|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del
2.10.2009 21:22:44   
yania
Ma ja, sej imaš prav, danes mu bom dala sirup...škodit ne more..ma mi je že prav tečno s temi sirupi ga matrati...

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 3326
2.10.2009 21:27:36   
yania
Persida, jaz sem Timona mazala z Justovo kremo-materina dušica, pa sem najprej pomislila, da je na to reagiral, nakar mi zdr.reče, da bi potem v predelu prsnega koša se kaj pokazalo, ne na rokici in stegnu.user posted image
Se pa mislim da dobi tudi od Bebivala, al kaj je že ena znamka, mi je danes kolegica rekla, da je pri svoji imela, in še danes ima,,,je prav napisano da je tudi za dojenčke...prav materina dušica, pač za prehlade

Inhalator, dobiš ga v Hospitaliji ali Sanolaborju, mogoče kaki lekarni....ma dobra zadeva je res...mi smo to kupili že pri Naji,,,takrat je stal enih 17.000 Sit, se mi zdi....daš noter fiziološko  in je to to...v lekarnah sicer ena olja za noter prodajajo, samo mi je svetovala naj samo fiziološko za tako male....jaz dam mal kamilčk noter...samo ne vem, zakaj se nekaj spomnim, da ni glih fajn kaimilic vdihavat...ma eni pravijo tako eni tako...morm mal na netu pogledat...

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 3327
2.10.2009 21:28:16   
Yania mi lahko poveš kakšen spuščaj je imel si mogoče videla moje slikce na FB ko sem jih dala gor ko je Lia imela spuščaje??Kaj podobnega?

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 3328
2.10.2009 21:31:29   
Najaa
PERSIDA, jaz imam tudi to materino dušico od Justa. Sem tudi že mazala Niko, zdaj je pa tukaj nimam s sabo in sem tak jezna. user posted image Pa bi obe punci morala namazat, ker Tija še vedno ful kašlja, Nika pa ima poln nosek in malo težje diha.

yania,a prav potem, ko je pojedel skutko, se je to pojavilo? Jaz sem tud skeptična s temi skutami ravno zarad vseh dodatkov... Sam praviš, da si dala tisto od LM? Tista naj bi bila bolj natur kot Fruhtswerge.

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3329
2.10.2009 21:36:18   
trinity22
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Po navodilih P user posted image je Nika danes prvič dobila gluten. In sicer žita s sadjem. Za enkrat vse štima.
Je pa zato moj fulk bogi, ker ga matra alegrija. Je reku, da je tak hudo, da naj bom pripravljena, če bo treba po injekcijo. user posted image user posted image A kera ve, kaj zdaj cveti? Tašča pravi, da ambrozija.
Aja, spali smo grozno. Šele od 4h malo, do takrat pa sva Niki ene 5x čistila nosek, celo s sesalcem sred noči. user posted image Revček ni mogla spat zarad zamašenega noska. Dop je bila cela tečkasta in kot da bo vročino dobila, ko se je naspala pa je bila že boljša.

ojoj Najaa bogi tvoj in Nikicauser posted image user posted image user posted image , da se čiprej pozdravita

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3330
2.10.2009 21:36:26   
trinity22
yania user posted image user posted image user posted image user posted image za tebe in za Timona

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3331
2.10.2009 21:39:39   
yania
[link=http://www.najdi.si/redirect/multimedia.jsp?redirect=Tod25wCLmE5woECPpYgHdth9YDSSg6GRJEJSn3%252BX8AB0g5aHSO0OKQrw6766Xn%252FL%252Fl1MhBOid9OIPaS427wOi0UvjZ1Xxmltv4WMyMeEPM8%253D&resulturl=Tod25wCLmE5woECPpYgHdth9YDSSg6GRJEJSn3%252BX8AB0g5aHSO0OKQrw6766Xn%252FL%252Fl1MhBOid9OIPaS427wOi0UvjZ1Xxmltv4WMyMeEPM8%253D&refurl=Tod25wCLmE5woECPpYgHdu4uxUfuVr%252BM9x8%252FxmSs2oyy19DwWPh66xmXAljNN31Z&q=sadna+skutka+marelica&contenttype=image%2Fjpeg&o=0][/link]
ma taka embalaža, samo da je skuta, a veš ko imajo še borovnico?...to ima Naja in jaz tudi rada....pa sem mu dala ob 17ih, pa sej sem prej popoldan mislim da že pisala današnji jedilnik....mah, trenutno se mi zdi ful grozna situacija, sej mogoče je le prehodno,,,,kaj vem...mama kot mama se ustraši...mal me je zmedlo...
Sem pa povedala, da je cel dan pil grojzdjev čaj, ene 3 dcl, pa je rekla, da grojzdje ni na listi ful alergenov, bolj maline, pa ne vem kaj je še naštela...ah,..

