Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 2.10.2009 10:12:37
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m A je še tu katera tak biser kot jaz?? Včeraj sem pozabila ključe od stanovanja v vozičku (upam, da so, ker se ne spomnim kam sem jih dala), voziček je zunaj pred vrati, midve z Lijo pa v stanovanju in ne moreva ven . Tomaž pride okoli 18ure, jaz pa dobim obisk čez 15 min. Kul a ne? pa res si biser ja....no, si bo pa obisk sam odklenil, ne?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 2.10.2009 10:15:54
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m kokica, persida a sta dobili slike?? Mater ej me net jezi. Prvo napiše poslano, pol pa kuj napiše da ni možno sostavit naslovnikom Če mi nebo šlo bom poslala kar na CD-ju. Sami mi Kokica PROOOSIIIIMMMM naslov pošlji, ker če napišem zraven AC ne vem če bodo našli . jaz bi tudi slike, prosim jaz sem dobile tiste iz Konjic, iz Qulandije pa ne! A ti res naslov pošljem..pa ne no...mi boš na naslednjem srečanju dala..pa ne da ti ne bi hotela naslova dati, samo nočem ti povzročati nepotrebnih stroškov, res!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 2.10.2009 10:17:21
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 Trenutno zainteresirane in lačne kostanja so (predlagan datum 10.10. ob 14h): Čebeica Maja - gostiteljica 2+2 Mala Čebelica 2+1 Trinity22 - 2+1 (a pride tokrat kuži? ) felix7 - 2+1 Persida - 1+2 Najaa - 2+2 Nobady - 2+1 trenutni rezultat: 8 družin za : 0 družin proti 11.10. ob 14h pa bi lahko prišle: Čebeica Maja - gostiteljica 2+2 Najaa - 2+2 yania - 2+2 Nobady - 2+1 Lolita23 - 2+1 Kdo še? pocka, Majale, MamaM, piruri, spps, Taša, mediuhec, Koki, Dana, Nina00, helimaša, trezika, cita? Se že vnaprej opravičujem, če sem katero izpustila... Pupa7 bi tudi mogoče prišla. nas tudi ne bo..žal...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 2.10.2009 10:27:29
|
|
|
|
felix7
|
"Ljubljančanke" - srečanje danes odpade, skoraj pri vseh je kdo bolan, midva z Juretom pa sama na tortico tudi ne greva je pa Jure danes orto tečkast, zgleda, da mu vreme ne paše
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 2.10.2009 10:48:50
|
|
|
|
mediuhec
|
felix: hvala za info glede piknika, samo mene res zanima LOKACIJA piknika- če je predaleč ne pridemo, ker se bavc dere v avtosedežu (k nam na gorenjsko se vozimo ponoči ko zaspi!) tasa: obiski te bodo rešli! upam vsaj.. vrtec se skoz izgovarja,da nimajo še seznama pa bla bla. veš kolko krat sem že klicala. zdaj bi pa res že morali vedet al bo al ne bo- da si vemo varuško iskat. kokica: persida: ja sej mafija, za otroke tko vejo, da se boš max. skeširal. poznam mamico ki je svoji deklici kupla eno posebno odejo za 100 evrov, ker ima mala nevrodermitis, pa se skoz praska. bog ve če kaj pomaga....
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 2.10.2009 10:52:33
|
|
|
|
yania
|
Tasa, si pa res biser, samo meni se še kaj hujšega dogaja...vedno kaj pozabim...al pa po 2xal 3x hodim gor pa dol, ko 1x pozabim dekico, pa dudo, pa čajček....pa ključe Felix...polna luna bo...to je to... Naš pa še kar aja....joj, sej namesto da bi šla ajat še jaz, sem pa ene slike urejala...tiste za na steno, vsak mesec ena....joj, jih je že 8!!!! (prvi dan, 1mesec itd...) Pri naji sem že razvijala fotke ko nora...prav vsako sem šla ravziti,,,tu pa sploh ne najdem časa...pa ravno včeraj sem razmišljala, kako bi bilo fino kaj snemat,a ne..to so taki dragoceni spomini, samo kaj ko kamera nekaj štrajka...to je pa tako, ko jo komu posodiš in nazaj ne dobiš veš kot je treba...mah... nič, grem si zajtrk uštimat...zdej so pa žemeljce ziher odtajane... pa škratka grem pogledat, če je še vedno na bušiju...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 2.10.2009 10:54:35
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec felix: hvala za info glede piknika, samo mene res zanima LOKACIJA piknika- če je predaleč ne pridemo, ker se bavc dere v avtosedežu (k nam na gorenjsko se vozimo ponoči ko zaspi!) okolica Novega mesta
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 2.10.2009 11:02:14
|
|
|
|
PERSIDA
|
A ima kdo željo mi malo kočo spucat?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 2.10.2009 11:13:42
|
|
|
|
yania
|
Persida, ma ti ga pa pihaš...... Grem na kostanj...moj oči je mal čuden, je zdej pekel kostanj ....sem mu rekla: pridem, samo da pojem zajtrk...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 2.10.2009 12:02:23
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m A je še tu katera tak biser kot jaz?? Včeraj sem pozabila ključe od stanovanja v vozičku (upam, da so, ker se ne spomnim kam sem jih dala), voziček je zunaj pred vrati, midve z Lijo pa v stanovanju in ne moreva ven . Tomaž pride okoli 18ure, jaz pa dobim obisk čez 15 min. Kul a ne? ajoj poznam tole, sam meni se še ni nardilo mojemo možu pa že parkrat in pol ga je mogla prit njegova mamam odklenit, ker je kluče v avtu pozabil zdaj imamo kr en par še rezervnih doma da lahko ven pride
