|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del
1.10.2009 10:59:45   
Olivija*
danes se bo povečala uporaba kisa...jutri bomo pa vse likale user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu taja1235)
Neposredna povezava do sporočila: 2801
1.10.2009 11:00:00   
KAHLO
Punce jaz pa se zadnje čase ukvarjam z drugim problemom in sicer....Ronja je full nemirna pr spanju....to se vrti okrog svoje osi k kaka vrtavka, pokrita tud ne želi bit....ji gre več kot očitno na živce.....zdaj razmišljam, da k bo bl hladno ne bo mogla ponoči biti več odkrita, in da bo verjetno treba nabavit vrečo......ampak ne verjamem da bo ona s tem zadovoljna ker ne bo mogla svojih nog metat naokrog kot do zdan!?!?!kaj šele da bi se z njo vsedlauser posted image user posted image user posted image
a vaših user posted image nič ne moti če so pokriti?

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2802
1.10.2009 11:03:34   
KAHLO
a se meni malouser posted image , al zmeraj ko kliknem ta RR je nekaj v drgačnih barvah....pa so številke zelene?!?!?

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 2803
1.10.2009 11:05:45   
RAČKAPK
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO

Punce jaz pa se zadnje čase ukvarjam z drugim problemom in sicer....Ronja je full nemirna pr spanju....to se vrti okrog svoje osi k kaka vrtavka, pokrita tud ne želi bit....ji gre več kot očitno na živce.....zdaj razmišljam, da k bo bl hladno ne bo mogla ponoči biti več odkrita, in da bo verjetno treba nabavit vrečo......ampak ne verjamem da bo ona s tem zadovoljna ker ne bo mogla svojih nog metat naokrog kot do zdan!?!?!kaj šele da bi se z njo vsedlauser posted image user posted image user posted image

pri nas je tud tako
ti pa povem iz lastnih izkušenj
da v takem primeru lahko samo čakaš (ne obstaja neke pametne rešitve),
da pač otroka to mine in da začne mirno spat

spalna vreča je pa katastrofa, ker ko se ne more premikat, pa bi se rad,
se začne dret in pol gre noč v franže
pri mojem ta prvem je blo isto
ta drugi je bil priden za spat in tudi mirno je spal
tale naša ta zadna čebela je pa tud ista ko ta prvi
sam čakam, da bo minil.....

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 2804
1.10.2009 11:06:53   
RAČKAPK

a se meni malouser posted image , al zmeraj ko kliknem ta RR je nekaj v drgačnih barvah....pa so številke zelene?!?!?

dons mi še nič ne nagaja
HB

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 2805
1.10.2009 11:08:55   
RAČKAPK
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

IZVIRNO SPOROČILO: pf

MTY garaš? user posted image  user posted image  user posted image

ne govori. zasuta sem z plačilci.user posted image

jst mam pa dons pa jutr dopust JUHU

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2806
1.10.2009 11:09:22   
RAČKAPK
nč grem še mal pucat
lepo bodite

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 2807
1.10.2009 12:04:01   
Olivija*
...bo verjetno treba nabavit vrečo......ampak ne verjamem da bo ona s tem zadovoljna ker ne bo mogla svojih nog metat naokrog kot do zdan!?!?!kaj šele da bi se z njo vsedlauser posted image user posted image user posted image

našo A spet dajemo spat v vrečo ravno zaradi tega razloga, da se ne bo preveč odvadila do zime. vreča je dovolj velika, da lahko telovadi naokrog z nogicami, vsede se brez problema, malo bolj pa se namatra, da vstane...ampak tut to že obvlada.

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 2808
1.10.2009 12:22:40   
Lara Croft
mi imamo takšnega. seveda v roza barvi. user posted image
ln ful uživa v njem, in tudi nama je okej.

Ni moteče, ker sta za nogici samo dve palčki?

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2809
1.10.2009 12:38:00   
KAHLO
Zgleda da se meni res malouser posted image zdaj že tretjo barvo vidim namest zeleno.....mah.....eh.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja nič....bom nabavla eno malo večjo vrečo...da se bo madam lahko čopirila not.....pa bomo sprobali en petek in soboto....kakšna bo kaj nočuser posted image user posted image user posted image in če bo za zdržat.....bo v vreči spala!!!!user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 2810
1.10.2009 12:39:47   
Olivija*
sicer je pa tudi naša madam postala takšna mala trmica...pa kako protestira, če kaj ni po njeno....upam, da je to obdobje in da jo kmalu mine user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 2811
1.10.2009 12:56:30   
Lara Croft

Zgleda da se meni res malouser posted image zdaj že tretjo barvo vidim namest zeleno.....mah.....eh.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ma kaj sploh sprašuješ..... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo danes tudi v redu spali... Lara se je 2x zbudila, ma še preden sem šla spat, tko da ni blo neke panike... Pol je spala do jutra... in zagledali dva nova zobka-obe spodnji dvojkici.