Cita, ma se ne spomnim....poglej na tisti strani, k sem prej link dala...mislim, da je dobro opisano...čaki grem na FB pogledat...a je še gor tvoja slikica...lahk mi na ZS pošlješ tvojo telefonsko, pa ti pošljem slikico, kako je imel Timon...

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3332
2.10.2009 21:40:26   
yania
http://www.l-m.si/upload/fotogalerija/v/jogurt_sadni_marelica_1.3_160g_net5.jpg

to je skuta...kaj pa je prej naredil z linka?????user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 3333
2.10.2009 21:44:38   
yania
jooj, kaj sem se zdej spomnla, .,,,dopoldan sem si v 2 dcl vode dala 2 žlički cedevite in en kalcij forte...pa sem Timonu dala dve žlički tega v kompotek,,,,mater   ziher je to, a?..,,,

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 3334
2.10.2009 21:45:47   
yania
grem ajat dat otročke...pridem nazaj...

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 3335
2.10.2009 21:47:50   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: yania

to je skuta...kaj pa je prej naredil z linka?????user posted image user posted image user posted image

to ni skuta. to je jogurt. user posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 3336
2.10.2009 21:58:10   
yania

ma ja vemuser posted image ..sej sem prej napisala, da je taka embalaža, samo da je skuta no....user posted image ...skute pač ne najdem na spletu...

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3337
2.10.2009 22:00:35   
yania
Cita, ma ja, nekaj podobnega je bilo...kaj vama je tudi hitro zginlo?...
sem se odločla, da mu ne dam še sirupa...bom vidla, kak bo, ko se zbudi ponoči...ma nočem ga kr neki filat..
vem, kako je s temi antihistaminiki...pol si še bolj zaspan......pa itak en kup stranskih verjetno...bom vidla...

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 3338
2.10.2009 22:01:59   

sem se odločla, da mu ne dam še sirupa...bom vidla, kak bo, ko se zbudi ponoči...ma nočem ga kr neki filat..
vem, kako je s temi antihistaminiki...pol si še bolj zaspan......pa itak en kup stranskih verjetno...bom vidla...

aha drugače sm ti poslala ZS...naši to zgine v roku 15-20 minut sedaj trkam imamo mir...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 3339
2.10.2009 22:03:28   
Najaa

ma ja vemuser posted image ..sej sem prej napisala, da je taka embalaža, samo da je skuta no....user posted image ...skute pač ne najdem na spletu...

aja sori. user posted image ja, sej vem katero misliš. Tiste male 50 ali 60ml.
Lahko pa, da je res od cedevite, to je še bolj verjetno.

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 3340
2.10.2009 22:03:59   
Naja upam da se čim prej pozdravite Nikica in seveda možek da bo kmalu bolje...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3341
2.10.2009 22:05:27   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: cita

aha drugače sm ti poslala ZS...naši to zgine v roku 15-20 minut sedaj trkam imamo mir...

cita a po tistem se je še kdaj ponovilo?

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3342
2.10.2009 22:08:00   

IZVIRNO SPOROČILO: cita

cita a po tistem se je še kdaj ponovilo?

imela še kakega kdaj ampak sedaj ponovno mir takrat dobili kapljice pa dajali 4 dni pa ne vem no akj naj rečem sedaj jemo še več kot prej pa trkam je ok...nimamo trenutno nič mogoče kakega malega ampak ni nič res...upam da tako vstane je rekla da je mogoče samo kaka taka pošiljka česa prišla pa je bilo kaj takega noter da bi bilo krivo kar smo jedli...ne vem...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3343
2.10.2009 22:09:04   
yania
Cita, sem ti poslala, samo v živo je blo to videt huje, velik hujš...kot bi res v koprive padel...
mislim da je to to, kot opisuješ, kako tudi pri vas izgine...ma a ni grozno, ko ne veš...
Sej sem vprašala, če je lahk kaj še na dihalih ali kaka druga reakcija, pa je rekla, da ga naj opazujem, samo da ne verjame, da bi kaj hujšega bilo, če je res tako nahitro izginilo...upam...

