|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 4. del
1.10.2009 12:32:26   
KatMat
kaj pravis zoja???kam??

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1676
1.10.2009 12:33:17   
zoja10
v postojno jutri zjutraj...

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1677
1.10.2009 12:35:26   
KatMat
zal....do porodniske nikamor vec...

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 1678
1.10.2009 12:38:26   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

zal....do porodniske nikamor vec...

user posted image Zakaj pa to?

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1679
1.10.2009 12:40:05   
KatMat
no money no funny

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1680
1.10.2009 12:42:29   
Leela
samo, da sporočim.

jutri mercator velja, okoli 10, jaz bom tam najbrž malo prej.
Un kafič zraven igralnice.

zvečer se beremo

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1681
1.10.2009 12:46:46   
FLASK_A

no money no funny

ateju denarnico pajsni user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1682
1.10.2009 12:51:21   
zoja10
Ok, jaz bom tam če le spravim voziček v katerikoli avto..user posted image

drgač pa se igračakam za testerje itd na nivea.si  , če lih kateri mulc spi pejte mal čekirat user posted image

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 1683
1.10.2009 13:11:18   
meduzica
a končno dela tale rr ?? user posted image

sem si učeraj privoščila en nakup na next porabila 117 eur zdej pa komičakam da pride

sem pa naročala kar 9-12m ker naš dolgin ni čisto po standardih :)

joooj .. komi čakam vikend da bo dragi doma ... tale teden je kr naporen, zobki prebijajo dlesen user posted image upam da bo čimprej mimo, ker mi ga je prav žal kako neutolažljivo joče na trenutke. Je pa rekla P da zna tut po 3 tedne trajat odvisno kolk je trda dlesen. Mažem/masiram z nekim gengi gelom. Ne mara pa grizal ki smo jih kupli ... mogoče bi šlo z uno ki je podobna dudi. A ma kera idejo kje to kupit?

aja smo imeli ultrazvok kolkov (prvič po porodnišnici) in je vse ok user posted image

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 1684
1.10.2009 13:14:29   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: meduzica

a končno dela tale rr ?? user posted image

sem si učeraj privoščila en nakup na next porabila 117 eur zdej pa komičakam da pride

sem pa naročala kar 9-12m ker naš dolgin ni čisto po standardih :)

joooj .. komi čakam vikend da bo dragi doma ... tale teden je kr naporen, zobki prebijajo dlesen user posted image upam da bo čimprej mimo, ker mi ga je prav žal kako neutolažljivo joče na trenutke. Je pa rekla P da zna tut po 3 tedne trajat odvisno kolk je trda dlesen. Mažem/masiram z nekim gengi gelom. Ne mara pa grizal ki smo jih kupli ... mogoče bi šlo z uno ki je podobna dudi. A ma kera idejo kje to kupit?

aja smo imeli ultrazvok kolkov (prvič po porodnišnici) in je vse ok user posted image

grizalo, podobno dudi maš v BC, maš pa tudi od tommee tippee prav dude z nekimi izrastki..tudi v BC. Naša to nič ne mara. Ona bi moj prst, al pa kako palčko. Grizal pa tolk, da lahk komot kakega psa razveselim z njimi.

(odgovor članu meduzica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1685
1.10.2009 13:15:04   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

no money no funny

ateju denarnico pajsni user posted image

sej mam se zmer kartico sam se mi zdi da jo bo rabu ker ima 11 ga roj dan in mislim da nas bo peljal v toplice

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1686
1.10.2009 13:19:18   
Anonimen
meduzica, tisto dudo sem videla zadnjič v BC.
pri nas tudi ne mara grizal... tudi Oskar jih ni maral, zobki pa so dolgo dolgo hodili ven (pa slina tudiuser posted image )

dajte mi povedat za tale Next... plačuješ s kreditno kartico druge variante ni? in glede na to, da sem prejle zasledila, da je to angleška firma: plačuješ v funtih ali evrih?... katera je že omenila, da imaš lahko kreditno kartico z omejeno količino denarja?
a mi lahko katera ponovno pripne link, ker se mi ne da brskat za nazaj? od Nexta, seveda... toliko govorite in hvalite, da me že denarnica srbiuser posted image

se pa nekaj oblači zunaj,... upam, da bo do večera še v redu vreme. Urbana sem imela v traku v pokončnem položaju pa je začelo pihati, da sem mu kar kapico dala na glavo (sreča, da sem jo imela s seboj)... ne bi želela, da si prehladi ušeska.

zdaj pa hitro juhico kuhat, preden se mulček zbudi,... upam, da je dobil zunaj dovolj vtisov in da jih bo dolgo premleval v spancu.

(odgovor članu meduzica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1687
1.10.2009 13:23:59   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

dajte mi povedat za tale Next... plačuješ s kreditno kartico druge variante ni? in glede na to, da sem prejle zasledila, da je to angleška firma: plačuješ v funtih ali evrih?... katera je že omenila, da imaš lahko kreditno kartico z omejeno količino denarja?
a mi lahko katera ponovno pripne link, ker se mi ne da brskat za nazaj? od Nexta, seveda... toliko govorite in hvalite, da me že denarnica srbiuser posted image

