|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del
2.10.2009 0:01:38   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: trinity22

yania in KOKICA čimprej se pozdravita user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 3251
2.10.2009 0:02:47   
felix7
aja, nam datum 11.10. za piknik žal ne ustreza user posted image mi je mož pokvaril načrte. Tako, da če bo obveljal datum za soboto, pridemo tudi mi, sicer žal ne.

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3252
2.10.2009 0:12:09   
felix7

Trenutno zainteresirane in lačne kostanja so (predlagan datum 10.10. ob 14h):
Čebeica Maja - gostiteljica 2+2
Mala Čebelica 2+1
Trinity22 - 2+1 (a pride tokrat kuži? user posted image )
felix7 - 2+1
Persida - 1+2
Najaa - 2+2
Nobady - 2+1

trenutni rezultat: 8 družin za : 0 družin proti user posted image

11.10. ob 14h pa bi lahko prišle:
Čebeica Maja - gostiteljica 2+2
Najaa - 2+2
yania - 2+2
Nobady - 2+1
Lolita23 - 2+1

Kdo še? pocka, Majale, MamaM, piruri, spps, Taša, mediuhec, Koki, Dana, Nina00, helimaša, trezika, cita? Se že vnaprej opravičujem, če sem katero izpustila... Pupa7 bi tudi mogoče prišla.

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3253
2.10.2009 6:46:51   
tasa_m

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3254
2.10.2009 6:51:26   
tasa_m
Dobro jutro. Mi smo gor že od 6h, sicer malo prej iz postelje smo skobacali malo po 6h ko se je podojila. Je bila mnenja, da če mora ati vstat in it slubo, je prav da se zbudive tudi midve. Sicer se nisem strinjala in sem jo cartala ter pokrivala z odejo dol, ampak tist njen cvileč glas (Mb. vedo o čem govorim user posted image ) me je kar iz postelje odnesel.

Zdaj pa je gospodična v stajici, jaz pa sem si kafe skuhala.

piknik .. nas tudi nebo. Tomaž dela vse dneve tak da, žal.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3255
2.10.2009 6:51:28   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Danes sem ,pa neka sentimentalna ratala.Sem mogla it slike od bavcov iz bolnice gledat,ne morem verjet ,da smo tak daleč priguraliuser posted image user posted image user posted image .

Včasih tudi mene kdaj  v življenju kaj preseneti,ohhhhhhhhhhhhhhhh user posted image user posted image .O tem ,pa kdaj drugič.
user posted image user posted image user posted image ja, res. Kapo dol pred vami user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3256
2.10.2009 7:23:36   
Lolita23
Dobro jutro!!!

Najprej

za vse bolane mamice in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da se čimprej pozdravite

za vse, ki ste imeli pregled in ste ga super opraviliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Trinity
še enkrat hvala, ker si mi posodla user posted image

No in tak mi začnemo v ponedeljek plavalni tečaj, komaj čakam.

Zunaj dežuje dober da sem včeraj okne v dnevni sobi pomila, a ne se vsaj lepše vidi dežne kaplje ko gor padajouser posted image user posted image user posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3257
2.10.2009 7:27:33   
Lolita23
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Dobro jutro. Mi smo gor že od 6h, sicer malo prej iz postelje smo skobacali malo po 6h ko se je podojila. Je bila mnenja, da če mora ati vstat in it slubo, je prav da se zbudive tudi midve. Sicer se nisem strinjala in sem jo cartala ter pokrivala z odejo dol, ampak tist njen cvileč glas (Mb. vedo o čem govorim user posted image ) me je kar iz postelje odnesel.

Zdaj pa je gospodična v stajici, jaz pa sem si kafe skuhala.

piknik .. nas tudi nebo. Tomaž dela vse dneve tak da, žal.

S čim kaj sva si to zaslužile, mogoče  sem jaz preveč v preteklosti ponavljala, da taka ura pa res ni panikauser posted image user posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3258
2.10.2009 8:27:54   
PERSIDA
Dobro jutro moje dame.Noč več ali manj prekrokana.Če bomo dan sodili po jutru pol ne bo nič dobregauser posted image .Ja nič alarm ,pridne bit.

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3259
2.10.2009 8:32:05   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23
S čim kaj sva si to zaslužile, mogoče  sem jaz preveč v preteklosti ponavljala, da taka ura pa res ni panikauser posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image no, vidiš user posted image user posted image vse se vrača. Saj men tud prej takšna ura ni bila panika, zdaj pa mi mal je.. zdaj je že EMŠO kriv.. user posted image user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3260
2.10.2009 8:45:53   
Lolita23

IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23
user posted image user posted image no, vidiš user posted image user posted image vse se vrača. Saj men tud prej takšna ura ni bila panika, zdaj pa mi mal je.. zdaj je že EMŠO kriv.. user posted image user posted image

A ko si tak staraaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Lolita23 -- 2.10.2009 8:46:18 >

18.3.2009

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3261
2.10.2009 8:58:48   
PERSIDA
Med vami se jaz počutim ko ena staruklauser posted image ,ko  ste vse takoooooooooo mlade.

