|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 4. del
1.10.2009 8:14:52   
Tanja_
lake jst bi mogoče šla v Supernovo. Dej mi napiši sms ko greš pa ti povem. Okej?

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1601
1.10.2009 8:16:43   
Anonimen
dobro jutro!

sem vstajala vso noč,... moj mali Urbanček,...user posted image
danes sem bila jaz tista, ki je Oskarja peljala v vrtec,... po vrtcu gremo danes v zoo,... še katera? petrazg?
smo edino malo prehlajeni,... jesen.

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 1602
1.10.2009 8:25:47   
lake
Dobro jutro

Spali smo vredu, z dvakratnim hranjenjem. Zuni je čudn, vreme, pa ne lub se mi v trgovino, samo mi bo vode zmanjkal, tko da bo kr treba it.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1603
1.10.2009 8:27:20   
KatMat
dudi mene ne bo v PO....dobro jutro!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1604
1.10.2009 8:33:21   
KatMat
nasa je pa danes od pol devetih do petih...tko da ...bomo probal se danes zdrobovo kasico okol sestih dat pa bomo vidl ce je to krivo da nasa frajla dlje spi

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1605
1.10.2009 8:37:00   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

dudi mene ne bo v PO....dobro jutro!

a tud jutri neuser posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1606
1.10.2009 8:38:06   
KatMat
meni FV ne dela...pravi sele cez dva dni da bo....pa 200.000 jurckov sem mela ze nasparanihuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1607
1.10.2009 8:39:45   
PapuaNG
jutro,

mi smo tut kar ok spali, dvakrat futranje, ampak je po futranju ob šestih zaspal nazaj (al sem pa samo jst zaspala, ker neki se mi dozdeva, da se je pogovarjal sam s sabouser posted image ) še do pol osmih. Sem kar dvakrat pogledala na uro zjutraj, če dobro vidim. Bi se morala danes likat spravit....grrrr...se mi je malo nabralo. Bom vidla, če moj tamalega popazi, mogoče, sicer pa najverjetneje ne.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1608
1.10.2009 8:40:34   
KatMat
jutri???hm....pa se ne vem....ce bo vreme bi sla najsi na oktoberfest pri kamniku

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1609
1.10.2009 8:40:49   
Dudica1

meni FV ne dela...pravi sele cez dva dni da bo....pa 200.000 jurckov sem mela ze nasparanihuser posted image user posted image user posted image user posted image

men dela

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1610
1.10.2009 8:43:33   
Anonimen
jutro

spali smo lepo. Tudi na lotu smo zadeli...ok ok...relax...samo 4 in 3+1. Samo 6+1 je šla pa v TRZIN! Katmat....a mogoče kaj ne poveeeš???user posted image

Drugače pa ...same old..

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1611
1.10.2009 8:46:33   
lake
Meni tud dela FV. Kati a maš ti zdej svoj FB? Ker te mi kaže pod predlogi za prijateljstvo? A ti bi šla kr popivat že navsezgodej?

Tanja Pomoje bova šle okol 10 30. Ti sporočim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1612
1.10.2009 8:52:39   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: Leela

Blue tenks user posted image

moram povedat, da je Blue prva in zaenkrat še edina oseba, ki je slikala Filipa kako se smeji user posted image . Nam ne uspe.

Blue kakšen fotič imaš to? Jaz ga kupujem pa tvoj dela lepe slikice.

super fotke s srečanja.

user posted image user posted image user posted image to nism jz.. to je zihr k je fotič rdeče barve... Gaja ga ma tud rada.. fotič je pa ena najcenejša varianta... sm ga enkrat kupla v Sparu k so mel neko akcijo... cena je bila neverjetnih 99€ user posted image user posted image user posted image to je sam začasna varianta dokler si ne kupim ali pa dobim (user posted image user posted image ) kakšnega Nikona oz kej podobnega za solidnejšo ceno user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A
No, vglavnem, srečanje je bilo lepo, super punce ste vse po vrsti Škoda, da ni bilo še Katmat, pa k.tje... Pa še katera bi lahko prišla. Smo lahko dali celo mize skupajuser posted image

kakšne slikce??? tko da še mi vidmo

mislm, zdej ste pa že čist vse dudi spoznale, samo še jz ne user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1
zoja10 si fouš a ...kdaj v Postojni ...jaz bom mogla itak enkrat it ker dobim robo od nexta pri leeli

kdaj pa bo to?? da mogoče še jz prletim v postojno??

