|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 4. del
1.10.2009 20:21:03   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

user posted image

tud jaz mam take...že od T....ful so fajn ker majo dve širine,ne???

hehe, hot panties user posted image

taprave za naše bejbije za user posted image

user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1751
1.10.2009 20:38:04   
Dudica1
ni nobene več...

nočko

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1752
1.10.2009 20:47:42   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_

Dajte povedat prosim,...katera krema je boljša za rdečo ritko? Praška pasta ali Sudocrem? Anej je dobil po GH malo rdečo rito. user posted image

mi smo umivali s kamilicami in mazali z mustelino kremo. ALi ima glivice ? Potem ti bo prav prišla daktarin krema ali canesten. Canesten se dobi na recept.

(odgovor članu pokica_)
  Neposredna povezava do sporočila: 1753
1.10.2009 20:50:33   
Anonimen

A veš da bepanten nič ne pomaga...sem probala ...že 5 dni mažem z njim, pa nič. A vaši nimajo čist čist nič rdeče ritke...al malo že mora bit? Bom pol probala z Praška pasto.

jest mažem z navadno kremo iz gorenjskih lekarn, enkrat na dan in to zvečer. Ritka je čista, lepa in nič rdeča.

(odgovor članu pokica_)
  Neposredna povezava do sporočila: 1754
1.10.2009 20:56:12   
Anonimen
pa spet imate dejt ane ? jutri imam cel kup priprav za sobotno fešto, ko bo Tristan praznoval rojstni dan. V nedeljo jo bomo pa pičili na morje, ker imam čisto zabasane sinuse.

lepo se imejte !

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1755
1.10.2009 21:06:16   
Blueeyes

A tole: KLIKuser posted image

matr je grozna reklama user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat
83++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ bu5n6g5gfnnnbbbbbbbbb v zYggbv g nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnju,m ,hb

ekola...tole vam je tija povedala

tale tija bo pa prava tajnica... že zdej ji daješ računalniške lekcije user posted image user posted image

Naša miss je danes fuul odpirala usta, ko sem ji jabolko spasirala. Je skor še mene zraven pojedla, tako jamo je odprla Je šlo 40ml kašice, pa 100ml kompota za povrh. Njami, je jedla ko velika

jz sm naši dons spasirala eno jabolko in eno banano... jz sm čist kmejčkeno pojedla zraven, vse ostalo je pa ona zmastila... je tko požrešna, da ne uspem niti v posodo zajet futra.. se takoj oglaša da to predolgo traja.. matr, futranje je pri nas cel napor.. mami kr švica user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: majana79
Btw, kdaj se pokliče patronažna za GH?

jz je nisem sploh klicala

user posted image
tud jaz mam take...že od T....ful so fajn ker majo dve širine,ne???

hehe, hot panties
taprave za naše bejbije za user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1756
1.10.2009 21:24:27   
ledenka
kje ste vse, a že spite al kaj?

če slučajno katera hoče, od plavalcev seveda - oddam take kopalke, kot jih je kupila lake, samo da so modre barve. mali je imel oblečene ravno 2x, sedaj so mu zelo premale user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1757
1.10.2009 21:26:29   
lake
To so predpriprava na tangice user posted image user posted image

Sva šla na večerni sprehod s Tajo in psom, in zdej mi je ratal obadva uspavat.

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1758
1.10.2009 21:29:28   
mama11
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja
ajetam* glede sprehajanja je pa že res tako, da si pri drugem bolj obremenjen s časom in zato je tudi manj časa za dolge vsakdanje sprehode. tudi sama to kar pogrešam, posebej, ker sem mislila, da ko bo moj prvi v vrtcu, bom imela pa več časa,... sem še celo manj zunaj, kot pa ko sem imela oba pri sebiuser posted image

Ej pod tole se pa lahko do zadnje črke in pike podpišem.

