|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 4. del
1.10.2009 10:39:27   
Anonimen
FLASK_A če imate samo takšen sestanek, potem mislim, da ne bi bilo nič narobe, če bi bila z njo tam,... sploh, če boste stali, ker otroci se v stoje rajši nosijo.
ampak ko prideš, se opraviči, da nimaš varstva (ker si mejl dobila šele včeraj) in jih vprašaj, če je lahko dete zraven... toliko, da te ne bodo "čudno" gledali.

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1651
1.10.2009 10:41:07   
Anonimen
flaška, če bo tak neformalen sestanek, jo maš komot zraven. Vse skup tako ne more trajat dlje kot kako urco. Pa še hitrej boš vse zrihtala, ker ti bojo dali prednostuser posted image .

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 1652
1.10.2009 10:45:47   
Dudica1
zdej je pa že men začel nagajat ta rruser posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1653
1.10.2009 11:00:33   
KatMat
men ze cel dan nagaja....

KERA JE ZANC PRLEPLA UNO REKLAMO DA JE TREBA OTROKE PRIVEZOVAT V LUPINICE???K JE FUL GROZNA!!!????

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1654
1.10.2009 11:01:58   
FLASK_A
Ja, računam da bo trajalo dobre pol urce...

Ledenka, si že prišla do kopalnice user posted image

Ktja, v ZOO pa najboljš da greš danes, če imaš namen... Potem bo ful mrzlo in slabo vreme.user posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1655
1.10.2009 11:02:34   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

KERA JE ZANC PRLEPLA UNO REKLAMO DA JE TREBA OTROKE PRIVEZOVAT V LUPINICE???K JE FUL GROZNA!!!????

Zakaj? Mislim, da sem jo jaz...

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1656
1.10.2009 11:03:18   
KatMat
a bi jo se enkrat ker je ne najdem

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1657
1.10.2009 11:03:41   
Dudica1

a na fb...pomoje jaz,če pravo misliva

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1658
1.10.2009 11:04:20   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Zakaj? Mislim, da sem jo jaz...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...ne vem več

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1659
1.10.2009 11:05:06   
KatMat
uno k se zaletijo pa otrocicek umre

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1660
1.10.2009 11:05:34   
Anonimen
Dudica, tudi mene stalno ven meče in je počasen... verjetno ga prenavljajo (RR) v jesensko podobo... user posted image user posted image

FLASK_A,  se ti pa moram zahvalit,... si me spomnila na faks in sem šla prec mentorju poslat moj primerek diplomske naloge, da ga spomnim, da še obstajam in da bi rada že končala tole kalvarijo!user posted image user posted image  (poklicat si ga skoraj ne upam,... a če mi ne odgovori do ponedeljka, ga bom!)

Urban še spi,...user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1661
1.10.2009 11:05:58   
FLASK_A
user posted image

A tole: KLIKuser posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1662
1.10.2009 11:07:26   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

Dudica, tudi mene stalno ven meče in je počasen... verjetno ga prenavljajo (RR) v jesensko podobo... user posted image user posted image

FLASK_A,  se ti pa moram zahvalit,... si me spomnila na faks in sem šla prec mentorju poslat moj primerek diplomske naloge, da ga spomnim, da še obstajam in da bi rada že končala tole kalvarijo!user posted image user posted image  (poklicat si ga skoraj ne upam,... a če mi ne odgovori do ponedeljka, ga bom!)

Urban še spi,...user posted image user posted image

user posted image Ni kej, ni kejuser posted image user posted image user posted image Sej tole jutri bo tut zabavno... Pri njemu sem od 1.letnika, zadnje dve leti pa tut povohala nisem predmeta, vmes priimek spremenila... Še enega otroka dobila. Aj, me bo čukasto gledal kaj sem jaz za enauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1663
1.10.2009 11:10:00   
Anonimen
grem ven z mulčkom,... lepo se imejte!user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 1664
1.10.2009 11:10:08   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

user posted image

A tole: KLIKuser posted image

tale ja....hvala

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1665
1.10.2009 11:11:29   
FLASK_A
Katja, uživajta!

Katmat, kaj pa to rabiš?

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1666
1.10.2009 11:13:03   
Dudica1
no evo se je našlo user posted image ...grozno u glavnem jaz sem samo takrat pogledala pol pa nisem mogla več user posted image ...

leela če še velja za jutri se dobiva lahko v mercatorju...mislim da bo prišla tudi MAJA,bo še do večera sporočila...pa še ZOJO mormo najt user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1667
1.10.2009 11:21:53   
KatMat
v opozorilo morm prilept

< Sporočilo je popravil KatMat -- 1.10.2009 11:24:33 >

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1668
1.10.2009 11:25:28   
Dudica1
uuu tole bo pa huda lekcija

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1669
1.10.2009 11:49:16   
pokica_
Kaj se men samo zdi, ali je res nova barva RRa? user posted image user posted image

Pr nas ludnica,...Anej spi 2. rundo danes, s tem da je skoraj 1h se kobacal, se mencal, jokcal...vsako min sem hodla v spalnico, ga obračat nazaj na hrbet,..sem mu še dala malo mleka...in zdaj spiuser posted image Ko se zbudi, grema po kosilo in na sprehod, pol pa že čakamo atija da pride ob pol petih. Joj, kakšen dan je danes!

Ju3 pa če bo fajn, gremo gledat dinozavre v MS,...če ne, pa pečt kostanj k mojim staršem. Mi je tašča včeraj prnesla svež kostanj, 10kg ga je sigurno. user posted image  Pridna taščica, ane? user posted image  Pa še sama ga je brala, bogica...ko jo itak vse kosti bolijo od te artroze.

Mi smo se pa odločli malo šparat za našo prihodnost...enkrat v roku 3 let računamo ene spremembe glede selitve....tk da je treba začet.
Drugač pa mam jst sklenjeno rentno varčevanje za penzijo oz. življenjsko zav. pri Merkurju...ko je ena danes napisala za Merkur neki. Ampak tega je treba tolk dolgo šparat pr teh slov. plačah, da nevem če se kaj splača.
Za Aneja sem hotla odprt račun-varčevanje...pa glede na to, da CSD pri otroških gleda obresti od varčevanja...bom raje odprla tacajt sef ali pa račun na geslo...tk da nihče nebo mogel spremljat njegove dohodke, samo JAZ IN ATI. user posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1670
1.10.2009 11:51:22   
KatMat

83++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ bu5n6g5gfnnnbbbbbbbbb v zYggbv g nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnju,m ,hb

ekola...tole vam je tija povedala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1671
1.10.2009 12:09:54   
Dudica1
midva pa grev k svakinji al kako ze temu reče ...na en kofetek pa dojenčka mal popestvat

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1672
1.10.2009 12:23:11   
KatMat
lepo se imejte

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1673
1.10.2009 12:29:22   
zoja10
waw, tija je že prava čvekulja user posted image user posted image user posted image ...

jutri:

Jaz načeloma jutri pridem sam morm , pogruntat v kateri avto spravm voziček s športnim delom,.. tko al tko moram v Dm po aptamil...
Tam okol 10 bi meni najbolj odgovarjalo...

Maja prideš?

Kati?

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1674
1.10.2009 12:31:44   
KatMat
http://www.kamnican.si/assets/images/RUMENE_STRANI/20090928-vabiloof/oktoberfest5.jpg

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?