IZVIRNO SPOROČILO: ajetam*

Cau, vas berem že dalj časa, že vse od nosečnosti. No zdaj sem se pa končno odločila, da se pridružim vašemu čveku.
Imamo fantka Jakoba, starega 4,5 meseca (11.05.2009, 3850g 63cm) in pa punčko Izo, ki je konec avgusta dopolnila 2 leti. Trenutno imam oba doma, ker je starejša bolna, drugače je v vrtcu-še dobro,drugače bi se mi zmešal.
Bi se vam pa tudi jaz kdaj pridružila na vozičkanju, če lahko;) Smo pa iz LJ.
Če katero še kaj zanima, naj kar vpraša.

user posted image user posted image user posted image upam da se nam kdaj pridružiš na kakšnem srečanju.. pa kakšno slikco Jakoba in seveda tudi Ize objavi

kati,blue zakaj vaju takrat ni ko sm pa jaz  ...weeeeeee

zakaj pa tebe ni k midve uživava na pirčku??

kati,blue zakaj vaju takrat ni ko sm pa jaz  ...weeeeeee
sm bla pri sestrci.....pa ji mal pomagala.....sem res upala da bom uspela

kako je s sestro???

pri nas pa je in riževa kašica...zdele jo je kr dobro skodelico zmalcal...pol pa kopanje in še flaška

naša pa ne mara riževe kaše.. tko da zdej ji jo kr v aptamil zmešam.. k mi jo je škoda v smeti vržt

IZVIRNO SPOROČILO: lake

Kera mi mal dnarja posod da se razširm, sloni so mi okupiral celo kmetijo, se bojim kaj bo ko bojo zrastl  

jz pa čakam da naredijo 22x22.. mam tud že premejhno farmo... že kr stvari prodajam, tiste k jih ne rabm preveč.. pa da ne omenim te sloni so gigantski... mi celo famo zasedejo user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

hej čveke.
Sem šele zdaj domov prišla. Sva ble zjutrej z mami v Ljubljani-sem vse poštimala z mentorco,še vpišem se naslednji teden pa začnem....
Sem pa zdele kr mal žalostna, se je Hana zgleda dons mal scrklala in je bla prej ful zaspana in je tečnarla v igralnem centru, ko sem jo dvignila, se je pa smejala.In sm ugotovila,da tko ne bo šlo, ker loh pregorim, če bom mogla bit skoz z njo in sem jo šla odložit v postlco, da bi zaspala. In je jokala ene 20 minut, pol je pa v joku zaspala. Zdej mi je pa tok hudo, da sem jo tko pustila

če je ne boš pustila boš mela pravo razvajenko

IZVIRNO SPOROČILO: pokica_

Sem pozabla povedat....danes smo pojedli kar 25-30 žličk pireja iz bučk+hruške(kuhano vse)!

user posted image user posted image user posted image jz ji bom pomojm dala dons pire bučke+krompir

copka čestitke za konkretne mere user posted image user posted image user posted image

meni FV ne dela...pravi sele cez dva dni da bo....pa 200.000 jurckov sem mela ze nasparanih

men dela

men pa tko tko... me skoz vn meče.. tko da bom živčnga fasala.. dobr da sm pobrala kr je že zrastlo user posted image

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 1613
1.10.2009 8:54:13   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: Majch

jutro

spali smo lepo. Tudi na lotu smo zadeli...ok ok...relax...samo 4 in 3+1. Samo 6+1 je šla pa v TRZIN! Katmat....a mogoče kaj ne poveeeš???user posted image

Drugače pa ...same old..
sit jest sem v domzalah vplacala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1614
1.10.2009 8:54:42   
Blueeyes
pa to je za ****.. sm prekmal rekla za FV... sm že vse pobrala kr je zrastlo, pa na novo posadila... pol me pa vn vrže.. pa se še enkrat prjavim in je še vse na njivi, k da nism nč pobrala user posted image  user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1615
1.10.2009 8:55:45   
Dudica1
blue...mogoče jutri v po. če bo še kakšna prišla...

