Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Leela Blue tenks moram povedat, da je Blue prva in zaenkrat še edina oseba, ki je slikala Filipa kako se smeji . Nam ne uspe. Blue kakšen fotič imaš to? Jaz ga kupujem pa tvoj dela lepe slikice. super fotke s srečanja. to nism jz.. to je zihr k je fotič rdeče barve... Gaja ga ma tud rada.. fotič je pa ena najcenejša varianta... sm ga enkrat kupla v Sparu k so mel neko akcijo... cena je bila neverjetnih 99€ to je sam začasna varianta dokler si ne kupim ali pa dobim ( ) kakšnega Nikona oz kej podobnega za solidnejšo ceno IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A No, vglavnem, srečanje je bilo lepo, super punce ste vse po vrsti Škoda, da ni bilo še Katmat, pa k.tje... Pa še katera bi lahko prišla. Smo lahko dali celo mize skupaj kakšne slikce??? tko da še mi vidmo mislm, zdej ste pa že čist vse dudi spoznale, samo še jz ne IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 zoja10 si fouš a ...kdaj v Postojni ...jaz bom mogla itak enkrat it ker dobim robo od nexta pri leeli kdaj pa bo to?? da mogoče še jz prletim v postojno?? IZVIRNO SPOROČILO: ajetam* Cau, vas berem že dalj časa, že vse od nosečnosti. No zdaj sem se pa končno odločila, da se pridružim vašemu čveku. Imamo fantka Jakoba, starega 4,5 meseca (11.05.2009, 3850g 63cm) in pa punčko Izo, ki je konec avgusta dopolnila 2 leti. Trenutno imam oba doma, ker je starejša bolna, drugače je v vrtcu-še dobro,drugače bi se mi zmešal. Bi se vam pa tudi jaz kdaj pridružila na vozičkanju, če lahko;) Smo pa iz LJ. Če katero še kaj zanima, naj kar vpraša. upam da se nam kdaj pridružiš na kakšnem srečanju.. pa kakšno slikco Jakoba in seveda tudi Ize objavi IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 kati,blue zakaj vaju takrat ni ko sm pa jaz ...weeeeeee zakaj pa tebe ni k midve uživava na pirčku?? IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 kati,blue zakaj vaju takrat ni ko sm pa jaz ...weeeeeee sm bla pri sestrci.....pa ji mal pomagala.....sem res upala da bom uspela kako je s sestro??? IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 pri nas pa je in riževa kašica...zdele jo je kr dobro skodelico zmalcal...pol pa kopanje in še flaška naša pa ne mara riževe kaše.. tko da zdej ji jo kr v aptamil zmešam.. k mi jo je škoda v smeti vržt IZVIRNO SPOROČILO: lake Kera mi mal dnarja posod da se razširm, sloni so mi okupiral celo kmetijo, se bojim kaj bo ko bojo zrastl jz pa čakam da naredijo 22x22.. mam tud že premejhno farmo... že kr stvari prodajam, tiste k jih ne rabm preveč.. pa da ne omenim te sloni so gigantski... mi celo famo zasedejo IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ hej čveke. Sem šele zdaj domov prišla. Sva ble zjutrej z mami v Ljubljani-sem vse poštimala z mentorco,še vpišem se naslednji teden pa začnem.... Sem pa zdele kr mal žalostna, se je Hana zgleda dons mal scrklala in je bla prej ful zaspana in je tečnarla v igralnem centru, ko sem jo dvignila, se je pa smejala.In sm ugotovila,da tko ne bo šlo, ker loh pregorim, če bom mogla bit skoz z njo in sem jo šla odložit v postlco, da bi zaspala. In je jokala ene 20 minut, pol je pa v joku zaspala. Zdej mi je pa tok hudo, da sem jo tko pustila če je ne boš pustila boš mela pravo razvajenko IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ Sem pozabla povedat....danes smo pojedli kar 25-30 žličk pireja iz bučk+hruške(kuhano vse)! jz ji bom pomojm dala dons pire bučke+krompir copka čestitke za konkretne mere IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: KatMat meni FV ne dela...pravi sele cez dva dni da bo....pa 200.000 jurckov sem mela ze nasparanih men dela men pa tko tko... me skoz vn meče.. tko da bom živčnga fasala.. dobr da sm pobrala kr je že zrastlo
|