Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 1.10.2009 12:32:26
|
|
|
|
KatMat
|
kaj pravis zoja???kam??
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 1.10.2009 12:33:17
|
|
|
|
zoja10
|
v postojno jutri zjutraj...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 1.10.2009 12:35:26
|
|
|
|
KatMat
|
zal....do porodniske nikamor vec...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 1.10.2009 12:38:26
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat zal....do porodniske nikamor vec... Zakaj pa to?
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 1.10.2009 12:40:05
|
|
|
|
KatMat
|
no money no funny
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 1.10.2009 12:42:29
|
|
|
|
Leela
|
samo, da sporočim. jutri mercator velja, okoli 10, jaz bom tam najbrž malo prej. Un kafič zraven igralnice. zvečer se beremo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 1.10.2009 12:46:46
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat no money no funny ateju denarnico pajsni
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 1.10.2009 12:51:21
|
|
|
|
zoja10
|
Ok, jaz bom tam če le spravim voziček v katerikoli avto.. drgač pa se igračakam za testerje itd na nivea.si , če lih kateri mulc spi pejte mal čekirat
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 1.10.2009 13:11:18
|
|
|
|
meduzica
|
a končno dela tale rr ?? sem si učeraj privoščila en nakup na next porabila 117 eur zdej pa komičakam da pride sem pa naročala kar 9-12m ker naš dolgin ni čisto po standardih :) joooj .. komi čakam vikend da bo dragi doma ... tale teden je kr naporen, zobki prebijajo dlesen upam da bo čimprej mimo, ker mi ga je prav žal kako neutolažljivo joče na trenutke. Je pa rekla P da zna tut po 3 tedne trajat odvisno kolk je trda dlesen. Mažem/masiram z nekim gengi gelom. Ne mara pa grizal ki smo jih kupli ... mogoče bi šlo z uno ki je podobna dudi. A ma kera idejo kje to kupit? aja smo imeli ultrazvok kolkov (prvič po porodnišnici) in je vse ok
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 1.10.2009 13:14:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: meduzica a končno dela tale rr ?? sem si učeraj privoščila en nakup na next porabila 117 eur zdej pa komičakam da pride sem pa naročala kar 9-12m ker naš dolgin ni čisto po standardih :) joooj .. komi čakam vikend da bo dragi doma ... tale teden je kr naporen, zobki prebijajo dlesen upam da bo čimprej mimo, ker mi ga je prav žal kako neutolažljivo joče na trenutke. Je pa rekla P da zna tut po 3 tedne trajat odvisno kolk je trda dlesen. Mažem/masiram z nekim gengi gelom. Ne mara pa grizal ki smo jih kupli ... mogoče bi šlo z uno ki je podobna dudi. A ma kera idejo kje to kupit? aja smo imeli ultrazvok kolkov (prvič po porodnišnici) in je vse ok grizalo, podobno dudi maš v BC, maš pa tudi od tommee tippee prav dude z nekimi izrastki..tudi v BC. Naša to nič ne mara. Ona bi moj prst, al pa kako palčko. Grizal pa tolk, da lahk komot kakega psa razveselim z njimi.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 1.10.2009 13:15:04
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: KatMat no money no funny ateju denarnico pajsni sej mam se zmer kartico sam se mi zdi da jo bo rabu ker ima 11 ga roj dan in mislim da nas bo peljal v toplice
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 1.10.2009 13:19:18
|
|
|
|
Anonimen
|
meduzica, tisto dudo sem videla zadnjič v BC. pri nas tudi ne mara grizal... tudi Oskar jih ni maral, zobki pa so dolgo dolgo hodili ven (pa slina tudi ) dajte mi povedat za tale Next... plačuješ s kreditno kartico druge variante ni? in glede na to, da sem prejle zasledila, da je to angleška firma: plačuješ v funtih ali evrih?... katera je že omenila, da imaš lahko kreditno kartico z omejeno količino denarja? a mi lahko katera ponovno pripne link, ker se mi ne da brskat za nazaj? od Nexta, seveda... toliko govorite in hvalite, da me že denarnica srbi se pa nekaj oblači zunaj,... upam, da bo do večera še v redu vreme. Urbana sem imela v traku v pokončnem položaju pa je začelo pihati, da sem mu kar kapico dala na glavo (sreča, da sem jo imela s seboj)... ne bi želela, da si prehladi ušeska. zdaj pa hitro juhico kuhat, preden se mulček zbudi,... upam, da je dobil zunaj dovolj vtisov in da jih bo dolgo premleval v spancu.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 1.10.2009 13:23:59
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja dajte mi povedat za tale Next... plačuješ s kreditno kartico druge variante ni? in glede na to, da sem prejle zasledila, da je to angleška firma: plačuješ v funtih ali evrih?... katera je že omenila, da imaš lahko kreditno kartico z omejeno količino denarja? a mi lahko katera ponovno pripne link, ker se mi ne da brskat za nazaj? od Nexta, seveda... toliko govorite in hvalite, da me že denarnica srbi S kreditno kartico, iz drugih držav ni po povzetju ali na račun Plačuješ v evrih, ker je spletna trgovina za EU države posebej kot za VB www.nextdirectory.eu
