yania
|
Najaa, mene je tudi ful matralo zdej, doma in na morju neka alergija..po mojem je res ta ambrozija...samo ni bilo tolk za tablet, katerih se res izogibam, do februarja, prvega sončka, ko vse ozeleneva, pa je kriza...pa jemljem potem do konca junija, začetek julija..ma je kriza s temi tableti...se telo kar malo navadi, pa nos ni več takšen, kot je bil...ma da kaj zares ovoham, morm ful potegnt zrak, da voham...to je to... sej pravim, upam da ni kdo od otročkov po mamici ...drugače pa kot pravijo, da je več alergij pri tistih družinah kjer imajo vse sterilno pospravljeno, pa nič hišnih ljubljencev,,,no to pri meni ne bo držalo, mi smo vedno imeli psa, pa ptiče (tudi 5 smo jih naenkrat imeli), pa mačke zunaj,pa hrčka v moji sobi, pa zajčke, pa morske pr..... ma ni da ni..pa tudi ni bilo neki fuuuul pospravljeno...npr.jaz zdej imam res fuuulll, sterilno, proti tistemu, sej veš, ko če imaš psa v hiši so vedno kake dlake kje...
< Sporočilo je popravil yania -- 2.10.2009 22:21:32 >