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3344
2.10.2009 22:09:09   
Yania ja podobno je a ne??pa še ima kakšnega???ker naši so zginjali po 15-20 minutah...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3345
2.10.2009 22:12:37   
yania
Ma glej, popoldan sem ga dala spat in mu odpnem rutko, kot slinček (plišast z DMja), ki ga je imel gor glih 5 minut po mojem, k je šel potem ajat, no in mu odpnem, pa vidim tam kjer je bilo zapeto ful rdeč flekec, pa sem rekla: kaj, a tako te je ožulilo, pa gledam ko butec tisti slinček in mi ni šlo vkup, kaj ga je tako nažulilo,,,lahko da je bilo to že to...ko potem ko se je zbudil ni bilo več......

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3346
2.10.2009 22:14:33   
yania
Drugače pa je imel še en enak flek prej na rokici (in na stegnu).....samo da je tako hitro šlo, ne morem verjeti...pa vidle sta se še ene 2 pikici, kot bi bilo od komarja pik, ko sem klepetala s sestro, preden sva prišla na vrsto...
Je pa rekla, da je alergija lahko kot male izbočene pikice, ki se čutijo kot proso (prav tako je rekla), al pa takšni fleki kot je imel Timon....eno ali drugo...pa da to fuuuuuulllll srbi..revček mojuser posted image

Ja, nam pa res tule na RR ni nikoli dolgčas...ampak a vidiš, kako enkrat ena kako pove izkušnjo, drugič druga in nam je kar mal lažje pri vseh težavah, a ni takouser posted image

< Sporočilo je popravil yania -- 2.10.2009 22:16:12 >

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 3347
2.10.2009 22:20:23   
yania
Najaa, mene je tudi ful matralo zdej, doma in na morju neka alergija..po mojem je res ta ambrozija...samo ni bilo tolk za tablet, katerih se res izogibam, do februarja, prvega sončka, ko vse ozeleneva, pa je kriza...pa jemljem potem do konca junija, začetek julija..ma je kriza s temi tableti...se telo kar malo navadi, pa nos ni več takšen, kot je bil...ma da kaj zares ovoham, morm ful potegnt zrak, da voham...to je to...
sej pravim, upam da ni kdo od otročkov po mamiciuser posted image ...drugače pa kot pravijo, da je več alergij pri tistih družinah kjer imajo vse sterilno pospravljeno, pa nič hišnih ljubljencev,,,no to pri meni ne bo držalo, mi smo vedno imeli psa, pa ptiče (tudi 5 smo jih naenkrat imeli), pa mačke zunaj,pa hrčka v moji sobi, pa zajčke, pa morske pr..... ma ni da ni..pa tudi ni bilo neki fuuuul pospravljeno...npr.jaz zdej imam res fuuulll, sterilno, proti tistemu, sej veš, ko če imaš psa v hiši so vedno kake dlake kje...

< Sporočilo je popravil yania -- 2.10.2009 22:21:32 >

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 3348
2.10.2009 22:32:31   
yania
Meni se pa sploh ne spi....joj, sem čist v adrenalinu zarad celga dneva no....zdej bom pa še dežurala ponoči...

kaj vse spite danes?...sej prav, stisnite se k svojim najdražjim, k jih imate doma...
no mi2 sva se itak fuuul skregala preden je šel...ne prenesem laži, na kratko...to me pa res obrne....in ne odpustim...ni vredno...kakorkoli,,,z moškimi je težko, če jih ni je še težjeuser posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 3349
2.10.2009 22:44:44   
Najaa
yania user posted image
Sej mojga tud ni. Dela in pride zjutraj domov.

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 3350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?