Glede uspavanja se pa da doktorirati. Dejansko ni lepšega ko ti novorojenček zaspi na rokah, ampak kaj ko potem raste in raste in včasih tudi nimaš časa/energije, da bi ga tako uspaval. Jaz sem starejšo pri 4 mesecih začela navajati, da čez dan zaspi sama - in sploh ni trajalo dolgo, da je poštudirala in to brez kakšnega joka - če je zajokala sem enostavno šla k njej, jo dvignila, umirila, odložila, dala dudo in spet odšla. In to ponavljala, dokler ni več zajokala. Pri mlajši sem to poskusila prakticirati že od začetka. Starejša zvečer ni dobila dude, ker sem kmalu ugotovila, da se zbudi vsakič, ko ji pade ven. Sva jo pa tapkala po ritki, dokler ni zaspala. Podobno delam pri mlajši, ki rabi veliko manj tapkanja - pač mlajšega kot ga navadiš, hitreje "se prime". Imamo znanko, ki ima pol leta starejšo punčko kot je moja Tamara in so jo navadili uspavanja na rokah. Deklica je - po očku in po mamici - zrasla v veliko punčko, ki je pri dobrih 10 mesecih tehtala 14 kg in bila skoraj tako velika kot je moja starejša pri 22 mesecih... in uspavanje je trajalo po 40 minut - zdaj si pa predstavljajte, kako to izgleda za vsako dnevno spanje, za vsako večerno uspavanje, dan za dnem...

Malo joka je pa povsem normalno, saj mora iz sebe spraviti vtise iz časa budnosti. Če pa ornk joka, sta pa dve možnosti - user posted image  še ni dovolj utrujen ali pa je preutrujen. To zadnje je najhujše, ker se potem zelo težko umiri.

Ajetam* sem pogledala fotke - imaš ful luštna škrata. Iza je pa samo dva meseca in pol starejša od moje Tamare user posted image Pa vidim, da imaš podobne blazine za na tla kot jaz - sem jih starejši nabavila v Hoferju in sem ful zadovoljna.

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat
my sister je ze veliko bolje....ma pa eno blesavo babico...sam to lahko recem....ji take stvari prodaja da kr ni res...

user posted image  A to misliš patronažno sestro? Ker če sta sestri imata isto babico user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: meduzica
mogoče bi šlo z uno ki je podobna dudi. A ma kera idejo kje to kupit?

To grizalo imam doma še od starejše, pa se žal ne spomnim, kje smo ga nabavili. Pri starejši ful ni delovalo, ker je tista zadeva za masažo dlesni ful velika, pa je ni hotela imeti v ustih. Pri tamali pa nismo niti probali, ker si nisem mislila, da bo tako kmalu dobila zobke - sem opazila šele, ko je prvi pogledal ven. Pri nas je pri starejši najbolj delovalo tisto, ki ga daš v hladilnik.

IZVIRNO SPOROČILO: majana79
Btw, kdaj se pokliče patronažna za GH?

Meni je P v ponedeljek rekla, naj že kar pokličem, ker traja, da pride - najbrž je mislila, da živimo v LJ. Če jaz našo pokličem, bo tu najkasneje jutri, to je pa za nas še kar prekmalu. Pa nisem zih, da bom sploh klicala - pri starejši sem začela uvajati konec maja lani, take hude skleroze, da bi to že pozabila, pa še nimam.

Dajte povedat prosim,...katera krema je boljša za rdečo ritko? Praška pasta ali Sudocrem? Anej je dobil po GH malo rdečo rito. user posted image

Praške paste nisem sprobala, nam je Sudocrem vedno pomagal. Aja, avokado sem ji pa starejši dajala samo pretlačen - pa en nasvet - ne uvajaj hrane, ki je načeloma ne jeste - namen postopnega uvajanja je, da mu lahko v končni fazi daš na krožnik enako kot jesta vidva.

Kul recepti za user posted image : http://www.annabelkarmel.com/

A vaši nimajo čist čist nič rdeče ritke...al malo že mora bit? Bom pol probala z Praška pasto.

Julija še nikoli, Tamara pa samo 1x in je Sudocrem pomagal. Ampak Julija kaka enkrat na teden, pa ne uvajam še GH.