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3262
2.10.2009 9:14:29   
yania
dobrojutro...
tudi mi smo imeli 2x pestro ponoči, sicer boljša noč kot prejšnja...Timon je še ponoči ven ruknil čaj s sluzom...božček...kako je bil zabasan,,,še dobro da se zna odkašljati, ko vem, poznam mnogo mamic, še starejših otročkov, ko se ne znajo...ma ta kar vztraja in vztraja dokler mu ne rata ven spravt....

Evo, 2 dni bom sama....oba bolana, mah, bomo že prebrodili...samo to žgečkanje mi gre pa že fuuuuuuuulllll na jetra...ponoči sem vstala in gledala en film na slo 1....nisem mogla bit vodoravno, pa še Timona bi zbudila, ko je tako težko nazaj zaspal....

Kaj boste pa ve kaj počele?...a ni butasto vreme no...user posted image če bi bil sonček, bi vsaj mal več pozitivnosti bilo, tako pa...

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3263
2.10.2009 9:16:26   
yania

Med vami se jaz počutim ko ena staruklauser posted image ,ko  ste vse takoooooooooo mlade.

ma nehaj,,,prav dobra si , da veš...še dobro da ob takem vremenu vsaj ti kako tako pokneš tule na RR, da se vsaj malo nasmejimo....

kaj delata mačkona?...ti kaj zaspita dopoldan?...Timon je že nazaj zaspal...in ne boš verjela..sem iskala kje ima še eno dudo, no in grem zdej pogledat, ko je omagal v posteljici,en cajt je še godrnjal, pa eno dudo v roki, eno pa poleguser posted image ,,,buček...

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3264
2.10.2009 9:25:13   
PERSIDA
Spanje kaj je to.En se kotali po sedežni ko norc ,drugi ,pa drnjezga ,pa ugotavljam kaj bi sploh rad ko mu nič ne fali.Delam se da ne vem kaj so to roke.user posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 3265
2.10.2009 9:30:59   
tasa_m

Spanje kaj je to.En se kotali po sedežni ko norc ,drugi ,pa drnjezga ,pa ugotavljam kaj bi sploh rad ko mu nič ne fali.Delam se da ne vem kaj so to roke.user posted image
user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3266
2.10.2009 9:32:32   
tasa_m
A je še tu katera tak biser kot jaz?? Včeraj sem pozabila ključe od stanovanja v vozičku (upam, da so, ker se ne spomnim kam sem jih dala), voziček je zunaj pred vrati, midve z Lijo pa v stanovanju in ne moreva ven user posted image .
Tomaž pride okoli 18ure, jaz pa dobim obisk čez 15 min. Kul a ne?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3267
2.10.2009 9:57:11   
PERSIDA

A je še tu katera tak biser kot jaz?? Včeraj sem pozabila ključe od stanovanja v vozičku (upam, da so, ker se ne spomnim kam sem jih dala), voziček je zunaj pred vrati, midve z Lijo pa v stanovanju in ne moreva ven user posted image .

Takih biserov kot si ti ne delajo večuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Upam ,da so ključi res v vozičeku.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3268
2.10.2009 9:58:11   
felix7

user posted image user posted image user posted image in kaj boš zdaj? A Tomaž vaju je pa v stanovanje zaklenil?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3269
2.10.2009 9:58:25   
Lolita23

Malo podoben jaz odklenem avto, dam voziček not, pa nimam pojma kje imam ključe, v zadnjem mesecu, smo jih iskal 3x, s tem da jih potem iščejo tudi delavci od tasta , ponavadi so pa na najbolj bednem placu.user posted image

Sej te bojo pa obiski odkleniliuser posted image user posted image user posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3270
2.10.2009 10:06:00   
tasa_m
Takih biserov kot si ti ne delajo večuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Upam ,da so ključi res v vozičeku.
Ja, tudi jaz upam da so v vozičku, ker drugače bodo obiski pred vrati stali user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3271
2.10.2009 10:06:36   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

user posted image user posted image user posted image in kaj boš zdaj? A Tomaž vaju je pa v stanovanje zaklenil?
Ja, Tomaž ko gre v službo zaklene vrata v upanju da imam svoje ključe na mestu kjer bi morali bit user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3272
2.10.2009 10:08:45   
KOKICA32

name ne pozabi....user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3273
2.10.2009 10:12:32   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: yania

Kaj boste pa ve kaj počele?...a ni butasto vreme no...user posted image če bi bil sonček, bi vsaj mal več pozitivnosti bilo, tako pa...

ja, res je butasto današnje vreme...tako kot moje počutje...user posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 3274
2.10.2009 10:12:34   
KOKICA32

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?