S kreditno kartico, iz drugih držav ni po povzetju ali na račun

Plačuješ v evrih, ker je spletna trgovina za EU države posebej kot za VB

www.nextdirectory.eu

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1688
1.10.2009 13:25:02   
petra a
tud mi2 sva že doma, sva bla v mestu, pa tako noro piha in par kapelj je že bilo, mislim k.tja da bo popoldne kar dež...upam da čimkasneje

mam že na pol kuhano, filane paprike bomo jedli, pa pire in solato

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1689
1.10.2009 13:28:55   
Anonimen
no zdej pa vemo, sam je HB že bolje, tašča je šla zadnjo sekundo v bolnico, staknila je pljučnico, zraven pa še zastrupitev krviuser posted image sam je danes že bolje, na obisk pa ne morem ker otroc ne smejo niti zraven pridit pa bolni tudi neuser posted image

leela: a niso bli naši otroc luštkan dones v CDuser posted image

(odgovor članu petra a)
  Neposredna povezava do sporočila: 1690
1.10.2009 13:31:52   
Anonimen
no jz sem pa danes naredila kanalone, pire krompir in solata, njami

tud pri nas piha in kuker izgleda bo res dež popoldneuser posted image

(odgovor članu petra a)
  Neposredna povezava do sporočila: 1691
1.10.2009 13:36:03   
majana79
Cveka, hvala bogu da so hitro ugotovili kaj je, sedaj boste mirnejši  Morate jo ful pazit in potem tudi doma ne pustit da hodijo bolni okoli nje. Kar lepo razkužila za roke ipd. Da se vsaj tem virusnim zadevam izognete.

A lahko pridem na kosilo? user posted image Vse ste tako pridne s kuhanjem, mamma mia... me je kar sram

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1692
1.10.2009 13:49:16   
Anonimen
majana, hvala, sem si že shranila spletno stran, zvečer jo pa v miru pregledam...
mi že stanovanje po brokoliju smrdiuser posted image ... kaj vse delamo za zdravje in gušt!

meni se tako ali tako da samo juhice kuhat (pa makarone).

cveka, samo da kaže na izboljšanje,...
so otročki imeli kakšno predstavo v CD??

sem se odločila, da bomo šli vseeno v zoo... tako ali tako bom šla po Oskarja z avtom,... pravijo, da se je treba obljub otrokom držati. pa ušesa si bomo zavarovali, če bo pihalo... čeprav se mi zdi, da je zoo kar brezvetrn, ker so sama drevesa naokrog.user posted image

(odgovor članu majana79)
  Neposredna povezava do sporočila: 1693
1.10.2009 13:56:18   
lake
A men dons računalnik šteka, al nič ne dela user posted image

Sva ble v trgovini, pa v BC, sm pet ful zapravla. A morjo bit na tečaju nujno tiste neoprenske kopalkem, al vseen kere, sm kupla ene take lušne, ker baje lulanja itak nobene ne zadržijo, tiste za enkratno uporabo so pa samo od 7kg naprej, te ji dam lahko pa samo na glavo.

Sm hotla zjutri naročit prek nexta pa neki ne znam, ne vem kje na kartici piše od kdaj velja, pa morš to napisat, ne vem al sm tok blond al kaj. user posted image

Taja se pa reva že pol ure neki matra da bi e splazla, ful rito dvigne pa jo da pod kolena,samo ne ve čist dobr kaj bi z rokami, pol je pa jezna, Zdej si že z lokom od igralnega centra neki pomaga, glih kar ga bo podrla.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1694
1.10.2009 13:59:32   
FLASK_A
Majana, ane... Jaz tut nič ne kuhamuser posted image Bi se kar povabila... Ne, še bolje- cela naša družina se povabi. Kdo nas bo gledal pa kuhal zraven?? Majana, a vi tut pridete?

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1695
1.10.2009 14:00:50   
majana79
Meni je rekel iz atlantisa, da imajo lahko gor samo kopalne pleničke, da ni nujno da so neoprenske hlačke.

Datum je na kartici na prvi strani, pod številko kartice npr. 08-11.

Bravo Taja, bo kmal dirkala naokol. user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1696
1.10.2009 14:02:25   
FLASK_A
Naša miss je danes fuul odpirala usta, ko sem ji jabolko spasirala. Je skor še mene zraven pojedla, tako jamo je odprlauser posted image Je šlo 40ml kašice, pa 100ml kompota za povrh. Njami, je jedla ko velikauser posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1697
1.10.2009 14:03:05   
majana79
flaška, ma ja pridemo vsi k čveki, vi in mi (upam da je dost skuhala) user posted image . Moj je itak doma je invalid, neki ga je v hrbtu uščipnilo in hodi kot en dedek... Pri nas bo danes halo kitajc, čist tko, mimgrede. user posted image Še dobro da Jure ni na GH... user posted image

Btw, kdaj se pokliče patronažna za GH?

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1698
1.10.2009 14:03:57   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: lake
Taja se pa reva že pol ure neki matra da bi e splazla, ful rito dvigne pa jo da pod kolena,samo ne ve čist dobr kaj bi z rokami, pol je pa jezna, Zdej si že z lokom od igralnega centra neki pomaga, glih kar ga bo podrla.

user posted image ma tale bo šibala pri 6h mesecih

Cveki, lepe novičke za taščicouser posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1699
1.10.2009 14:05:02   
pokica_
Mene je pa v križu utrgalo prejle! user posted image

Anej spi...mogoče bo kake pol urce mir. Ga učim, da kr sam zaspi, tud podnevi...zaenkrat je malo jokeca...pa malo grem k njem, ga polupčkam......zdaj je zaspal.

Dajte povedat prosim,...katera krema je boljša za rdečo ritko? Praška pasta ali Sudocrem? Anej je dobil po GH malo rdečo rito. user posted image

Mi smo pa lahko povem, danes nadomestili en obrok mleka z GH!!! Sma jedla 3. dan kuhano hruško+bučke. In je veeeeeeelik pojedel, sploh ni hotu več mlekeca, sam še malo vode. user posted image user posted image user posted image
Jutri boma pa avokado, ali brokoli...ali pa banano...ima kdo kak tak recept, kaj nardit iz avokada?

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?