Anonimen
|
spet nazaj Urban spi jutranje spanje. upam, da še za kakšno urico,... upam. dan bo danes prav lep... prosim, nobenega dežja! petrazg, dobro opravi! čim lepšo pot do Celja in nazaj. kaj pa če bi zamenjala vrtec? prav nič fino ni, da se otrok tam ne počuti ok. po vsej verjetnosti, da do vzgojiteljice čuti odpor prav tako kot ti in to ni v redu... če ti v vrtcu ne morejo zrihtat druge skupine, poskusi zamenjat vrtec. da je otrok nekje, kjer mu ne odgovarja, ni dobro. za zoo se bomo pa kakšen drug dan zmenili. v soboto, ko pride Pika Nogavička? Oskarju sem danes obljubila zoo, tako da gremo tja po vrtcu. nekaj mu nagaja spomin... stalno me sprašuje, "mami, kako se že ta punčka imenuje" (Pika iz risanke Bolt), "kako je že temu bagerju ime", "kako se že reče tistemu, ki pleza po drevesu in se praska" me malo skrbi, da je njegova glava prepolna podatkov in da mu ne bo kaj kliknilo,... bom poskusila ukiniti večerne risanke in bova rajši zvečer brala knjigice. sicer pa, petrazg, danes je tvoj lucky day, ne? nič ti ne bi smelo iti narobe! sem včeraj pozabila pohvaliti slikice! vse so super super super,... tudi tvoja malčka, ajetam* sta srčka! FLASK_A se mi zdi, da ne bi bilo fino, če bi Majo peljala s seboj na predavanje... izjemoma, če je to predavanje bolj sproščenega tipa. saj veš, ne bi bila pri miru in tiho, ti se ne bi mogla skoncentrirati na predavatelja, motila bi ostale,... če potrebuješ kakšen podpis ali kaj takšnega, pojdi z njo tja, se opraviči predavatelju, da nimaš varstva zanjo, da si boš od sošolca sposodila zapiske,... se mi zdi, da nihče ni tako hladen, da ne bi tega razumel. če pa bi rekel, da to ni njegov problem, potem bi se jaz kar vsedla čisto pred njega! lahko pa bi se jutri z-majčice zmenile pred tvojim faksom in bi skupno popazile na Majo??? skratka, upam, da se bo rešilo, da bo volk sit in koza cela! (kaj pa je z varuško, ki pazi na Jaka?) šibam pod tuš, da ne bom ves dan smrdela. vas pridem kasneje spet pogledat. aja, Papua, ne se preveč gledat v ogledalo!!!!
|