Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 2.10.2009 0:01:38
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 yania in KOKICA čimprej se pozdravita
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 2.10.2009 0:02:47
|
|
|
|
felix7
|
aja, nam datum 11.10. za piknik žal ne ustreza mi je mož pokvaril načrte. Tako, da če bo obveljal datum za soboto, pridemo tudi mi, sicer žal ne.
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 2.10.2009 0:12:09
|
|
|
|
felix7
|
Trenutno zainteresirane in lačne kostanja so (predlagan datum 10.10. ob 14h): Čebeica Maja - gostiteljica 2+2 Mala Čebelica 2+1 Trinity22 - 2+1 (a pride tokrat kuži? ) felix7 - 2+1 Persida - 1+2 Najaa - 2+2 Nobady - 2+1 trenutni rezultat: 8 družin za : 0 družin proti 11.10. ob 14h pa bi lahko prišle: Čebeica Maja - gostiteljica 2+2 Najaa - 2+2 yania - 2+2 Nobady - 2+1 Lolita23 - 2+1 Kdo še? pocka, Majale, MamaM, piruri, spps, Taša, mediuhec, Koki, Dana, Nina00, helimaša, trezika, cita? Se že vnaprej opravičujem, če sem katero izpustila... Pupa7 bi tudi mogoče prišla.
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 2.10.2009 6:46:51
|
|
|
|
tasa_m
|
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 2.10.2009 6:51:26
|
|
|
|
tasa_m
|
Dobro jutro. Mi smo gor že od 6h, sicer malo prej iz postelje smo skobacali malo po 6h ko se je podojila. Je bila mnenja, da če mora ati vstat in it slubo, je prav da se zbudive tudi midve. Sicer se nisem strinjala in sem jo cartala ter pokrivala z odejo dol, ampak tist njen cvileč glas (Mb. vedo o čem govorim ) me je kar iz postelje odnesel. Zdaj pa je gospodična v stajici, jaz pa sem si kafe skuhala. piknik .. nas tudi nebo. Tomaž dela vse dneve tak da, žal.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 2.10.2009 6:51:28
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Danes sem ,pa neka sentimentalna ratala.Sem mogla it slike od bavcov iz bolnice gledat,ne morem verjet ,da smo tak daleč prigurali . Včasih tudi mene kdaj v življenju kaj preseneti,ohhhhhhhhhhhhhhhh .O tem ,pa kdaj drugič. ja, res. Kapo dol pred vami
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 2.10.2009 7:23:36
|
|
|
|
Lolita23
|
Dobro jutro!!! Najprej za vse bolane mamice in , da se čimprej pozdravite za vse, ki ste imeli pregled in ste ga super opravili . Trinity še enkrat hvala, ker si mi posodla No in tak mi začnemo v ponedeljek plavalni tečaj, komaj čakam. Zunaj dežuje dober da sem včeraj okne v dnevni sobi pomila, a ne se vsaj lepše vidi dežne kaplje ko gor padajo
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 2.10.2009 7:27:33
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Dobro jutro. Mi smo gor že od 6h, sicer malo prej iz postelje smo skobacali malo po 6h ko se je podojila. Je bila mnenja, da če mora ati vstat in it slubo, je prav da se zbudive tudi midve. Sicer se nisem strinjala in sem jo cartala ter pokrivala z odejo dol, ampak tist njen cvileč glas (Mb. vedo o čem govorim ) me je kar iz postelje odnesel. Zdaj pa je gospodična v stajici, jaz pa sem si kafe skuhala. piknik .. nas tudi nebo. Tomaž dela vse dneve tak da, žal. S čim kaj sva si to zaslužile, mogoče sem jaz preveč v preteklosti ponavljala, da taka ura pa res ni panika
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 2.10.2009 8:27:54
|
|
|
|
PERSIDA
|
Dobro jutro moje dame.Noč več ali manj prekrokana.Če bomo dan sodili po jutru pol ne bo nič dobrega .Ja nič alarm ,pridne bit.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 2.10.2009 8:32:05
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 S čim kaj sva si to zaslužile, mogoče sem jaz preveč v preteklosti ponavljala, da taka ura pa res ni panika no, vidiš vse se vrača. Saj men tud prej takšna ura ni bila panika, zdaj pa mi mal je.. zdaj je že EMŠO kriv..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 2.10.2009 8:45:53
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 S čim kaj sva si to zaslužile, mogoče sem jaz preveč v preteklosti ponavljala, da taka ura pa res ni panika no, vidiš vse se vrača. Saj men tud prej takšna ura ni bila panika, zdaj pa mi mal je.. zdaj je že EMŠO kriv.. A ko si tak staraaaaaaaaaa
< Sporočilo je popravil Lolita23 -- 2.10.2009 8:46:18 >
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 2.10.2009 8:58:48
|
|
|
|
PERSIDA
|
Med vami se jaz počutim ko ena starukla ,ko ste vse takoooooooooo mlade.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 2.10.2009 9:14:29
|
|
|
|
yania
|
