|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del
1.10.2009 8:18:44   
Čarli08
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish
..pa fajn so tisti njihovi na preklop...... sploh za novorojenčke...... 

aha - fiška že skrbi zame user posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 2776
1.10.2009 8:21:12   
*bubi*
Zdaj pa res ne vem, kaj je s Hoferjevimi bodiji narobe user posted image
Jaz sem jih pri bubiju ful kupovala, pa so še zdaj ok. Bubika vse ponosi. Ji pa potem kupim kakega res lepega, Klarovega recimo. Ker ne rabi kvantitete, ampak kvaliteto user posted image  Al pa Lumpijeva sem ji 2 kupila, sta tudi lepa. Spet 18m številka, pa ne vem, če ji bosta še dolgo prav user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2777
1.10.2009 8:26:35   
KAHLO
Mah nevem bubi.....jaz sem mela pol takšne težave kot je larika zapisala.....ronja je razkazovala pol tista ramena, je bla k ena pubertetnica.....k kaže štrik od modrcauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....no in z daj mam tiste bodije doma....za okrasuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2778
1.10.2009 8:26:47   
Čarli08
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=197465

Meni je ta všeč.. user posted image

Ta je pa hud

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 2779
1.10.2009 8:40:01   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO

Mah nevem bubi.....jaz sem mela pol takšne težave kot je larika zapisala.....ronja je razkazovala pol tista ramena, je bla k ena pubertetnica.....k kaže štrik od modrcauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....no in z daj mam tiste bodije doma....za okrasuser posted image user posted image user posted image

sej so dale idejo..........uporabi jih kot cunjo za prah brisat...user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 2780
1.10.2009 8:42:06   
ključek
jutri pa dopustek.....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2781
1.10.2009 8:44:28   
KAHLO
MTY jaz tudiiiiiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2782
1.10.2009 8:47:51   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=197465

Meni je ta všeč.. user posted image

Ful je dober. Mi imamo enega iz Leclerca, ampak je tudi vredu. Sva se veliko prevozile že, pa tišči ga isto kot Nik in leti za njim, ker je hiter. user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 2783
1.10.2009 8:50:30   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: taja1235

sm pa vidla da imajo v CALCEDINIji tudi otroske zabice pa za puncke tok lustne...res kjut
sam jih nism kupila...k jih zaenkat ma dovolj...a ma kera od tuki zabice kako se obnesejo?

zanima me ce kera nameto mehcalca daje v stroj za pranje KIS??? baje po tem ful disijo cune...js tega
se nism sprobala ;)

Lana ima dokolenke iz Calcedonie in so ful dobri in kvalitetni, tak da so verjetno tudi žabice.

Glede kisa namesto mehčalca, tega pa nisem še probala, pa niti slišala. Me je strah, da bo po kisu imele vonj.

(odgovor članu taja1235)
Neposredna povezava do sporočila: 2784
1.10.2009 8:51:52   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

meni so sparovi bodiji najboljši. res je, da je treba vzeti eno cifro večjo, ampak meni so super.

Meni tudi. Kvalitetni so, pa lepi nežni vzorčki.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2785
1.10.2009 8:52:44   
Olivija*
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08
Meni so vsi ti bodiji precej debeli. Še najtanjši so v Baby centru, Clarovi, samo zasoljeni. Imajo še kje take fajn tanke?

meni pa ravno ti clarovi niso fajn. sem kupila enega zasoljenega iz nekega kao finega materiala (se mi zdi, da bambus), pa sploh ni fajn....

med zadnjimi je bil zakon fixoni, ravno tako kupljen v BC, poceni in se ful fajn pere, še vedno zgleda lepo in je vedno bolj mehek.
za šminkirat pa itak mimo&co, ampak ti so res dragi.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2786
1.10.2009 8:54:57   
Olivija*
IZVIRNO SPOROČILO: pf
Lana ima dokolenke iz Calcedonie in so ful dobri in kvalitetni, tak da so verjetno tudi žabice.
Glede kisa namesto mehčalca, tega pa nisem še probala, pa niti slišala. Me je strah, da bo po kisu imele vonj.

tale kis moja kolegica ful hvali in res ji lepo dišijo cunje...ampak jaz se še nisem ojunačila, da bi ga probala user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2787
1.10.2009 9:08:17   
Čarli08
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija*

meni pa ravno ti clarovi niso fajn. sem kupila enega zasoljenega iz nekega kao finega materiala (se mi zdi, da bambus), pa sploh ni fajn....