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1616
1.10.2009 8:57:38   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: lake

Meni tud dela FV. Kati a maš ti zdej svoj FB? Ker te mi kaže pod predlogi za prijateljstvo? A ti bi šla kr popivat že navsezgodej?

Tanja Pomoje bova šle okol 10 30. Ti sporočim.

mam ja...ze ves cas...mala putka....ampak ne dodajam prijateljev ker me skoz sprasuje za varnostno kodo....pa se mi ne da hecat...kr poklikaj me....

my sister je ze veliko bolje....ma pa eno blesavo babico...sam to lahko recem....ji take stvari prodaja da kr ni res...

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1617
1.10.2009 9:00:37   
KatMat

jutri???hm....pa se ne vem....ce bo vreme bi sla najsi na oktoberfest pri kamniku
a pride kaksna!????????

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1618
1.10.2009 9:02:44   
Blueeyes

no go... jutr ma pa moj mislim da dopust, tko da bo veselo na delo že od zjutri

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1619
1.10.2009 9:03:51   
KatMat
u maricka ste hitre

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1620
1.10.2009 9:09:46   
majana79
Jutro!

Madonca, šele 9 je, Kati pa že o pivu sanja. user posted image

Ta noč ni bila moj dan! Zaspal je ob 4 popoldne po težkih mukah, spal do pol 8, ko sva ga zbudila (vmes je jedel). No potem je bil pokonci, sva ga skopala, in dala spat nekje ob pol 9. Vse fino in fajn, okoli 11 ga začne pa neki zvijat, se je zbudil in ker sem bila ravno pod tušem ni dobil za jest takoj, se mu je 'strgalo'. Jaz sem mislila da bo najmanj umrl user posted image To je tako jokal, da sem še jaz začela, ker nisem vedela kaj naredit. Potem se je končno umiril, sva jedla, ampak sva zaspala na najini postelji (kar pomeni nič spanja zame), se je pa potem spet zbujal na 2 uri do jutra. Ob 6 je bil pa ko nov in se je hotel pogovarjat.  user posted image

Kdaj se bom naspala?!

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1621
1.10.2009 9:11:35   
pokica_
Ma nebom več pisala...mi je vse vn ****...:(

Spali ok, 1x jedli...brezvezen dan! user posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1622
1.10.2009 9:11:59   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

no go... jutr ma pa moj mislim da dopust, tko da bo veselo na delo že od zjutri

jutri bo itak dež...
pa nič bova pa same z leelo

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1623
1.10.2009 9:13:54   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

Jutro!

Madonca, šele 9 je, Kati pa že o pivu sanja. user posted image

Ta noč ni bila moj dan! Zaspal je ob 4 popoldne po težkih mukah, spal do pol 8, ko sva ga zbudila (vmes je jedel). No potem je bil pokonci, sva ga skopala, in dala spat nekje ob pol 9. Vse fino in fajn, okoli 11 ga začne pa neki zvijat, se je zbudil in ker sem bila ravno pod tušem ni dobil za jest takoj, se mu je 'strgalo'. Jaz sem mislila da bo najmanj umrl user posted image To je tako jokal, da sem še jaz začela, ker nisem vedela kaj naredit. Potem se je končno umiril, sva jedla, ampak sva zaspala na najini postelji (kar pomeni nič spanja zame), se je pa potem spet zbujal na 2 uri do jutra. Ob 6 je bil pa ko nov in se je hotel pogovarjat.  user posted image

Kdaj se bom naspala?!

ja, majana, priblužuje se poldne... zato lahko sanjamo ... pusti nam sanje user posted image

mi smo se pa dons naspal.. je spala od 21.30 do 2.30, pol pa še do 5, pa zdej spet spi.. tko da sem tud jz spočita

ja naspala se boš pa ko ne boš na rr user posted image user posted image namesto da bi počivala visiš na netu user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1624
1.10.2009 9:19:01   
majana79
Ma nimam kam it počivat!!! Na eni strani Jure spi, na drugi pa moj, ker je na bolniški. user posted image Sploh pa, RR mi je duševna hrana, da se mi ne zrola. Bejž ti škarpo delat al karkoli že. user posted image  user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?