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 2.10.2009 12:07:12
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA A ima kdo željo mi malo kočo spucat? niti ne
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 2.10.2009 12:08:11
|
|
|
|
KOKICA32
|
Tasa sta že rešeni? Al je treba gasilce klicati?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 2.10.2009 12:48:09
|
|
|
|
trezika
|
Dan! No, mi smo včeraj zaspali ob 19.05 in se zbudili danes zjutraj ob 8.30 vmes se je sicer 3x zbudla...2x so jo more tlačle kr je tako zakričala da sn mela srce v hlačah.... tretjič pa je bla lačna pa ful bolj mirno je spala.... Se je pa dans prvič zgodlo, da ji mamica ni dobrega kosila skuhala.... meni je blo tk všeč in sn bla sigurna da bo vse zmazala ona pa se mi že pri prvi žlici začne davit testenine pa zelenjavna omaka....fuj zaenkrat
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 2.10.2009 12:50:13
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m A je še tu katera tak biser kot jaz?? Včeraj sem pozabila ključe od stanovanja v vozičku (upam, da so, ker se ne spomnim kam sem jih dala), voziček je zunaj pred vrati, midve z Lijo pa v stanovanju in ne moreva ven . Tomaž pride okoli 18ure, jaz pa dobim obisk čez 15 min. Kul a ne? ajoj poznam tole, sam meni se še ni nardilo mojemo možu pa že parkrat in pol ga je mogla prit njegova mamam odklenit, ker je kluče v avtu pozabil zdaj imamo kr en par še rezervnih doma da lahko ven pride sn bla js tudi enkrat biser na kvadrat.... sva z mojim Marušo v avto spravljala, on je ključe pustil na sedežu zraven Maruše js pa avto odznotraj zaklenla in vrata zaprla pol pa panika pa jok pa....dragi pa vmes skočil po rezervni ključ
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 2.10.2009 13:03:48
|
|
|
|
PERSIDA
|
A mi lahko nekdo pove kaj je na tipkovnici tako dobrega ,da jo je potrebno v roke vzet in jo dat v usta?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 2.10.2009 13:05:00
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA A mi lahko nekdo pove kaj je na tipkovnici tako dobrega ,da jo je potrebno v roke vzet in jo dat v usta? to pa samo tvoj dečko ve
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 2.10.2009 13:41:20
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA A mi lahko nekdo pove kaj je na tipkovnici tako dobrega ,da jo je potrebno v roke vzet in jo dat v usta? isto, kot na telefonih in pilotih
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 2.10.2009 13:48:54
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Tasa sta že rešeni? Al je treba gasilce klicati? po mojem ni potrebe po gasilcih - Lija ne bo lačna, ker se lahko na joško priklopi, Nataša pa itak hujša
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 2.10.2009 13:53:49
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA A ima kdo željo mi malo kočo spucat? neeeee
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 2.10.2009 13:54:48
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Tasa sta že rešeni? Al je treba gasilce klicati? naju je tašča rešla. Sem jo klicala ker je šla k mesarju pa sem ji rekla če lahko usput pride
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 2.10.2009 13:55:17
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Tasa sta že rešeni? Al je treba gasilce klicati? po mojem ni potrebe po gasilcih - Lija ne bo lačna, ker se lahko na joško priklopi, Nataša pa itak hujša temu se še jaz smejim
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 2.10.2009 14:15:08
|
|
|
|
tasa_m
|
Jaz ne vem al je z mano kaj narobe ali je nekaj v zraku? Kaj me lahko prosim ena pokliče, katera ima mojo cifro da najdem gsm! Ni ga nikjer oz. ne najdem ga. Pa jaz se bom vstrelila danes res ej..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 2.10.2009 14:19:49
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Jaz ne vem al je z mano kaj narobe ali je nekaj v zraku? Kaj me lahko prosim ena pokliče, katera ima mojo cifro da najdem gsm! Ni ga nikjer oz. ne najdem ga. Pa jaz se bom vstrelila danes res ej.. NI TREBA VEČ sem ga našla. Bravo jaz Bil je na polnilcu v spalnici. Kdo pri vragu ga je tja dal. Tota Lija,...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 2.10.2009 14:42:23
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Jaz ne vem al je z mano kaj narobe ali je nekaj v zraku? Kaj me lahko prosim ena pokliče, katera ima mojo cifro da najdem gsm! Ni ga nikjer oz. ne najdem ga. Pa jaz se bom vstrelila danes res ej.. NI TREBA VEČ sem ga našla. Bravo jaz Bil je na polnilcu v spalnici. Kdo pri vragu ga je tja dal. Tota Lija,... ti pa maš dans probleme s težavami
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 2.10.2009 15:36:43
|
|
|
|
PERSIDA
|
Se ni čudno ,da se jaz včasih čudno obnašam ko se s taso družim .Adijo pamet
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?