No, tega sem kupila enega, pa mi ni - se hitro uniči. Navadnio Clarovi so mi fajn.

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 2788
1.10.2009 9:20:10   
pf
Taja pravkar sem dala berilo perilo prat z Ašičevim kisom. Upam, da mi ne bo žal. user posted image  user posted image  user posted image
Poročam kako bo stanje.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2789
1.10.2009 9:21:35   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO

MTY jaz tudiiiiiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 2790
1.10.2009 9:22:16   
ključek
Saraya, pozdravljena!user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2791
1.10.2009 9:29:19   
pf
No da še povem, da sem danes na fizio vprašala terapevtko, ki ima preko otročke, ki hodijo na terapije, ker jih pošljejo iz RA kako je glede tega, da se otročka drži. Vprašala sem striktno za Lano. Povedala sem, da se tu in tam spusti in  to parkrat na dan. Gre dober meter, drugače je bolj kot ne skozi na nogah in se preprijema in gre okrog mize, pa se stolov drži, sedežne, okrog postelje, drži se ograje in prehodi cel balkon, tišči tricikel, poganjalčka. Pa bolj kot ne vse z eno roko. Da je sama prišla do te faze, da je nismo  postavljali na nogice in da ona želi da jo držim, ker rabi sigurnost, da ravnotežje pa ima dobro. Pa da lepo stopi trdno s celo nogo na tla. Je rekla, da v knjigah piše da naj se otroka ne bi vodilo za rokice, je pa v našem primeru, ko Lana sama prestopa, med drugim tudi že leti, to držanje za roko opravičeno, ker je samo vprašanje časa kdaj bo shodila. Predvsem naj bi bile na vodenje z roko pozorne mamice katerih otročki imajo tendenco hoje po prstih, ali kako drugo razvojno težavo, da tisti pa bog pomagaj držat za rokico. Tak da sedaj bo vsaka najbolje vedla. Da midve pa lahko komot greva z roko v roki na sprehod. Najbolj kritično pa je hitro postavljanje na noge in vodenje z roko (sedem, osem, devet mesecev), ker da baje take otročke, ko so najstniki zna hrbtenica jeziti. Je pa res, da kar se zadnjih študij tiče se ne vodi otrok, razen če so tik pred samostojno hojo in rabijo sigurnost.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2792
1.10.2009 9:31:34   
pf
MTY garaš? user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2793
1.10.2009 9:33:26   
Olivija*

Taja pravkar sem dala berilo perilo prat ...

joj, punca, berilo se ne daje prat v stroj! user posted image user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2794
1.10.2009 9:40:22   
Olivija*
Je pa res, da kar se zadnjih študij tiče se ne vodi otrok, razen če so tik pred samostojno hojo in rabijo sigurnost.

no, pf, tole je pa res koristna informacija tudi za nas ostale.
torej ne rabim več strelat z očmi, ko naši A drugi  pomagajo hoditi, saj že sama vstane in hodi naokrog tako, da se drži. začuda pa jo je tudi minilo plazenje na mizo v dnevni...kot da bi pozabila, kako se to naredi. včeraj niti čez prag ni "znala" zlesti, čeprav je visok le kakih 10 cm... punca se pusti razvajat in nosit user posted image  brihtna je!

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2795
1.10.2009 9:43:32   
pf

Joj  ne berilo, perilo. Saj sem smotana. user posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 2796
1.10.2009 9:48:17   
ključek

MTY garaš? user posted image  user posted image  user posted image

ne govori. zasuta sem z plačilci.user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2797
1.10.2009 9:51:40   
ključek

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 2798
1.10.2009 9:59:25   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

Saraya, pozdravljena!user posted image

heloooooouser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2799
1.10.2009 10:13:38   
taja1235
Javi mi kako bo disalo perilo da dam se js prat pop cunje user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?