yania
|
Joj, kap me bo ruknla...ob pol osmih se Timon zbudi, ga grem previt ker je bil pokakan, in vidim dva velika fleka na nogici in rokici... za pomarančo rdeč flek, in noter za oreh bel v obliki rožice in izbočen...halooo....hitr šibnemo na Metelkovo, in me sestra pomirja, da je verjetno bil komar, ko je čist zginlo, sam mal se je še vidlo...pa ji kažem z mobija,ko sem doma slikala...pa pikice so se vidile, kot res od pika...jaz si že mal oddahnem, da HB ni nič drugega, kaka alergija, no pa vseeno gremo noter do dr. in takoj ustreli-urtikarija-alergija na neko hrano ....tipično, da pride in zgine...zdej mava pa 5 dni Claritine sirup, pa dieta...no lahka nealergena hrana....boh pomagi, a lahk še kej gre narobe, ko mojga ni doma... ma zdej pa sploh ne vem, al nej mu dam sirup, al ga je kej pičlo...ma kaj pa če bi bila doma, mal počakala in bi takole zginlo?...sej ne bi vedla....joooj, pa spet vikend ko še vprašat ne morem njegove zdravnice, kako naprej, kaj to pomeni...je pa prej, ko se je zbudil, fuuuulll zajokal....ma sem pregledala sobo, noter sta bila 2 pajkca,,,,sem jih že demolirala...mogoče je bil res pik, a?...ma joooj,,,,