Smo imeli sistematski, čeprav ne vem zakaj se mu tko reče... nič kej sistematike ni blo... najprej smo čakali skoraj 2 uri v čakalnici, pol pa zelo na brzino vse... Lara je bla že čist zmešana od nošenja po rokah... in ko smo prišli končno na vrsto je bla že tko zaspana in živčna, da se je manjkalo samo še, da jo je polegla in ji začela kazat, kako se je treba obrnit s trebuha na hrbet....
Lulanje nam je spet šlo vse mimo, kri pa je verjetno v redu, glede na to, da ni nič rekla... Baje, da je kr med velikimi, ma meni se 74cm ne zdi veliko.... in bolj pri ta suhih, čeprav se meni 9200 zdi ful... user posted image user posted image user posted image
Cepili jo bomo prvič pa komaj marca... Je bilo videti, da ni nobenemu prav, ma si nobeden ne upa nič reči, verjetno zaradi naziva mojega moža.... user posted image user posted image   Ne vem, ljudje se stalno pritožujejo, kako so sestre nesramne.... Z nami so vsi zelo prijazni...Pa si to tako razlagam...

Pol sem ji pa v avtu cel cajt zadi težila, da ni zaspala. Če zaspi v avtu, potem doma ne zaspi nazaj in je cel dan potem tečna... doma je tako še pomarendala in zdej spi...

Zdej nesem nek denar na banko in kupit bučke... za kosilo ji bom naredila mal tortelinov in bučke.

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 2812
1.10.2009 12:58:21   
Lara Croft

Ja nič....bom nabavla eno malo večjo vrečo..

Naša bejba je pa kr navajena na vrečo, je tudi poleti, razen, ko je blo reees vroče, spala v njej.... Zdej ima eno tanko poletno, ma imam na zalogi tudi zimske že.... user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 2813
1.10.2009 13:04:36   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Ja nič....bom nabavla eno malo večjo vrečo..

Naša bejba je pa kr navajena na vrečo, je tudi poleti, razen, ko je blo reees vroče, spala v njej.... Zdej ima eno tanko poletno, ma imam na zalogi tudi zimske že.... user posted image

naša tud v spalki spi....zdaj še ima tanjšo brez rokavov,za pozimi pa debelo,tud brez rokavov...user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 2814
1.10.2009 13:06:44   
arabela*
Tak....otroke sem dala čuvat....jaz pa grem delat za šolo malo, pa pospravit,pa nekaj dat v pisker,bom verjetno kar domače klobase skuhala in kruh zraven. Imava dovolj.

Potem pa ne vem,če si ne bom privoščla malo solarija....user posted image ....bi šla zdaj,pa tu nikamor ne prideš ob taki uri...gužva da te kapuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2815
1.10.2009 13:16:22   
Alenka_

naša punči je tudi taka vrtavka po postelji da jooooj... včasih celo v spanju vstane in se usede nazaj... in zraven spi user posted image ko pa ji zmanjka ravnotežja pa se zbudi in jo je treba položit nazaj.

Sara pa splooooh ne mara vreče za spanje...oz. žakeljčka. ko se obrača se tudi vreča okoli nje zavije in jo zategne... ne vem kako ji to uspe ampak ji. kadarkoli je spala v vreči je bilo ponoči treba na vsake toliko hoditi k njej in ji odviti vrečo... zato mi je moja super tašča dala posteljnino na katero je našila vrvice - na vsak vogal po dve vrvici, da lahko pokrijem Saro in zavežem vse štiri vogalčke ob posteljico. je super ideja! sicer ji tudi uspe iz tega ven nekako pridt ampak redkokdaj..in tako brez problema, da bi jo kaj oviralo pri njenem vrtenju ponoči, spi celo noč user posted image

"Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni." (mati Terezija)

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 2816
1.10.2009 13:45:22   
pf
RR me nekaj jezi. Če nisem že petkrat napisala, da perilo lepo diši tudi s kisom, evo mi glave.
Lara naša L ima nekje iste mere, no jih je imela na zadnji sistematiki ob letu dni, je pa zrasla ta mesec za 5 cm. Smo jo včeraj merili pri P. Šlankerce sta ni kaj. Zredila se je pa L glih 10 dkg v mesecu. Vrabec mali in njegovi zobki.

