PapuaNG
|
dober večer, no, pa je konec današnjega dne. Mojstri so odvrtali in zavrtali, kmalu mi naštimajo še drsna vrata v eno kopalnico in našraufajo ročke, da bomo lahko odpirali omarice. In končno imamo ogledalo, in to kar 2 Sem se kar malo gledala danes Vmes je še prijateljica prišla na kavico, pa s tamalim sva šla na sprehod, da izkoristimo te lepe dni. Pol je prišel pa še en študentek predstavit življenjsko zavarovanje pri Merkurju. Sicer že nekaj časa razmišljam, da bi blo fino počasi kaj začet varčevat, pa mu je ravno prejšnji teden moja frendica dala mojo številko. Tako da bom malo premislila, kako in kaj. A ve kaj varčujete za starost in kje? Ker nam se s temi pokojninami očitno nič kaj dobrega ne obeta, bo treba že zdaj kaj na stran dat. Glede joka-mislim, da je bilo tisto o joku pred spanjem mišljeno bolj kot kratek 'stok'-naš se je včasih tako zajokal, zadnje čase se ne dogaja več. Imam pa jst tut problem s tem, koliko pustit, da se joka. Sploh zdej, ko ga tako jezi, da se ne more plaziti. Sem ga že malce pustila (kakih 5 minut recimo), da se je jokal, ampak jok kar ni prenehal...se je začel tako dret, da se je potem le stežka pomiril. Pa ne gre za to, da se ne bi znal sam igrati-v igralnem centru kar dolgo zdrži, tudi če ga dam na tla, se ponavadi zna zamotit z igračami. A kaj, ko se potem nekako prekobaca na trebuh, nekaj časa mu je še ok, potem bi se pa on premaknil, pa seveda nikamor ne gre...pol pa dretje. Mah, upam, da bo minilo Sem pa danes poslala mejl u vrtec, ker nismo nič odločbe dobili, in so mi rekli, da je komisija šele aprila ter da več kot 200 otrok čaka na sprejem (je pa res, da ima ta vrtec ene 5 enot) Zdej pa ne vem, a naj še kam vložim ali kaj? Drugi vrtci so mi pa čist iz poti v službo...bi verjetno morala precej prej od doma, da bi ga v kak bolj oddaljen vrtec peljala (kako bi vedno pravočasno prišla ponj mi pa tut ni jasno). Ah ja...se bom v naslednjih dneh s tem ubadala...grem zdej v horizontalo
|