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1759
1.10.2009 22:09:56   
PapuaNG
dober večer (in lahko noč nekaterim),

malček je že pridno v mižulah, smo imeli prav lep dan danes user posted image Pa nismo nič posebnega počeli, le skupaj smo bili cel dan, da smo se lahko en drugemu posvetili. Sva šla z mojim še v Merkur lučko zamenjat, tako da nam jutri dokončajo kopalnici in lahko končno stvari nazaj zložim. Smo z omaro v utilityju (tamala kopalnica) dobili veliiiiko placa, ki do zdaj ni bil izkoriščen, tako da končno ne bomo imeli stvari vsepovsod. Bo tudi kabinet mogoče začel služiti svojemu namenu in ne bo le odlagališče. Samo še internetno povezavo moramo zrihtati tam.

Jutri pa...vreme ne kaže najbolje, tako da bomo verjetno bolj doma. Moram kaj za vrtec zrihtat. Kaj boste ve z varstvom, če ne dobite vrtca, ko začnete delat? Sej tiste tri mesece do septembra bi še nekako zmogli, ker je moj lahko veliko doma, pa še počitnice bodo, ampak če pa tut septembra ne dobimo, se mi pa res ne sanja...

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 1760
1.10.2009 22:11:37   
PapuaNG
aja, za vneto ritko mi vedno (no, ene dvakrat do zdaj) nucamo praško pasto. Je blo vedno v dnevu ali dveh spet normalno stanje. Je pa res,da mu praktično vedno pucamo ritko s krpicami in vodo, z robčki pa le, če smo kje zunaj, kjer ne moremo z vodo spucat.

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 1761
1.10.2009 22:19:45   
lake
Pojma nimam kaj bomo z vrtcem, do septembra bomo vi vključno z babicami  in dedki flikali z dopusti, pol pa upam da bom dobila vrtec, ker drgač pa ne vem. Pa delala bom po štiri ure, dokler vrtca ne dobim. 

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 1762
1.10.2009 22:25:07   
majana79
Zadnjič so na tv rekli da je v LJ še 700 otrok brez vrtca, kar pomeni da oni definitivno pridejo pred našimi. Nimam pojma kaj bom naredila, če ga ne dobimo. Najboljše da dam odpoved, ker drugače mi ga nima kdo pazit, zasebno varstvo je pa totalno predrago pa še težko dobiš nekoga, ki je ok. Že tiste 3 mesece oba skupaj nimava dovolj dopusta. user posted image

Grem sanjat lepšo prihodnost.

Lahko noč vsem

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1763
1.10.2009 22:31:25   
lake
Če daš ti odpoved ti še Tajo prpelem user posted image .

Lahko noč, pa čim manj zbujanj.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1764
1.10.2009 22:34:34   
ledenka
vrtec? nimam pojma... še babice so predaleč. če ne bo drugega, bom morala vzet neplačan dopust. pa redni dopust, pa še mal bolniške, če ne bo šlo drugače, pa bo. upam pa, da bom našla kako dobro varuško... čeprav samo za 3 mesece

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1765
1.10.2009 23:05:10   
PapuaNG
no, pri nas tudi babice odpadejo, še vsi delajo. Očitno bo res samo kakšna varuška prišla v poštev...kje bomo dnarce dobili, je pa drugo vprašanje...sej ne vem, kakšne so sploh kaj cene? ah, bomo o tem kasneje razmišljali user posted image Grem spat, zjutraj že pred osmo delavci pridejo, tako da spanje ne bo več možno user posted image

nočko

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1766
1.10.2009 23:23:58   
Anonimen
še pozdravček pred spanjem,...

sva se z Oskarjem vrnila domov tam nekje ob 19h, on ves razživet, jaz totalno izmučena, ker so iz mojih ust prepovedi in klici kar vreli,... sem morala biti spet ta huda mama. ampak tam nekje polovico, če ne dve tretjini časa, ki sva ga preživela v zooju sva se pa vendarle zabavala. cele 4 ure sva preživela skupaj, pa še pravljico sem mu 4x prebrala, preden je šel spat (da ne omenim cele ure, ki jo je porabil, da se je uspaval,... se je tudi meni že kinkalo, ko sem ga držala za roko...)