(odgovor članu Alenka_)
Neposredna povezava do sporočila: 2817
1.10.2009 13:51:52   
pf
Kak mleje.
Lani sem kupila v Leclercu spalno vrečo tako prilagodljivo, mislim prilagodljivo cm, ima vzadaj netke in se lahko zapira. Je od 70 do 110 cm, pa tudi če netov ne zapreš je fajn prostora v njej za brcanje in obračanje. Samo je zimska, tak da sedaj ima še odejico, ampak si jo tudi namrda ponoči na 101 način in tudi zbudi malo zaradi tega verjetno.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2818
1.10.2009 17:02:57   
ključek

Kak mleje.
Lani sem kupila v Leclercu spalno vrečo tako prilagodljivo, mislim prilagodljivo cm, ima vzadaj netke in se lahko zapira. Je od 70 do 110 cm, pa tudi če netov ne zapreš je fajn prostora v njej za brcanje in obračanje. Samo je zimska, tak da sedaj ima še odejico, ampak si jo tudi namrda ponoči na 101 način in tudi zbudi malo zaradi tega verjetno.

jaz sem takšno kupila v Pikapolonici. mi je ful praktično, imaš lahko dalj časa.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2819
1.10.2009 17:04:25   
ključek

IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

mi imamo takšnega. seveda v roza barvi. user posted image
ln ful uživa v njem, in tudi nama je okej.

Ni moteče, ker sta za nogici samo dve palčki?

ne. stopalki sta samo za ta čas, ko user posted image ne zna sam peljati, potem je pa itak pedalo. ko bo ln dosegala do pedala, pa četudi ne bo znala voziti, bom stopalki dala stran.

Neposredna povezava do sporočila: 2820
1.10.2009 17:05:10   
ključek
midve sva spet sami, ima ati službene sestanke.user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2821
1.10.2009 17:30:23   
ključek

RR me nekaj jezi. Če nisem že petkrat napisala, da perilo lepo diši tudi s kisom, evo mi glave.
Lara naša L ima nekje iste mere, no jih je imela na zadnji sistematiki ob letu dni, je pa zrasla ta mesec za 5 cm. Smo jo včeraj merili pri P. Šlankerce sta ni kaj. Zredila se je pa L glih 10 dkg v mesecu. Vrabec mali in njegovi zobki.

a res al kaj?? diši????

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2822
1.10.2009 18:15:46   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08

IZVIRNO SPOROČILO: gold fish
..pa fajn so tisti njihovi na preklop...... sploh za novorojenčke...... 

aha - fiška že skrbi zame user posted image

user posted image

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 2823
1.10.2009 18:19:42   
gold fish

No da še povem, da sem danes na fizio vprašala terapevtko, ki ima preko otročke, ki hodijo na terapije, ker jih pošljejo iz RA kako je glede tega, da se otročka drži. Vprašala sem striktno za Lano. Povedala sem, da se tu in tam spusti in  to parkrat na dan. Gre dober meter, drugače je bolj kot ne skozi na nogah in se preprijema in gre okrog mize, pa se stolov drži, sedežne, okrog postelje, drži se ograje in prehodi cel balkon, tišči tricikel, poganjalčka. Pa bolj kot ne vse z eno roko. Da je sama prišla do te faze, da je nismo  postavljali na nogice in da ona želi da jo držim, ker rabi sigurnost, da ravnotežje pa ima dobro. Pa da lepo stopi trdno s celo nogo na tla. Je rekla, da v knjigah piše da naj se otroka ne bi vodilo za rokice, je pa v našem primeru, ko Lana sama prestopa, med drugim tudi že leti, to držanje za roko opravičeno, ker je samo vprašanje časa kdaj bo shodila. Predvsem naj bi bile na vodenje z roko pozorne mamice katerih otročki imajo tendenco hoje po prstih, ali kako drugo razvojno težavo, da tisti pa bog pomagaj držat za rokico. Tak da sedaj bo vsaka najbolje vedla. Da midve pa lahko komot greva z roko v roki na sprehod. Najbolj kritično pa je hitro postavljanje na noge in vodenje z roko (sedem, osem, devet mesecev), ker da baje take otročke, ko so najstniki zna hrbtenica jeziti. Je pa res, da kar se zadnjih študij tiče se ne vodi otrok, razen če so tik pred samostojno hojo in rabijo sigurnost.

lepo si to napisala...

se strinjam...user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2824
1.10.2009 18:22:52   
gold fish

naš je tud tak...se vrti na vse konce, pa še skoz na trebuhu spi al pa na kolenihuser posted image ...pokrit noče bit, če ga pokriješ se takoj zbudi....

..prvi je bil isti...   nobena vreča ni prišla v poštev, tako da je zdaj pri tem nisem niti kupovala še...imela sem tisto malo, ko je bil baby, pa ni bila dosti v uporabi....

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 2825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?