dobrojutro... tudi mi smo imeli 2x pestro ponoči, sicer boljša noč kot prejšnja...Timon je še ponoči ven ruknil čaj s sluzom...božček...kako je bil zabasan,,,še dobro da se zna odkašljati, ko vem, poznam mnogo mamic, še starejših otročkov, ko se ne znajo...ma ta kar vztraja in vztraja dokler mu ne rata ven spravt.... Evo, 2 dni bom sama....oba bolana, mah, bomo že prebrodili...samo to žgečkanje mi gre pa že fuuuuuuuulllll na jetra...ponoči sem vstala in gledala en film na slo 1....nisem mogla bit vodoravno, pa še Timona bi zbudila, ko je tako težko nazaj zaspal.... Kaj boste pa ve kaj počele?...a ni butasto vreme no... če bi bil sonček, bi vsaj mal več pozitivnosti bilo, tako pa...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 2.10.2009 9:16:26
|
|
|
|
yania
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Med vami se jaz počutim ko ena starukla ,ko ste vse takoooooooooo mlade. ma nehaj,,,prav dobra si , da veš...še dobro da ob takem vremenu vsaj ti kako tako pokneš tule na RR, da se vsaj malo nasmejimo.... kaj delata mačkona?...ti kaj zaspita dopoldan?...Timon je že nazaj zaspal...in ne boš verjela..sem iskala kje ima še eno dudo, no in grem zdej pogledat, ko je omagal v posteljici,en cajt je še godrnjal, pa eno dudo v roki, eno pa poleg ,,,buček...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 2.10.2009 9:25:13
|
|
|
|
PERSIDA
|
Spanje kaj je to.En se kotali po sedežni ko norc ,drugi ,pa drnjezga ,pa ugotavljam kaj bi sploh rad ko mu nič ne fali.Delam se da ne vem kaj so to roke.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 2.10.2009 9:30:59
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Spanje kaj je to.En se kotali po sedežni ko norc ,drugi ,pa drnjezga ,pa ugotavljam kaj bi sploh rad ko mu nič ne fali.Delam se da ne vem kaj so to roke.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 2.10.2009 9:32:32
|
|
|
|
tasa_m
|
A je še tu katera tak biser kot jaz?? Včeraj sem pozabila ključe od stanovanja v vozičku (upam, da so, ker se ne spomnim kam sem jih dala), voziček je zunaj pred vrati, midve z Lijo pa v stanovanju in ne moreva ven . Tomaž pride okoli 18ure, jaz pa dobim obisk čez 15 min. Kul a ne?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 2.10.2009 9:57:11
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m A je še tu katera tak biser kot jaz?? Včeraj sem pozabila ključe od stanovanja v vozičku (upam, da so, ker se ne spomnim kam sem jih dala), voziček je zunaj pred vrati, midve z Lijo pa v stanovanju in ne moreva ven . Tomaž pride okoli 18ure, jaz pa dobim obisk čez 15 min. Kul a ne? Takih biserov kot si ti ne delajo več .Upam ,da so ključi res v vozičeku.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 2.10.2009 9:58:11
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m A je še tu katera tak biser kot jaz?? Včeraj sem pozabila ključe od stanovanja v vozičku (upam, da so, ker se ne spomnim kam sem jih dala), voziček je zunaj pred vrati, midve z Lijo pa v stanovanju in ne moreva ven . Tomaž pride okoli 18ure, jaz pa dobim obisk čez 15 min. Kul a ne? in kaj boš zdaj? A Tomaž vaju je pa v stanovanje zaklenil?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 2.10.2009 9:58:25
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m A je še tu katera tak biser kot jaz?? Včeraj sem pozabila ključe od stanovanja v vozičku (upam, da so, ker se ne spomnim kam sem jih dala), voziček je zunaj pred vrati, midve z Lijo pa v stanovanju in ne moreva ven . Tomaž pride okoli 18ure, jaz pa dobim obisk čez 15 min. Kul a ne? Malo podoben jaz odklenem avto, dam voziček not, pa nimam pojma kje imam ključe, v zadnjem mesecu, smo jih iskal 3x, s tem da jih potem iščejo tudi delavci od tasta , ponavadi so pa na najbolj bednem placu. Sej te bojo pa obiski odklenili
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 2.10.2009 10:06:00
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Takih biserov kot si ti ne delajo več .Upam ,da so ključi res v vozičeku. Ja, tudi jaz upam da so v vozičku, ker drugače bodo obiski pred vrati stali
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 2.10.2009 10:06:36
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 in kaj boš zdaj? A Tomaž vaju je pa v stanovanje zaklenil? Ja, Tomaž ko gre v službo zaklene vrata v upanju da imam svoje ključe na mestu kjer bi morali bit
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 2.10.2009 10:08:45
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Med vami se jaz počutim ko ena starukla ,ko ste vse takoooooooooo mlade. name ne pozabi....
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 2.10.2009 10:12:32
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania Kaj boste pa ve kaj počele?...a ni butasto vreme no... če bi bil sonček, bi vsaj mal več pozitivnosti bilo, tako pa... ja, res je butasto današnje vreme...tako kot moje počutje...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 2.10.2009 10:12:34
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Spanje kaj je to.En se kotali po sedežni ko norc ,drugi ,pa drnjezga ,pa ugotavljam kaj bi sploh rad ko mu nič ne fali.Delam se da ne vem kaj so to roke.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?