vmes se je zbudil Urban, ki sem ga zaradi napovedi slabega vremena (ki pa je zoo kar preskočil) pustila v varstvo babici in očku, ki je prišel prej iz službe... mi je po svoje malo žal, da ga nisem vseeno vzela s seboj.
ko sva z Oskarjem prišla domov, je že spal (seveda še z isto plenico,... tisto, ki sem mu jo zamenjala, preden sem šla po O.-ja) in kazalo je, da se ne bo zbudil do jutra (sanje vsake neprespane mame): pa se je ravno takrat, ko je Oskar skoraj zaspal.
seveda je sledilo dojenje in previjanje: z zaprtimi očmi, dokler mu nisem odstranila plenice, potem pa najbolj spočit pogled in najlepši nasmeh... človek bi se prec začel z njim igrati, ga ogovarjati,... a se nisem dala premotiti (tiho sem ga previla, napravila za spanje, še enkrat podojila in položila nazaj v posteljico... tam pa prejela še en ogromen nasmeh... malo se je želel še poigrati, a je verjetno ugotovil, da je že tema in čas za spanje) z Oskarjem sta istočasno zaspala (seveda se je Urban čez 2 uri ponovno zbudil = lačen, kao)

in zdajle nekaj stoka,... grem pogledat!

(odgovor članu PapuaNG)
  Neposredna povezava do sporočila: 1767
1.10.2009 23:39:34   
Anonimen
malo čaja pa je bilo ok.
grem počasi bedet v ležečem položaju,... jutri je še en vrtčevski dan.

Urbana, upam, ne bi rada dala v vrtec pred tretjim letom. res ne. če je le možno. upam, da ga bo katera od babic sprejela v svojo rejo (v to ne dvomim).

Oskar je danes v vrtcu preživel svoj prvi ugriz... neki fantek ga je ugriznil na wcju, ker naj bi O. predolgo lulal (ali nekaj takega/lahko, da je tudi moj mulček kaj izzival/kaj pa vem)... se dogaja. sem mu rekla, da če bo kdaj še kdo grizel, naj mu reče, da smo ljudje in ne psi. proti tetanusu je itak cepljen, proti steklini pa ne,... sicer izgleda bolj kot praska.

sem se zadnjič pogovarjala z neko babico na igrišču in je žalostno pripovedovala, kako se je njen vnuček v vrtcu povsem spremenil, da se samo še bori (za svoj obstoj): grize, praska, vleče,...
vlogo za vrtec pa bom za vsak slučaj vseeno oddala, da me kaj ne preseneti oz. če bom morda pri njegovih 2h letih ugotovila, da bi mu vrtec bolj pristajal kot domače varstvo -.

štale so s telimi vrtci tako ali drugače.
čeprav se mi zdi, da so iz Oskarja v tem mesecu potegnili ven veliko dobrega (vse tisto, kar sem ga učila in učila...)
ja, pa danes, ko sem ga prišla iskat malo kasneje (15min), se je tudi zbudil z bolj zadovoljnim obrazom. bom s prihodom tako nadaljevala.

aj, aj, pa bo kmalu že jutri.
naj bo lep dan!!!!

za vse! FLASK_A dobro opravi na faksu! ostale pa uživajte s svojimi malčki maksimalno!!!!
lahko noč!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1768
2.10.2009 6:54:55   
Anonimen
o, dobro jutro!!!!

sem prva?
samo ne me vprašat, kakšna je bila noč,...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1769
2.10.2009 7:03:50   
Dudica1
dobro jutro

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1770
2.10.2009 7:34:16   
Anonimen
jutro

no mi smo pa spali danes bolje kot cel teden, me manj skrbi, smo pa spali vsi trije v eni postelji user posted image ker je mel možek nočnouser posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1771
2.10.2009 8:06:49   
majana79
Jutro!

Mi smo spali relativno dobro, smo se zbujali samo na 3 ure, ne na 2. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1772
2.10.2009 8:15:53   
Dudica1
 smo tud super spali...od 20h pa do 5h in še do 7h user posted image

mi je smešno ker vsako jutro vse povemo stanje noči user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1773
2.10.2009 8:23:16   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

o, dobro jutro!!!!

sem prva?
samo ne me vprašat, kakšna je bila noč,...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

se podpišem pod tvoj post.. mi smo mel zbujanje na 1 uro.. ne vem kaj jo je pičilo... najbrž sprememba vremena.. k je bla že včer full tečna in je kr neki jokala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1774
2.10.2009 8:23:42   
Blueeyes
mi je smešno ker vsako jutro vse povemo stanje noči user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?