekse. Tudi, če imajo bazen in še kakšen otroški bazen. Neli pač ne bo namakala ritke, bo pa brcala z nogami in rokami. Pa ji bo ziher vseeno fino. lovely- v katerem hotelu ste bili vi spomladi? Kaken je bazen? Al katera drzga kakpno dobro idejo za mlade družinice? Lep vikend vsem skupaj
|