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 1.10.2009 13:25:02
|
|
|
|
petra a
|
tud mi2 sva že doma, sva bla v mestu, pa tako noro piha in par kapelj je že bilo, mislim k.tja da bo popoldne kar dež...upam da čimkasneje mam že na pol kuhano, filane paprike bomo jedli, pa pire in solato
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 1.10.2009 13:28:55
|
|
|
|
Anonimen
|
no zdej pa vemo, sam je HB že bolje, tašča je šla zadnjo sekundo v bolnico, staknila je pljučnico, zraven pa še zastrupitev krvi sam je danes že bolje, na obisk pa ne morem ker otroc ne smejo niti zraven pridit pa bolni tudi ne leela: a niso bli naši otroc luštkan dones v CD
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 1.10.2009 13:31:52
|
|
|
|
Anonimen
|
no jz sem pa danes naredila kanalone, pire krompir in solata, njami tud pri nas piha in kuker izgleda bo res dež popoldne
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 1.10.2009 13:36:03
|
|
|
|
majana79
|
Cveka, hvala bogu da so hitro ugotovili kaj je, sedaj boste mirnejši Morate jo ful pazit in potem tudi doma ne pustit da hodijo bolni okoli nje. Kar lepo razkužila za roke ipd. Da se vsaj tem virusnim zadevam izognete. A lahko pridem na kosilo? Vse ste tako pridne s kuhanjem, mamma mia... me je kar sram
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 1.10.2009 13:49:16
|
|
|
|
Anonimen
|
majana, hvala, sem si že shranila spletno stran, zvečer jo pa v miru pregledam... mi že stanovanje po brokoliju smrdi ... kaj vse delamo za zdravje in gušt! meni se tako ali tako da samo juhice kuhat (pa makarone). cveka, samo da kaže na izboljšanje,... so otročki imeli kakšno predstavo v CD?? sem se odločila, da bomo šli vseeno v zoo... tako ali tako bom šla po Oskarja z avtom,... pravijo, da se je treba obljub otrokom držati. pa ušesa si bomo zavarovali, če bo pihalo... čeprav se mi zdi, da je zoo kar brezvetrn, ker so sama drevesa naokrog.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 1.10.2009 13:56:18
|
|
|
|
lake
|
A men dons računalnik šteka, al nič ne dela Sva ble v trgovini, pa v BC, sm pet ful zapravla. A morjo bit na tečaju nujno tiste neoprenske kopalkem, al vseen kere, sm kupla ene take lušne, ker baje lulanja itak nobene ne zadržijo, tiste za enkratno uporabo so pa samo od 7kg naprej, te ji dam lahko pa samo na glavo. Sm hotla zjutri naročit prek nexta pa neki ne znam, ne vem kje na kartici piše od kdaj velja, pa morš to napisat, ne vem al sm tok blond al kaj. Taja se pa reva že pol ure neki matra da bi e splazla, ful rito dvigne pa jo da pod kolena,samo ne ve čist dobr kaj bi z rokami, pol je pa jezna, Zdej si že z lokom od igralnega centra neki pomaga, glih kar ga bo podrla.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 1.10.2009 13:59:32
|
|
|
|
FLASK_A
|
Majana, ane... Jaz tut nič ne kuham Bi se kar povabila... Ne, še bolje- cela naša družina se povabi. Kdo nas bo gledal pa kuhal zraven?? Majana, a vi tut pridete?
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 1.10.2009 14:00:50
|
|
|
|
majana79
|
Meni je rekel iz atlantisa, da imajo lahko gor samo kopalne pleničke, da ni nujno da so neoprenske hlačke. Datum je na kartici na prvi strani, pod številko kartice npr. 08-11. Bravo Taja, bo kmal dirkala naokol.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 1.10.2009 14:02:25
|
|
|
|
FLASK_A
|
Naša miss je danes fuul odpirala usta, ko sem ji jabolko spasirala. Je skor še mene zraven pojedla, tako jamo je odprla Je šlo 40ml kašice, pa 100ml kompota za povrh. Njami, je jedla ko velika
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 1.10.2009 14:03:05
|
|
|
|
majana79
|
flaška, ma ja pridemo vsi k čveki, vi in mi (upam da je dost skuhala) . Moj je itak doma je invalid, neki ga je v hrbtu uščipnilo in hodi kot en dedek... Pri nas bo danes halo kitajc, čist tko, mimgrede. Še dobro da Jure ni na GH... Btw, kdaj se pokliče patronažna za GH?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 1.10.2009 14:03:57
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Taja se pa reva že pol ure neki matra da bi e splazla, ful rito dvigne pa jo da pod kolena,samo ne ve čist dobr kaj bi z rokami, pol je pa jezna, Zdej si že z lokom od igralnega centra neki pomaga, glih kar ga bo podrla. ma tale bo šibala pri 6h mesecih Cveki, lepe novičke za taščico
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 1.10.2009 14:05:02
|
|
|
|
pokica_
|
Mene je pa v križu utrgalo prejle! Anej spi...mogoče bo kake pol urce mir. Ga učim, da kr sam zaspi, tud podnevi...zaenkrat je malo jokeca...pa malo grem k njem, ga polupčkam......zdaj je zaspal. Dajte povedat prosim,...katera krema je boljša za rdečo ritko? Praška pasta ali Sudocrem? Anej je dobil po GH malo rdečo rito. Mi smo pa lahko povem, danes nadomestili en obrok mleka z GH!!! Sma jedla 3. dan kuhano hruško+bučke. In je veeeeeeelik pojedel, sploh ni hotu več mlekeca, sam še malo vode. Jutri boma pa avokado, ali brokoli...ali pa banano...ima kdo kak tak recept, kaj nardit iz avokada?
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?